• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از ReZa.duff :
اقا اسفنديار ممنون از پاسخ شما
واللا اين جا تو تعطيلات آب و هوا به قدري گرم هستش که باورتون نمي شه تو ماه ژانويه دماي هوا 8 بالاي صفر هستش . ........خفن عجيبه !!!!!!!
حالا من تو سايت اينتل که رفتم و در مورد کارت گرافيک تحقيق کردم نوشته بود که TV-out داره حتي نقشه رو گذاشته بود ..که آره اين کارت هم چين مشخصه اي رو داره

915gm_diagram.gif

اينم سايت اينتل در مورد اين کارت گرافيک :

کد:
http://www.intel.com/support/graphics/intel915gm/sb/CS-020172.htm

يه سوال ؟ مي شه من خودم اين لپ تاپ رو بازش کنم و ببينم داخلش TV-out داره يا نه ؟؟؟
مرسي
دوست من اگر در خودتان این جرات و جسارت را می بینید حتما به آرامی و آهستگی این کار را بکنید ولی از قبل حتما یا کروکی بکشید یا یاد داشت بردارید که موقع بر گرداندن به حالت اول مشکل پیدا نکنید..:D
من یادم هست زمانی که با ترس و لرز داشتم نوت بوک خودم را کالبد شکافی می کردم..:D و چقدر ترسیده بودم انگاری دارم عمل جراحی می کنم..;)

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
نیازمند راهنمایی اساتید خصوصا اسفندیار عزیز:)

من قبلنا خیلی راحت میتونستم بوسیله اینفرارد با لپتاپم ارتباط برقرار کنم ولی الان هرکاری میکنم نمیشه ضمن اینکه اینفرارد بدون هیچگونه عیبی نصبه ولی وقتی مثلا میخوام گوشی موبایل رو ارتباط بدم با لپتاپ ارتباط برقرار نمیشه مشکل از کجاست؟
یادم میاد دفی چند وقت پیش در مورد فعال سازی اینفرارد لپتاپ به چیزایی گفته بود ولی الان پیداش نمیکنم

هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم:blush:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Reza364 :
نیازمند راهنمایی اساتید خصوصا اسفندیار عزیز:)

من قبلنا خیلی راحت میتونستم بوسیله اینفرارد با لپتاپم ارتباط برقرار کنم ولی الان هرکاری میکنم نمیشه ضمن اینکه اینفرارد بدون هیچگونه عیبی نصبه ولی وقتی مثلا میخوام گوشی موبایل رو ارتباط بدم با لپتاپ ارتباط برقرار نمیشه مشکل از کجاست؟
یادم میاد دفی چند وقت پیش در مورد فعال سازی اینفرارد لپتاپ به چیزایی گفته بود ولی الان پیداش نمیکنم

هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم:blush:
سلام اوغور بخیر...:)
مرد مومن هروقت اومدی ولایت من یه ندایی بده نیاز جان را هم دوعت کنیم اون زیرزمین مخوف..:D
من به دفی یه پی ام می دم خودش توضیح بده..:D

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اگه خروجی tv-out داشته باشه، پشت لپ تاپ یه پورت مخصوص وجود داره. من یه Inspiron 510m دارم که خروجی tv out مو خوره. یه پورت 7 پین هست که 3 تا ردیف بالا و 4 تا ردیف پایین.

اگه توی display property ببینی، معلوم می شه. اون نقشه ای که گذاشتی میگه تکنولوژی intel share memory مثل 855GM قابلیت پشتیبانی از TV رو هم داره. دلیل نمی شه حتماً همه لپ تاپ های 855GM خروجی TV داشته باشن.

