• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از starsoheil :
الان فرمتشون کردم درست شد.بازم ممنون
راستی این مدل یک چیزی حدود 6 گیگ حافظه مخفی داره که توی PARTITION MAGIC گفت میخوای از این حافظه مخفی استفاده کنی و من NO زدم.اگه بخوام ازش استفاده کنم مشکلی پیش میاد
سوال دیگه اینکه اگر شما تا بحال با ارتباط نوتبوک با PC به صورت بیسیم کار کردین لطفا به لینک زیر یک سری بزنید و منو راهنمایی کنید
http://www.forum.persiantools.com/showthread.php?t=50879
-----------
ممنون
سلام مجدد، :D
با شبكه بي سيم هنوز كار نكردم! اما با سيم را تا حدودي بلدم! :D

در مورد آن 6 گيگ! در ايسر و دل و... يك پارتيشن مخفي با فرمت خاص وجود دارد كه براي recovery است يعني به كمك آن ويندوز را مي توانيد مثل روز اول با تمام درايور ها و متعلقاتش يكجا و به راحتي نصب كنيد. اما من با نوت بوك هاي سوني تا حالا كار نكردم، شايد اين پارتيشن هم مربوط به اين كار باشد.

بهتر است دوستاني كه سوني دارند، جواب شما را بدهند.

شرمنده
عادل

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از starsoheil :
الان فرمتشون کردم درست شد.بازم ممنون
راستی این مدل یک چیزی حدود 6 گیگ حافظه مخفی داره که توی PARTITION MAGIC گفت میخوای از این حافظه مخفی استفاده کنی و من NO زدم.اگه بخوام ازش استفاده کنم مشکلی پیش میاد
سوال دیگه اینکه اگر شما تا بحال با ارتباط نوتبوک با PC به صورت بیسیم کار کردین لطفا به لینک زیر یک سری بزنید و منو راهنمایی کنید
http://www.forum.persiantools.com/showthread.php?t=50879
-----------
ممنون
اين متن را در نوت ريويو پيدا كردم:
the recovery partition can made into 2 Recovery Disk DVD's which is pretty easy and recommended as after this you can delete the partition and free up around 7GB space that the hidden partition takes.
http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=53365

اما پاك كردن يا نكردن آن پارتيشن مسئوليتش با خود شماست!

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
سلام ،
ببخشید یه مدت نبودم.
تمام بحثها رو پیگیری کردم و پاسخ میدم.

به نقل از mahmood-gt2 :
یه بابایی وجود داره که آخر این کاراست و دل و روده این پارتیشن رو ریخته بیرون. آدرس سایتش هم اینه:
:
ممنون از توضیحاتت .
تو اون سایتی که دادی حسابی گشتو گذار کردم .
اون برنامه DSRFIX رو هم امتحان کردم و متاسفانه خطای fatal داد !
fatal: no int13 extensions support.
تو pdf همراهش یه پاراگراف در مورد این خطا نوشته بود که درست متوجه منظورش نشدم باید چی کار کنم.
ولی فکر کنم سر نخ همینجاست !

به نقل از عادل :
دوست من شما آيا پارتيشن C را و احتمالا نحوه بوت شدن را تغيير داده ايد.
قبلا که گفتم ، درایو C رو به دو درایو تقسیم کردم. هر دو درایو NTFS هستند. نحوه بوت شدن هم نفهمیدم یعنی چی!

به نقل از عادل :
در ضمن شما در اين مدت آيا بايوس را آپديت نكرده ايد! سعي كنيد آخرين آپديت را در يافت كنيد.
به نظر من اين اتفاق افتاده است: به علت به هم خورد پارتيشن بندي سيستم پارتيشن ريستور (ريكاوري) را نمي تواند بيابد!
بایوس رو دست نزدم ، آپ دیت هم نکردم.
به نظر منم پارتیشن های بک آپ موجوده ولی اشاره گر ها از بین رفتند!

به نقل از عادل :
در ضمن اگر با برنامه ي فوق MBR دست كاري كنيد آنگاه پارتيشن D شما را ممكن است پاك كند تا به حالت قبل باز گرداند.
در ضمن شما مي توانيد اطلاعات خود در پارتيشن هاي c و D را بك آپ گرفته و دو پارتيشن سي و دي را به حالت قبل باز گردانيد يا با همان برنامه فوق يا برنامه هاي ديگه... آن وقت احتمالا كارتان درست مي شود.
نیازی به بک آپ نیست چون اگر منظورتون ادغام c و d است که پارتیشن مجیک بدون دست کاری اطلاعات اینکار رو انجام میده . اینو امتحان میکنم ضرر نداره.

