• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

zz20zz2000

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بچه ها
حدوده یه هفته هست که acer extensa ba lcd 15.4 wide crystalbrit گرفتم.از اولش که فکر نمیکنم مشکلی داشت یا داشته و کم بوده ولی الان بعد از یه هفته lcd اون خراب شده.یک ستون با عرض 5 یا 6 سانتی از بالا به پایین کشیده شده که هیچ چیزی نشون نمیده یا اگه نشون میده رنگاش به هم ریخته هست.بقیه lcd خوب نشون میده و فقط همون یه قسمته.
البته گارنتی 3 ساله الماس داره که قبل از خرید بهم گفتن که lcd هم گارانتی داره
به نطرتون این کل lcd خرابه یا پیکسل سوخته هست؟من که به عنوان دسکتاپ ازش استغفاده میکنم و جا به جا نمیشه.پس چرا اینطوری شده؟به نظرتون چی کار کنم؟گارانتی عوض میکنه؟اگه نکرد چی؟ممنون میشم اگه شخصا راهنمایی کنید.

Troy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از zz20zz2000 :
سلام بچه ها
حدوده یه هفته هست که acer extensa ba lcd 15.4 wide crystalbrit گرفتم.از اولش که فکر نمیکنم مشکلی داشت یا داشته و کم بوده ولی الان بعد از یه هفته lcd اون خراب شده.یک ستون با عرض 5 یا 6 سانتی از بالا به پایین کشیده شده که هیچ چیزی نشون نمیده یا اگه نشون میده رنگاش به هم ریخته هست.بقیه lcd خوب نشون میده و فقط همون یه قسمته.
البته گارنتی 3 ساله الماس داره که قبل از خرید بهم گفتن که lcd هم گارانتی داره
به نطرتون این کل lcd خرابه یا پیکسل سوخته هست؟من که به عنوان دسکتاپ ازش استغفاده میکنم و جا به جا نمیشه.پس چرا اینطوری شده؟به نظرتون چی کار کنم؟گارانتی عوض میکنه؟اگه نکرد چی؟ممنون میشم اگه شخصا راهنمایی کنید.

دوست عزیز

معمولا تا 24 ساعت ( به راحتی) تعویض می کنند.
تا جائی که می تونید سعی کنید سماجت بر تعویض دستگاه خود داشته باشید، نه تعمیر آن.
:happy:

M.K

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از عادل :
دوست من اولا بايد مطمئن شوي نوت بوكت قابليت بوت شدن با حافظه فلش را داشته باشد...ثانيا نمي دانم آيا اين كار عملي هست يا خير...اگر در بخش سخت افزار بپرسي خيلي بهتر است. آنجا دوستان بيشتر واردند.
با عين حال من سعي مي كنم فردا از چند تا از دوستان بپرسم، اگر جواب را يافتم به شما پي ام مي دهم.

در ضمن قيمت سي دي رام اكسترنال را هم بگيريد.فكر كنم قيمن آن پايين باشد.

ممنون لطف ميكني عادل جان ;)

gizmo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از gizmo :
سلام دوستان،

من یک لپ تاپ از نوع Toshiba Tecra A1 دارم و در این زمینه هم آماتور هستم. چند تا سوال دارم:

1- چون این دستگاه را مسافر از خارج از ایران برام آورده فکر میکنم که همه تجهیزاتشو نداده. تجهیزاتی که داخل پک این نوع لپ تاپ هست شامل چیست؟
2- آیا نصب ویندوز XP روی این دستکاه مانند PC های معمولی است؟ من از یک نفر شنیدم که برای نصب ویندوز روی این دستگاه باید Recovery CD-Rom داشته باشم! اگه این موضوع صحت داشته باشه متاسفانه اون CDها رو من در اختیار ندارم. از کجا میتونم تهیه کنم و قیمتشون چنده؟ (ویندوزی که الان روش نصبه سرعتش خیلی کند شده و منو کلافه کرده)
3- پشت دستگاه چند تا برچسب هست که یکیشون مربوطه به سریال ویندوزی که روش نصبه که ظاهرا نشون دهنده Legal بودن ویندوزه. آیا از سایت مایکروسافت میشه با اون سریال ویندوز مربوطشو دوباره دانلود کرد؟
4- یک قسمتی جلوی اون هست که ظاهرا مربوط به وایرلسه و دکمه ON/OFF داره. چطور میتونم از اون استفاده کنم و اونو به صورت وایرلس با کامپیوترم شبکه کنم.

از قبل ممنونم از راهنماییتون

میشه خواهش کنم که جواب سوالهای منم بدید؟ راهنمایی شما خیلی برای من با ارزشه و خیلی به اونها احتیاج دارم. ممنون

Troy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از gizmo :
میشه خواهش کنم که جواب سوالهای منم بدید؟ راهنمایی شما خیلی برای من با ارزشه و خیلی به اونها احتیاج دارم. ممنون

دوست عزیز،

1- انقدر حساسیت به خرج ندهید، خدا را شکر کنید که از خارج برایتان آورده اند.
اگر از اینجا می خریدید، تیکه پاره های نوت بوک هم به دستتان نمی رسید.
با مراجعه به سایت نوت بوکتان، هم می توانید آنرا ریجستر کنید ( برا گارانتی بین الملل) و هم از مشخصات و متعلقاتی که به آنها مشکوکید، اطلاعات کسب کنید.
2- نه جانم، همین سی دی ویندوز خودمون که روی دسک تاپ نسپ میکنی کافیه. یه سری نرم افزار های دیگه که مخصوص نوت بوکته رو هم می تونی از سایتش داونلود کنی.
3- اطلاعات زیادی ندارم، اما بهتره این کارو نکنی.
4- در قسمت شبکه در همین فوروم می تونی اطلاعات زیادی پیدا کنی.