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
چاکریم! :)
احتمالا تا آخر هفته میرسم خدمتتون آماده باشید
27.gif

اون مشکل هم به همت خود دفی حل شد ، مرسی
20.gif

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
توی لپ تاپ من یه قسمت توی بایوس هست که اون رو disable و enable می کنه. ضمن این که یکی از سرویس های ویندوز infrared نام داره. چک کردی؟

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از mahmood-gt2 :
توی لپ تاپ من یه قسمت توی بایوس هست که اون رو disable و enable می کنه. ضمن این که یکی از سرویس های ویندوز infrared نام داره. چک کردی؟
مرسی دوست عزیز من مشکلم حل شد :)

MCP

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
سلام

لپتاپ من ( Toshiba Satellite 2455-S3001 ) ، وقتي ميخوام بلوتوث رو فعال كنم يه ارور ميده و ميگه :
"Could not open the Bluetooth ACPI device driver (tosrfec.sys) "

از هر جاي ديگه هم قصد فعال سازي يا تغيير تنظيماتش رو داشته باشم ميگه : Bluetooth is not ready

من درايور كامل بلوتوث رو هم از سايتش دانلود كردم و نصب كردم ،‌اما هيچ تاثيري نداشت. ويندوزش رو هم دوباره ريختم باز تغييري نكرد. ( Windows XP Pro Orginal SP2 + Full Update )

اگر ممكنه راهنمايي فرمائيد.
33.gif

arya system

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بهترین راه حل استفاده از مودمPCMCIA میباشد.

تومان25000 US ROBOTICS
تومان27000 3COM
تومان32000 BILLIONTON

آریا سیستم 88787091 - 88787092

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
فكر نمي كنم كه بشه....... DVD rom رو عوض كن. DVD ROm يكي از قطعاتيه كه قابل تعويضه.

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
خوب!!! بهتر هست بروي يك كومبو يا سي دي رام يا ... بگيري!!!

چون به زحمتش نمي ارزه!!!

راه اول:هارد را برداري و بگذاري روي يك نوت بوك ديگه از همون نوع. بعد روي آن نوتبوك ويندوز بريزي ...بعد هارد را بگذاري سر جايش!!!
راه دوم: دي وي دي رام نوت بوك يكي از دوستان را بگير و بگذار روي نوت بوكت و ويندوز را نصب كن!!!
راه سوم: برويد و يك دي وي دي رام بخري!!!
قيمتش هم 100 هزار تومان بايد باشه!!!
راه چهارم: بلد نيستم!!!
دقيق تر بگو كه چه گونه خراب است؟
يعني سي دي نمي خواند يا مي خواهي ويستا نصب كني و دي وي دي نمي خواند.

M.K

Registered User
لایک‌ها
9
ممنون از راهنمايي تون ;) يه سوال ديگه :
با USB يا Lan نميشه ويندوز نصب كرد ؟

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
اين موردي كه شما گفتيد مي شود همان راه چهارم، كه من بلد نيستم!!!

اما يك چيزي يادم مي آيد (اگر اشتباه نكنم!!!)كه ويندوز را نمي شود با سي دي رام به اشترك گذاشته شده در شبكه نصب كرد.

در ضمن مي بتوانيد بكمك هارد اكسترنال كه ويندوز رويش نصب است نوت بوك را بالا بياوريد.همچنين مي توانيد از سي دي رام اكسترنال استفاده كنيد.
در ضمن با حافظه فلش اگر بتوانيد نوت بوك را بوت كنيد(و روي حافظه فلش كه بايد اندازه يك سي دي حافظه داشته باشه!!) و بالا بياوريد شايد بتوان ويندوز را نصب كرد.اما قيمت آن فكر كنم از يك سي دي رام بيشتر مي شود.
اما من يك بار همچين وضعيتي برايم پيش آمد، يعني آمدم ويندوز را مجددا نصب كنم كه كومبو درايو نوت بوك در اوايل نصب ايراد مي گرفت كه فلان فايل را نمي يابم(البته فايل هاي حجيم)...در حالي كه سي دي سالم و بي خش بود. اما من آمدم كليد خروج سي دي را زدم و دوباره سي دي را داخل كردم و چند بار اين كار را مي كردم تا فايل را نصب كند!!! بعد نوبت فايل بعدي مي رسيد...تا اينكه ويندوز با سختي تمام نصب كردم و بعد از 2 روز تعطيلات نوت بوك را فرستادم به شركت خدمات پي از فروش.(چون گارانتي بود)

ببخشيد من خيلي وارد نيستم. چون ديدم پستتان بي جواب است گفتم چيزي بگويم تا شايد مشكل شما رفع شود.

