• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از trinitrob :
من کارت گرافیک نوت بوکم NVIDIA GeForce Go 6200 128MB هست.
به نظر شما این در افزایش گرمای سیستم یا کاهش عمر باطری تاثیر داره.
یا لااقل نرم افزاری مثل power Management هست که Performance کارت گرافیک رو وقتی که نیاز ندارم پائین بیاره؟:)
آخه وقتی که من با Word کار می کنم چه نیازی به 128MB گرافیک هست.:eek:
نوت بوک من Sony S48GP هست.
چطور S270 با همین باطری 6.5 ساعت کار می کنه اما مال من روی کمترین Performance ، به زور 3 ساعت کار می کنه؟:blink:
نرم افزار که حتما خواهد بود.به کارت گرافیک که حتما اثر دارد به تنهایی توجه نکنید.عواملی چون نحوه کار با نرم افزارهای مختلف گرافیکی و یا گیم و یا فیلم دیدن و همین طور ابعاد مانیتور و وضوح و درخشندگی اون و تنظیم نور و کنتراست و نوع پردازنده جملگی دخیل در این فرایند مصرف فراوان انرژی خواهند بود.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از فیبو :
آقا من یه سوال داشتم این لب تاپ ها که ویندوز ورشون نصبه پول خود سیستم عامل رو هم میذارن رو دستگاه. حالا اگه یه لب تاپ با لینوکس بخریم میشه ویندوز روش نصب کرد؟ این روش به صرفه نیست؟
در بخش اخبار نوت بوک پستی هست که حتی بهتر از مورد شما جوابگوی شما خواهد بود.شرکت دل اخیرا نوت بوک هایی به بازار معرفی کرده که سیستم عامل ندارد و خودتان مجبورید نصب کنید و فقط با داس عرضه می شود.

financier

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من يه سوني اف اس دارم...ميخوام بدونم چه طور ميشه روش کالر آي دي و تلفن و فکس نصب کرد...
با بيت وير نميشه....اصلا نميشناسه...با کدوم برنامه ميشه ....

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از esfandiyar2002 :
مهدی جان:
1-بایوس نوت بوک را آپگرید کن.
2-ویندوزت اگه ایکس پی خانگیه از نوع پروف کن و اگه سیستم عامل دیگه ای استفاده می کنی به ایکس پی تبدیلش کن.
3-روی ایکس پی اگه سرویس پک دو هستش اونو حذف کن.یعنی سرویس پک دو را حذف کن و ایکس پی را بزن با سرویس پک یک و ببین مشکل کماکان به قوت خود باقی است یا خیر؟!
4-اگه دستگاهات درایور دارند بدون اینکه شناسایی بشن و یا حتی اگه شناسایی هم بشن حتما درایور اونا را نصب کن.
5-هیچ وقت حین کار باطری را حتی اگه نوت بوک به برق متصل باشه در نیار...بدلایل فنی...
6-نتیجه را گزارش کن سرجوخه..:D
يه چيزي ميگم فقط نزنين تو سر من! اين مشكل محدود به لپتاپ من نيست! روي دو سه تا PC امتحان كردم روي اونها هم با media player اينطوري شد!:wacko: ويندوزها هم ايكس پي سرويس پك 1 و 2 ! فكر كنم روي dos مشكلي نداشته باشه.:lol:

فیبو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در بخش اخبار نوت بوک پستی هست که حتی بهتر از مورد شما جوابگوی شما خواهد بود.شرکت دل اخیرا نوت بوک هایی به بازار معرفی کرده که سیستم عامل ندارد و خودتان مجبورید نصب کنید و فقط با داس عرضه می شود.

میشه بگی کدوم صفحه؟ شصت صفحه رو بخونم؟!

