• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام! من یک فقره sony vaio PCG-FRV26 دارم... این بچه پرورشگاهی بود وقتی به ما دادنش گفتن یه مغز 2.8 گیگاهرتزی سوارش کردن و جزو نوابغ تاریخ محسوب میشه...ما هم که گوش دراااز..گرفتیمش! :rolleyes:
حالا مشکل اینجاست که این بابا خیلی داغ میکنه! فنشم که یه پا موتور هواپیماست دائم روشنه ولی کمکی به آروم کردن تب این جغله نمیکنه که نمیکنه:( ویندوز رو هم دوباره ریختم، وقتی ctrl+alt+del رو میزنم cpu همش رو 100 درصده! حالا من باید چکار کنم که این دماش یکم بیاد پایینتر و cpu همیشه full نمونه؟ شایدم مشکل نرم افزار باشه نمیدونم؟
پایین کشیدن clock cpu کمکی میکنه؟
کلا راه حل بدید دیگه ! پیشاپیش تشکر;)

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از X_Farhad :
سلام! من یک فقره sony vaio PCG-FRV26 دارم... این بچه پرورشگاهی بود وقتی به ما دادنش گفتن یه مغز 2.8 گیگاهرتزی سوارش کردن و جزو نوابغ تاریخ محسوب میشه...ما هم که گوش دراااز..گرفتیمش! :rolleyes:
حالا مشکل اینجاست که این بابا خیلی داغ میکنه! فنشم که یه پا موتور هواپیماست دائم روشنه ولی کمکی به آروم کردن تب این جغله نمیکنه که نمیکنه:( ویندوز رو هم دوباره ریختم، وقتی ctrl+alt+del رو میزنم cpu همش رو 100 درصده! حالا من باید چکار کنم که این دماش یکم بیاد پایینتر و cpu همیشه full نمونه؟ شایدم مشکل نرم افزار باشه نمیدونم؟
سلام...
اولا نوت بوک های با سی پی یو ی پنتیوم 4، گرمای بیشتری نسبت به مدل های موبایل تولید می کند. اما شما می گوید سی پی یو 100 درصد همیشه کار می کند!!! خوب ببینید گدام برنامه این همه کار از این بنده خدا (سی پی یو) می کشد!!! یعنی Ctrl+Alt+Del را بگیرید تا TaskManager باز شود، و سربرگ Processes را انتخاب کنید. حال در این قسمت دنبال برنامه ای باشید که بالای 60-70 درصد از سی پی یوی بی گناه کار می کشد!!!
فعلا این کار را بکنید تا ببینیم با این برنامه ی خبیث چه کار می توانیم بکنیم!!!:D :D :D

iranii

Registered User
لایک‌ها
30
چجوری میشه کاری کرد وقتی لپتاپ رو میبندیم لپتاپ وارد حالته standby نشه

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از iranii :
چجوری میشه کاری کرد وقتی لپتاپ رو میبندیم لپتاپ وارد حالته standby نشه

control panel-->Power Options-->Advanced

زیر قسمت Power Buttons نوشته When i close the lid of my portable computer:
اونجا Do Nothing رو انتخاب کنید;)

اولا نوت بوک های با سی پی یو ی پنتیوم 4، گرمای بیشتری نسبت به مدل های موبایل تولید می کند. اما شما می گوید سی پی یو 100 درصد همیشه کار می کند!!! خوب ببینید گدام برنامه این همه کار از این بنده خدا (سی پی یو) می کشد!!! یعنی Ctrl+Alt+Del را بگیرید تا TaskManager باز شود، و سربرگ Processes را انتخاب کنید. حال در این قسمت دنبال برنامه ای باشید که بالای 60-70 درصد از سی پی یوی بی گناه کار می کشد!!!
فعلا این کار را بکنید تا ببینیم با این برنامه ی خبیث چه کار می توانیم بکنیم!!!
Today 01:48 AM

آقا اول که لپ تاپ رو روشن میکنم هیچیش نیست، بعد یکی دوساعت وقتی 10-15 تا IE باز میکنم اینجوری میشه! بعد همشونم که ببندم سرعت پایین میمونه! وقتیم میرم تو task manager میبینم یه 50-60 درصدی داده به ie یه 10-20 درصدی به task manager و یه چند درصدیم به باقی برنامه ها... خلاصه 100 درصدش همچین عادلانه توزیع میشه! بیاد سرنشین دولت محبوبمون:happy:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
فشردگی قطعات در نوت بوک و تنگ بودن فضای داخل و گرمای فراوان تولیدی بعد از گذر از یک و نیم ساعت سبب ایجاد تداخل و بروز اختلالات در پردازنده و باطری نوت بوک شما می شود که کمترین اثر آن را بهمان صورتی که فرمودید می توان بخوبی مشاهده نمود..

