• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

nemesis

Registered User
لایک‌ها
0
من هم مودم لپ تاپ كه سوخته بود
رفتم يه مودم اكسترنال براش خريدم الان هم راحتي كار ميكنه خلاصه با 28 تومان حل شد

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
به نقل از mahmood-gt2 :
توی ایران گرانتی این جور وسایل معنی نداره. یه تاپیک به نام مشكلات و مسايل خريداران نوت بوك با گارانتی وجود داره. اونو بخون تا متوجه بشی. ممکنه توی تعمیرات لپ تاپت خط بیفته..... DVD رایترش رو عوض کنن و هزار کار دیگه که تو اگه بفهمی نمی تونی ثابت کنی.

این مودم ها USB نیستند.
Roham_06 اگه می دونی یه عکسی چیزی بذار الان دو نفر ظاهراً نیاز دارن.ما هم به اطلاعاتون اضافه شه. کدوم پست رو می گی؟
سلام....
فکر کنم آقاي فاضلي از اين مودم ها داشته باشن شمارشون هم اينه هر کي ميخواد يه زنگي بشون بزنه سوال کنه:
فاضلی
88923890
88923889
مودم اکسترنال ممکنه ارزونتر باشه ولیکن برای شمایی که میخواهی نوت بوک را دائم حمل کنی فرض اینکه یه قطعه 100 گرمی هم به وزن نوت بوکت اضافه می شود و ضمنا دست و پا گیر هم هست کمی آزاردهنده به نظر می آید.
مودم PCMCIA مزیتی که دارد اینست که زمانی که در اسلات مربوطه داخل نوت بوک قرار می گیرد علاوه بر اینکه به چشم نمی آید وزنی هم ندارد و کلا بخشی از نوت بوک می شود.
اين هم عکسي از مودم هاي PCMCIA:
Xircom%20PCMCIA%20Modem-Ethernet%20Combo%20Card%2056k%2010-100.jpg

ولي مودم هاي اکسترنال توسط USB يا پورت هاي ديگر به نوت بوک وصل ميشه و باعث ميشه که ما يک وسيله اضافي رو با خودمون حمل کنيم .
اين هم عکسي از مودم هاي اکسترنال:
Image_560sp.gif

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
قيمت مودم هاي PCMCIA هم حدود 20 تومان است.

در ضمن من دوبار مودم هاي نوت بوك هاي DELL را باز كردم (خيلي راحت به آن دسترسي داريم) و يك بار هم براي كسي عوض كردم. براي نوت بوك هاي سوني نمي دانم آيا مثل نوت بوك هاي Dell راحت است يا نه!

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از عادل :
در ضمن من دوبار مودم هاي نوت بوك هاي DELL را باز كردم (خيلي راحت به آن دسترسي داريم) و يك بار هم براي كسي عوض كردم.
عوض کردی یعنی یه دونه جدید گذاشتی؟ همین جوری رفتی زیگورات گفتی آقا یه مودم بده؟:blink: اونم داد؟؟؟؟:hmm:

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از mahmood-gt2 :
عوض کردی یعنی یه دونه جدید گذاشتی؟ همین جوری رفتی زیگورات گفتی آقا یه مودم بده؟:blink: اونم داد؟؟؟؟:hmm:

من خيلي محترمانه رفتم كامپيوتري سر كوچمون و مودمي را كه از نوت بوك دوستم در آورده بودم را بهش نشون دادم و گفتم مثل اين را مي خواهم ،ايشان هم با 15 نومان گرانتر از قيمتي كه زيگورات مي داد برايم تهيه كردند! در ضمن هم آقاي فاضلي دارند و هم ابزارپيشرو و خيلي فروشگاه هاي ديگه!

براي عوض كردن هم فقط قاب بالاي صفحه كليد را در مي آري و پيچ مودم و كابل آن را بيرون مي آوري و مودم را از سوكتش بيرون مي كشي! فقط براي بار اول چون جاي بدي قرار گرفته شايد نتواني براحتي درش بياري!

