• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

HAMIDMA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بنام خدا

من بالاخره نوت بوک ال جی ls55 رو گرفتم.
بعد از اینکه برای اولین بار سارژ نوت بوک به اندازه 10 درصد رسید اون رو برای شارژ کردن خاموشش کردم و بعد از اینکه چراغ مربوط به شارژ خاموش شد ازش استفاده کردم. دیشب که شارژ تموم شد باطری رو از نوت بوک جدا کردم و با برق مستقیم شروع به کار کردم. شب که کارم تموم شد نوت بوک رو خاموش کردم و بعد سیم اداپتور رو بهش وصل کردم و گذاشتم تا صبح شارژ بشه.صبح که بیدار شدم حدود 5 ساعت از برق بودنش می گذشت. ظهر که خواستم از نوت بوک استفاده کنم سارژ باطری رو کامل نشون می داد. دقیقا طبق لیست از نوت بوک استفاده کردم و واسه اینکه ببینم ایا شارژ نوت بوک مناسبه این لیست رو تهیه کردم که دوستان هم نظرشون رو بگند.

توضیحات عمل مورد استفاده
در ساعت 12:36 روشنش کردم روشن کردن نوت بوک
نصب پرینتر
پرینتر رنگی دو عدد
در این لحظه شارژ 78 درصد بود نصب فوتوشاپ
شارژ در این لحظه 75 درصد بود بعد از نصب
71% موقع باز کردن فوتوشاپ
66% زمان کارکردن با فوتوشاپ 7 دقیقه بود موقع بستن فوتوشاپ
56% دراین زمان شارژ داشت Hibernate
کار با فوتوشاپ، word و help در ساعت 2:30 کار دوباره رو شروع کردم
در ساعت 4:46 شارژ به 10% رسید
شارژ 10 درصد در ساعت 6:20 برای شارژ نوت بوک رو به برق وصل کردم
شارژ 93% اون چیزی که مشخصه به ازای هر دقیقه یک در صد شارژ می شه. در ساعت 08:05

حالا در مورد این متنی که نوشتم ممنون می شم که به این سوالاتم جواب بدید.
1- ایا واسه شارژ کردن لازمه که نوت بوک رو خاموش کنیم یا اینکه در زمان روشن بودن هم می تونیم که سیم اداپتور رو وصل کنیم؟
2- ایا جداکردن باطری برای استفاده با برق مستقیم صحیح است یا اینکه اجازه بدیم که باطری هم شارژ شود؟
3- برای شارژ کردن کدام گزینه رو باید انتخاب کنیم؟ 100درصد یا حداکثر شارژ(max battery) ؟
4- با توجه به جدول بالا ایا مصرف برق نوت بوک مناسب هست؟ باطری 9 cell بوده و فروشنده می گفت که تا 4 ساعت جواب می ده. البته طبق جدول بالا از چهار ساعت هم بیشتر بود ....

5- یه سوال عمومی هم در مورد هارد داشتم.من الان نوت بوکم فقط یه پارتیشن داره و اونهم 38 gig هستش. ایا تقسیم کردن و اضافه کردن پارتیشن به نوت بوک صحیح هست یا نه؟ اگر که بله؟ از چه نرم افزاری استفاده کنم که در عملکرد نوت بوک تاثیر منفی نداشته باشه؟

6- ما از کجا باید متوجه بشیم که ایا نوت بوک بلوتوث داره یا نه؟ تو بروشورش چیزی ننوشته بود چون بروشورش مربوط به مدل ls70 بود.

7- در مورد گرافیک نوت بوک هم من که ازش راضی هستم چون اصلا در کار با فوتوشاپ واسم مشکلی درست نشد و کارش عالی بود و انتظارات من رو براورده کرد.