iranii

Registered User
لایک‌ها
30
دوست عزیز ممنون.
آقا این LCD لپتاپ رو باید با چی تمیز کنیم که هم کامل تمیز بشه و هم یه وقت مشکلی پیدا نکنه صفحه نمایش

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از esfandiyar2002 :
فشردگی قطعات در نوت بوک و تنگ بودن فضای داخل و گرمای فراوان تولیدی بعد از گذر از یک و نیم ساعت سبب ایجاد تداخل و بروز اختلالات در پردازنده و باطری نوت بوک شما می شود که کمترین اثر آن را بهمان صورتی که فرمودید می توان بخوبی مشاهده نمود..

خوب حالا من اینو چیکارش کنم که داغ نکنه؟:wacko: جدیدا این اختلالات بوجود اومده...

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از X_Farhad :
خوب حالا من اینو چیکارش کنم که داغ نکنه؟:wacko: جدیدا این اختلالات بوجود اومده...
1-احیای مجدد سیستم عامل...
2-پاک کردن برنامه های نرم افزاری سنگین...
3-تعویض باطری...
4-تنظیمات مجدد بایوس
5-در بهترین حالت فروش آن و خرید یک مدل بهتر لااقلبا پردازنده سنترینو دار!!:D

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از esfandiyar2002 :
1-احیای مجدد سیستم عامل...
2-پاک کردن برنامه های نرم افزاری سنگین...
3-تعویض باطری...
4-تنظیمات مجدد بایوس
5-در بهترین حالت فروش آن و خرید یک مدل بهتر لااقلبا پردازنده سنترینو دار!!:D

مرسی واسه راهنمایی، فقط یه سوال...چه ربطی به باطری داره؟! :-?

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از X_Farhad :
مرسی واسه راهنمایی، فقط یه سوال...چه ربطی به باطری داره؟! :-?
خوب..اهم!!!:D
باطری نوت بوک تعداد دفعات محدودی برای شارژ و دشارژ کامل در اختیار دارد...فرض بفرمایید در همان ابتدای خرید 500 بار...
خوب با استفاده و شارژ و دشارژ شدن آن بتدریج از کیفیت آن کاسته می شود..حالا چطور؟!
1-طول مدت شارژ بتدریج کاهش می یابد..
2-مدت زمان قابل استفاده در هر بار شارژ که مثلا در روزهای اول 4 ساعت بوده بتدریج کمتر می شود...
3-گرمای دستگاه سبب می شود اختلالی در عملکرد باطری بروز کند..کمترین اختلال دشارژ شدن سریع تر و بنابراین بازگشت به همان بند اول و دوم است..:D
4-در هربار شارژ کامل و در همان ابتدا اگر دقت کنید باطری کمی داغ می شود...این گرما در باطری نو بسرعت دفع می شود..ولی در دفعات متوالی استفاده میزان رهایش از این گرما بتدریج کاهش می یابد..بهمین دلیل است که می گویند بسرعت اگر باطری شارژ شد سریعا نوت بوک را روشن نفرمایید تا این گرما فرار شود..;)
5-حالا شما یقینا هنگامی که نوت بوک در برق است باطری آن را به حال خود می گذارید که شارژ شود و بهمان حالت هم باقی بماند..خوب...در این صورت با وضعیتی که شرح فرمودین...گرمای تولیدی توسط دستگاه می دانید چه بر سر آن باطری نگون بخت می آورد؟
پیشنهاد می کنم هنگامی که با نوت بوک کار می کنید از یخچال استفاده فرمایید..:D ;)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
پیشنهاد می کنم هنگامی که با نوت بوک کار می کنید از یخچال استفاده فرمایید..

خداییش!!!:D فعلا که یه سبد میوه گذاشتم زیرش هوا جریان داشته باشه!:cool:
این مطلب در مورد باطری ها هم خیلی عالی بود مرسی!:happy:

Stras

Registered User
لایک‌ها
9
سلام
يه سال فنی داشتم شايد اینجا جاش نباشه اما گفتم يه تاپيک بيخود نزده باشم
من يک ای بي ام دارم که تقريباً ميشه گفت نقشه يه دسکتاپ رو برام بازی
ميکنه
ميخواستم بدونم اگه بخوام از باتّريش استفاده نکنم (چون احتياجی بهش ندارم)
و باتری رو بزارم کنار بعد از يه مدت مشکلی برای باتری به وجود نمياد.
مثلاً ديگه درست شارژ نشه ¿
ممنون از راهنمايتون

mohsen@mohsen

Registered User
لایک‌ها
0
يك سوال فني از دوستاني كه صفحه نمايش لپ تاپشان وايد اسكرين است؟
مي خواستم ببينم بعضي از نرم افزارها كه فقط در محيط 1024@768 يا 800@600 كار مي كنند در اين صفحه نمايش ها دچار مشكل مي شوند؟
با تشكر