حالا محمود جان به من اخم كردي يا شيباني!:D

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از عادل :
حالا محمود جان به من اخم كردي يا شيباني!:D
آخه دو ماه پیش رفته بودم زیگورات گفتم یه کی بورد بدید.... گفتم حاضرم بخرمش و شما برام عوض نکنید چون می گفت بذارش این جا ما عوض می کنیم.... خلاصه هی کل کل کردم آخرش گفت تا ندی نمی شه.... من هم تو دلم یه چیزی گفتم......

حرفش اتفاقاً سر این بود که ما بیشتر بلدیم و بهتر از شما می تونیم عوض کنیم پس چرا باید بدیم خود شما عوض کنید....:eek:

نمی دونم شیبانی بود یا نه.... اون توی مغازه زیگورات هست؟

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
خوب زيارت حضرات زيگورات خود سعادتي بزرگ است كه من تا حالا نصيبم نشده است!!!!خوشا به حال شما! :D

ببخشيد! واقعا ببخشيد! روم به ديوار :
كلا زيگورات بايد يك جوري لج آدم را دربياره! و بگه منِ مشتري چيزي نوفهمم! و فقط خودشون مي فهمند!

babakweber

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
خواهش میکنم به من کمک کنید.
من تازه یه ایسر 5602 گرفتم بلوتوث اون کار نمیکنه .. چند بار هم ویندوز ریختم ولی وقتی دکمه اونو میزنم
رو صفحه میزنه نو دیوایس......تو کنترل پنل هم هیچ آیکونی برای بلوتوث نیست...هیچ جوری نتونستم راه بندازمش...لطفا کمکم کنید...در ضمن هیچ درایوری یا سی دی هم سیستم ناداره و به صورت ریکاوری ویندوز اورجینال خودش نصب میشه و همه قطعات میشناسه بجز بلوتوث ..... هیچ چیزی هم راجع به اون تو هیچ جای ویندوز وجود نداره.....

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از babakweber :
سلام
من تازه یه ایسر 5602 گرفتم بلوتوث اون کار نمیکنه .. چند بار هم ویندوز ریختم ولی وقتی دکمه اونو میزنم
رو صفحه میزنه نو دیوایس......تو کنترل پنل هم هیچ آیکونی برای بلوتوث نیست...هیچ جوری نتونستم راه بندازمش...لطفا کمکم کنید...در ضمن هیچ درایوری یا سی دی هم سیستم ناداره و به صورت ریکاوری ویندوز اورجینال خودش نصب میشه و همه قطعات میشناسه بجز بلوتوث ..... هیچ چیزی هم راجع به اون تو هیچ جای ویندوز وجود نداره.....
یعنی با همون ویندوزی که از اول روش بوده امتحان کردی، دیدی که ارور می ده؟؟؟؟ البته خود ویندوز می تونه اونو بدون درایور تشخیص بده ولی کار کردن باهاش اون وقت ساده نیست.....

شاید اصلاً ماجولش به مادر بورد وصل نیست....:wacko:
آها......... توی bios نگاه کن ببین همچین device ای رو تشخیص می ده؟

babakweber

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mahmood-gt2 :
یعنی با همون ویندوزی که از اول روش بوده امتحان کردی، دیدی که ارور می ده؟؟؟؟ البته خود ویندوز می تونه اونو بدون درایور تشخیص بده ولی کار کردن باهاش اون وقت ساده نیست.....

شاید اصلاً ماجولش به مادر بورد وصل نیست....:wacko:
آها......... توی bios نگاه کن ببین همچین device ای رو تشخیص می ده؟
سلام
تو بایوس رو هم دیدم چیزی نبود.فقط دفعه اول که می خواست ویندوز نصب کنه یه چیزی را جع به بلوتوث نوشت بعد نوشت نات فاند. همین......دفعه های بعد هم چیزی ننوشت....:(

babakweber

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا در ضمن من درایورشو که 70 مگ هم بود دانلود کردم و نصب کردم....مشکل اینه که اصلا بلوتوث رو دیتکت نکرده و نمیشناسه.....:( به نظر شما چی کار کنم که دیتکت کنه؟؟؟؟؟

