• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mahmood-gt2 :
به نظر من که صرف نبود اون نوشته نمی شه قضاوت کرد که پاک شده. خوب کلیدهای CTRL+F11 رو امتحان کن، یا با پارتیشن مجیک نگاه کن ببین هست یا نه...

تو راهنماش هم همین کلیک رو گفته .
ولی نمیشههه !!!!!!
پارتیشن ها هم سرجاشون هستن. ازشون بک آپ هم گرفتم .

چطوری رستور کنمممم ؟!؟!

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اگه مطمئنی که همچین پارتیشنی وجود داره و پاک نشده: موقع بالا آمدن سیستم یعنی همون جایی که کلمه DELL آبی رنگ نوشته شده، اول کلید cntrl رو نگه دار بعد کلید F11 رو فشار بده. حالا هر دو کلید را همزمان رها کن.... باید صفحه مربوط به restore ظاهر بشه. بقیه کار با خودته......

حواست باید باشه اون زمانی که کلید ها رو فشار میدی، فقط یه بار باید این کار را انجام بدی. یعنی اگه درست کلید ها رو فشار ندی یا همزمان رها نکنی، دیگه نمی تونی دوباره از اول امتحان کنی. یعنی فکر نکن تا اون صفحه بوت هنوز هست، می تونی هر چند بار که بخوای این کلید ها رو فشار بدی.

اگه قواعد رو رعایت نکردی باید یه بار دیگه restart کنی. هر بار فقط یه بار می تونه اون دکمه ها رو فشار بدی.

نتیجه رو بگو

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mahmood-gt2 :
اگه مطمئنی که همچین پارتیشنی وجود داره و پاک نشده: موقع بالا آمدن سیستم یعنی همون جایی که کلمه DELL آبی رنگ نوشته شده، اول کلید cntrl رو نگه دار بعد کلید F11 رو فشار بده. حالا هر دو کلید را همزمان رها کن.... باید صفحه مربوط به restore ظاهر بشه. بقیه کار با خودته......

حواست باید باشه اون زمانی که کلید ها رو فشار میدی، فقط یه بار باید این کار را انجام بدی. یعنی اگه درست کلید ها رو فشار ندی یا همزمان رها نکنی، دیگه نمی تونی دوباره از اول امتحان کنی. یعنی فکر نکن تا اون صفحه بوت هنوز هست، می تونی هر چند بار که بخوای این کلید ها رو فشار بدی.

اگه قواعد رو رعایت نکردی باید یه بار دیگه restart کنی. هر بار فقط یه بار می تونه اون دکمه ها رو فشار بدی.

نتیجه رو بگو

مگه قراره آپولو هوا کنم ! بابا یه کلید ترکیبیه که باید زده بشه ، میزنم نمیشه !
راستی من یه ویندوز XP در کنار ویندوز اصلی خودش در حال حاضر نصب کردم. و درایو c رو دو قسمت کردم یعنی یه درایو d اضافه کردم.

mohsen2

Registered User
لایک‌ها
0
من فكر مي كنم اين اشكال مي تونه به دليل دو قسمت كردن درايو C باشه.

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از NabiKAZ :
راستی من یه ویندوز XP در کنار ویندوز اصلی خودش در حال حاضر نصب کردم. و درایو c رو دو قسمت کردم یعنی یه درایو d اضافه کردم.
توي يكي از فولدرهاي پارتيشن مجيك، يه فايل به نام PTEDIT.EXE هست. اونو اجرا كن تا اطلاعات بوت رو برات بنويسه. يه printscreen ازش بذار اين جا، ببينيم چطور ميشه...... اگه فايل رو نتونستي پيدا كني، بگو تا برات بفرستم (ايميل يادت نره)

فكر كنم ترتيب بوت عوض شده

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از NabiKAZ :
در نوت بوك شما دو پارتيشن مخفي بوده است، آيا هر دو را پاك كرده ايد؟

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از mahmood-gt2 :
توي يكي از فولدرهاي پارتيشن مجيك، يه فايل به نام PTEDIT.EXE هست. اونو اجرا كن تا اطلاعات بوت رو برات بنويسه. يه printscreen ازش بذار اين جا، ببينيم چطور ميشه...... اگه فايل رو نتونستي پيدا كني، بگو تا برات بفرستم (ايميل يادت نره)

فكر كنم ترتيب بوت عوض شده
منم همين نظر را دارم.

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
سلام و تشکر از دوستانی که راهنمایی میکنند.

