• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از hamidch2 :
با سلام و عرض احترام

من حدود دو ماهی است که با راهنمایی ها و زحمات اقا اسفندیار نوت بوک ال جی مدل ls55 رو گرفتم و کاملا هم ازش راضی هستم. یه سوال که خیلی واسم پیش می یاد در مورد دمای سیستم هست. دمای سی پی یو و باطری معمولا در چه رنجی طبیعی هست؟ اخه بعضی اوقات می بینم که دمای سی پی یو تا 51 هم می ره.

مال من هم تقريباً همين اندازس...... اول فكر كردم خيلي زياده ولي ظاهراً اين دما عاديه..... اگه به 75 اينا رسيد بايد دنبال چاره باشي

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از عادل :
سلام...
با برنامه Partition Magic می توانید آن را بک آپ بگیرید.
در ضمن وقتی پارتیشن بندی می کنید(با سی دی ویندوز) تا این پارتیشن را پاک نکنید هیچ اتفاقی نمی افتد! و هر چه قدر دوست دارید می توانید در بقیه فضای هارد، پارتیشن ایجاد کنید.

تشکر ،
Partition Magic رو امتحان نکرده بودم الان تست کردم.
تصویر اول رو ببینید...
به نظر پارتیشن آخر همون پارتیشن مخفیه .. ولی اولی چیه ، اونم شاید نرم افزار ها توش باشه...یعنی دو تا پارتیشن مخفی وجود داره؟
گزینه create Backup partition کار نمیکنه ! پیغامی که در عکس دوم هست رو میده.

ضمنا من میخوام بک آپ بگیرم و یه بار از اول پارتیشن بندی کنم تا هم رو fat32 کار کنم هم از فضایی که پارتیشن مخفی اشغال کرده استفاده کنم.... اما گفتم شاید یه روز دلم برای ویندوز اولیه تنگ بشه و بخوام دوباره اولی رو نصب کنم .. به هر حال خوبه که یه نسخه از حالت ابتدایی خرید لپ تاپ رو داشته باشم روی سی دی یا دی وی دی ، به این منظور میخوام بک آپ بگیرم.
چطور میتونم بک آپ بگیرم.

فایل های ضمیمه

• pm1.gif
    pm1.gif
    5.1 KB · نمایش ها: 2
  • pm2.gif
    pm2.gif
    16.4 KB · نمایش ها: 2

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از NabiKAZ :
تشکر ،
تصویر اول رو ببینید...
به نظر پارتیشن آخر همون پارتیشن مخفیه .. ولی اولی چیه ، اونم شاید نرم افزار ها توش باشه...یعنی دو تا پارتیشن مخفی وجود داره؟

ضمنا من میخوام بک آپ بگیرم و یه بار از اول پارتیشن بندی کنم تا هم رو fat32 کار کنم هم از فضایی که پارتیشن مخفی اشغال کرده استفاده کنم.... اما گفتم شاید یه روز دلم برای ویندوز اولیه تنگ بشه و بخوام دوباره اولی رو نصب کنم .. به هر حال خوبه که یه نسخه از حالت ابتدایی خرید لپ تاپ رو داشته باشم روی سی دی یا دی وی دی ، به این منظور میخوام بک آپ بگیرم.
چطور میتونم بک آپ بگیرم.

حقیقتش من هم نمی دانم.

دوست من در میان سی دی های نوت بوکتان یک سی دی هست که با آن می توانید سیستم رابالا بیاورید و قطعات را کنترل کنید و ... که این فضای dellutility (تا آنجا که یادم می آید) مربوط به همان است.
اما پارتیشن دیگر مربوط به همان ریکاوری است.

به نظر من، به هیچ وجه این پارتیشن ها را پاک نکنید!!! مگر این 3 و نیم گیگ چه قدر برای شما فرق می کند!!!

در مورد نحوه بک آپ گرفتن هم صبر کنید تا من برنامه را نصب کنم و به شما توضیح دهم.

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
به نقل از NabiKAZ :
تشکر ،
تصویر اول رو ببینید...

چطور میتونم بک آپ بگیرم.

شما با برنامه ghost امتحان کردین؟ شاید بشناسه اون پارتیشن ها رو

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از عادل :
حقیقتش من هم نمی دانم.

