• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از esfandiyar2002 :
دوست عزیز برای این سوال شما بایستی به بخش سخت افزار مراجعه کنید...برای این سوال شما جوابی مناسب ندارم...قبلا یک بار خوانده بودم که می توان با ارتقای نرم افزاری از تمامی ظرفیت ممکن استفاده کرد...ولی کدام نرم افزار نمی دانم...شاید بروبچ بخش سخت افزار بخصوص در مباحث مشاوره و در قسمت کارت گرافیک بتوانند شما را بهتر راهنمایی کنند....:happy:
مرسي از توضيحاتت

re_sh01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
آقا كسي Travelmate 4004 LMi داشته؟ اگه داشته چه جوري بوده ؟ خوب بيده؟!

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از re_sh01 :
سلام.
آقا كسي Travelmate 4004 LMi داشته؟ اگه داشته چه جوري بوده ؟ خوب بيده؟!
یکی از نمونه های بسیار مناسب ایسر که البته با وجود سری های 4600 چندان از آن استقبال نشد..به نسبت قیمت آن کارایی خوبی دارد مشروط به اینکه همانند من از آن فقط برای پست زدن در این فوروم استفاده نمایید..;)
در ضمن این گونه سوالات را در بخش مشاوره مطرح کنید..

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام خدمت تمامی دوستان عزیز

راستش یه مدتی است که می خواهم دمای سی پی یو و .... را مشاهده کنم ولی هنوز قادر به یافتن نرم افزاری مناسب نشدم .. لطفا در صورتی که اطلاعی دارید بنده را بی بهره نگزارید ... مدل : Sony Vaio VGN-FS500B

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از FireFly :
سلام خدمت تمامی دوستان عزیز

راستش یه مدتی است که می خواهم دمای سی پی یو و .... را مشاهده کنم ولی هنوز قادر به یافتن نرم افزاری مناسب نشدم .. لطفا در صورتی که اطلاعی دارید بنده را بی بهره نگزارید ... مدل : Sony Vaio VGN-FS500B
به سایت مادر سونی در آمریکا و در بخش نرم افزاری مراجعه نمایید و ببینید آیا چنین چیزی در آن قسمت وجود دارد یا خیر..

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام استاد
راستش مراجعه کردم به جز یک مشت درایور و راهنما هیچ چیز دیگه ای نیست !

foto1344

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب آقای اسفندیار

من یک دستگاه نوت بوک دل مدل pecision M60 است .این سیستم میتواند هنگام بالا آمدن قبل از شروع ه ر کاری
password بگیرد که این password درmenue setup قابل تنظیم است. خواستم بدانم اگر این password فراموش
شود ویا سیستم سرقت شود آیا سیستم قابل استفاده خواهد بود و یا باید سیستم را به سازنده داد تا آن را flash کند. با تشکر

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از FireFly :
سلام استاد
راستش مراجعه کردم به جز یک مشت درایور و راهنما هیچ چیز دیگه ای نیست !
مفهوم شد!!!توی فوروم خودم نوت بوک ریویو از بچه های مدیر بخش سونی می پرسم ببینم برای این مسئله جوابی هست؟!اگه به جواب قانع کننده ای رسیدم واستون پی ام می فرستم..;)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از foto1344 :
جناب آقای اسفندیار

من یک دستگاه نوت بوک دل مدل pecision M60 است .این سیستم میتواند هنگام بالا آمدن قبل از شروع ه ر کاری
password بگیرد که این password درmenue setup قابل تنظیم است. خواستم بدانم اگر این password فراموش
شود ویا سیستم سرقت شود آیا سیستم قابل استفاده خواهد بود و یا باید سیستم را به سازنده داد تا آن را flash کند. با تشکر
دوست من بر طبق داده های خود شرکت دل بایستی این نوت بوک به بخش سرویس شرکت تحویل شود تا داده های ارزشمند شما دوباره خوانی شود..ولی بعقیده خود من و با یافته هایی که تاکنون داشته ام براحتی می توان کلمه عبور را بازیافت نمود و به اطلاعات خودتان دسترسی مجدد پیدا کنید...چگونگی آن نیز در کمی احاطه بر مبحث هک می باشد..در ضمن برای گرفتن مطلب تکمیلی به بخش مفاهیم لپتاپ در همین چند پست آخر که در حال نوشتن متنی هستم مراجعه کنید(البته ترجمه است)و بخش امنیت در نوت بوک آن را دنبال نمایید.