به نقل از عادل :
در ضمن شما از چه چيزي بك آپ گرفتيد! كل هارد يا تنها دو پارتيشن مخفي؟
تنها از دو پارتیشن مخفی بک آپ گرفتم . البته فکر میکنم قبل از بک آپ گیری مشکل وجود داشت.

به نقل از عادل :
اگر پارتيشن سر جاي خود باشد و دست نخورده باشد از لينك زير برنامه را دريافت كرده و با آن سيستم را بوت كنيد.
لینکهایی که معرفی کردید رو یه نگاهی کردم ولی خیلی کمک نکرد.
اون نرم افزاری هم که لینک دادید رو دریافت کردم ولی مثکه روی دیسکت اطلاعات رو میریزه و یک دیسک بوت میسازه که باید با اون بیام بالا که متاسفانه USB floppy ندارم، راه دیگه نداره؟

به نقل از عادل :
1) آقا نبی تو قبلاً هم از پارتیشن ریکاوری استفاده کرده بودی یا این اولین باره؟
2)پارتیشن زرده در عکس های 1 و 2 برچسب DellRestore نداره. قاعدتاً باید مثل DellUtility لیبل خورده باشه. اینو همین جوری نمی گم ها.....
3) نمی دونم با اون برنامه امتحان کردی یا نه ولی اگه به این آدرس بری، آخرهای صفحه تحت عنوان "What If I Repartitioned My Hard Disk?" به صراحت نوشته که repartition کردن هارد می تونه اون پارتیشن رو از کار بندازه (پاکش نمی کنه ولی اشاره گر به اون ظاهراً پاک میشه)
1- درست روز اول که گرفتمش امتحانش کردم خیلی خوب کار کرد، هر وقت هم سیستم بالا می اومد یه پیغام ظاهر میشد که برای ورود به بخش رستور ctrl+f11 رو بزنید... تا اینکه یه ویندوز در کنار ویندوز اورجینال نصب کردم و دو ویندوزه شد یه مدتی اینجوری بود تا اینکه درایو c رو به دو درایو تقسیم کردم . اون وقت بود که تازه متوجه شدم نوشته ابتدای بالا اومدن سیستم برای ورود به بخش رستور رو نمیبینم . حالا درست نمیدونم که دو ویندوزه کردن و multi boot کردن باعثش شده یا دو درایو کردن اون !
2- اینو میشه از دوستانی که تازه dell خریدند پرسید. من چیزی نمیتونم بگم.
3- من هم فکر میکنم به قول شما مشکل از اشاره گرهاست ولی آیا نمیشه اونها رو دوباره برگردوند؟!

دیگه نمیدونم چی بگم.
فقط میتونم بگم که اگر راهی وجود نداره ، بزنم پارتیشن های مخفی رو پاک کنم که خیال خودم و شما رو راحت کنم :( !!!
بازم ازتون ممنونم
نبی

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
به نقل از عادل :
اين متن را در نوت ريويو پيدا كردم:
the recovery partition can made into 2 Recovery Disk DVD's which is pretty easy and recommended as after this you can delete the partition and free up around 7GB space that the hidden partition takes.
http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=53365

اما پاك كردن يا نكردن آن پارتيشن مسئوليتش با خود شماست!
با تشکر;) .

killer-star

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
کارت صدام Realtek AC97 هست dell inspiron 510m بعد میکروفونم کار نمیکنه

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از killer-star :
ميكروفون اكسترنال است يا اينترنال ؟
در ضمن از نظر نرم افزاري و پورتها مطمئنيد ؟

killer-star

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از behnam sarfaraz :
ميكروفون اكسترنال است يا اينترنال ؟
در ضمن از نظر نرم افزاري و پورتها مطمئنيد ؟

نمیدونم منظورتون از اکسترنال یا اینترنال چیه ولی یه میکروفون معمولی با سیم که فکر کنم اکسترنال میشه پورتو نمیدونم ولی برنامرو از سی دی درایو لپتاپ زدم مرسی

iranii

Registered User
لایک‌ها
30
آقا میگم من اگر 10 ساعت هم الانه با لپتاپ کار نکنم گرم نمیکنه ولی کافیه 1 ساعت کار نکنم گرم میکنه.

