سلام....به نقل از mahmood-gt2 :توی ایران گرانتی این جور وسایل معنی نداره. یه تاپیک به نام مشكلات و مسايل خريداران نوت بوك با گارانتی وجود داره. اونو بخون تا متوجه بشی. ممکنه توی تعمیرات لپ تاپت خط بیفته..... DVD رایترش رو عوض کنن و هزار کار دیگه که تو اگه بفهمی نمی تونی ثابت کنی.
این مودم ها USB نیستند.
Roham_06 اگه می دونی یه عکسی چیزی بذار الان دو نفر ظاهراً نیاز دارن.ما هم به اطلاعاتون اضافه شه. کدوم پست رو می گی؟
عوض کردی یعنی یه دونه جدید گذاشتی؟ همین جوری رفتی زیگورات گفتی آقا یه مودم بده؟:blink: اونم داد؟؟؟؟:hmm:به نقل از عادل :در ضمن من دوبار مودم هاي نوت بوك هاي DELL را باز كردم (خيلي راحت به آن دسترسي داريم) و يك بار هم براي كسي عوض كردم.
به نقل از mahmood-gt2 :عوض کردی یعنی یه دونه جدید گذاشتی؟ همین جوری رفتی زیگورات گفتی آقا یه مودم بده؟:blink: اونم داد؟؟؟؟:hmm:
آخه دو ماه پیش رفته بودم زیگورات گفتم یه کی بورد بدید.... گفتم حاضرم بخرمش و شما برام عوض نکنید چون می گفت بذارش این جا ما عوض می کنیم.... خلاصه هی کل کل کردم آخرش گفت تا ندی نمی شه.... من هم تو دلم یه چیزی گفتم......به نقل از عادل :حالا محمود جان به من اخم كردي يا شيباني!
یعنی با همون ویندوزی که از اول روش بوده امتحان کردی، دیدی که ارور می ده؟؟؟؟ البته خود ویندوز می تونه اونو بدون درایور تشخیص بده ولی کار کردن باهاش اون وقت ساده نیست.....به نقل از babakweber :سلام
خواهش میکنم به من کمک کنید.
من تازه یه ایسر 5602 گرفتم بلوتوث اون کار نمیکنه .. چند بار هم ویندوز ریختم ولی وقتی دکمه اونو میزنم
رو صفحه میزنه نو دیوایس......تو کنترل پنل هم هیچ آیکونی برای بلوتوث نیست...هیچ جوری نتونستم راه بندازمش...لطفا کمکم کنید...در ضمن هیچ درایوری یا سی دی هم سیستم ناداره و به صورت ریکاوری ویندوز اورجینال خودش نصب میشه و همه قطعات میشناسه بجز بلوتوث ..... هیچ چیزی هم راجع به اون تو هیچ جای ویندوز وجود نداره.....
سلامبه نقل از mahmood-gt2 :یعنی با همون ویندوزی که از اول روش بوده امتحان کردی، دیدی که ارور می ده؟؟؟؟ البته خود ویندوز می تونه اونو بدون درایور تشخیص بده ولی کار کردن باهاش اون وقت ساده نیست.....
شاید اصلاً ماجولش به مادر بورد وصل نیست....:wacko:
آها......... توی bios نگاه کن ببین همچین device ای رو تشخیص می ده؟
بعیده!به نقل از babakweber :سلام
خواهش میکنم به من کمک کنید.
من تازه یه ایسر 5602 گرفتم بلوتوث اون کار نمیکنه .. چند بار هم ویندوز ریختم ولی وقتی دکمه اونو میزنم
رو صفحه میزنه نو دیوایس......تو کنترل پنل هم هیچ آیکونی برای بلوتوث نیست...هیچ جوری نتونستم راه بندازمش...لطفا کمکم کنید...در ضمن هیچ درایوری یا سی دی هم سیستم ناداره و به صورت ریکاوری ویندوز اورجینال خودش نصب میشه و همه قطعات میشناسه بجز بلوتوث ..... هیچ چیزی هم راجع به اون تو هیچ جای ویندوز وجود نداره.....
تمام نرم افزارهای جانبی بعد از اینکه ویندوز نصب میشه اجرا و نصب میشن(مثلا آنتی ویروس و امثال اون)..به نقل از Kamran_A :بعیده!
حتما باید حداقل یه سی دی utility همراه لپ تاپ باشه که علاوه بر درایور ها نرم افزار های جانبی (Bloatware) هم توش هست.
ولی اگه مطمئنی که ویندوز اصلا نمی شناسه (تو device manager هیچ دیوایس نصب نشده ای نیست) و تو bios هم نیست باید مشکل سخت افزاری باشه.
دوست من آيا بلو توث رويش نصب است يا خير؟به نقل از babakweber :تمام نرم افزارهای جانبی بعد از اینکه ویندوز نصب میشه اجرا و نصب میشن(مثلا آنتی ویروس و امثال اون)..