دوست من در میان سی دی های نوت بوکتان یک سی دی هست که با آن می توانید سیستم رابالا بیاورید و قطعات را کنترل کنید و ... که این فضای dellutility (تا آنجا که یادم می آید) مربوط به همان است.
اما پارتیشن دیگر مربوط به همان ریکاوری است.

به نظر من، به هیچ وجه این پارتیشن ها را پاک نکنید!!! مگر این 3 و نیم گیگ چه قدر برای شما فرق می کند!!!

در مورد نحوه بک آپ گرفتن هم صبر کنید تا من برنامه را نصب کنم و به شما توضیح دهم.

ازتون ممنونم.
اون فضا برام خیلی مهم نیست، شاید حق با شما باشه ، ولی یه چیزی، اینکه اگر من پارتیشن فعال و مورد استفاده رو کامل پاک کنم و چند درایو با فرمت fat32 ایجاد کنم و ویندوز رو بریزم و اصلا کاری با اون پارتیشن مخفی نداشته باشم، آیا مشکلی بجود می آید؟ اگر در آینده تصمیم گرفتم توسط پارتیشن مخفی مجدداً ویندوز و سیستم رو به حالت روز اول برگردونم و عمل رئستور را انجام دهم با توجه به اینکه فرمت دیگر ntfs نیست و درایو ها تغییر کرده اند مشکلی بوجود نمی آید؟
در مورد بک آپ گیری منتظرم ، چون حتی در صورتی که پارتیشن مخفی حذف نشود ممکن است به دلایلی مانند ویروس مجبور به حذف آن بشیم که خوب است بک آپ تهیه شود.

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از NabiKAZ :
ازتون ممنونم.
اون فضا برام خیلی مهم نیست، شاید حق با شما باشه ، ولی یه چیزی، اینکه اگر من پارتیشن فعال و مورد استفاده رو کامل پاک کنم و چند درایو با فرمت fat32 ایجاد کنم و ویندوز رو بریزم و اصلا کاری با اون پارتیشن مخفی نداشته باشم، آیا مشکلی بجود می آید؟ اگر در آینده تصمیم گرفتم توسط پارتیشن مخفی مجدداً ویندوز و سیستم رو به حالت روز اول برگردونم و عمل رئستور را انجام دهم با توجه به اینکه فرمت دیگر ntfs نیست و درایو ها تغییر کرده اند مشکلی بوجود نمی آید؟
در مورد بک آپ گیری منتظرم ، چون حتی در صورتی که پارتیشن مخفی حذف نشود ممکن است به دلایلی مانند ویروس مجبور به حذف آن بشیم که خوب است بک آپ تهیه شود.

وقتی شما بخواهید با این پارتیشن یا ریکاوری دیسک ویندوز را بر گردانید، سیستم می آید آن درایو C را مجددا فرمت می کند و اطلاعات خودش را روی آن کپی می کند. در مورد نوت بوک های دل یک مشکل بزرگ برنامه های نصف مجانی )floatware( است!!! که شما از نصفشان استفاده می کنید و برای امکانات اصلی اش باید پول بدهید!!!
این برنامه ها سرعت بالا آمدن ویندوز را کم می کنند و حجم اضافه از رم را می گیرند، بهمین دلیل بعد از خرید نوت بوک های دل، اکثرا یک ویندوز نو، خود شخص مجددا نصب می کند. ولی در موارد اخیر شرکت دل هوس کرده است که سی دی ویندوز را با سی دی ریکاوری تعویض نماید.(کاری را که متا سفانه خیلی از شرکت ها انجام داده اند!!! ) و در نتیجه شما با ریکاوری کردن آن برنامه ها را ناخودآگاه نصب کرده اید . اما در عوض سرعت این کار بسیار بالاتر از نصب ویندوز و تک تک درایور ها و... است.

من امروز با برنامه Nero 7.0 در قسمت بک آپ درایو توانستم این درایو را بک آپ بگیرم.(یعنی تا لحظه Burn رفتم) امادر پاور پارتیشن هر چه گشتم قسمتی برای بک آپ روی سی دی یا دی وی دی ندیدم. تنها روی هارد بک آپ می گرفت!!!

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از NabiKAZ :
ازتون ممنونم.