8- یکی از مشکلات عجیبی که سه بار اتفاق افتاد این بود که نرم افزاری مثل ورد و یا فوتوشاپ درست در لحظاتی که کار خاصی باهاشون نداشتم و یا می خواستم ببندمش هنگ می کنند و not respond می زدند. به نظر شما مشکل از چیه ؟باتوجه به اینکه در لحظه ای این افتاق می افتاد که کار سنگینی با نرم افزار نداشتم. موضوع جالب هم اینه که وقتی با task manager نرم افزار word رو می بندم اون "گربه" help ورد بسته نمی شه و تا ریست و یا لاگ اف نکنم اون تو صفحه باقی می مونه.
9- برای اینکه از دمای سیستم و سی پی یو و ... نوت بوک اطلاع پیدا کنیم از چه نرم افزاری استفاده کنیم؟

10- ایا می شه که از موسی که تا حالا براس سیستم دسکتاپمون استفاده می کردیم واسه نوت بوک هم استفاده کنیم؟ در واقع از هر موسی می شه استفاده کرد؟

11- ایا در حالت hibernate می شه که نوت بوک رو جابجا کرد و تو کیف قرارش داد؟ مشکلی ایجاد نمی شه؟

با تشکر فراوان

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
دوست عزیز hamidch2، سلام!
سعی می کنم ، کم کم به سوالاتتان پاسخ بدهم.

1-اکثرر نوت بوک های امروزی در هنگام روشن بودن خود به خود باطری را شارژ می کنند.البته با این تفاوت ه در هنگام خاموش بودن دستگاه تمام توان آداپتور صرفه شارژ دستگاه می شود ولی در حالت روشن بودن آن، مقدار کمتری از توان صرف شارژ باطری می شود و زمان بیشتری طول می کشد تا باطری شارژ شود.
2-اگر شما مدت زمان طولانی از باطری استفاده نمی کنید،می توانید باطری را بردارید .نبودن باطری به دستگاه صدمه ای نمی زند.
3-منظورتان را متوجه نمی شوم؟
4- باید بگویید روشنایی صفحه و ... در چه میزانی بوده است. به نظرم این اطلاعات با حداکثر روشنایی نیست؟
نوت بوک های سنترینو با باطری 9 سلولی حدود 4 الی 5 ساعت (بنا به استفاده شما و تنظیمات آن) شارژ دارند.
5-دوست من در مورد پارتیشن،بهترین وضعیت برای کارکرد نوت بوکتان همین وضعیت فعلی آن است.
اما اگر خواستید پارتیشن را تغییر دهید و آن را فرمت نکنید ، استفاده از برنامه Partition Magic است.
6-روی جعبه دستگاه نگاه کنید.یا روی my computer راست کلیک کنید و گزینه manage را انتخاب کنید.از منوی چپ device manager رانتخاب کنید.ببینید در لیست آیا بلوتوث هست یا نه؟ اگر نبود، کلید فعال کردن بلو توث ارا فشار دهید، ببینید آیا چیزی در device manager نمایش داده می شود. اگر نمایش داد ه می شود، بلوتوث دارد.

HAMIDMA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر نبود، کلید فعال کردن بلو توث ارا فشار دهید، ببینید آیا چیزی در device manager نمایش داده می شود.

با تشکر از راهنماییتون می شه لطف کنید و بیشتر توضیح بدید؟ کدوم کلید رو باید فشار دهم؟
منتظر راهنمایی شما در مورد بقیه سوالاتم هم هستم.....با تشکر
در ضمن اقا عادل شما نظرتون در مورد خرید نوت بوک ال جی چیه؟ راستش رو بخواهید اول می خواستم همین مدل ایسر که شما و اقا اسفندیار دارید رو بگیرم ولی خوب دیگه ال جی گرفتم.

TALEBI59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از hamidch2 :
بنام خدا

من بالاخره نوت بوک ال جی lss55 رو گرفتم.
بعد از اینکه برای اولین بار سارژ نوت بوک به اندازه 10 درصد رسید اون رو برای شارژ کردن خاموشش کردم و بعد از اینکه چراغ مربوط به شارژ خاموش شد ازش استفاده کردم. دیشب که شارژ تموم شد باطری رو از نوت بوک جدا کردم و با برق مستقیم شروع به کار کردم. شب که کارم تموم شد نوت بوک رو خاموش کردم و بعد سیم اداپتور رو بهش وصل کردم و گذاشتم تا صبح شارژ بشه.صبح که بیدار شدم حدود 5 ساعت از برق بودنش می گذشت. ظهر که خواستم از نوت بوک استفاده کنم سارژ باطری رو کامل نشون می داد. دقیقا طبق لیست از نوت بوک استفاده کردم و واسه اینکه ببینم ایا شارژ نوت بوک مناسبه این لیست رو تهیه کردم که دوستان هم نظرشون رو بگند.