trinitrob

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت اسفندیار عزیز،

می خواستم یه کم در مورد این ماده خنک کننده ای که روی CPU می ریزن، توضیح بدید.( عکسش روی این لینک هست http://www.arcticsilver.com/arctic_silver_instructions.htm )

بر روی پردازنده های نوت بوک هم قاعدتاً هست. اما من برام سواله که وقتی CPU داغ می کنه، این ماده بصورت مایع در میاد یا نه؟:blink: چون در این صورت اگر نوت بوک مثلا در حالت 90 درجه قرار بگیره ( مثل وقتی که با نوت بوکتون رو تخت می لمید ) ، ممکنه این ماده جاری بشه و از محدوده پردازنده خارج بشه و نهایتا منجر به افزایش دمای CPU بشه.
البته یه بار این اتفاق برا من افتاد که دمای CPU وقتی که نوت بوکم رو کج کردم سریع روی 80 رفت.:blink: ( خدا رو شکر این نرم افزار Hmonitor رو داشتم که اخطار داد وگرنه الان CPU سوخته بود).:cool:

:blink:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از trinitrob :
با سلام خدمت اسفندیار عزیز،
می خواستم یه کم در مورد این ماده خنک کننده ای که روی CPU می ریزن، توضیح بدید.( عکسش روی این لینک هست http://www.arcticsilver.com/arctic_silver_instructions.htm )
بر روی پردازنده های نوت بوک هم قاعدتاً هست. اما من برام سواله که وقتی CPU داغ می کنه، این ماده بصورت مایع در میاد یا نه؟:blink: چون در این صورت اگر نوت بوک مثلا در حالت 90 درجه قرار بگیره ( مثل وقتی که با نوت بوکتون رو تخت می لمید ) ، ممکنه این ماده جاری بشه و از محدوده پردازنده خارج بشه و نهایتا منجر به افزایش دمای CPU بشه.
البته یه بار این اتفاق برا من افتاد که دمای CPU وقتی که نوت بوکم رو کج کردم سریع روی 80 رفت.:blink: ( خدا رو شکر این نرم افزار Hmonitor رو داشتم که اخطار داد وگرنه الان CPU سوخته بود).:cool: :blink:
دوست من..
مقاله فوق به اندازه کافی گویا هست که من نیاز به توضیح خاصی نمی بینم ولی در مورد نوت بوک باید این مورد را بگویم:
این ماده خنک کننده بهیچ وجه برای نوت بوک مناسب نبوده و نیست.توجه داشته باشید که در پردازنده های نوت بوک مسئله اتلاف حرارتی و دمای تولید به اندازه دسکتاپ نبوده و نیست و در تکنولوژی سشاخت آن چنین مواردی بخوبی در نظر گرفته می شود....
دیگر اینکه در مقاله در این باره که اگر گرمای بیش از اندازه تولید شود آیا این ماده ذوب می شود یا خیر توضیحی داده نشده ولی ظاهرا چنین امری وقتی انجام می شود که به دمای ذوب آن برسیم که چنین چیزی قطعا امکان پذیر نیست..
البته توجه داشته باشید که این روش کاملا آماتوری بوده و آزمایشی است...یعنی گمان نکنم مراکز معتبر سخت افزار چنین کاری را تایید نمایند.
نکته آخر اینکه پردازنده نوت بوک شما چیست که چنین اتفاقی برایتان افتاده؟!من که از نوت بوک دارای پردازنده سنترینو استفاده می کنم و بارها نیز چنین وضعیتی عمودی نیز بخود گرفته دچار چنین حادثه ای نشدم..حتی نرم افزار مربوطه نیز نبوده..آیا پردازنده نوت بوک شما سنترینو نیست؟!
دیگر اینکه این امر زمانی اتفاق می افتد که امکان تهویه کامل نوت بوک نه در حالت 90 درجه بلکه در حالت افقی اتفاق می افتد.
مگر اینکه چنین فرض کنیم که نوت بوک برای حداقل یک ساعت در چنین وضعیتی قرار گرفته باشد..