وقتی شما بخواهید با این پارتیشن یا ریکاوری دیسک ویندوز را بر گردانید، سیستم می آید آن درایو C را مجددا فرمت می کند و اطلاعات خودش را روی آن کپی می کند. در مورد نوت بوک های دل یک مشکل بزرگ برنامه های نصف مجانی )floatware( است!!! که شما از نصفشان استفاده می کنید و برای امکانات اصلی اش باید پول بدهید!!!
این برنامه ها سرعت بالا آمدن ویندوز را کم می کنند و حجم اضافه از رم را می گیرند، بهمین دلیل بعد از خرید نوت بوک های دل، اکثرا یک ویندوز نو، خود شخص مجددا نصب می کند. ولی در موارد اخیر شرکت دل هوس کرده است که سی دی ویندوز را با سی دی ریکاوری تعویض نماید.(کاری را که متا سفانه خیلی از شرکت ها انجام داده اند!!! ) و در نتیجه شما با ریکاوری کردن آن برنامه ها را ناخودآگاه نصب کرده اید . اما در عوض سرعت این کار بسیار بالاتر از نصب ویندوز و تک تک درایور ها و... است.

من امروز با برنامه Nero 7.0 در قسمت بک آپ درایو توانستم این درایو را بک آپ بگیرم.(یعنی تا لحظه Burn رفتم) امادر پاور پارتیشن هر چه گشتم قسمتی برای بک آپ روی سی دی یا دی وی دی ندیدم. تنها روی هارد بک آپ می گرفت!!!

iranii

Registered User
لایک‌ها
30
آقا یه سوال الانه این سی دی های Recovery لپتاپ من دو تا سی دی هست یعنی من اگر بخوام بکلی ویندوز رو عوض کنم همین دو تا رو فقط باید نصب کنم؟ و فقط درایو سی فرمت میشه درسته؟ پس در کل سی دی ویندوز هم روی همین دو تا سی دی Recovery هست؟

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از hamedhamed :
استاد عزیز از راهنمایتون متشکرم من روش شما رو تست کردم و منتظر میمونم تا ببینم دوباره این مشکل پدید میاد یا نه
اما برام یک مشکل پیش اومده و اون این هست که منظور از سر زدن به دیتا بیس مایکروسافت همون اپدیت ویندوز هست یا چیز دیگه ؟
ضمنا وقتی display adapter vروDisableمیکنم کیفیت صفحه نمایش به شدت افت میکنه و پیغامی رو صفحه نشون میده مبنی بر اینکه
کنترل پنل atiامکان نصب رو نداره چون درایور کامل کار نمیکنه و atiکنترل پنل حالا باید خارج بشه
مشکل رو چگونه باید حل کنم
و ایا به نظر شما مشکل از قسمت کارت گرافیک دستگاه هست چون درایور رو خواستم اپدیت کنم به سایت شرکت سازنده سرزدم متوجه شدم درایور موجود اخرین ورزن هست و درایور جدیدی ارائه نشده
خواستم در مورد این مشکل قدری برام توضیح بدید ممنونم
متشکرم
نه...تو سایت میرکسافت یه بخش f& q وجود داره که سورس دیتابیس مشکلات دسته بندی شده کاربران هست و شما را قادر می کنه که به مشکلات احتمالی بوجود آمده از نصب ویندوز پی ببرین..
اگه از روی help ویندوز هم مشکل یابی کنین و نتونه براتون بعد چند سوال و جواب کادری جواب پیدا کنه شما را مستقیما به دیتابیس وصل می کنه..:)
در مورد اون درایور..باید بگم چرا اونو از کار می اندازین؟!مگه مشکلی توش هست؟!اتفاقا واسط گرافیکی نوت بوک شما همون درایور هستش....
توی قسمت setting یا properties دستگاهتون باید در قسمت device manager اونو امتحان کنین..;)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از hamidch2 :
اقا اسفندیار یعنی اینقدر سوالم مبتدیانه بود :blush: که حتی اشاره ای هم بهش نشد:rolleyes: :blush:
شرمنده..من اینو ندیده بودم...:blush:
دوست من اولا خوشحالم که راضی هستین..:D
دوم اینکه:اصلا نگران نباشین...
برین تو بایوس نوت بوک تان ببینین بصورت دیفالت چه عیاری برای هشدار افزایش دمای پردازنده نوت بوک تعریف شده..:)
اگه موجود نبود که حتما هست به دفترچه مادر بورد یا نوت بوک مراجعه کنین..;)

