• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ایمیلشdan [at] goodells [dot] net هست. امتحانش ضرری نداره. مال من هم که 1 سال و نیم هست که دارم هر چند همون اول ها پاک شد ولی الان اصلاً ناراحت نیستم. :eek:

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
به نقل از عادل :
خوب تقصير آنتي ويروس است! من به تو نصيحت مي كنم همون bitdeffnder ) با فايروال و آنتي ويروس و...) را نصب كني! كافي است!اگر نگران اوريجينال بودني برو از نمايندگي رسمي شان بخر! آنتي ويروسش فكر كنم يك ساله 10-14 هزار تومان باشد.

در ضمن مي تواني در موقع نصب آنتي ويروس را خاموش كني و بعد روشن كني! مگر اينكه از فايلي كه نصب مي كني مطمئن نباشي!:d
آره فکر کنم مشکل از اینجا بود ، حالا فعلا که نورتون رو پاک کردم تا حدودی بهتر شده !

hamid1313

Registered User
لایک‌ها
0
مودم من هيتاچي از نوع lan است چگونه مي توانم آن را روي ويندوز نصب كنم چون cd ندارد.

hamid1313

Registered User
لایک‌ها
0
مودم من هيتاچي lan است چطوري ميتوانم آن را روي ويندوز نصب كنم چون cd ندارد

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از hamid1313 :
مودم من هيتاچي lan است چطوري ميتوانم آن را روي ويندوز نصب كنم چون cd ندارد
ببخشيد من منظورتان را متوجه نشدم. شرمنده.

hamid1313

Registered User
لایک‌ها
0
يعني نرم افزار نصب آن روي ويندوز را ندارم حالا چگونه مي شود مودم را نصب كرد

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از hamid1313 :
يعني نرم افزار نصب آن روي ويندوز را ندارم حالا چگونه مي شود مودم را نصب كرد
خوب شما مي خواهي مودم اي دي اس ال نصب كني كه USB دارد ؟
مي توانيد از اينترنت درايور را دانلود كنيد يا بگذاريد خود ويندوز درايور نصب كند.
اما اگر منظورتان اين است كه يك مودم داريد كه خروجي آن بصورت كابل شبكه است، فرق مي كند. مي توانيد با Set up a home or small office network اين كار را انجام دهيد. و يا به اين تاپيك سر بزنيد و سوال بپرسيد: http://forum.persiantools.com/lastpostinthread19292.html

اگر باز منظورتان را نفهميدم، مرا عفو كنيد، واقعا شرمنده.

hamid1313

Registered User
لایک‌ها
0
منظور من همان مورد دومي است كه گفتيد و من نرم افزار نصب آن روي ويندوز را ندارم

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از hamid1313 :
منظور من همان مورد دومي است كه گفتيد و من نرم افزار نصب آن روي ويندوز را ندارم

در اين مورد تا حالا باهاش برخورد نداشتم! اما مي ت.انيد به كنترل پنل برويد NETWORK SETUP WIZARD برويد و به كمك اين قسمت يك شبكه درست كنيد،

hamid1313

Registered User
لایک‌ها
0
شما چرا درباره شبكه مي گوييد من مي خواهم به اينترنت وصل شوم

hamid1313

Registered User
لایک‌ها
0
مودم lan هيتاچي cd ندارد مي خواهم به اينترنت وصل شوم چگونه آن را در ويندوز نصب كنم

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
دوست عزیز من فکر نمی کنم که مودمی که با فیش شبکه وصل می شود نیازی به نصب برنامه داشته باشد.

این سوال را از بخش کامپیوتر بپرسی شاید سریعتر جواب را بیابی.

شرمنده ام که جواب کاملی بلد نیستم.

moein_lootii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ba salam bebakhshid man farsi nadaram
bande yek note book kharidam(fe 690 p08 )va hala mikham ba printeram be vasiele bluetooth vasl sham modele printer ham epson r320 hastesh +bluetooth billionton ke be be printer vasl kardam hala moshkeli ke hastesh ineke vaghti notebook printer ro peida mikone va mikhad vasl beshe in error ro mide (detection of service failed) be tashakor

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از moein_lootii :
ba salam bebakhshid man farsi nadaram
bande yek note book kharidam(fe 690 p08 )va hala mikham ba printeram be vasiele bluetooth vasl sham modele printer ham epson r320 hastesh +bluetooth billionton ke be be printer vasl kardam hala moshkeli ke hastesh ineke vaghti notebook printer ro peida mikone va mikhad vasl beshe in error ro mide (detection of service failed) be tashakor
1) درایور داره؟ اگه داره نصب کردی؟
2) سعی کن هر جوری هست فارسی سیستمتو راه بیاندازی

moein_lootii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mahmood-gt2 :
1) درایور داره؟ اگه داره نصب کردی؟
2) سعی کن هر جوری هست فارسی سیستمتو راه بیاندازی
1.عرضم به حضورتون که رو پرینتر که نمی شه درایوش رو نصب کرد ولی وقتی به پرینتر وصل می کنم و با نوت بوک هم که بلوتوث داره چکش می کنم اسم پرینترم می آد تنها مشکل اینه که بعد از اینکه می خواهید وصل شید همون error بالایی رو میده!!!!نمی دونم علتش چیه
2.اطاعت امر شد