- اون عکسی که خواسته بودید ضمیمه کردم (تصویر 3) حالا واقعا این میتونه کمک کنه؟

- خوشبختانه قبل از اینکه درایوم رو دو قسمت کنم یه عکس از پارتیشن مجیک گرفته بودم (تصویر 1) همینطور عکس بعد از دو قسمت کردن درایو رو گذاشتم (تصویر 2)

- این مسیر C:\dell\Utilities\DSR\DSRIRRemv2.exe برنامه ای است که به صورت پیشفرض وجود داشت، وقتی اجراش میکنم شروع میکنه به چک کردن پارتیشن های رستور و به نظر کارش پاک کردن پارتیشن های مخفی است. تصویرش رو گذاشتم که فکر میکنم این تصویر گویای همه چیز باشه(تصویر 4)

از مجموعه این تصاویر میشه استنباط کرد که همه چیز درست سر جاشه ! ولی همچنان مشکل باقیست.
به قول محسن، شاید به خاطر دو تکه کردن درایو سی باشه، با اینکه بعید میدونم به خاطر اینکه فکر میکنم قبل از اینکه اینکار رو بکنم اون گزینه ctrl+f11 رو اول سیستم نمیدیدم ولی با این وجود درایو ها رو دوباره یکی میکنم شاید فرجی شد...

فعلا
نبی

فایل های ضمیمه

• pm1.gif
    pm1.gif
    5.9 KB · نمایش ها: 5
  • pm3.gif
    pm3.gif
    7.8 KB · نمایش ها: 3
  • pm4.gif
    pm4.gif
    13.3 KB · نمایش ها: 13
  • pr1.gif
    pr1.gif
    6.4 KB · نمایش ها: 3

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
عجیبه.:wacko: .... ظاهراً جدول پارتیشن درسته و پارتیشن ها وجود دارند. حقیقتش خودم دیگه چیزی نمی دونم ولی.....
یه بابایی وجود داره که آخر این کاراست و دل و روده این پارتیشن رو ریخته بیرون. آدرس سایتش هم اینه:

http://www.goodells.net/dellrestore/index.htm

توش به صراحت اومده که multiboot کردن سیستم به بوت شدن این پارتیشن آسیب می رسونه. خیلی مطلب توی این سایت هست که باید حوصله داشته باشی و بخونی.اون قسمتی از سایت که لینکشو برات می ذارم بیشتر به دردت می خوره: http://www.goodells.net/dellrestore/fixes.htm

این آقا یه برنامه نوشته به نام DSRFIX که می تونه MBR رو تست کنه . توی Logی که می نویسه سه مدل پیغام هست.
یه سری fetal مثل وقتی که پارتیشن ها پاک شدن.... کاری از دستش برنمی آد...
یه سری alert مثل وقتی که جدول پارتیشن به هم خورده باشه. Alertها ایرادات ساده هستند که قابل رفعند.
یه سری good که معلومه چین...

بنابراین با اجرای برنامه اگه یه سری alert دیدی یعنی به تغییرات کوچیکی صورت گرفته و میشه درستشون کرد ولی اگه همه پیغام ها good بودند.......... دیگه فکر کنم اون یارو هم چیزی به فکرش نرسه. با اعمال گزینه fix میشه به درست کردن alert ها اقدام کرد.

خود من برای آنالیز سیستمم این برنامه رو اجرا کردم. بنابراین خیالت راحت باشه. ضمن این که اگرچه این برنامه مال خود dell نیست ولی dell اونو تایید کرده.

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
دوست من شما آيا پارتيشن C را و احتمالا نحوه بوت شدن را تغيير داده ايد.

در ضمن شما در اين مدت آيا بايوس را آپديت نكرده ايد! سعي كنيد آخرين آپديت را در يافت كنيد.
به نظر من اين اتفاق افتاده است: به علت به هم خورد پارتيشن بندي سيستم پارتيشن ريستور (ريكاوري) را نمي تواند بيابد!

باز من هم در اينترنت گشتي مي زنم.

در ضمن اگر با برنامه ي فوق MBR دست كاري كنيد آنگاه پارتيشن D شما را ممكن است پاك كند تا به حالت قبل باز گرداند.
در ضمن شما مي توانيد اطلاعات خود در پارتيشن هاي c و D را بك آپ گرفته و دو پارتيشن سي و دي را به حالت قبل باز گردانيد يا با همان برنامه فوق يا برنامه هاي ديگه... آن وقت احتمالا كارتان درست مي شود.
با تشكر

در ضمن شما از چه چيزي بك آپ گرفتيد! كل هارد يا تنها دو پارتيشن مخفي؟

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از عادل :
در ضمن اگر با برنامه ي فوق MBR دست كاري كنيد آنگاه پارتيشن D شما را ممكن است پاك كند تا به حالت قبل باز گرداند.
شاید.... ولی اگه با پارامتر d/ بکار برده شه فقط یه آنالیز انجام می ده و هیچی را تغییر نمی ده. حداقل میشه فهمید که آیا واقعاً ایراد از به هم ریخته شدن MBR به دست پارتیشن D هست یا این که به قول فرمایش شما شاید بایوس سنگ می اندازه

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
حال ترجمه ها را سعي مي كنم تا حدودي بنويسم:

بنا به جواب خود شركت دل:
در اين لينك.
اگر پارتيشن سر جاي خود باشد و دست نخورده باشد از لينك زير برنامه را دريافت كرده و با آن سيستم را بوت كنيد.
برنامه

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
1) آقا نبی تو قبلاً هم از پارتیشن ریکاوری استفاده کرده بودی یا این اولین باره؟

2)پارتیشن زرده در عکس های 1 و 2 برچسب DellRestore نداره. قاعدتاً باید مثل DellUtility لیبل خورده باشه. اینو همین جوری نمی گم ها.....

