Roham_06
Registered User
بهتره به شرکتي که آن را گارانتي کرده مراجعه کنيد
به نقل از nemesis :راستش مال خودم نيست مال يكي از آشنايان است كه از آمريكا آمده اونجا همه كابل دارند ولي اينجا كه آمده بايد از دايال آپ استفاده كنه
به نقل از bad_sectore :1- وقتی NoteBook هنگ میکنه و ریست نمیشه چکار باید کرد ؟! چون مثل کامپیوترهایDesktop که شاستی ریست نداره...!
به نقل از bad_sectore :2- قابلیت Wireless Lan Network نوت بوک رو چطوری باید راه اندازه کنم ؟! یه شاستی روشن و خاموش هم داره روی خود لپ تاپ.
به نقل از bad_sectore :3- من از ویندوز لپ تاپم یک نسخه DVD Recovery تهیه کردم که بشه دوباره اگر ویندوز خراب شد نصبش کرد...! حالا می خوام بدونم اگر اینکارو بکنم برنامه هایی که روی لپ تاپ بوده مثل Norton Internet Security و Microsoft Office و... از روی هارد پاک می شوند یا با نصب ویندوز مجدد مثل اول برمیگردن ؟!
به نقل از bad_sectore :4- یک قسمت کوچک کنار لپ تاپ من هست که یه دریچه داره و روش یه برچسب سبز رنگ زده شده که شاستیش یه وقت فشرده نشه...! می خواستم بدونم اون قسمت برای چه کاری هست ؟!
و یه قسمت کوچم دریچه دار هم جلوی لپ تاپ هست که نوشته شده Pro MagicGate ای یکی برای چکاری هست ؟!
به نقل از bad_sectore :5- نوت بوک من قابلیت همخونی با Windows Vista را دارا می باشد...! اگر در سال 2007 ویندوز ویستا نسخه اصلی اومد و خواستم نصب کنم چیکار باید بکنم ؟! منظورم به این هست که می خوام مثل ویندوز اولی که روی خود لپ تاپ نصب بود اورجینال باشه و مخصوص خود Sony Vaio باشه...! آیا باید بدم جایی که خریدم نصب کنن یا نمایندگی و... ؟!
به نقل از bad_sectore :6- چطوری باید وارد قسمت Boot Setup نوت بوک از قسمت داس بشم ؟! مثل کامپیوتر Desktop باید با کلید Del اینکارو کرد یا نه ؟!
راست میگه... تقریباً همه لپ تاپ ها یه slot برای وسایل خارجی مثل مودم PCMCIA دارن ولی نمی دونم چه جوری باید.....به نقل از Roham_06 :شايد مودم خراب باشد يا پورت آن سوخته باشد بهتره از مودم هاي PCMCIA استفاده کنيد:blink:
پس دیگه شرمنده.....نمی دونم......به نقل از moein_lootii :این پرینتر ما یه ورودی usb داره که من bluetooth adapter رو بهش وصل کردم و نوت بوک هم بلوتوث built in داره و درایو پرینتر بر روی نوت بوک هم نصب هستش و وقتی که مستقیم با usb وصل می کنم کاملا شناسایی می کنه و چاپ می کنه ولی وقتی که از تو کامپیوتر بلوتوث رو چک می کنم اسم پرینترم می آد ولی وقتی می خوام باهاش کانکت شم error می ده
چه جوري بايد چي؟؟؟؟؟؟؟به نقل از mahmood-gt2 :راست میگه... تقریباً همه لپ تاپ ها یه slot برای وسایل خارجی مثل مودم PCMCIA دارن ولی نمی دونم چه جوری باید.....
این که اگر همچین مودمی هایی توی ایران باشه و خریداری بشه.... چه جوری توی ویندوز ازش استفاده کرد.چه جوری میشه بهش گفت اون مودم خرابه رو بذاره کنار و از این یکی استفاده کنه.به نقل از Roham_06 :چه جوري بايد چي؟؟؟؟؟؟؟
:happy:
اگه ویندوز، SP2 داشته باشه و درایور اون نصب شده باشه، کافی اون منطقه ای که تحت پوشش اونو روشن کنی و توی network connection اونو enable کنی. خودش می ره شبکه های اطراف رو می گرده و وقتی پیدا کرد برای کلید یا پسورد سئوال می پرسه.... همینبه نقل از bad_sectore :محمود جان واقعا دستت درد نکنه و ممنون...! ولی میشه یکم درباره Wirless Lan که چجوری باید باهاش وصل بشم توضیح بیشتر بدی ؟!