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
نمیدونم جدیدا چرا وقتی میخوام یک برنامه مثل easy php or FireWorks روی لپتاپم نصب کنم برای هر نرم افزار چیزی حدود 35 دقیقه نصبش طول میکشه ، خیلی نگرانم کرده! دلیلش چی میتونه باشه؟!

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از NabiKAZ :
تو اون سایتی که دادی حسابی گشتو گذار کردم .
اون برنامه DSRFIX رو هم امتحان کردم و متاسفانه خطای fatal داد !
fatal: no int13 extensions support.
تو pdf همراهش یه پاراگراف در مورد این خطا نوشته بود که درست متوجه منظورش نشدم باید چی کار کنم.
ولی فکر کنم سر نخ همینجاست !

واقعاً عجيبه..... آخه اين اروري كه گفتي (int13) فكر كنم مربوط به وقفه كليدهاي ctrl+f11 هست. يعني هر چي اين دكمه ها رو فشار بدي هيچ وقفه اي به سيستم صادر نمي شه. خود پارتيشن ها و اشاره گرهاشون درستن (از جدول MBR معلوم بود) ظاهراً ريكاوري.... بي ريكاوري.

اگر هنوز دنبال درست كردن اين هستي مي خواي من ايميل اون آقا رو بهت بدم بهش بگو اين ارور دقيقاً به چه معنا هست و بگو كه قبلاً ازش استفاد كردي. يكي دوبار من از طريق ايميل ازش سئوال پرسيدم جواب داد. اگر هم ميخواي برو توي forum سايت dell اون جا بگو شايد كسي پيدا شه كمكت كنه. من شرمندم كه نتونستم كاري كنم.

****در ضمن اون موقع كه من با برنامه امتحان كردم pdf نداشت. ميشه برام بفرستي. ايميل رو برات pm ميزنم

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از killer-star :
توي volume control چك كن ببين يه وقت خداي نكرده Mute نباشه.
در ضمن توي help & support center بزن microphone يكي از نتايجي كه ميآره to set up a microphone هست. از اون جا پي گيري كن. نتيجه رو بگو

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از iranii :
آقا میگم من اگر 10 ساعت هم الانه با لپتاپ کار نکنم گرم نمیکنه ولی کافیه 1 ساعت کار نکنم گرم میکنه.
:wacko: ببخشيد شما يه بار ديگه اون چيزي رو كه نوشتي بخون......:blink:

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از starsoheil :
نمیدونم جدیدا چرا وقتی میخوام یک برنامه مثل easy php or FireWorks روی لپتاپم نصب کنم برای هر نرم افزار چیزی حدود 35 دقیقه نصبش طول میکشه ، خیلی نگرانم کرده! دلیلش چی میتونه باشه؟!
غير عادي ميتونه باشه ولي قابل دركه.
آيا قبلاً همين برنامه ها را در مدت زمان كمتر نصب مي كرديد و حالا اين طوري شده يا بار اوله؟ اگه بار اوله مي تونيد با بقيه كامپيوترها و دوستان مقايسه كنيد تا زمان دستتان بياد.

معمولاً وقتي روي ويندوز خيلي برنامه install و uninstall كنيد سيستم كند مي شود چون خيلي از فايل ها و كليدها از برنامه هاي قبلي در درايو ويندوز و رجيستري باقي مي مونه و عامل كند شدن سيستم هستند.

چقدر از نصب ويندوز مي گذره؟ مشخصات سيستم چيه؟

iranii

Registered User
لایک‌ها
30
به نقل از mahmood-gt2 :
:wacko: ببخشيد شما يه بار ديگه اون چيزي رو كه نوشتي بخون......:blink:
ای وای چی نوشتم :D آقا اساسی اشتباه شد

آقا درستش اینه : :D

آقا میگم من اگر 10 ساعت هم الانه با لپتاپ کار کنم گرم نمیکنه ولی کافیه 1 ساعت کار نکنم و پشت لپتاپ نباشم گرم میکنه. این دلیل خاصی داره؟

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
به نقل از mahmood-gt2 :
غير عادي ميتونه باشه ولي قابل دركه.
آيا قبلاً همين برنامه ها را در مدت زمان كمتر نصب مي كرديد و حالا اين طوري شده يا بار اوله؟ اگه بار اوله مي تونيد با بقيه كامپيوترها و دوستان مقايسه كنيد تا زمان دستتان بياد.