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از babakweber :
سلام
بعیده!
حتما باید حداقل یه سی دی utility همراه لپ تاپ باشه که علاوه بر درایور ها نرم افزار های جانبی (Bloatware) هم توش هست.
ولی اگه مطمئنی که ویندوز اصلا نمی شناسه (تو device manager هیچ دیوایس نصب نشده ای نیست) و تو bios هم نیست باید مشکل سخت افزاری باشه.

babakweber

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Kamran_A :
بعیده!
حتما باید حداقل یه سی دی utility همراه لپ تاپ باشه که علاوه بر درایور ها نرم افزار های جانبی (Bloatware) هم توش هست.
ولی اگه مطمئنی که ویندوز اصلا نمی شناسه (تو device manager هیچ دیوایس نصب نشده ای نیست) و تو bios هم نیست باید مشکل سخت افزاری باشه.
تمام نرم افزارهای جانبی بعد از اینکه ویندوز نصب میشه اجرا و نصب میشن(مثلا آنتی ویروس و امثال اون)..
ولی بلوتوث دیتکت نشده و وقتی درایورشو به صورت دستی نصب میکنم میگه دیوایس نات فوند....
البته این دستگاه واقعا تو بازار لنگه نداره http://www.parslaptop.com/acer-aspire-5602-p-443.html
ولی خوب یه کم ازش دلگیر شدم و تو ذوقم خورد. میخواستم بدونم اگر باتری مادر بردو در بیاد و دوباره جا بزنیم ممکنه بلوتوث دیتکت کنه؟؟؟؟؟؟:eek:

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از babakweber :
تمام نرم افزارهای جانبی بعد از اینکه ویندوز نصب میشه اجرا و نصب میشن(مثلا آنتی ویروس و امثال اون)..
ولی بلوتوث دیتکت نشده و وقتی درایورشو به صورت دستی نصب میکنم میگه دیوایس نات فوند....
البته این دستگاه واقعا تو بازار لنگه نداره http://www.parslaptop.com/acer-aspire-5602-p-443.html
ولی خوب یه کم ازش دلگیر شدم و تو ذوقم خورد. میخواستم بدونم اگر باتری مادر بردو در بیاد و دوباره جا بزنیم ممکنه بلوتوث دیتکت کنه؟؟؟؟؟؟:eek:
دوست من آيا بلو توث رويش نصب است يا خير؟
يعني آيا وقتي شما اين دستگاه را خريديد روي كارتن آن آيا چيزي قيد شده بود؟

در ضمن شايد بلوتوث تان توسط برنامه ي Acer ePowerManagement غير فعال است؟ Fn+F3 را فشار دهيد تا اين برنامه ظاهر شود. حالا بلوتوث را را On كنيد. يا مي توانيد چراغي را كه در جلوي دستگاه موجود است فشار دهيد (در نقش كليد عمل مي كند) تا چراغ آبي رنگش روشن شود!
(البته در نوت بوك من چراغ به عنوان كليد عمل مي كند! در 5602 نمي دانم اين گونه است يا روي صفحه كليد است!)
ايسر براي تنظيم برق مصرفي بعض وسايلي را كه انتخاب مي كنيد را غير فعال مي كند به نحوي كه ويندوز آنها را نمي شناسد و هيچ ولتاژي را مصرف نكنند تا باتري بيشتر بماند.

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از babakweber :
من اون موقعی که داشتم تحقیق می کردم این مدل جزو بهترین هام بود. به این دلیل نخریدمش که تموم شده بود! اون موقع اگه اشتباه نکنم iranhardware زده بود ولی موجود نداشت.
بعدش هم شازده! این مدل که اصلا بلوتوث نداره!:grrr: :lol:

babakweber

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از عادل :
دوست من آيا بلو توث رويش نصب است يا خير؟
يعني آيا وقتي شما اين دستگاه را خريديد روي كارتن آن آيا چيزي قيد شده بود؟

