• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

skh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
دوستان من درگیر مشکل بسیار بزرگی شدم . به راهنمایی شما خیلی نیازمندم . داستان از اینجا شروع شد که سرعت کامپیوتر من پایین اومد . تا اینکه دیروز ظهر که باز گردم ویندوز بالا نیومد . هارد من 40 هست و لپتاپم توشیبا . بعد که فهمدیم که دیگه بالا نمیاد cd های recovery رو انداختم اما ارور داد . بعد یه cd ویندوز انداختم و بوتش کردم اما باز ارور داد . رفتم bios که ناگهان دیدم که هارد رو نمیشناسه و میزان هارد رو 0 نشون می ده . چند بار که ریستارت کردم بالاخره هارد رو شناخت اما این بارک که پارتیشن رو حذف و شروع به فرمت دوباره کردم پس از چند درصد پیشرفت یک صفحه آبی آورد که خطایی بود مبنی بر اینکه هارد شما آسیب دیده و بهتره خاموش کنید . چندین بار این عمل رو تکرار کردم اما نشد . هر از چند گاهی هارد توی بایوس شناخته می شه و بعضی مواقع صفره . من هیچ شوک فیزیکی به هارد ندادم . یعنی نه کوبیده شده به زمین نه چیزی که بگم هاردش آسیب دیده . لطفا راهنماییم کنین . من واقعا موندم . محتاج راهنماییتون هستم .

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
البته من تخصص ندارم ولی ببین میتونی با دیسکت برنامه پارتیشن مجیک هاردتو فرمت کنی

skh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
می شه راهنماییم کنین که چجوری ؟

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
شما رو pc یا جای دیگه برنامه پارتیشن مجیک 8 و نصب میکنید بعد از داخل برنامه دیسکت بوتی که رو حالت بوت از روی فلاپی میشه ازش استفاده کرد میسازی خیلی راحته برنامه رو نصب کنی متوجه میشی فقط دو فلاپی اماده داشته باش بعد این فلاپی ها اگر نوت بوکت هارد و بشانسه و بالا بیاد بزار روی حال بوت از فلاپی و بعد فلاپی اول بزار و بعدشم دومی ازت میخواد یه صفحه بوت میشه بعد میتونی هاردتو فرمت کنی البته تست کنید شاید بشه انجام داد

البته با یه نفر که بیشتر با نوت بوک و مخصوصا هارداش آشنایی داره صحبت کنید بهتره؟ این برنامه رو pc خوب جواب میده روی هارد نوت بوک نمیدونم دقیقا

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
دوست خوب مان در یک تاپیک دیگر این سوال را مطرح کرده اند:

به نقل از hamedhamed :
يك مشكل درسخت افزار لپ تاپ من ؟, UNknown hard eror
سلام خدمت دوستانلپ تاپ من با مارک توشيبا جديدا داراي عيبي شده است وقطي براي چندين ساعت خاموش است و من پس از چند ساعت اون رو روشن ميکنم پس از بالا امدن لوگو ويندوز يک صفحه ابي رو نمايش ميده و اين پيغام رو نمايش ميده و شروع به شماره معکوس ميکنه البته من فکر ميکردم که مشکل تو هارد دستگاه هست براي همين از يک هارد ديگه استفاده کردم براي هارد جديد هم همين اشکال رو داره البته بعد از خاموش شدن دستگاه مجددا که دستگاه رو روشن ميکنم بصورت عادي و نرمال دستگاه بالا مياد و مشکلي نيست از هر 10 بار روشن و خاموش فقط يک بار مشکل خودش رو نشون ميده نهايتا ادرس يک تعمير کار منصف و وارد ميخوام تا مشکلرو برطرف کنه؟؟مدل لپ تاپ هم tshiba tecra s1

دوست عزیز به احتمال زیاد شما با آپدیت کردن درایور هایتان مشکلتان حل می شود: مشکل شما به احتمال قوی از هارد دستگاه نیست، بهتر است درایور هایتان را بصورت دستی و از سایت سازنده آپدیت کنید و اگر برایتان سخت است از طریق windows update این کار را انجام دهید.

