mahmood-gt2
کاربر تازه وارد
ایمیلشdan [at] goodells [dot] net هست. امتحانش ضرری نداره. مال من هم که 1 سال و نیم هست که دارم هر چند همون اول ها پاک شد ولی الان اصلاً ناراحت نیستم.
آره فکر کنم مشکل از اینجا بود ، حالا فعلا که نورتون رو پاک کردم تا حدودی بهتر شده !به نقل از عادل :خوب تقصير آنتي ويروس است! من به تو نصيحت مي كنم همون bitdeffnder ) با فايروال و آنتي ويروس و...) را نصب كني! كافي است!اگر نگران اوريجينال بودني برو از نمايندگي رسمي شان بخر! آنتي ويروسش فكر كنم يك ساله 10-14 هزار تومان باشد.
در ضمن مي تواني در موقع نصب آنتي ويروس را خاموش كني و بعد روشن كني! مگر اينكه از فايلي كه نصب مي كني مطمئن نباشي!:d
ببخشيد من منظورتان را متوجه نشدم. شرمنده.به نقل از hamid1313 :مودم من هيتاچي lan است چطوري ميتوانم آن را روي ويندوز نصب كنم چون cd ندارد
خوب شما مي خواهي مودم اي دي اس ال نصب كني كه USB دارد ؟به نقل از hamid1313 :يعني نرم افزار نصب آن روي ويندوز را ندارم حالا چگونه مي شود مودم را نصب كرد
به نقل از hamid1313 :منظور من همان مورد دومي است كه گفتيد و من نرم افزار نصب آن روي ويندوز را ندارم
1) درایور داره؟ اگه داره نصب کردی؟به نقل از moein_lootii :ba salam bebakhshid man farsi nadaram
bande yek note book kharidam(fe 690 p08 )va hala mikham ba printeram be vasiele bluetooth vasl sham modele printer ham epson r320 hastesh +bluetooth billionton ke be be printer vasl kardam hala moshkeli ke hastesh ineke vaghti notebook printer ro peida mikone va mikhad vasl beshe in error ro mide (detection of service failed) be tashakor
1.عرضم به حضورتون که رو پرینتر که نمی شه درایوش رو نصب کرد ولی وقتی به پرینتر وصل می کنم و با نوت بوک هم که بلوتوث داره چکش می کنم اسم پرینترم می آد تنها مشکل اینه که بعد از اینکه می خواهید وصل شید همون error بالایی رو میده!!!!نمی دونم علتش چیهبه نقل از mahmood-gt2 :1) درایور داره؟ اگه داره نصب کردی؟
2) سعی کن هر جوری هست فارسی سیستمتو راه بیاندازی
رو پرینتر درایور نصب کنی؟؟؟:blink: منظورم اینه که درایور پرینتر رو روی کامپیوتر نصب کردی؟به نقل از moein_lootii :1.رو پرینتر که نمی شه درایوش رو نصب کرد
منظورت پرینتر رو به کامپیوتر نصب کردی؟ مگه پرینتر بلوتوث نیست؟به نقل از moein_lootii :ولی وقتی به پرینتر وصل می کنم
من با پرینتر های بلوتوث کار نکردم ولی یه نکته ای هست که امیدوارم بهش دقت کرده باشی... و اون فعال کردن قابلیت کشف هست. توی setting کامپیوتر یه قسمت هست که اجازه می ده بقیه دستگاه ها، لپ تاپ رو کشف یا discover کنن. این مورد باید فعال باشه. در مورد پرینتر هم شاید دکمه ای چیزی وجود داشته باشه. اگه نداره قاعدتاً توی دفترچش باید نوشته باشه که چه جوری میشه این مورد رو فعال و غیر فعال کرد.به نقل از moein_lootii :1. تنها مشکل اینه که بعد از اینکه می خواهید وصل شید همون error بالایی رو میده!!!!نمی دونم علتش چیه