3) نمی دونم با اون برنامه امتحان کردی یا نه ولی اگه به این آدرس بری، آخرهای صفحه تحت عنوان "What If I Repartitioned My Hard Disk?" به صراحت نوشته که repartition کردن هارد می تونه اون پارتیشن رو از کار بندازه (پاکش نمی کنه ولی اشاره گر به اون ظاهراً پاک میشه)

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از عادل :
حال ترجمه ها را سعي مي كنم تا حدودي بنويسم:

بنا به جواب خود شركت دل:
در اين لينك.
اگر پارتيشن سر جاي خود باشد و دست نخورده باشد از لينك زير برنامه را دريافت كرده و با آن سيستم را بوت كنيد.
برنامه
پایین صفحه لیست سیستم های سازگار با این برنامه رو نوشته. اگه دقت کنید، این برنامه مال سری inspiron نیست. ضمن این که تاریخ فایل (2000) مال قبل از مجتمع سازی و مخفی کردن این پارتیشن ها در هارد (2004) است.

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از mahmood-gt2 :
پایین صفحه لیست سیستم های سازگار با این برنامه رو نوشته. اگه دقت کنید، این برنامه مال سری inspiron نیست. ضمن این که تاریخ فایل (2000) مال قبل از مجتمع سازی و مخفی کردن این پارتیشن ها در هارد (2004) است.
اما تاريخي كه اين سوال را از متصذي خدمات دل پرسيده شده است 09-28-2005 است!

و اين موضوع در مورد يك دسكتاپ پرسيده شده است و شايد كارشان را راه بياندازد.

اما گويا تنها راه همان لينك شماست.

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
سلام
من میخواستم هاردم رو با برنامه partition magic به 5 درایو تقسیم کنم .دوستانی که لبتاپ سونی دارن میدونن که ابتدای کار یک درایو c میباشد و دو درایو d , e که به ترتیب مربوط به مموری سونی و dvd میشود.خب موقعی که من خواستم بعد از درایو c یک درایو جدید ایجاد کنم متاسقانه نام اون رو از حرف f شروع کرده میخواستم بدونم چطور میتونم جای درایوهای logical رو با dvd و مموری سونی عوض کنم!

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از starsoheil :
سلام
من میخواستم هاردم رو با برنامه partition magic به 5 درایو تقسیم کنم .دوستانی که لبتاپ سونی دارن میدونن که ابتدای کار یک درایو c میباشد و دو درایو d , e که به ترتیب مربوط به مموری سونی و dvd میشود.خب موقعی که من خواستم بعد از درایو c یک درایو جدید ایجاد کنم متاسقانه نام اون رو از حرف f شروع کرده میخواستم بدونم چطور میتونم جای درایوهای logical رو با dvd و مموری سونی عوض کنم!
اگر منظورتان اين باشد كه دي وي دي D باشد ، F باشد، اين كار را بكنيد:
روي my computer راست كليك كرده و manage را انتخاب كنيد، در پنجره ي باز شده در قسمت چپ آن روي Disk management كليك كرده و در قسمت راست روي Volume مورد نظر راست كليك كرده و Change dive letter and paths را انتخاب مي كنيم و در پنجره ي باز شده change را انتخاب مي كنيم. حال نام مورد نظر رانتخاب مي كنيم.

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
به نقل از عادل :
اگر منظورتان اين باشد كه دي وي دي D باشد ، F باشد، اين كار را بكنيد:
روي my computer راست كليك كرده و manage را انتخاب كنيد، در پنجره ي باز شده در قسمت چپ آن روي Disk management كليك كرده و در قسمت راست روي Volume مورد نظر راست كليك كرده و Change dive letter and paths را انتخاب مي كنيم و در پنجره ي باز شده change را انتخاب مي كنيم. حال نام مورد نظر رانتخاب مي كنيم.
ممنون عادل جان ، کاری که گفتی رو انجام دادم و شد اما آیکون درایو منطقی و درایو مموری سونی تغییر کرد.چطور میتونم آیکونشون رو برگردونم؟!

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
الان فرمتشون کردم درست شد.بازم ممنون
راستی این مدل یک چیزی حدود 6 گیگ حافظه مخفی داره که توی PARTITION MAGIC گفت میخوای از این حافظه مخفی استفاده کنی و من NO زدم.اگه بخوام ازش استفاده کنم مشکلی پیش میاد
سوال دیگه اینکه اگر شما تا بحال با ارتباط نوتبوک با PC به صورت بیسیم کار کردین لطفا به لینک زیر یک سری بزنید و منو راهنمایی کنید
http://www.forum.persiantools.com/showthread.php?t=50879
-----------
ممنون

بالا