توضیحات عمل مورد استفاده
در ساعت 12:36 روشنش کردم روشن کردن نوت بوک
نصب پرینتر
پرینتر رنگی دو عدد
در این لحظه شارژ 78 درصد بود نصب فوتوشاپ
شارژ در این لحظه 75 درصد بود بعد از نصب
71% موقع باز کردن فوتوشاپ
66% زمان کارکردن با فوتوشاپ 7 دقیقه بود موقع بستن فوتوشاپ
56% دراین زمان شارژ داشت Hibernate
کار با فوتوشاپ، word و help در ساعت 2:30 کار دوباره رو شروع کردم
در ساعت 4:46 شارژ به 10% رسید
شارژ 10 درصد در ساعت 6:20 برای شارژ نوت بوک رو به برق وصل کردم
شارژ 93% اون چیزی که مشخصه به ازای هر دقیقه یک در صد شارژ می شه. در ساعت 08:05

حالا در مورد این متنی که نوشتم ممنون می شم که به این سوالاتم جواب بدید.
1- ایا واسه شارژ کردن لازمه که نوت بوک رو خاموش کنیم یا اینکه در زمان روشن بودن هم می تونیم که سیم اداپتور رو وصل کنیم؟
2- ایا جداکردن باطری برای استفاده با برق مستقیم صحیح است یا اینکه اجازه بدیم که باطری هم شارژ شود؟
3- برای شارژ کردن کدام گزینه رو باید انتخاب کنیم؟ 100درصد یا حداکثر شارژ(max battery) ؟
4- با توجه به جدول بالا ایا مصرف برق نوت بوک مناسب هست؟ باطری 9 cell بوده و فروشنده می گفت که تا 4 ساعت جواب می ده. البته طبق جدول بالا از چهار ساعت هم بیشتر بود ....

5- یه سوال عمومی هم در مورد هارد داشتم.من الان نوت بوکم فقط یه پارتیشن داره و اونهم 38 gig هستش. ایا تقسیم کردن و اضافه کردن پارتیشن به نوت بوک صحیح هست یا نه؟ اگر که بله؟ از چه نرم افزاری استفاده کنم که در عملکرد نوت بوک تاثیر منفی نداشته باشه؟

6- ما از کجا باید متوجه بشیم که ایا نوت بوک بلوتوث داره یا نه؟ تو بروشورش چیزی ننوشته بود چون بروشورش مربوط به مدل ls70 بود.

7- در مورد گرافیک نوت بوک هم من که ازش راضی هستم چون اصلا در کار با فوتوشاپ واسم مشکلی درست نشد و کارش عالی بود و انتظارات من رو براورده کرد.

8- یکی از مشکلات عجیبی که سه بار اتفاق افتاد این بود که نرم افزاری مثل ورد و یا فوتوشاپ درست در لحظاتی که کار خاصی باهاشون نداشتم و یا می خواستم ببندمش هنگ می کنند و not respond می زدند. به نظر شما مشکل از چیه ؟باتوجه به اینکه در لحظه ای این افتاق می افتاد که کار سنگینی با نرم افزار نداشتم. موضوع جالب هم اینه که وقتی با task manager نرم افزار word رو می بندم اون "گربه" help ورد بسته نمی شه و تا ریست و یا لاگ اف نکنم اون تو صفحه باقی می مونه.
9- برای اینکه از دمای سیستم و سی پی یو و ... نوت بوک اطلاع پیدا کنیم از چه نرم افزاری استفاده کنیم؟