معمولاً وقتي روي ويندوز خيلي برنامه install و uninstall كنيد سيستم كند مي شود چون خيلي از فايل ها و كليدها از برنامه هاي قبلي در درايو ويندوز و رجيستري باقي مي مونه و عامل كند شدن سيستم هستند.

چقدر از نصب ويندوز مي گذره؟ مشخصات سيستم چيه؟
مشخصات :
ram 1 gig
graphic 256
cpu 1.83 dual core
hard 100 GB

ویندوز رو تازه نصب کردم اما روی سیستم دو تا آنتی ویروس دارم یکی نورتون و دیگری bitdefender !

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از starsoheil :
مشخصات :
ram 1 gig
graphic 256
cpu 1.83 dual core
hard 100 GB
ویندوز رو تازه نصب کردم اما روی سیستم دو تا آنتی ویروس دارم یکی نورتون و دیگری bitdefender !
اگه آنتی ویروس نداشتی اون موقع عجیب بود. من دقیقاً نمی دونم این برنامه ها چین و چه حجمی دارن ولی ممکنه تعداد فایل هایی که باید کپی بشن خیلی زیاد باشه. اون موقع میشه گفت که زمان نصب طولانی اشکالی نداره.

در ضمن گفتم که روی یه سیستم دیگه هم نصب کن یا از دوستانت بپرس تا معیار بیاد دستت. این رو هم بگم که این مشکل (اگه باشه) به خاطر لپ تاپ بودن نیست. می تونی توی موضوعات متفرقه کامپیوتر پست کنی.

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از iranii :
ای وای چی نوشتم :D آقا اساسی اشتباه شد

آقا درستش اینه : :D

آقا میگم من اگر 10 ساعت هم الانه با لپتاپ کار کنم گرم نمیکنه ولی کافیه 1 ساعت کار نکنم و پشت لپتاپ نباشم گرم میکنه. این دلیل خاصی داره؟
شاید یه تورجانی... چیزی... باشه که موقع idle بودن کامپیوتر، شوع می کنه هارد و search می کنه یا مثلاً CPU رو به 100 درصد می رسونه. دقیقاً کجای سیستم گرم میشه؟ هارد؟.... یا فن CPU ؟

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mahmood-gt2 :
واقعاً عجيبه..... آخه اين اروري كه گفتي (int13) فكر كنم مربوط به وقفه كليدهاي ctrl+f11 هست. يعني هر چي اين دكمه ها رو فشار بدي هيچ وقفه اي به سيستم صادر نمي شه. خود پارتيشن ها و اشاره گرهاشون درستن (از جدول MBR معلوم بود) ظاهراً ريكاوري.... بي ريكاوري.

اگر هنوز دنبال درست كردن اين هستي مي خواي من ايميل اون آقا رو بهت بدم بهش بگو اين ارور دقيقاً به چه معنا هست و بگو كه قبلاً ازش استفاد كردي. يكي دوبار من از طريق ايميل ازش سئوال پرسيدم جواب داد. اگر هم ميخواي برو توي forum سايت dell اون جا بگو شايد كسي پيدا شه كمكت كنه. من شرمندم كه نتونستم كاري كنم.

****در ضمن اون موقع كه من با برنامه امتحان كردم pdf نداشت. ميشه برام بفرستي. ايميل رو برات pm ميزنم

سلام ،
منم دیگه دارم نا امید میشم ،
فکر کنم بیخیالش بشم ...
اصلا یه چیزی !
وقتی ویندوز اورجینالش این همه برنامه جانبی روش نصبه و کلی اذیت میکنه ، دیگه رکاوری چه بدرد میخوره ؟!
الان که فکرشو میکنم خودم هم نمیدونم چرا اینقدر بهش گیر دادم . یعنی این رکاوری چه مزیتی داره؟!
اگر به خاطر درایور ها باشه که خوب تموم درایورها تو یه فولدر موجوده و ازشون کپی دارم ، خود ویندوزش هم که بدردم نمیخوره ... پس رکاوریش چه سودی داره ...
شاید تنها جایی که بدرد بخوره این باشه که وقتی که میخوای لپتاپ رو بفروشیم ویندوز اورجینال رو بریزیم و جای لپ تاپ نو غالب کنیم :happy:

در مورد فروم های سایت dell هم خودم فکرشو کرده بودم که اونجا مطرح کنم . اینکارو میکنم .
ایمیل اون شخص هم اینا نیستن ؟!
Comments? E-mail us:
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
اگه اونی که ازش حرف زدی و جواب میده رو هم بگی چه بهتر.