با تشکر:)

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از hamedhamed :
سلام خدمت دوستان
لپ تاپ من با مارک توشيبا جديدا داراي عيبي شده است وقطي براي چندين ساعت خاموش است و من پس از چند ساعت اون رو روشن ميکنم پس از بالا امدن لوگو ويندوز يک صفحه ابي رو نمايش ميده و اين پيغام رو نمايش ميده و شروع به شماره معکوس ميکنه البته من فکر ميکردم که مشکل تو هارد دستگاه هست براي همين از يک هارد ديگه استفاده کردم براي هارد جديد هم همين اشکال رو داره البته بعد از خاموش شدن دستگاه مجددا که دستگاه رو روشن ميکنم بصورت عادي و نرمال دستگاه بالا مياد و مشکلي نيست از هر 10 بار روشن و خاموش فقط يک بار مشکل خودش رو نشون ميده
نهايتا ادرس يک تعمير کار منصف و وارد ميخوام تا مشکلرو برطرف کنه؟؟
مدل لپ تاپ هم tshiba tecra s1
سلام...

جواب شما را در این تاپیک داده ام.( در پست شماره 258 )

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ
با تشکر

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از skh :
با سلام
دوستان من درگیر مشکل بسیار بزرگی شدم . به راهنمایی شما خیلی نیازمندم . داستان از اینجا شروع شد که سرعت کامپیوتر من پایین اومد . تا اینکه دیروز ظهر که باز گردم ویندوز بالا نیومد . هارد من 40 هست و لپتاپم توشیبا . بعد که فهمدیم که دیگه بالا نمیاد cd های recovery رو انداختم اما ارور داد . بعد یه cd ویندوز انداختم و بوتش کردم اما باز ارور داد . رفتم bios که ناگهان دیدم که هارد رو نمیشناسه و میزان هارد رو 0 نشون می ده . چند بار که ریستارت کردم بالاخره هارد رو شناخت اما این بارک که پارتیشن رو حذف و شروع به فرمت دوباره کردم پس از چند درصد پیشرفت یک صفحه آبی آورد که خطایی بود مبنی بر اینکه هارد شما آسیب دیده و بهتره خاموش کنید . چندین بار این عمل رو تکرار کردم اما نشد . هر از چند گاهی هارد توی بایوس شناخته می شه و بعضی مواقع صفره . من هیچ شوک فیزیکی به هارد ندادم . یعنی نه کوبیده شده به زمین نه چیزی که بگم هاردش آسیب دیده . لطفا راهنماییم کنین . من واقعا موندم . محتاج راهنماییتون هستم .
سلام...
22.gif

اگر پیشنهاد دوست خوبمان نتیجه نداد، بهتر است به یک تعمیر کار نوت بوک مراجعه کنید. احتمالا هارد در اثر ضربه یا حرکت در حین نوشتن و خواندن اطلاعات دچار مشکل گشته است. و در این صورت کاری از ما بر نمی آید
25.gif
.

skh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببینین . من راه حل دوستم رو رفتم . حتی یه بار هم تا 17 درصد نصب ویندوز رفتم که بدبختانه بدلیل مشکل cd نشد . بعد از اون هر بار که فرمت می کنم تو نصب ویندوز xp توی مرحله فرمتش می گه که setup unabe to complete format .

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا درباره ارتقا رم چند تا سئوال داشتم. الان لپتاپ من دو تا slot داره که هرکدوم 256 با 333MHZ هستند.
1) آیا می تونم از یه رم 1GB استفاده کنم. در این صورت یکی از slot ها خالی می مونه که فکر کنم برای مسائل حرارتی بد نباشه. بعضی ها می گن نمی شه. ولی به نظر من دلیلی نداره که نشه.......نظر اساتید چیه؟

2) اگه نشه این کارو کرد حتماً باید دو تا 512 MB با سرعت یه اندازه رو سوار کرد؟

3) می شه یه 256 با 333MHZ (که الان داره) رو با 512 سرعت 444 با هم داشت؟ یا حتماً باید یه سرعت داشته باشن؟

اگه نکته دیگه ای به نظرتون می رسه دریغ نکنید.

hamedhamed

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز به احتمال زیاد شما با آپدیت کردن درایور هایتان مشکلتان حل می شود: مشکل شما به احتمال قوی از هارد دستگاه نیست، بهتر است درایور هایتان را بصورت دستی و از سایت سازنده آپدیت کنید و اگر برایتان سخت است از طریق windows update این کار را انجام دهید.