10- ایا می شه که از موسی که تا حالا براس سیستم دسکتاپمون استفاده می کردیم واسه نوت بوک هم استفاده کنیم؟ در واقع از هر موسی می شه استفاده کرد؟

11- ایا در حالت hibernate می شه که نوت بوک رو جابجا کرد و تو کیف قرارش داد؟ مشکلی ایجاد نمی شه؟

با تشکر فراوان
سلام
من توی راهنما خونم که موقع حمل ونقل حتما لپ تاپ را کاملا خاموش کنید چون در غیر این صورت احتمال خش افتادن رو ی هارد وجود دارد
در مورد برنامه چک کردن دما و....من تولپ تاپ خودم یک برنامه nb probe از روز اول که خریده بودم نصب بود که همین کار رو میکنه وبدم نیست
مطلب دیگه این که شما میتونه تو همون حالت که داری کار میکنه هم لپ تاپت به برق باشه وهم باتری توش باشه هیچ مشکله نداره تازه بهترم هست چون اولا باتری میره تا فول شارژ بعدش که فول شد اونوقت باتر ی بای پس می شه ومثل اینه که اصلا تو مدار نیست ولپ تاپ برقشو از برق شهری میگیره حالا اگه حین کارت یه وقتی برق رفت اتو مات باتر ی میاد رو لود موفق باشی

HAMIDMA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشکر از راهنماییتون
می شه در مورد موس هم توضیح بدید. مخصوصا شما اقا عادل که نوت بوک تون مثل اینکه بخاطر همین موس دچار مشکل شده بود.
همچنین اینکه که قسمت touch pad نوت بوک وقتی که انگشت رو در قسمت سمت راست اون بکشیم حالت اسکرول ایجاد می شه و می شه به راحتی از این حالت استفاده کرد ولی موضوع اینه که این حالت تو اینترنت با اکسپلورر وموزیلا جواب نمی ده. در وافع شکل اسکرول می یاد ولی عمل نمی کنه.

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از hamidch2 :
با تشکر از راهنماییتون می شه لطف کنید و بیشتر توضیح بدید؟ کدوم کلید رو باید فشار دهم؟
منتظر راهنمایی شما در مورد بقیه سوالاتم هم هستم.....با تشکر
در ضمن اقا عادل شما نظرتون در مورد خرید نوت بوک ال جی چیه؟ راستش رو بخواهید اول می خواستم همین مدل ایسر که شما و اقا اسفندیار دارید رو بگیرم ولی خوب دیگه ال جی گرفتم.

سلام...ببخشید که دیر شد...
26.gif

6- کلید بلوتوث در بعضی نوت بوک ها به صورت جداگانه و در بعضی دیگر روی صفحه کلید است و شاید هم اصلا نباشد.بهتر است به دستورالعمل نوت بوک مراجعه کنید.
7-جواب ندارد!!!
21.gif

8-اولا ویندوز را آپدیت کنید.مطمئن شوید که برنامه فوتوشاپ درست نصب شده و سالم است.شاید آنتی ویروس یا برنامه ای دیگر در کار آن اختلال ایجاد می کند.
9-من از mobilemeter استفاده می کنم.شاید قابل اعتماد نباشد. ولی حجم کمی دارد.
این هم لینک دانلود: http://rapidshare.de/files/16301865/mm0310.zip.html
8-دست روی نکته حساسی گذاشتید!!!:D دوست من،اگر موس شما معمولی باشد مقدار جریان کمی را می کشد ولی بعضی موس ها شامل پد و چراغ و کارت خوان و...هستند. در این مورد شما باید توجه کنید که این نوع موس ها جریان زیادی را می طلبند و باعث میشوند دستگاه سریعتر عمر مفیدش را به پایان برساند.در بعضی نوت بوک ها که حساس هستند و طراحی نامناسبی دارند(معمولا نوت بوک هایی با نام و آوازه کم) ممکن است،باز تا کید می کنم ممکن است،مشکل برایشان پیش بیاید. ولی اگر موس شما مخصوص نوت بوک باشد یا یک موس معمولی باشد ،اتفاقی برای دستگاه نمی افتد ،مگراینکه دستگاه ذاتا مشکل داشته باشد.:D
در ضمن آیا پورت یو اس بی تنها برای موس های 100mA است،نه!!! ما با این پورت وسایل زیادی را متصل می کنیم، و هریک جریان مخصوص خود را می کشند و اگر دستگاهی را که شما به نوت بوک متصل می کنید یک مارک معتبر باشد و براساس اصول درگاه یو اس بی باشد ، نباید نگران باشید.

