به نقل از trinitrob :
با سلام خدمت اسفندیار عزیز،
می خواستم یه کم در مورد این ماده خنک کننده ای که روی CPU می ریزن، توضیح بدید.( عکسش روی این لینک هست
http://www.arcticsilver.com/arctic_silver_instructions.htm )
بر روی پردازنده های نوت بوک هم قاعدتاً هست. اما من برام سواله که وقتی CPU داغ می کنه، این ماده بصورت مایع در میاد یا نه؟:blink: چون در این صورت اگر نوت بوک مثلا در حالت 90 درجه قرار بگیره ( مثل وقتی که با نوت بوکتون رو تخت می لمید ) ، ممکنه این ماده جاری بشه و از محدوده پردازنده خارج بشه و نهایتا منجر به افزایش دمای CPU بشه.
البته یه بار این اتفاق برا من افتاد که دمای CPU وقتی که نوت بوکم رو کج کردم سریع روی 80 رفت.:blink: ( خدا رو شکر این نرم افزار Hmonitor رو داشتم که اخطار داد وگرنه الان CPU سوخته بود).
:blink:
دوست من..
مقاله فوق به اندازه کافی گویا هست که من نیاز به توضیح خاصی نمی بینم ولی در مورد نوت بوک باید این مورد را بگویم:
این ماده خنک کننده بهیچ وجه برای نوت بوک مناسب نبوده و نیست.توجه داشته باشید که در پردازنده های نوت بوک مسئله اتلاف حرارتی و دمای تولید به اندازه دسکتاپ نبوده و نیست و در تکنولوژی سشاخت آن چنین مواردی بخوبی در نظر گرفته می شود....
دیگر اینکه در مقاله در این باره که اگر گرمای بیش از اندازه تولید شود آیا این ماده ذوب می شود یا خیر توضیحی داده نشده ولی ظاهرا چنین امری وقتی انجام می شود که به دمای ذوب آن برسیم که چنین چیزی قطعا امکان پذیر نیست..
البته توجه داشته باشید که این روش کاملا آماتوری بوده و آزمایشی است...یعنی گمان نکنم مراکز معتبر سخت افزار چنین کاری را تایید نمایند.
نکته آخر اینکه پردازنده نوت بوک شما چیست که چنین اتفاقی برایتان افتاده؟!من که از نوت بوک دارای پردازنده سنترینو استفاده می کنم و بارها نیز چنین وضعیتی عمودی نیز بخود گرفته دچار چنین حادثه ای نشدم..حتی نرم افزار مربوطه نیز نبوده..آیا پردازنده نوت بوک شما سنترینو نیست؟!
دیگر اینکه این امر زمانی اتفاق می افتد که امکان تهویه کامل نوت بوک نه در حالت 90 درجه بلکه در حالت افقی اتفاق می افتد.
مگر اینکه چنین فرض کنیم که نوت بوک برای حداقل یک ساعت در چنین وضعیتی قرار گرفته باشد..