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
يك چيز يادم رفت بپرسم، آيا روي سيستم شما الان ويندوز نصب است و مي توانيد آن را بالا بياوريد يا خير؟

M.K

Registered User
لایک‌ها
9
اين نوت بوك مدل 5160 DELL هستش كه من اصلا احتياجي به DVD رامش ندارم فقط مي خوام روش ويندوز نصب بشه :(

قيمت كمبو درايوش رو در آوردم 120.000 تومن بود :eek:
ويندوز XP روش نصب هست اما هيچ عنوان بالا نمياد وسط بالا اودن قفل ميكنه !!!
حتي از طريق سيف مود به يه فايل كه ميزسه ديگه قفل ميكنه و هيچ كاري نميشه انحام داد

ويندوز XP رو چطور ميشه روي حافظه فلش ريخت !؟
من حافظه از لحاظ حافظه رديفم 512 و 1 گيگي هم دارم اگه بشه كه عاليه :rolleyes:

gizmo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان،

من یک لپ تاپ از نوع Toshiba Tecra A1 دارم و در این زمینه هم آماتور هستم. چند تا سوال دارم:

1- چون این دستگاه را مسافر از خارج از ایران برام آورده فکر میکنم که همه تجهیزاتشو نداده. تجهیزاتی که داخل پک این نوع لپ تاپ هست شامل چیست؟
2- آیا نصب ویندوز XP روی این دستکاه مانند PC های معمولی است؟ من از یک نفر شنیدم که برای نصب ویندوز روی این دستگاه باید Recovery CD-Rom داشته باشم! اگه این موضوع صحت داشته باشه متاسفانه اون CDها رو من در اختیار ندارم. از کجا میتونم تهیه کنم و قیمتشون چنده؟ (ویندوزی که الان روش نصبه سرعتش خیلی کند شده و منو کلافه کرده)
3- پشت دستگاه چند تا برچسب هست که یکیشون مربوطه به سریال ویندوزی که روش نصبه که ظاهرا نشون دهنده Legal بودن ویندوزه. آیا از سایت مایکروسافت میشه با اون سریال ویندوز مربوطشو دوباره دانلود کرد؟
4- یک قسمتی جلوی اون هست که ظاهرا مربوط به وایرلسه و دکمه ON/OFF داره. چطور میتونم از اون استفاده کنم و اونو به صورت وایرلس با کامپیوترم شبکه کنم.

از قبل ممنونم از راهنماییتون

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
دوست من اولا بايد مطمئن شوي نوت بوكت قابليت بوت شدن با حافظه فلش را داشته باشد...ثانيا نمي دانم آيا اين كار عملي هست يا خير...اگر در بخش سخت افزار بپرسي خيلي بهتر است. آنجا دوستان بيشتر واردند.
با عين حال من سعي مي كنم فردا از چند تا از دوستان بپرسم، اگر جواب را يافتم به شما پي ام مي دهم.

در ضمن قيمت سي دي رام اكسترنال را هم بگيريد.فكر كنم قيمن آن پايين باشد.

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از gizmo :
آیا نصب ویندوز XP روی این دستکاه مانند PC های معمولی است؟ من از یک نفر شنیدم که برای نصب ویندوز روی این دستگاه باید Recovery CD-Rom داشته باشم! اگه این موضوع صحت داشته باشه متاسفانه اون CDها رو من در اختیار ندارم. از کجا میتونم تهیه کنم و قیمتشون چنده؟ (ویندوزی که الان روش نصبه سرعتش خیلی کند شده و منو کلافه کرده)[QUOTE/]

بعضی از کمپانی ها (مثل DELL که من خودم یکی از مدل هاش رو دارم) ، از یک ساله گذشته یه پارتیشن مخفی به نام DELL recovery partition روی هارد قرار داده که همون کار DVD های recovery قدیم رو می کنه. حواست باید باشه که مثل من ناغافل نزنی پاکش کنی.

از norton ghost می تونی استفاده کنی و ببینی که آیا همچین پارتیشنی وجود داره یا نه. اگه بود باید طریقه استفاده از اونو توی manual لپ تاپت پیدا کنی و اگه ازش استفاده کردی همه هاردتو فرمت می کنه و محتویات اونو به حالت اول (همون جوری که موقع خرید بود) بر می گردونه.

بالا