ReZa.duff

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت مدير اين بخش
من يه لپ تاپ dell سري inspiron 2200 دارم مشخصاتش به شرح زيره :
cpu intel M 1600 ghz
memory : 512 mb
کارت گرافيک : 128 intel915gm/gms.910gml

حالا مشکل من اينه که اين لپ تاپ با اين کارت گرافيک , tv-out نداره
پسر عمم يه toshiba داره عين همين کارت گرافيک رو داره ولي tv-out داره

مي خوام بدونم که ماله من tv-out داره يا نه ؟؟؟(خودش باشه ولي جايي براش درست نکردند .)
مرسي

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام آقا اسفندیار
آقا من لپ تاپ Acer travelmate C113 رو تقریبا" یک ماهه که خریدم(البته با شما هم مشورت کرده بودم).عرض کنم به دلیل اینکه داریم به امتحانات نزدیک می شیم هنوز نتونستم زیاد با جنبه های مختلف آن در حالت تبلت آشنا بشم که انشاله در آینده مزاحمت می شم:blush: و اما سوال من:آیا باید لپ تاپ رو تو سایت Acer ثبت کنم؟مثلا" برای استفاده از گارانتی بین المللی؟و اگر اینطوره در کدوم قسمت؟آیا اصلا" چنین کاری لازم هست؟ممنون می شم اگه راهنماییم کنی.ضمنا" کوچیک بودنش اونطور که بقیه می گفتن وحشتناک نیست.من که کلی با هاش راحتم.کلن من وسایل جمع و جورو دوست دارم.بازم ممنون:)

shork

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام
نتبوک يکی از آشناها که ايسر 6600 هم هست نور پشت lcd قطع شود هرکاری هم کرديم
وصل نشد تا از خيرش گذشتيم چون يه 10 روز ديگه ميخواست بره دبی ميخواست ببره برا
گارانتی ، امروز بعد دوسه روز اتفاقی روشن کرد ديد درست شده ميخواسته بپرسم هالا اينو
چيکار کنيم ببره يا نه يا اصلا مشکل نرم افزاری هم ميتونه باعث خاموش شدنش بشه؟
من بش گفتم اين 10 روزه يکسره کار کنه باش تا اگه دوباره خراب شود ببره.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از ReZa.duff :
با سلام خدمت مدير اين بخش
من يه لپ تاپ dell سري inspiron 2200 دارم مشخصاتش به شرح زيره :
cpu intel M 1600 ghz
memory : 512 mb
کارت گرافيک : 128 intel915gm/gms.910gml

حالا مشکل من اينه که اين لپ تاپ با اين کارت گرافيک , tv-out نداره
پسر عمم يه toshiba داره عين همين کارت گرافيک رو داره ولي tv-out داره

مي خوام بدونم که ماله من tv-out داره يا نه ؟؟؟(خودش باشه ولي جايي براش درست نکردند .)
مرسي
سلام دوست من در سرمای کانادا و تعطیلات ژاونیه چه خبر؟!:D
کارت گرافیکی نوت بوک شما فارغ از نوع نوت بوک باید دارای گزینه TV-OUT بوده باشد...:blink:
حتی نمونه این کارت گرافیکی که در نوت بوک های IBM نیز وجود دارد بدون کوچکترین استثنایی دارای همین پورت هستند...به سایت دل مراجعه کنید و ببینید در بخش مختصات فنی آن اشاره ای به پورت مزبور شده یا خیر؟!