mohsen2

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از NabiKAZ :
سلام ،
من دوباره برگشتم با یه سوال...
لپ تاپم Dell6000 هست ، حتما میدونید که برای بک آپ گیری یه پارتیشن مجازی داره به حجم فکر کنم حدود 6 گیگ که اطلاعات رو توسط اون رستور میکنه...
در صورتی که من بخوام هارد رو از اول پارتیشن بندی کنم ، این پارتیشن احتمالا از بین خواهد رفت... چطور میتونم ازش بک آپ تهیه کنم ؟ تا بعد از پارتیشن بندی اگر نیاز باشه از اون استفاده کنم ...

سلام

فکر می کنم خوندن این تاپیک خالی از فایده نخواهد بود:
http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=42340

لطفا اگر جواب سوال رو پیدا کردید، برای استفاده آیندگان اینجا هم بنویسید. با تشکر

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا یه مشكل عجیب برام پیش اومده که هر چی فکر می کنم نمی دونم از کجا آب می خوره.....!!!!!
:hmm:
همین امروز وقتی خواستم wireless رو از طریق دکمه های Fn + F2 روشن کنم متوجه شدم LED مربوط به wirelsee که در جلوی پانل پل تاپ قرار داره و در شکل زیر هم مشخص شده (همون جایی که چراغ هارد و این چیزا هست) روشن نمی شه....... ولی networkش سالمه یعنی به شبکه وصل می شه.:blink:

wireless.JPG

انگار که چراغش سوخته باشه..... ولی مگه الکیه که بسوزه؟؟؟؟!!!! یعنی باید بره تعمیرات؟؟؟؟ نه ضربه خورده..... نه باز شده....... پس چشه؟؟؟؟:wacko: :wacko:

لطفاً کمک کنید

Razieh_H

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام عزيزان
نوت بوك ُTecra A6 ما قبل از استفاده و ساختنCd Recovery فرمت شد . حالا ما مونديم اين ويندوز لايسنس دار از دست رفته رو چطور دوباره بدست بياريم با توجه به اينكه ديگه مثل سابق همراه نوت بوكها يه مشت Cd سيستم عامل و درايور نيست پاك مونديم چكار كنيم .
ممنون ميشم اگه آدرس مشخصي هم معرفي كنين تا بتونم لااقل درايورهاي لپتاپو راحت دانلود كنم .

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از mahmood-gt2 :
آقا یه مشكل عجیب برام پیش اومده که هر چی فکر می کنم نمی دونم از کجا آب می خوره.....!!!!!
:hmm:
همین امروز وقتی خواستم wireless رو از طریق دکمه های Fn + F2 روشن کنم متوجه شدم LED مربوط به wirelsee که در جلوی پانل پل تاپ قرار داره و در شکل زیر هم مشخص شده (همون جایی که چراغ هارد و این چیزا هست) روشن نمی شه....... ولی networkش سالمه یعنی به شبکه وصل می شه.:blink:

wireless.JPG

انگار که چراغش سوخته باشه..... ولی مگه الکیه که بسوزه؟؟؟؟!!!! یعنی باید بره تعمیرات؟؟؟؟ نه ضربه خورده..... نه باز شده....... پس چشه؟؟؟؟:wacko: :wacko:

لطفاً کمک کنید
شايد نورش كم است! در تاريكي امتحان كنيد!
درايور را از اول نصب كنيد شايد روشن شد!!!(البته بعيده!!!)

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از Razieh_H :
سلام عزيزان
نوت بوك ُTecra A6 ما قبل از استفاده و ساختنCd Recovery فرمت شد . حالا ما مونديم اين ويندوز لايسنس دار از دست رفته رو چطور دوباره بدست بياريم با توجه به اينكه ديگه مثل سابق همراه نوت بوكها يه مشت Cd سيستم عامل و درايور نيست پاك مونديم چكار كنيم .
ممنون ميشم اگه آدرس مشخصي هم معرفي كنين تا بتونم لااقل درايورهاي لپتاپو راحت دانلود كنم .
حتما با نوت بوك يا سي دي ويندوز است يا سي دي ريكاوري ...دربيشتر موارد روي هارد يك پارتيشن مخفي وجوددارد كه همان پارتيشن ريكاوري است.