با تشکر
stop:c0000415 unkhnown hard error
unkhnown hard error
beginning dump of physical memory
physical memory dump complete
connect your system administrator to techical support group for further assistance
متن بالا همون اروری هست که نوت بوک میده
من بایوس لپ تاپ رو چک کرم اخرین ورزن بود اما دوباره اپدیت کردمش اما باز هم فایده نداشت درایورها هم که تو سی دی ریکاوری هست تقریبا همگی اخرین ورزن هستند ایا باید باز هم از اپدیت درایور استفاده کنم و سوال اخر مشکل من بیشتر در ابتدای روز رخ میده یعنی زمانی که نوت بوک برای 10 ساعت متوالی خاموش هست ولی هنگامی که یکبار این مشکل پیش میاد و حلش میکنم دیگه همچین مشکلی ندارم چه قدر احتمال میدید که مشکل سخت افزاری باشه ایا راه حلی هست که من چک کنم تا ببینم مشکل سخت افزاری هست یا نه البته در هنگامی که دارم کار میکنم هیچگونه مشکلی تو دستگاه مشاهده نمیشه
نکته دوم این هست که ایا اگر سیدی ریکاوری خش داشته باشه البته احتمالا امکان بروز چنیین مشکلی میره

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از mahmood-gt2 :
آقا درباره ارتقا رم چند تا سئوال داشتم. الان لپتاپ من دو تا slot داره که هرکدوم 256 با 333MHZ هستند.
1) آیا می تونم از یه رم 1GB استفاده کنم. در این صورت یکی از slot ها خالی می مونه که فکر کنم برای مسائل حرارتی بد نباشه. بعضی ها می گن نمی شه. ولی به نظر من دلیلی نداره که نشه.......نظر اساتید چیه؟

2) اگه نشه این کارو کرد حتماً باید دو تا 512 MB با سرعت یه اندازه رو سوار کرد؟

3) می شه یه 256 با 333MHZ (که الان داره) رو با 512 سرعت 444 با هم داشت؟ یا حتماً باید یه سرعت داشته باشن؟