:)

shankimout

Registered User
لایک‌ها
3
ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
یه سوال . بر وایرلس لپ تاپ ها معمولان چقدره . من با دکل مخابرات که اینترنت وایرلس میده 100 متر فاصله داشتم ولی نتونستم دکل رو سرچ کنم

وایرلس های PCMCAI با برد خوب قیمتاشون چجوریه ؟

وایرلس های معمولی اکسترنال چطور . اون قیمت و ابعادشون چطوریاست ؟

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از shankimout :
یه سوال . بر وایرلس لپ تاپ ها معمولان چقدره . من با دکل مخابرات که اینترنت وایرلس میده 100 متر فاصله داشتم ولی نتونستم دکل رو سرچ کنم

فكر كنم حداكثر 50 تا 60 متر باشه. البته احتمالاً انواعي هم هست كه فاصله بيشتر از 100 متر رو هم پشتيباني كنه. در كل بستگي داره

Achar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من يك ايسر 1644 دارم مشكلي كه با بلوتوث دارم اينه كه فايلهاي ارسالي از موبايل را بدون سوال دريافت مي كند. روي دسكتاپ با بلوتوث ام اس آي مشكلي نداشتم چون تنظيم داشت ولي اينجا اگر براي پيم، سكوريتي را فعال كنم اصلا دريافت نمي كنه.
من تازه به اين محيط آمدم اگر ممكنه توضيح بدبد اين ويرايشگر چطوري از راست به چپ درست مينويسد؟:(

leechs_rifleman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا ما یه لپ تاپ Gericom داریم . (amd atlon xp 2400+ mobility) بعد از مدتی که کار می کنه(مثلا 2 ساعت ) خاموش می شه .
دفعه بعد که روشن می شه بازم اینجوری می شه ولی زودتر...
مگر اینکه بزاری چند ساعت خاموش باشه.
دمای cpu زیاد نیست اما دمای acpi حدود 75 درجه است.
مشکل از دمای بالاست؟اگر هست چجوری درست می شه؟
مشکل از هاردی چیزی نیست؟

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
فکر کنم ایراد از همون دمای بالا باشه. لپ تاپتو کجا می ذاری؟ آفتاب بهش می خوره؟

leechs_rifleman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mahmood-gt2 :
فکر کنم ایراد از همون دمای بالا باشه. لپ تاپتو کجا می ذاری؟ آفتاب بهش می خوره؟

نه آفتابی در کار نیست. اما موندم چرا زود خنک نمی شه.
میگم که دمای acpi بالاست : 75
کارایی این fanplate ها چجوره؟ خوب خنک می کنن؟ یکیشو بخرم؟
قیمت Fan چقدره؟

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من نمی دونم این که وگفتی.... یعنی چه؟ تا حالا نشنیدم.

شاید فنش گرد و غبار گرفته یه گرد گیری لازمه؟...... انصافاً مورد عجیبیه؟ شاید هم فن کارایی خودشو از دست داده و نمی تونه خوب خنک کنه. باید عوضش کنی..... البته heat sink فراموش نشه

leechs_rifleman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mahmood-gt2 :
من نمی دونم این که وگفتی.... یعنی چه؟ تا حالا نشنیدم.

شاید فنش گرد و غبار گرفته یه گرد گیری لازمه؟...... انصافاً مورد عجیبیه؟ شاید هم فن کارایی خودشو از دست داده و نمی تونه خوب خنک کنه. باید عوضش کنی..... البته heat sink فراموش نشه

اول heat sink منظور همون آلیاژ روی cpu هست؟ یعنی عوض کنم یا تمیز کنم؟
دوم این acpi کجای لپ تاپه؟
سوم در مورد fanplate چیزی می دونین؟(ازینا صفحه فن دارها که می ره زیر laptop) خوب خنک می کنه؟
چهار قیمت تقریبی قطعات رو هم بگید لطفا
ممنون

leechs_rifleman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mahmood-gt2 :
آره.... تمیزش کن

درباره بقیش هم دیگران نظر بدن.

آخه یه خبر بد!! لپ تاپ shotdown می شه. یعنی power قطع نمی شه. تازه توی safemode هم همینجوره...
فکر نمی کنم windows به دما حساس باشه!!!!
نمی دونم چه مرگیشه

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من توی بایوس کامپیوتر desktopم یه قسمت برای دما هست که اگه بیشتر از یه حدی شد، بایوس کامپیوتر رو خاموش کنه. ولی این گزینه در لپ تاپم وجود نداره. نمی دونم مال تو داره؟

shankimout

Registered User
لایک‌ها
3
ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
دوم این acpi کجای لپ تاپه؟

کد:
ACPI (Advanced Configuration and Power Interface)  
power management system developed by Intel Microsoft and Toshiba that allows a Windows operating system to control the amount of power provided to peripheral devices (Computers)

leechs_rifleman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دمای acpi توی کامپیوتر من 30 هست اما لپ تاپ 75!
شاید اتصالی چیزی داره؟
آخه Fan کار می کنه heat sink هم تمیزه.
این Acpi روی boarde؟ یعنی board باید عوض شه؟
مثل اینکه تنظیم Acpi فقط از لبنوکس ممکنه...
نظرتون راجع به bios update چیه؟

leechs_rifleman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یکی id یاهوشو بده لطفا که سرعت کار بالا بره :D
ممنون

بالا