در ضمن اگر سي دي ويندوز يك توشيبا ديگر راهم روي آن بريزي بالاي 90 در صد ايراد نمي گيرد.

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
با عرض سلام
چند روز پیش دستگاه لپ تاپ Sony Vaio PCG GRV680 اینجانب، دچار مشکل شد. به این ترتیب که دستگاه روشن می شود، ولی سیستم بالا نمی آید و کلا سیستم هیچ فعالیتی نمی کند و در نتیجه هیچ تصویری هم روی مانیتور شکل نمی گیرد.
دستگاه را به یک شرکت تعمیرات سپردم. گفتند که مشکل از کارت گرافیک است. قابل تعمیر نیست و راهی هم جز تعویض Main Board وجود ندارد!...
حالا سوال من این است که آیا واقعا راهی برای تعمیرش نیست؟
و اینکه اگر نیست، از کجا می توانم Main دستگاه را پیدا کنم و اینکه از قیمت آن مطمئن باشم؟
صمیمانه از کمکتان تشکر می کنم.

در Thread خدمات پس از فروش هم همین را مطرح کردم.

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از raizaM :
با عرض سلام
چند روز پیش دستگاه لپ تاپ Sony Vaio PCG GRV680 اینجانب، دچار مشکل شد. به این ترتیب که دستگاه روشن می شود، ولی سیستم بالا نمی آید و کلا سیستم هیچ فعالیتی نمی کند و در نتیجه هیچ تصویری هم روی مانیتور شکل نمی گیرد.
دستگاه را به یک شرکت تعمیرات سپردم. گفتند که مشکل از کارت گرافیک است. قابل تعمیر نیست و راهی هم جز تعویض Main Board وجود ندارد!...
حالا سوال من این است که آیا واقعا راهی برای تعمیرش نیست؟
و اینکه اگر نیست، از کجا می توانم Main دستگاه را پیدا کنم و اینکه از قیمت آن مطمئن باشم؟
صمیمانه از کمکتان تشکر می کنم.

در Thread خدمات پس از فروش هم همین را مطرح کردم.
مين را از ايرن رهجو و نمايندگي سوني مي تواني گير بياوري!
اما از كجا فهميدند كه دستگاه كارت گرافيكش مشكل دارد.

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از عادل :
مين را از ايرن رهجو و نمايندگي سوني مي تواني گير بياوري!
اما از كجا فهميدند كه دستگاه كارت گرافيكش مشكل دارد.
طرف می گفت همه چی رو چک کردیم، دیدیم که Data به LCD نمی رسه.
ببخشید که می پرسم، حتما قبلا مطرح شده، ولی شماره ی تماس این شرکت هایی رو که معرفی کردین رو لطف می کنین پست بزنین؟
ممنونم.

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از raizaM :
طرف می گفت همه چی رو چک کردیم، دیدیم که Data به LCD نمی رسه.
ببخشید که می پرسم، حتما قبلا مطرح شده، ولی شماره ی تماس این شرکت هایی رو که معرفی کردین رو لطف می کنین پست بزنین؟
ممنونم.
يعني نوت بوك روشن مي شود و چيزي نشان نمي دهد! يعني فن و چراغ و غيره روشن مي شوند.
شما يك مانيتور ديگه به آن وصل كن و ببين چيزي روي مانيتور نشان داده مي شود يا خير.
سايت ايران رهجو: http://www.iranrahjoo.com
لينك تاپيك فروشندگان و خدمات پس از فروش را برايتان مي گذارم، در آنجا شركت هاي بيشتري پيدا مي كنيد:
http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=37193

در ضمن شما به كجا نوت بوك را داده ايد براي تعمير! بهتر است به نمايندگي بدهيد.

farbod_123

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من میخواستم بدونم از کجا میشه recovery disc های لپ تاپ هارو خرید؟؟
من recover هاش رو خراب کردم (خط افتاده) . ویندوز معمولی هم که نصب میکنم هیچکدوم از دیوایس هارو نمیشناسه.
ا ز جایی هم که خریدم پرسیدم چون لپ تاپ خیلی قدیمیه (مال 2 یا 3 سال پیشه) نداشتن سی دی های ریکاوریش رو

حالا میخواستم بدونم مغازه ای هست که از این جیز ها داشته باشه ؟
قیمتشون چنده ؟

بالا