• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
با عرض سلام و احترام فراوان

کیبورد لپ تاپ من خراب شده . باید یک کیبورد واسش پیدا کنم . در ضمن فن اون رو هم میخواستم یکسره کنم که خوشبختانه فن لپ تاپمون هم سوخت .حالا کیبور و فن رو چطوری و از کجا پیدا کنم ؟

مشخصات لپ تاپ Dell Latitude Cpi
دست همگی درد نکنه
ممنون

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از hamidch2 :
کارت عالی بود اقا عادل:lol: رفتم از سایتش driver رو دانلود کردم و نصبش کردم مشکل کاملا برطرف شد.:D واقعا دستتون دردنکنه.
در ضمن در مورد نرم افزار ی که دما رو نشون بده امروز متوجه شدم که خود نوت بوک در این مورد برنامه ای داره:blush: :rolleyes: الان دمای cpu رو 43 و دمای باطری رو 28 نشون می ده. به نظرتون این اعداد طبیعیه دیگه ؟
ببخشید،می خواستم برایتان پیدایش کنم ولی وقت نکردم.شرمنده.
26.gif

در مورد دماها هم به نظر می آید طبیعی است.

alireza59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از alireza59 :
سلام
ميشه خواهش كنم به من كمك كنيد من يك نوت بوك acer پنتيوم 2 دارم پسورد سيستمو فراموش كردم بازش كردم باتريشم در آوردم اما بي فايده بود بدجوري تو دردسر افتادم ميشه به من كمك كنيد.

چرا هيچكس به داد من نميرسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :(

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
معمولاً لپ تاپ ها علاوه بر دو نوع پسوردی که می شه توی بایوس تنظیم کرد، یه پسورد دیگه هم دارن که کارخونه سازنده خودش می ذاره روش..... که بدرد همیچین وقت هایی می خوره

حالا نمی دونم می تونی بفرستیش جایی که نمایندگی رسمی لپ تاپت هست یا نه؟
توی ایران چون نمایندگی رسمی وجود نداره، بعید می دونم برات درستش کنن

مارک لپ تاپت چیه؟

shankimout

Registered User
لایک‌ها
3
ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
سلام . یه چندتا مشکل دارم . با ASUS A6K

اولیش یه مشکل گرافیکی هست http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=41361

شارژر باطری مخصوص شارژ فندکی ماشین هم واسه اینا وجود داره ؟

cpu ایناشو اگه بخام عوض کنم چقد برام خرج میشه ؟ مثلا 3200 64bint mobile

از 200 تومن بیشتر میشه ؟

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
سلام...
در مورد شار‍ژر فندكي، وجود دارد ولي نمي دانم كه آيا در ايران يافت مي شود يا خير؟ سعي كنيد اگر مي خواهيد تهيه كنيد، مطمين باشيد كه از يك كارخانه معتبر باشد. و اگر از ايران تهيه مي كنيد مطمين شويد كه اصل است!!! :D

فكر عوض كردن سي پي يو آن هم در ايران را بي خيال شويد.اولا تعويض سي پي يو بايد در نمايندگي رسمي انجام گيرد. ثانيا در ايران نمايندگي رسمي نداريم.

تعويض سي پي يو هم بدرد حالات خاصي مي خورد كه مثلا سي پي يو سوخته است يا... و سي پي يو نوت بوك مثل دسكتاپ نيست كه راحت تعويض شود. در ضمن به صرفه نيست چون در آن صورت خريد يك نوت بوك نو به صرفه تر است. :D

alireza59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mahmood-gt2 :
معمولاً لپ تاپ ها علاوه بر دو نوع پسوردی که می شه توی بایوس تنظیم کرد، یه پسورد دیگه هم دارن که کارخونه سازنده خودش می ذاره روش..... که بدرد همیچین وقت هایی می خوره

حالا نمی دونم می تونی بفرستیش جایی که نمایندگی رسمی لپ تاپت هست یا نه؟
توی ایران چون نمایندگی رسمی وجود نداره، بعید می دونم برات درستش کنن

مارک لپ تاپت چیه؟

acer travel mate

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آها......... فکر کنم acer نمایندگی داشته باشه.

آقا عادل هم acer داره حتماً می تونه کمکت کنه

alimolavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا ما یه نوت بوک TravelMate 2413 گرفتیم هنوز یه روز نشده که وقتی دکمه BlueTooth رو میزنم هیچ اتفاقی نمی افته (باید چراغش روشن شه و بلو توس فعال شه که نمی شه ) لطفا کمک کنید

leechs_rifleman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از alimolavi :
آقا ما یه نوت بوک TravelMate 2413 گرفتیم هنوز یه روز نشده که وقتی دکمه BlueTooth رو میزنم هیچ اتفاقی نمی افته (باید چراغش روشن شه و بلو توس فعال شه که نمی شه ) لطفا کمک کنید

درايورهاي بلوتوث رو نصب كردي؟ منظورم از cd خود لپ تاپه.
اگر درايورش توي cd هات نبود برو از سايتش download كن!
اگر بازم درست نشد يا laptop خرابه يا ويندوزت!