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از mojtaba2741 :
سلام آقا اسفندیار
آقا من لپ تاپ Acer travelmate C113 رو تقریبا" یک ماهه که خریدم(البته با شما هم مشورت کرده بودم).عرض کنم به دلیل اینکه داریم به امتحانات نزدیک می شیم هنوز نتونستم زیاد با جنبه های مختلف آن در حالت تبلت آشنا بشم که انشاله در آینده مزاحمت می شم:blush: و اما سوال من:آیا باید لپ تاپ رو تو سایت Acer ثبت کنم؟مثلا" برای استفاده از گارانتی بین المللی؟و اگر اینطوره در کدوم قسمت؟آیا اصلا" چنین کاری لازم هست؟ممنون می شم اگه راهنماییم کنی.ضمنا" کوچیک بودنش اونطور که بقیه می گفتن وحشتناک نیست.من که کلی با هاش راحتم.کلن من وسایل جمع و جورو دوست دارم.بازم ممنون:)
سلام دوست من..:) خوشحالم که راضی هستید..:D باور کنید رضایت شما برای من مهم ترین مطلب است..:blush: اینکه دوستان مرا لایق مشاوره می دانند جای افتخار دارد..بخصوص اینکه در خرید خود دقت نیز نشان می دهند و در نهایت انتخاب خود را می نمایند..:happy: به هر حال انتخاب هرکس در جای خود نهایت ارزش را داراست..;)
در ایسر ساپورت و در سایت مربوط به اروپا که می توانید از روی سایت مادر ایسر به آن بخش بروید می توانید آن را ثبت نام کنید..در ضمن دقت کنید که شما می توانید برای سه سال بصورت EXTENDED نوت بوک خود را گارانتی نمایید که در حین همین خرید و گارانتی سال اول می توانید با پرداخت کمی هزینه آن را برای سه سال گارانتی نمایید..
موفق باشید..:D

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از shork :
سلام
نتبوک يکی از آشناها که ايسر 6600 هم هست نور پشت lcd قطع شود هرکاری هم کرديم
وصل نشد تا از خيرش گذشتيم چون يه 10 روز ديگه ميخواست بره دبی ميخواست ببره برا
گارانتی ، امروز بعد دوسه روز اتفاقی روشن کرد ديد درست شده ميخواسته بپرسم هالا اينو
چيکار کنيم ببره يا نه يا اصلا مشکل نرم افزاری هم ميتونه باعث خاموش شدنش بشه؟
من بش گفتم اين 10 روزه يکسره کار کنه باش تا اگه دوباره خراب شود ببره.
مشکل نرم افزاری بعید می دانم باعث این کار شود..شما خوب به وی راهنمایی نموده اید ولی اگر دوبی رفتند حتما این مورد را در نمایندگی آن عنوان نمایند..کار از محکم کاری عیب نمی کند..من به مادر بورد شک کردم..امیدوارم اشتباه کرده باشم..

ReZa.duff

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا اسفنديار ممنون از پاسخ شما
واللا اين جا تو تعطيلات آب و هوا به قدري گرم هستش که باورتون نمي شه تو ماه ژانويه دماي هوا 8 بالاي صفر هستش . ........خفن عجيبه !!!!!!!
حالا من تو سايت اينتل که رفتم و در مورد کارت گرافيک تحقيق کردم نوشته بود که TV-out داره حتي نقشه رو گذاشته بود ..که آره اين کارت هم چين مشخصه اي رو داره

915gm_diagram.gif

اينم سايت اينتل در مورد اين کارت گرافيک :

کد:
http://www.intel.com/support/graphics/intel915gm/sb/CS-020172.htm

يه سوال ؟ مي شه من خودم اين لپ تاپ رو بازش کنم و ببينم داخلش TV-out داره يا نه ؟؟؟
مرسي

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
تعمير و ارتقاء انواع نوت بوك اعم از سخت افزار و نرم افزار شامل :
- تعويض LCD نوت بوك
- افزايش رم نوت بوك
- جايگزيني سي دي رايتر و دي وي دي رام
- تعويض و ارتقاء ظرفيت هارد ديسك
- تعويض مودم و كارت شبكه
- ارائه درايور كليه سخت افزارهاي نوت بوك