ولی بلوتوث دیتکت نشده و وقتی درایورشو به صورت دستی نصب میکنم میگه دیوایس نات فوند....
البته این دستگاه واقعا تو بازار لنگه نداره http://www.parslaptop.com/acer-aspire-5602-p-443.html
ولی خوب یه کم ازش دلگیر شدم و تو ذوقم خورد. میخواستم بدونم اگر باتری مادر بردو در بیاد و دوباره جا بزنیم ممکنه بلوتوث دیتکت کنه؟؟؟؟؟؟
من اون موقعی که داشتم تحقیق می کردم این مدل جزو بهترین هام بود. به این دلیل نخریدمش که تموم شده بود! اون موقع اگه اشتباه نکنم iranhardware زده بود ولی موجود نداشت.به نقل از babakweber :تمام نرم افزارهای جانبی بعد از اینکه ویندوز نصب میشه اجرا و نصب میشن(مثلا آنتی ویروس و امثال اون)..
ولی بلوتوث دیتکت نشده و وقتی درایورشو به صورت دستی نصب میکنم میگه دیوایس نات فوند....
البته این دستگاه واقعا تو بازار لنگه نداره http://www.parslaptop.com/acer-aspire-5602-p-443.html
ولی خوب یه کم ازش دلگیر شدم و تو ذوقم خورد. میخواستم بدونم اگر باتری مادر بردو در بیاد و دوباره جا بزنیم ممکنه بلوتوث دیتکت کنه؟؟؟؟؟؟
سلامبه نقل از عادل :دوست من آيا بلو توث رويش نصب است يا خير؟
يعني آيا وقتي شما اين دستگاه را خريديد روي كارتن آن آيا چيزي قيد شده بود؟
در ضمن شايد بلوتوث تان توسط برنامه ي Acer ePowerManagement غير فعال است؟ Fn+F3 را فشار دهيد تا اين برنامه ظاهر شود. حالا بلوتوث را را On كنيد. يا مي توانيد چراغي را كه در جلوي دستگاه موجود است فشار دهيد (در نقش كليد عمل مي كند) تا چراغ آبي رنگش روشن شود!
(البته در نوت بوك من چراغ به عنوان كليد عمل مي كند! در 5602 نمي دانم اين گونه است يا روي صفحه كليد است!)
ايسر براي تنظيم برق مصرفي بعض وسايلي را كه انتخاب مي كنيد را غير فعال مي كند به نحوي كه ويندوز آنها را نمي شناسد و هيچ ولتاژي را مصرف نكنند تا باتري بيشتر بماند.
خوب اگه سه روز پیش خریدی، تا یادشونه ببر ببینن که چی فروختن......به نقل از babakweber :سلام
دوست من این دستگاه رو من سه روزه خریدم و بلوتوث هم داره ...اصلا برای وایر لس لن و بلوتوث کلید جداگانه روی دستگاه هست که اولی نصب میشه و چشمک میزنه ولی دومی نه.....وقتی هم که کلید بلوتوث رو میزنم زیر صفحه مینویسه نو دیوایس......دستگاه من اصلا هاردور بلوتوث رو دیتکت نکرده و انگار روش نصب نیست..
من درایور اونو هم از سایت ایسر گرفتم.موقع نصب پیغام میده دیوایس پیدا نشد و ادامه میده....
من با مودم پی سی هم این مشکل داشتم یه بار در اوردم دوباره جا زدم مادر برد دیتکت کرد...ولی این رو دیگه عقلم به جایی قد نمیده خلاصه از اینکه این دستگاه بلوتوث داره مطمعن باشید.در ضمن تو اون لیستی هم که شما گفتید چون بلوتوث دیتکت نشده اسمشم نیست که آن یا آف بشه کردش
به نقل از babakweber :سلام
دوست من این دستگاه رو من سه روزه خریدم و بلوتوث هم داره ...اصلا برای وایر لس لن و بلوتوث کلید جداگانه روی دستگاه هست که اولی نصب میشه و چشمک میزنه ولی دومی نه.....وقتی هم که کلید بلوتوث رو میزنم زیر صفحه مینویسه نو دیوایس......دستگاه من اصلا هاردور بلوتوث رو دیتکت نکرده و انگار روش نصب نیست..
من درایور اونو هم از سایت ایسر گرفتم.موقع نصب پیغام میده دیوایس پیدا نشد و ادامه میده....
من با مودم پی سی هم این مشکل داشتم یه بار در اوردم دوباره جا زدم مادر برد دیتکت کرد...ولی این رو دیگه عقلم به جایی قد نمیده خلاصه از اینکه این دستگاه بلوتوث داره مطمعن باشید.در ضمن تو اون لیستی هم که شما گفتید چون بلوتوث دیتکت نشده اسمشم نیست که آن یا آف بشه کردش