در باره Windows Vista هم اگه بخوام اورجینالش رو بخرم حدودا 300 الی 400 هزار تومان برام درمیاد...! چون دوست ندارم ویندوز تقلبی نصب کنم! برا این گفتم اگر ببرم نمایندگی برام نصب میکنه اورجینالشو یا نه!؟
و یه سوال دیگه: بهترین کارت TV لپ تاپ که همه جور قابلیت داشته باشه چیه ؟!
اولا چنين مودم هايي تو ايران هستبه نقل از mahmood-gt2 :این که اگر همچین مودمی هایی توی ایران باشه و خریداری بشه.... چه جوری توی ویندوز ازش استفاده کرد.چه جوری میشه بهش گفت اون مودم خرابه رو بذاره کنار و از این یکی استفاده کنه.
شاید هم اگه درایور و این چیزاش نصب شه کار ها ردیف شن...... نمی دونم چون کار نکردم ولی می دونم که لپ تاپ ها معمولاً یه slot برای وسایل خارجی دارن.
نه هیچ تنظیم خاصی نداره....به نقل از bad_sectore :میخوام بدونم که برای Wirless نباید تنظیماتی تو قسمت Wirless Setup انجام بدیم ؟! و منظورت از اینکه گفتی برای کلید یا پسورد سوال میکنه چیه ؟! کدوم پسورد !
ببین اگه این مودم های PCMCIA قیمت کمتری دارن از اونا بجای مودم اصلی استفاده کن. به تعمیرات لپ تاپ نمی شه اطمینان کرد:hmm: ..... امکان داره بیشتر از 60 هزار تومن برات آب بخوره....به نقل از moein_lootii :دوستان من مودم لب تاپم سوخت مدلش fe 690 p08 هستش يعني زدم به برق
زنگ زدم امرتات گفتن واست تعمير مي كنيم 60 تومن مي ارزه؟؟
به نقل از mahmood-gt2 :نه هیچ تنظیم خاصی نداره....
بالاخره باید از یه طریقی به access point وصل شی تا بتونی از اینترنت وایرلس استفاده کنی. این کلید یا پسورد رو هم باید از administrator مثلاً سایت دانشکده بگیری....
خوب اگه جایی هستی که وایرلس داره امتحان کن ببین چی میشه مطمئن باش وصل میشه بدون هیچ دردسری.....:happy:
:blink: حتماً منظورش کارت وایرلس بوده..... چون اصلاً بهش نمیگن مودم. همه سنترینو ها کارت وایرلس دارن. حالا چک کن ببین داری یا نه؟به نقل از bad_sectore :آخه محمود جان من از یه نفر سوال کردم گفتش که باید حتما مودم وایرلس داشته باشی تا بتونی وصل بشی...!
راستش نوت بوك من گارانتي امرتات هستش و وقتي كه زنگ زدم گفتن كه اگه تعويض كنيم 100 تومن مي شه واگر تعمير كنيم 60 تومن يعني نمي شه به خود نمايندگي هم اعتماد كرد در ضمن گفت 48 ساعت تعميرش طول مي كشهبه نقل از mahmood-gt2 :ببین اگه این مودم های PCMCIA قیمت کمتری دارن از اونا بجای مودم اصلی استفاده کن. به تعمیرات لپ تاپ نمی شه اطمینان کرد:hmm: ..... امکان داره بیشتر از 60 هزار تومن برات آب بخوره....
سلام.....مودم هاي PCMCIA حدود 40-45 تومن قيمت داره (داخل يکي از پست ها نوشته شده بود)به نقل از mahmood-gt2 :ببین اگه این مودم های PCMCIA قیمت کمتری دارن از اونا بجای مودم اصلی استفاده کن. به تعمیرات لپ تاپ نمی شه اطمینان کرد:hmm: ..... امکان داره بیشتر از 60 هزار تومن برات آب بخوره....
توی ایران گرانتی این جور وسایل معنی نداره. یه تاپیک به نام مشكلات و مسايل خريداران نوت بوك با گارانتی وجود داره. اونو بخون تا متوجه بشی. ممکنه توی تعمیرات لپ تاپت خط بیفته..... DVD رایترش رو عوض کنن و هزار کار دیگه که تو اگه بفهمی نمی تونی ثابت کنی.به نقل از moein_lootii :راستش نوت بوك من گارانتي امرتات هستش و وقتي كه زنگ زدم گفتن كه اگه تعويض كنيم 100 تومن مي شه واگر تعمير كنيم 60 تومن يعني نمي شه به خود نمايندگي هم اعتماد كرد در ضمن گفت 48 ساعت تعميرش طول مي كشه
حالا اين مودمي كه فرموديد به چه صورت هستش به usb وصل مي شه؟؟؟