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از hamidch2 :
همچنین اینکه که قسمت touch pad نوت بوک وقتی که انگشت رو در قسمت سمت راست اون بکشیم حالت اسکرول ایجاد می شه و می شه به راحتی از این حالت استفاده کرد ولی موضوع اینه که این حالت تو اینترنت با اکسپلورر وموزیلا جواب نمی ده. در وافع شکل اسکرول می یاد ولی عمل نمی کنه.

این مورد شما را من در نوت بووک ریویو یا نوت بوک فروم دیده ام. فکر کنم با یک آپدیت درایور مشکل حل شود . باز اگر وقت کردم،یک جست و جو می کنم و لینکش را دراختیارتان میگذارم.

خودم هم مدتی دنبال خرید همین مدل شما بودم . چون هم بهر حال مادیران پشت آن است و هر گونه که در نظر بگیریم ،گارانتی مادیران از گارنتی یک شرکت کوچک معتبرتر است.در ضمن دستگاه قیمت مناسبی دارد چون اگر قیمت پرینتر رایگان و کیف رایگان و گارانتی را کم کنیم حدودا می شود 1 میلیون تومان. ان شاءالله مبارک باشد و از آن راضی باشید.
189.gif

HAMIDMA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشکر فراوان از شما و راهنماییتون
در مورداین سوالم هم اگه توضیح بدید خیلی ممنون می شم:
- ایا در حالت hibernate می شه که نوت بوک رو جابجا کرد و تو کیف قرارش داد؟ مشکلی ایجاد نمی شه؟

یه سوال دیگه هم داشتم که ممنون می شم که دوستان راهنمایی کنند.

نرم افزار موقعیت یابی شبکه وایرلس؟؟؟

تو نوت بوک یکی از دوستان که مدل توشیبا داره متوجه شدم که اون نوت بوکش یه نرم افزار اختصاصی داره که واسه شبکه وایرلس هست. این برنامه به این صورت هست که به صورت گرافیکی در حالی که یک محیط دایره ای رو نشون میده شبکه های موجود و قابل دسترس رو با فاصله و درصد نشون می ده و شما همزمان که نوت بوک رو جابجا می کنید می شه که از وضعیت شبکه وایرلس ( در این مورداینترنت وایرلس) و اکسس پوینت ها و انتن ها اطلاع پیدا کرد. اگه لطف کنید که طریقه بدست اوردن این نرم افزار و یا جایی که بشه دانلودش کرد رو معرفی کنید ممنون می شم.

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از hamidch2 :
با تشکر فراوان از شما و راهنماییتون
در مورداین سوالم هم اگه توضیح بدید خیلی ممنون می شم:

یه سوال دیگه هم داشتم که ممنون می شم که دوستان راهنمایی کنند.

نرم افزار موقعیت یابی شبکه وایرلس؟؟؟

تو نوت بوک یکی از دوستان که مدل توشیبا داره متوجه شدم که اون نوت بوکش یه نرم افزار اختصاصی داره که واسه شبکه وایرلس هست. این برنامه به این صورت هست که به صورت گرافیکی در حالی که یک محیط دایره ای رو نشون میده شبکه های موجود و قابل دسترس رو با فاصله و درصد نشون می ده و شما همزمان که نوت بوک رو جابجا می کنید می شه که از وضعیت شبکه وایرلس ( در این مورداینترنت وایرلس) و اکسس پوینت ها و انتن ها اطلاع پیدا کرد. اگه لطف کنید که طریقه بدست اوردن این نرم افزار و یا جایی که بشه دانلودش کرد رو معرفی کنید ممنون می شم.
سلام...
39.gif