اگه نکته دیگه ای به نظرتون می رسه دریغ نکنید.
1-در نوت بوک برخلاف دسکتاپ بایستی از دو رم هم باس و هم سرعت استفاده کرد...مثلا 2*512 .....
در غیر این صورت..برای چند بار اولیه(ممکنه حتی چهل بار هم باشه)بوت خواهد شد ولی در یک روز اصلا بوت نخواهد شد!!:D علت هم بروبکس سخت افزار بهتر می دانند ولی خلاصه بگویم که آدرس دهی رم در مادر بورد بصورت مزدوج انجام می شود نه منفرد(بحث نوت بوک)البته این مشکل تنها در مادر بوردهای زیر سال ساخت 2002 دیده خواهد شد...یعنی اگر نوت بوک شما از مادر بوردی استفاده نماید که سال ساخت آن بالای سال مذکور بوده باشد چنین مشکلی نخواهید داشت..
یادتان باشد که در همین امسال و سال 2005 بوده که تکنولوژی ساخت قطعات سخت افزاری نوت بوک و دسکتاپ بهم نزدیک و نزدیک تر می شوند..وگرنه سیاست سازندگان قطعه سخت افزاری نوت بوک متفاوت از دسکتاپ بوده است..;)
2-کاملا..
3-بهترین عملکرد در سرعت نوت بوک(و نه کارایی آن)در فرکانس یکسان خواهد بود..
در ضمن یادتان باشد به دفترچه نوت بوک نظری بیندازید ببینید چه میزان رم و در چه محدوده فرکانسی را ساپورت می کند..;)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از hamedhamed :
متن بالا همون اروری هست که نوت بوک میده
من بایوس لپ تاپ رو چک کرم اخرین ورزن بود اما دوباره اپدیت کردمش اما باز هم فایده نداشت درایورها هم که تو سی دی ریکاوری هست تقریبا همگی اخرین ورزن هستند ایا باید باز هم از اپدیت درایور استفاده کنم و سوال اخر مشکل من بیشتر در ابتدای روز رخ میده یعنی زمانی که نوت بوک برای 10 ساعت متوالی خاموش هست ولی هنگامی که یکبار این مشکل پیش میاد و حلش میکنم دیگه همچین مشکلی ندارم چه قدر احتمال میدید که مشکل سخت افزاری باشه ایا راه حلی هست که من چک کنم تا ببینم مشکل سخت افزاری هست یا نه البته در هنگامی که دارم کار میکنم هیچگونه مشکلی تو دستگاه مشاهده نمیشه
نکته دوم این هست که ایا اگر سیدی ریکاوری خش داشته باشه البته احتمالا امکان بروز چنیین مشکلی میره
جواب:
1. Start your computer in Safe Mode
2. Right-click My Computer, click Manage, and then click Device Manager in the left pane of the Computer Management window.
3. In the right pane of the Computer Management window, expand Display Adapters, right-click your ATI display adapter, and then click Disable.
4. Restart your computer as you would normally.
در ضمن به دیتابیس میکروسافت هم یه سری بزنید بدک نیست..;)
ضمنا:
همین عبارات را در گوگل جستجو کنید و داخل گیومه بگذارید...;)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از skh :
ببینین . من راه حل دوستم رو رفتم . حتی یه بار هم تا 17 درصد نصب ویندوز رفتم که بدبختانه بدلیل مشکل cd نشد . بعد از اون هر بار که فرمت می کنم تو نصب ویندوز xp توی مرحله فرمتش می گه که setup unabe to complete format .
روشی که گفتم آزمایش کردین؟;)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از reza2317 :
سلام
شب شما خوش

آیا میتوان سخت افزار های لپ تا پ را عوض و اپدیت کرد
دوست من..مطالب خوبی در همین رابطه در فوروم هست که مطالعه آن را برایتان توصیه می کنم..:happy:

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
به نقل از X_Farhad :
ها ها! مال من 71ه :d

آقا این برنامه rightmark چیکار میکنه؟

بعد سوال من بی جواب موند... Lowerclock! کردن cpu کمکی میتونه بکنه؟ خطری نداره؟

من در در مورد این برنامه جالب یه مطالبی نوشته بودم یعنی یه تایپیک بود ولی یک مر تبه ناپدید شد :D بدون اطلاع قبلی :) . فکر میکنم این برنامه ارزش 1 تاپیک رو داشت دیگه

hamedhamed

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از esfandiyar2002 :
جواب:
1. Start your computer in Safe Mode
2. Right-click My Computer, click Manage, and then click Device Manager in the left pane of the Computer Management window.
3. In the right pane of the Computer Management window, expand Display Adapters, right-click your ATI display adapter, and then click Disable.
4. Restart your computer as you would normally.
در ضمن به دیتابیس میکروسافت هم یه سری بزنید بدک نیست..;)
ضمنا:
همین عبارات را در گوگل جستجو کنید و داخل گیومه بگذارید...;)
استاد عزیز از راهنمایتون متشکرم من روش شما رو تست کردم و منتظر میمونم تا ببینم دوباره این مشکل پدید میاد یا نه
اما برام یک مشکل پیش اومده و اون این هست که منظور از سر زدن به دیتا بیس مایکروسافت همون اپدیت ویندوز هست یا چیز دیگه ؟
ضمنا وقتی display adapter vروDisableمیکنم کیفیت صفحه نمایش به شدت افت میکنه و پیغامی رو صفحه نشون میده مبنی بر اینکه
کنترل پنل atiامکان نصب رو نداره چون درایور کامل کار نمیکنه و atiکنترل پنل حالا باید خارج بشه
مشکل رو چگونه باید حل کنم
و ایا به نظر شما مشکل از قسمت کارت گرافیک دستگاه هست چون درایور رو خواستم اپدیت کنم به سایت شرکت سازنده سرزدم متوجه شدم درایور موجود اخرین ورزن هست و درایور جدیدی ارائه نشده
خواستم در مورد این مشکل قدری برام توضیح بدید ممنونم
متشکرم