در ضمن شايد بلوتوث تان توسط برنامه ي Acer ePowerManagement غير فعال است؟ Fn+F3 را فشار دهيد تا اين برنامه ظاهر شود. حالا بلوتوث را را On كنيد. يا مي توانيد چراغي را كه در جلوي دستگاه موجود است فشار دهيد (در نقش كليد عمل مي كند) تا چراغ آبي رنگش روشن شود!
(البته در نوت بوك من چراغ به عنوان كليد عمل مي كند! در 5602 نمي دانم اين گونه است يا روي صفحه كليد است!)
ايسر براي تنظيم برق مصرفي بعض وسايلي را كه انتخاب مي كنيد را غير فعال مي كند به نحوي كه ويندوز آنها را نمي شناسد و هيچ ولتاژي را مصرف نكنند تا باتري بيشتر بماند.
سلام
دوست من این دستگاه رو من سه روزه خریدم و بلوتوث هم داره ...اصلا برای وایر لس لن و بلوتوث کلید جداگانه روی دستگاه هست که اولی نصب میشه و چشمک میزنه ولی دومی نه.....وقتی هم که کلید بلوتوث رو میزنم زیر صفحه مینویسه نو دیوایس......دستگاه من اصلا هاردور بلوتوث رو دیتکت نکرده و انگار روش نصب نیست..
من درایور اونو هم از سایت ایسر گرفتم.موقع نصب پیغام میده دیوایس پیدا نشد و ادامه میده....:(
من با مودم پی سی هم این مشکل داشتم یه بار در اوردم دوباره جا زدم مادر برد دیتکت کرد...ولی این رو دیگه عقلم به جایی قد نمیده:( خلاصه از اینکه این دستگاه بلوتوث داره مطمعن باشید.در ضمن تو اون لیستی هم که شما گفتید چون بلوتوث دیتکت نشده اسمشم نیست که آن یا آف بشه کردش:(

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از babakweber :
سلام
دوست من این دستگاه رو من سه روزه خریدم و بلوتوث هم داره ...اصلا برای وایر لس لن و بلوتوث کلید جداگانه روی دستگاه هست که اولی نصب میشه و چشمک میزنه ولی دومی نه.....وقتی هم که کلید بلوتوث رو میزنم زیر صفحه مینویسه نو دیوایس......دستگاه من اصلا هاردور بلوتوث رو دیتکت نکرده و انگار روش نصب نیست..
من درایور اونو هم از سایت ایسر گرفتم.موقع نصب پیغام میده دیوایس پیدا نشد و ادامه میده....:(
من با مودم پی سی هم این مشکل داشتم یه بار در اوردم دوباره جا زدم مادر برد دیتکت کرد...ولی این رو دیگه عقلم به جایی قد نمیده:( خلاصه از اینکه این دستگاه بلوتوث داره مطمعن باشید.در ضمن تو اون لیستی هم که شما گفتید چون بلوتوث دیتکت نشده اسمشم نیست که آن یا آف بشه کردش:(
خوب اگه سه روز پیش خریدی، تا یادشونه ببر ببینن که چی فروختن......

ولی به نظر من اگه بایوس نتونه تشخیص بده تا خالت بیشتر نداره:
1- اصلاً توی لپ تاپ شما همچین چیزی وجود نداره
2- مودبانه اگه بخوام بگم اینه که کانکتورشو وصل نکردن..............:f34r:

malekzadeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ن یک مشکلی پیدا کردم

1-موقع روشن کردن کامپیوتر اصلا صفحه هیچ چی نشون نمیده.سیاه ولی صدای بالا اومدن ویندوز میاد.

2-اگر صفحه روشن بشه بعد از 20-25 دقیقه کار کردن فیریز میشه

راهنمایی کنید لطفا

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از babakweber :
سلام

به نظر من هنوز بلوتوثي روي دستگاه شما نصب نيست!
دوست عزيز كليد بلوتوث روي دستگاه بودن دليل بودن بلوتوث نمي شود!
شايد هم به قول محمود عزيز، كانكتورش را يادشان رفته است وصل كنند! :D

بالا