در جواب سوال شما درباره حمل لپ تاپ:
در حالت Hibernate شما می توانید نوت بوک را جابجا کنید.در حالت Hibernate نوت بوک تقریبا بصورت کامل از مدار خارج می شود و اطلاعات رم روی هارد کپی می شود ولی در حالت stand by جریان رم وصل است و اگر شما در این هنگام هم آداپتور و هم باطری را جدا کنید، ویندوز به صورت عادی بالا می آید و یعنی اگر در هنگام stand by کردن شما بنامه ای را اجرا می کردید و یا فتایپ می کردیدیا... ،در این صورت اطلاعات شما پاک می شود.
البته توجه کنیم که نحوه Hibernate شدن هم در مدلهای مختلف تفاوت می کند.مثلا نوت بوک قبلی من اگر در حالت stand by یا Hibernate می بود و آن را روشن می کردم، مستقیما ویندوز را بالا می آورد و و کاری با بایاس نداشت. در حالی که ایسر در صورت Hibernate کردن زمانی را برای بالا آوردن سیستم و کنترل قطعات و بایاس می گذراند.

در مورد شبکه وایرلس من چیزی بلد نیستم.
26.gif
شرمنده...

HAMIDMA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشکر فراوان از راهنماییتون
یه سوال دیگه که واسم پیش امده این هستش که من وقتی که از طریق مودم دایال اپ به اینترنت وصل می شم حداکثر سرعتی رو که در اختیار من قرار می ده 32 هست در حالی که با سیستم دسکتاپم این سرعت تا 50 هم میرسه ( با توحه به اینکه خطوط e1 هست.

ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم و اونهم اینه که همراه نوت بوک که به من تحویل داده شده سی دی ویندوز نبود و فروشنده گفت که همراه نوت بوک های ال جی سی دی ویندوز نیست حالا سوالم اینه که اگه ویندوز مشکلی پیدا کرد و با توجه به اینکه این ویندوز رو من تونستم حتی رجیستر هم بکنم اونوقت چی کار باید بکنم؟

:eek: :blink: :wacko: یه موضوع خیلی عجیب الان بهش برخوردم . یه سی دی که همراه نوت بوک بود و روش نوشته بود recovery cd رو چک کردم دیدم که همون سی دی ویندوز هست:cool: :blush: خوب الهی شکر این مشکل هم حل شد:)

leechs_rifleman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از hamidch2 :
با تشکر فراوان از راهنماییتون
یه سوال دیگه که واسم پیش امده این هستش که من وقتی که از طریق مودم دایال اپ به اینترنت وصل می شم حداکثر سرعتی رو که در اختیار من قرار می ده 32 هست در حالی که با سیستم دسکتاپم این سرعت تا 50 هم میرسه ( با توحه به اینکه خطوط e1 هست.
برو ایجا:
control panel > system > hardware > device manager >modem > double click the modem > advanced >​
حالا داخل این جای خالی بنویس:
AT&FX
ok کن و بعد restart

HAMIDMA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از leechs_rifleman :
برو ایجا:
control panel > system > hardware > device manager >modem > double click the modem > advanced >​
حالا داخل این جای خالی بنویس:
AT&FX
ok کن و بعد restart
با تشکر از راهنماییتون به نظر شما این کار واقعا سرعت رو اضافه می کنه ؟ راستش الان سرعت رو 115 :blink: نشون داده می شه ولی سرعت فکر کنم همونه:rolleyes:

alireza59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ميشه خواهش كنم به من كمك كنيد من يك نوت بوك acer پنتيوم 2 دارم پسورد سيستمو فراموش كردم بازش كردم باتريشم در آوردم اما بي فايده بود بدجوري تو دردسر افتادم ميشه به من كمك كنيد.

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من هم امتحان کردم. سرعت رو می نویسه 115.2 Kb ولی سرعت دانلود همون حدود 3KB هستش. پس این عدد فکر می کنم خال بندی باشه!!! ولی نکته جالبی بود.... انصافاً

کسی می تونه بیشتر توضیح بده.....