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Stras :
سلام
يه سال فنی داشتم شايد اینجا جاش نباشه اما گفتم يه تاپيک بيخود نزده باشم
من يک ای بي ام دارم که تقريباً ميشه گفت نقشه يه دسکتاپ رو برام بازی
ميکنه
ميخواستم بدونم اگه بخوام از باتّريش استفاده نکنم (چون احتياجی بهش ندارم)
و باتری رو بزارم کنار بعد از يه مدت مشکلی برای باتری به وجود نمياد.
مثلاً ديگه درست شارژ نشه ¿
ممنون از راهنمايتون
می خواستم کلی مطلب پابلیش کنم ولی این اکسپلورر لعنتی$&%%$^%:hmm:
خوب..:)
شما اگه باطریتون لیتیوم یونی هستش اگه اصلا ازش استفاده نکنین باید حداقل هر هفته یه بار کاملا مثل روز اول استفاده شارژ کنین ...:)
مگه اینکه باطری نو خریده باشین و اصلا هم شارژ نشده باشه..;)

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
به نقل از X_Farhad :

اون مشکل 100 استفاده رو یه جوری حلش کن بعد از rmclock استفاده کن مثل اب که رو اتیش بریزی D:
http://www.forum.persiantools.com/showthread.php?t=37504&page=6

HAMIDMA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و عرض احترام

من حدود دو ماهی است که با راهنمایی ها و زحمات اقا اسفندیار نوت بوک ال جی مدل ls55 رو گرفتم و کاملا هم ازش راضی هستم. یه سوال که خیلی واسم پیش می یاد در مورد دمای سیستم هست. دمای سی پی یو و باطری معمولا در چه رنجی طبیعی هست؟ اخه بعضی اوقات می بینم که دمای سی پی یو تا 51 هم می ره.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
ها ها! مال من 71ه :d

آقا این برنامه rightmark چیکار میکنه؟

بعد سوال من بی جواب موند... Lowerclock! کردن cpu کمکی میتونه بکنه؟ خطری نداره؟

hamedhamed

Registered User
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان
لپ تاپ من با مارک توشيبا جديدا داراي عيبي شده است وقطي براي چندين ساعت خاموش است و من پس از چند ساعت اون رو روشن ميکنم پس از بالا امدن لوگو ويندوز يک صفحه ابي رو نمايش ميده و اين پيغام رو نمايش ميده و شروع به شماره معکوس ميکنه البته من فکر ميکردم که مشکل تو هارد دستگاه هست براي همين از يک هارد ديگه استفاده کردم براي هارد جديد هم همين اشکال رو داره البته بعد از خاموش شدن دستگاه مجددا که دستگاه رو روشن ميکنم بصورت عادي و نرمال دستگاه بالا مياد و مشکلي نيست از هر 10 بار روشن و خاموش فقط يک بار مشکل خودش رو نشون ميده
نهايتا ادرس يک تعمير کار منصف و وارد ميخوام تا مشکلرو برطرف کنه؟؟
مدل لپ تاپ هم tshiba tecra s1

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
از اين دستگاه راضي هستي ؟
قطعاتش انبورده يا نه ؟

skh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
دوستان من درگیر مشکل بسیار بزرگی شدم . به راهنمایی شما خیلی نیازمندم . داستان از اینجا شروع شد که سرعت کامپیوتر من پایین اومد . تا اینکه دیروز ظهر که باز گردم ویندوز بالا نیومد . هارد من 40 هست و لپتاپم توشیبا . بعد که فهمدیم که دیگه بالا نمیاد cd های recovery رو انداختم اما ارور داد . بعد یه cd ویندوز انداختم و بوتش کردم اما باز ارور داد . رفتم bios که ناگهان دیدم که هارد رو نمیشناسه و میزان هارد رو 0 نشون می ده . چند بار که ریستارت کردم بالاخره هارد رو شناخت اما این بارک که پارتیشن رو حذف و شروع به فرمت دوباره کردم پس از چند درصد پیشرفت یک صفحه آبی آورد که خطایی بود مبنی بر اینکه هارد شما آسیب دیده و بهتره خاموش کنید . چندین بار این عمل رو تکرار کردم اما نشد . هر از چند گاهی هارد توی بایوس شناخته می شه و بعضی مواقع صفره . من هیچ شوک فیزیکی به هارد ندادم . یعنی نه کوبیده شده به زمین نه چیزی که بگم هاردش آسیب دیده . لطفا راهنماییم کنین . من واقعا موندم . محتاج راهنماییتون هستم .

بالا