HAMIDMA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از hamidch2 :
با سلام و عرض احترام

من حدود دو ماهی است که با راهنمایی ها و زحمات اقا اسفندیار نوت بوک ال جی مدل ls55 رو گرفتم و کاملا هم ازش راضی هستم. یه سوال که خیلی واسم پیش می یاد در مورد دمای سیستم هست. دمای سی پی یو و باطری معمولا در چه رنجی طبیعی هست؟ اخه بعضی اوقات می بینم که دمای سی پی یو تا 51 هم می ره.

اقا اسفندیار یعنی اینقدر سوالم مبتدیانه بود :blush: که حتی اشاره ای هم بهش نشد:rolleyes: :blush:

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از esfandiyar2002 :
1-در نوت بوک برخلاف دسکتاپ بایستی از دو رم هم باس و هم سرعت استفاده کرد...مثلا 2*512 .....
در غیر این صورت..برای چند بار اولیه(ممکنه حتی چهل بار هم باشه)بوت خواهد شد ولی در یک روز اصلا بوت نخواهد شد!!:D علت هم بروبکس سخت افزار بهتر می دانند ولی خلاصه بگویم که آدرس دهی رم در مادر بورد بصورت مزدوج انجام می شود نه منفرد(بحث نوت بوک)البته این مشکل تنها در مادر بوردهای زیر سال ساخت 2002 دیده خواهد شد...یعنی اگر نوت بوک شما از مادر بوردی استفاده نماید که سال ساخت آن بالای سال مذکور بوده باشد چنین مشکلی نخواهید داشت..
یادتان باشد که در همین امسال و سال 2005 بوده که تکنولوژی ساخت قطعات سخت افزاری نوت بوک و دسکتاپ بهم نزدیک و نزدیک تر می شوند..وگرنه سیاست سازندگان قطعه سخت افزاری نوت بوک متفاوت از دسکتاپ بوده است..;)
2-کاملا..
3-بهترین عملکرد در سرعت نوت بوک(و نه کارایی آن)در فرکانس یکسان خواهد بود..
در ضمن یادتان باشد به دفترچه نوت بوک نظری بیندازید ببینید چه میزان رم و در چه محدوده فرکانسی را ساپورت می کند..;)

برادر اسفندیار.....ممنون از راهنماییتون. توی دفترچه نگاه کردم. مرسی

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
سلام ،
من دوباره برگشتم با یه سوال...
لپ تاپم Dell6000 هست ، حتما میدونید که برای بک آپ گیری یه پارتیشن مجازی داره به حجم فکر کنم حدود 6 گیگ که اطلاعات رو توسط اون رستور میکنه...
در صورتی که من بخوام هارد رو از اول پارتیشن بندی کنم ، این پارتیشن احتمالا از بین خواهد رفت... چطور میتونم ازش بک آپ تهیه کنم ؟ تا بعد از پارتیشن بندی اگر نیاز باشه از اون استفاده کنم ...

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
سلام...
با برنامه Partition Magic می توانید آن را بک آپ بگیرید.
در ضمن وقتی پارتیشن بندی می کنید(با سی دی ویندوز) تا این پارتیشن را پاک نکنید هیچ اتفاقی نمی افتد! و هر چه قدر دوست دارید می توانید در بقیه فضای هارد، پارتیشن ایجاد کنید.

بالا