HAMIDMA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من همچنان این مشکلم رو نتونستم برطرف کنم .از دوستان اگه بتونند راهنمایی کنند ممنون می شم. مخصوصا اقا عادل چکه من رو امیدوار به حل این مشکل کردند. البته من به وب سایت مربوط به سازنده تاچپد رفتم اونجا نوشته بود که امکانات زیادی داره و می شه برنامه ریزیش کرد و این برنامه ریزی به سازنده نوت بوک بستگی داره که وقتی به ال جی سرزدم چیزی پیدا نکردم.

می شه در مورد موس هم توضیح بدید. مخصوصا شما اقا عادل که نوت بوک تون مثل اینکه بخاطر همین موس دچار مشکل شده بود.

leechs_rifleman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از hamidch2 :
با تشکر از راهنماییتون به نظر شما این کار واقعا سرعت رو اضافه می کنه ؟ راستش الان سرعت رو 115 :blink: نشون داده می شه ولی سرعت فکر کنم همونه:rolleyes:

آخه شما گفتی سرعت connect کمتره گفتیم درستش کنیم...این دستور سرعت رو زیاد نمی کنه و هیچکسم نمی تونه زیاد کنه چون پهنای باندی که isp به شما اختصاص داده حدود 3kbps هست.
این دستور موقعی خودشو نشون می ده که با سرعت 28.8 وصل می شید اونوقته که به کار میاد.وقتی سرعت connect پایین باشه مودم نمی تونه pocket های سرعت بالا رو رسیو کنه برای همین این دستور استفاده می شه!!
اگر اینجا امریکا بود می فهمیدین خالی بندیه یا نه:hmm:

leechs_rifleman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از hamidch2 :
من همچنان این مشکلم رو نتونستم برطرف کنم .از دوستان اگه بتونند راهنمایی کنند ممنون می شم. مخصوصا اقا عادل چکه من رو امیدوار به حل این مشکل کردند. البته من به وب سایت مربوط به سازنده تاچپد رفتم اونجا نوشته بود که امکانات زیادی داره و می شه برنامه ریزیش کرد و این برنامه ریزی به سازنده نوت بوک بستگی داره که وقتی به ال جی سرزدم چیزی پیدا نکردم.
این سکرین شات های یه برنامه برای touchpad setting
البته خودم امتحانش نکردم.
dl کن یه test بزن
ltpconf.sourceforge.net/sshots.html

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اگر اینجا امریکا بود می فهمیدین خالی بندیه یا نه:hmm:

من که نگفتم تو خالی بستی.:eek: به هر حال معذرت می خوام.... منظوری نداشتم

HAMIDMA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این سکرین شات های یه برنامه برای touchpad setting
البته خودم امتحانش نکردم.
dl کن یه test بزن
ltpconf.sourceforge.net/sshots.html
باتشکر فراوان به نظرتون بدون نصب برنامه هم می شه این مشکل رو برطرف کرد؟ راستش شدیدا از نصب برنامه ای که ازش مطمئن نیستم ترس دارم:blush: اقا عادل گفتند که تو فروم در این مورد چیزی قبلا دیده اند اگه لطف کنند ادرس بدهند ممنون می شم راستش خودم سر زدم چیزی دستگیرم نشد.

HAMIDMA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از عادل :
این مورد شما را من در نوت بووک ریویو یا نوت بوک فروم دیده ام. فکر کنم با یک آپدیت درایور مشکل حل شود . باز اگر وقت کردم،یک جست و جو می کنم و لینکش را دراختیارتان میگذارم.
189.gif

کارت عالی بود اقا عادل:lol: رفتم از سایتش driver رو دانلود کردم و نصبش کردم مشکل کاملا برطرف شد.:D واقعا دستتون دردنکنه.
در ضمن در مورد نرم افزار ی که دما رو نشون بده امروز متوجه شدم که خود نوت بوک در این مورد برنامه ای داره:blush: :rolleyes: الان دمای cpu رو 43 و دمای باطری رو 28 نشون می ده. به نظرتون این اعداد طبیعیه دیگه ؟

بالا