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از alimolavi :

سلام...
اولا كنترل كنيد كه آيا اصلا نوت بوكتان بلوتوث دارد يا خير؟
يعني روي My Computer راست كليك كنيد و Manage را انتخاب كنيد. حال در پنجره ي باز شده ،در قسمت چپ روي Device Manager كليك كنيد. حال ببينيد در قسمت راست، آيا بلوتوث نمايش داده شده است يا خير؟
اگر مشكل رفع نشد بگوييد تا راهنمايي كنم.

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از alireza59 :
سلامميشه خواهش كنم به من كمك كنيد من يك نوت بوك acer پنتيوم 2 دارم پسورد سيستمو فراموش كردم بازش كردم باتريشم در آوردم اما بي فايده بود بدجوري تو دردسر افتادم ميشه به من كمك كنيد.
دوست عزيز ... سلام.:happy:
در ايران نمايندگي رسمي نداريم. شما مي توانيد باطري كوچك نوت بوك را در آوريد و احتمالا رمز پاك مي شود.
در نوت بوك هاي Dell اين باطري به صورت شارژي و در محفظه ي كوچكي در كنار باطري دستگاه قرار دارد ولي در ايسر همانند دسكتاپ باطري ار نوع ساعتي بوده و معمولا روي مادربرد(يعني در طف بالاي مادربرد) در قسمت جلوي دستگاه است مانند شكل زير...

v6rrrl.jpg

alireza59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از عادل :
دوست عزيز ... سلام.:happy:
در ايران نمايندگي رسمي نداريم. شما مي توانيد باطري كوچك نوت بوك را در آوريد و احتمالا رمز پاك مي شود.
در نوت بوك هاي Dell اين باطري به صورت شارژي و در محفظه ي كوچكي در كنار باطري دستگاه قرار دارد ولي در ايسر همانند دسكتاپ باطري ار نوع ساعتي بوده و معمولا روي مادربرد(يعني در طف بالاي مادربرد) در قسمت جلوي دستگاه است مانند شكل زير...

v6rrrl.jpg

دوست عزيز سلام
اين كارو انجام دادم اما بي فايده بود :(

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از عادل :
در نوت بوك هاي Dell اين باطري به صورت شارژي و در محفظه ي كوچكي در كنار باطري دستگاه قرار دارد

خوب شد گفتی....:happy: من همون که خریدم اینو دیدم ولی نمی دونستم چیه، هر چی هم تو اینترنت زدم چیزی نفهمیدم.
حالا کاربرد این باطری فقط همینه؟

the_patriot

Registered User
لایک‌ها
0
آقا من چند ماه پیش یه نوت بوک سونی vaio a230p خریدم . این نوت بوک بعضی از سی دی ها و دی وی دی ها رو نمی خونه! و همون سی دی یا دیویدی رو که تو دسکتاپم میذارم اونو میخونه! وجالب اینجاست که گاهی یه دی وی دی رو که نوت بوک نمیخونه چند بار هی در میارم و میذارم توش یه دفه شانسی میخونه!

چیکار کنم؟ خرایه؟ ببرم گارانتی؟

alimolavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از leechs_rifleman :
درايورهاي بلوتوث رو نصب كردي؟ منظورم از cd خود لپ تاپه.
اگر درايورش توي cd هات نبود برو از سايتش download كن!
اگر بازم درست نشد يا laptop خرابه يا ويندوزت!

دستتون درد نکنه مشکل از ویندوز بود

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از the_patriot :
آقا من چند ماه پیش یه نوت بوک سونی vaio a230p خریدم . این نوت بوک بعضی از سی دی ها و دی وی دی ها رو نمی خونه! و همون سی دی یا دیویدی رو که تو دسکتاپم میذارم اونو میخونه! وجالب اینجاست که گاهی یه دی وی دی رو که نوت بوک نمیخونه چند بار هی در میارم و میذارم توش یه دفه شانسی میخونه!

چیکار کنم؟ خرایه؟ ببرم گارانتی؟
دوست عزيز به احتمال بالاي 80 درصد، درايوتان خراب است. چون من هم خودم اين مشكل را داشتم و بايد مدام سي دي را در مي آوردم و جا مي زدم تا آنرا بخواند!!!! نوت بوكتان كه خدا را شكر گارانتي هست.پس مشكلي نداريد. :happy:

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از mahmood-gt2 :
خوب شد گفتی....:happy: من همون که خریدم اینو دیدم ولی نمی دونستم چیه، هر چی هم تو اینترنت زدم چیزی نفهمیدم.
حالا کاربرد این باطری فقط همینه؟
سلام...

داخل دفترچه نوت بوك توضيحات كامل را،كارخانه داده.اما كارش حفظ ساعت سيستم و تنظيمات بايوس و ... هست.

بالا