در مورد pdf هم ، میتونی یه بار دیگه از اینجا دون لودش کنی تو فایل zip فایل pdf هم موجوده .
Download dsrfix.zip from www.goodells.net/dellrestore/files/dsrfix.zip. (Updated 05-29-2006 to version 2.20)
اگر نبود اون وقت بهم بگو حتما برات میل میکنم .
البته ! pdf چیز خاصی نیست . همون صفحه fixes.htm رو pdf کرده .

ضمنا مطمئن باش از کمک هاتون استفاده کردم و بازم تشکر میکنم .
نبی

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از starsoheil :
مشخصات :
ram 1 gig
graphic 256
cpu 1.83 dual core
hard 100 GB

خوب تقصير آنتي ويروس است! من به تو نصيحت مي كنم همون bitdeffnder ) با فايروال و آنتي ويروس و...) را نصب كني! كافي است!اگر نگران اوريجينال بودني برو از نمايندگي رسمي شان بخر! آنتي ويروسش فكر كنم يك ساله 10-14 هزار تومان باشد.

در ضمن مي تواني در موقع نصب آنتي ويروس را خاموش كني و بعد روشن كني! مگر اينكه از فايلي كه نصب مي كني مطمئن نباشي!:d

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از NabiKAZ :
سلام ،
منم دیگه دارم نا امید میشم ،
فکر کنم بیخیالش بشم ...
اصلا یه چیزی !
وقتی ویندوز اورجینالش این همه برنامه جانبی روش نصبه و کلی اذیت میکنه ، دیگه رکاوری چه بدرد میخوره ؟!
الان که فکرشو میکنم خودم هم نمیدونم چرا اینقدر بهش گیر دادم . یعنی این رکاوری چه مزیتی داره؟!
اگر به خاطر درایور ها باشه که خوب تموم درایورها تو یه فولدر موجوده و ازشون کپی دارم ، خود ویندوزش هم که بدردم نمیخوره ... پس رکاوریش چه سودی داره ...
شاید تنها جایی که بدرد بخوره این باشه که وقتی که میخوای لپتاپ رو بفروشیم ویندوز اورجینال رو بریزیم و جای لپ تاپ نو غالب کنیم :happy:

در مورد فروم های سایت dell هم خودم فکرشو کرده بودم که اونجا مطرح کنم . اینکارو میکنم .
ایمیل اون شخص هم اینا نیستن ؟!
Comments? E-mail us:
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
اگه اونی که ازش حرف زدی و جواب میده رو هم بگی چه بهتر.

در مورد pdf هم ، میتونی یه بار دیگه از اینجا دون لودش کنی تو فایل zip فایل pdf هم موجوده .
Download dsrfix.zip from www.goodells.net/dellrestore/files/dsrfix.zip. (Updated 05-29-2006 to version 2.20)
اگر نبود اون وقت بهم بگو حتما برات میل میکنم .
البته ! pdf چیز خاصی نیست . همون صفحه fixes.htm رو pdf کرده .

ضمنا مطمئن باش از کمک هاتون استفاده کردم و بازم تشکر میکنم .
نبی
دوست من آيا روي نوت بوك شما سي دي درايور و... موجود است يا خير؟
در ضمن براي نوت بوك شما بهتر است يك ويندوز تازه و تميز روي آن نصب كني تا بخواهي ريكاوري كني! چون كه روي نوت بوك هاي DELL نصب است كه معمولا به درد نمي خورند و اگر به درد بخورند بايد براي قسمت هاي اصلي اش پول بدهي و آن را از حالت نصف مجاني!!!!!! خارج كني!

شرمنده كه من هم نمي توانم كمك بيشتري به شما به كنم!

اگر نوت بوكتان گارانتي است از آنها هم يك سوالي بكن! در اين كار (ريكاوري كردن) خبره اند!!!!!!!! :d

بالا