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از moein_lootii :
1.رو پرینتر که نمی شه درایوش رو نصب کرد
رو پرینتر درایور نصب کنی؟؟؟:blink: منظورم اینه که درایور پرینتر رو روی کامپیوتر نصب کردی؟

به نقل از moein_lootii :
ولی وقتی به پرینتر وصل می کنم
منظورت پرینتر رو به کامپیوتر نصب کردی؟ مگه پرینتر بلوتوث نیست؟

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از moein_lootii :
1. تنها مشکل اینه که بعد از اینکه می خواهید وصل شید همون error بالایی رو میده!!!!نمی دونم علتش چیه
من با پرینتر های بلوتوث کار نکردم ولی یه نکته ای هست که امیدوارم بهش دقت کرده باشی... و اون فعال کردن قابلیت کشف هست. توی setting کامپیوتر یه قسمت هست که اجازه می ده بقیه دستگاه ها، لپ تاپ رو کشف یا discover کنن. این مورد باید فعال باشه. در مورد پرینتر هم شاید دکمه ای چیزی وجود داشته باشه. اگه نداره قاعدتاً توی دفترچش باید نوشته باشه که چه جوری میشه این مورد رو فعال و غیر فعال کرد.

حواست به این مورد بوده؟

moein_lootii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این پرینتر ما یه ورودی usb داره که من bluetooth adapter رو بهش وصل کردم و نوت بوک هم بلوتوث built in داره و درایو پرینتر بر روی نوت بوک هم نصب هستش و وقتی که مستقیم با usb وصل می کنم کاملا شناسایی می کنه و چاپ می کنه ولی وقتی که از تو کامپیوتر بلوتوث رو چک می کنم اسم پرینترم می آد ولی وقتی می خوام باهاش کانکت شم error می ده

bad_sectore

Registered User
لایک‌ها
2
آقا من هم یسری مشکل دارم :

1- وقتی NoteBook هنگ میکنه و ریست نمیشه چکار باید کرد ؟! چون مثل کامپیوترهایDesktop که شاستی ریست نداره...!

2- قابلیت Wireless Lan Network نوت بوک رو چطوری باید راه اندازه کنم ؟! یه شاستی روشن و خاموش هم داره روی خود لپ تاپ.

3- من از ویندوز لپ تاپم یک نسخه DVD Recovery تهیه کردم که بشه دوباره اگر ویندوز خراب شد نصبش کرد...! حالا می خوام بدونم اگر اینکارو بکنم برنامه هایی که روی لپ تاپ بوده مثل Norton Internet Security و Microsoft Office و... از روی هارد پاک می شوند یا با نصب ویندوز مجدد مثل اول برمیگردن ؟!

4- یک قسمت کوچک کنار لپ تاپ من هست که یه دریچه داره و روش یه برچسب سبز رنگ زده شده که شاستیش یه وقت فشرده نشه...! می خواستم بدونم اون قسمت برای چه کاری هست ؟!
و یه قسمت کوچم دریچه دار هم جلوی لپ تاپ هست که نوشته شده Pro MagicGate ای یکی برای چکاری هست ؟!

5- نوت بوک من قابلیت همخونی با Windows Vista را دارا می باشد...! اگر در سال 2007 ویندوز ویستا نسخه اصلی اومد و خواستم نصب کنم چیکار باید بکنم ؟! منظورم به این هست که می خوام مثل ویندوز اولی که روی خود لپ تاپ نصب بود اورجینال باشه و مخصوص خود Sony Vaio باشه...! آیا باید بدم جایی که خریدم نصب کنن یا نمایندگی و... ؟!

6- چطوری باید وارد قسمت Boot Setup نوت بوک از قسمت داس بشم ؟! مثل کامپیوتر Desktop باید با کلید Del اینکارو کرد یا نه ؟!

خوب فعلا که همین! چقدر زیاد شد D-:

nemesis

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من يك لپ تاپ توشيبا مدل A15-S129 دارم كه ميخواهم مدمشو نصب كنم و با سي دي همراهش درايور مورم را نصب ميكنم توي ديوايس منجر هم مودم با نام Toshiba software modem بروي COM3 نصب شده و نوشته Properly working ولي وقتي بروي مودم نصب شده كليك ميكنم و در سربرگ Diagnosis ميرم و Query modem را ميزنم ميگه The port that is attached to this modem can not open
با سي دي خود توشيبا هم ريست فاكتوري كردم و ويندوز و درايور هاشو دوباره از نو نصب كرد ولي باز هم مشكل حل نشد. به درايور توي سي دي هم قناعت نكردم و رفتم از سايت توشيبا درايورشو آوردم ولي فايده اي نداره
توي ديوايس منجر تمام قطعات نصب شدن و مشكلي ندارن و علامت زرد رنگي هم وجود نداره
حالا نظر اساتيد چيه چجوري درستش كنم

بالا