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از financier :
سلام من يه سوني اف اس دارم...ميخوام بدونم چه طور ميشه روش کالر آي دي و تلفن و فکس نصب کرد...
با بيت وير نميشه....اصلا نميشناسه...با کدوم برنامه ميشه ....
جدا شرمنده..توی اینترنت هم چرخی زدم و جواب مناسب شما نگرفتم...:(

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از mahdi206 :
يه چيزي ميگم فقط نزنين تو سر من! اين مشكل محدود به لپتاپ من نيست! روي دو سه تا PC امتحان كردم روي اونها هم با media player اينطوري شد!:wacko: ويندوزها هم ايكس پي سرويس پك 1 و 2 ! فكر كنم روي dos مشكلي نداشته باشه.:lol:
مهدی جان اگه این طوریه دیگه نمی دونم چی بگم.:blink: فقط باید دید این مشکل خیلی اذیتت می کنه یا فقط بهش حساس شدی؟!;)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از فیبو :
میشه بگی کدوم صفحه؟ شصت صفحه رو بخونم؟!
دوست عزیز...
اولا خواندن مطالبی که تاکنون نوشته شده می تواند بار علمی شما را بیشتر کند..:happy:
دوم اینکه اگر حوصله این کار را ندارید می توانید به چند صفحه ماقبل آخر مراجعه نمایید.:eek:
سوم اینکه مگر مطالب مندرج دارای عنوان نیست؟!یعنی خواندن تنها عناوین هم برایتان مشکل است؟!:blink:

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
مهدی جان اگه این طوریه دیگه نمی دونم چی بگم.:blink: فقط باید دید این مشکل خیلی اذیتت می کنه یا فقط بهش حساس شدی؟!;)
نه ديگه media player رو گذاشتم كنار با jetaudio روزگار مي گذرونيم! البته لعنتي روي فايل دابل كليك كه مي كنم خودش دوباره با media player باز ميشه هر كاري هم مي كنم درست بشو نيست حتي از تو رجيستري هم تنظيمش رو عوض كردم باز هم برگشت به خودش! حيف كه نميشه حذفش كرد وگرنه خيلي حال ميداد.:D
در ضمن ببخشيد كه مشكل من آخرش اينجوري از آب در اومد! اون موقع فكر نمي كردم كه ممكنه از خود media player باشه نه لپتاپ بيچاره من!

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
يك سوال! من 2-3 روز لپتاپم تو اتاق بود و كمتر وقت مي كردم روش كار كنم. ديروز كه رفتم سرش با برنامه speed fan ، دماي سيستم رو 58 درجه نشون ميداد! (البته نمي دونم دماي سيستم بود يا دماي cpu) سيستم رو خاموش كردم و بعد از چند ساعت روشن كردم فايده اي نداشت! در ضمن دماي هارد هم از 28 شروع ميشد و تا حدود 33 درجه بالا ميومد در حالي كه قبلا حداكثر به 26-27 مي رسيد! رفتم cpu رو نگاه كردم ديدم سرعتش روي 1600 ثابت وايساده و پايين نمياد در حالي كه قبلا وقتي با ويندوز كاري نداشتم تا 35 پايين ميومد! ميخواستم ببينم كه آيا اين قابليت متغير بودن سرعت cpu جايي داخل bios تنظيم داره يا نه، خودم كه گشتم چيزي دستگيرم نشد. بعد اينكه من چيكار كنم الان؟

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از mahdi206 :
يك سوال! من 2-3 روز لپتاپم تو اتاق بود و كمتر وقت مي كردم روش كار كنم. ديروز كه رفتم سرش با برنامه speed fan ، دماي سيستم رو 58 درجه نشون ميداد! (البته نمي دونم دماي سيستم بود يا دماي cpu) سيستم رو خاموش كردم و بعد از چند ساعت روشن كردم فايده اي نداشت! در ضمن دماي هارد هم از 28 شروع ميشد و تا حدود 33 درجه بالا ميومد در حالي كه قبلا حداكثر به 26-27 مي رسيد! رفتم cpu رو نگاه كردم ديدم سرعتش روي 1600 ثابت وايساده و پايين نمياد در حالي كه قبلا وقتي با ويندوز كاري نداشتم تا 35 پايين ميومد! ميخواستم ببينم كه آيا اين قابليت متغير بودن سرعت cpu جايي داخل bios تنظيم داره يا نه، خودم كه گشتم چيزي دستگيرم نشد. بعد اينكه من چيكار كنم الان؟
مهدی جان مثل اون قبلی که سرکاری نیست داداش..:D با وحید تماس بگیر برات حل کنه...حضوری باید بری پیشش..

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
مهدی جان مثل اون قبلی که سرکاری نیست داداش..:D با وحید تماس بگیر برات حل کنه...حضوری باید بری پیشش..
اسفنديار جان ، اين مشكل ظاهرا از وقتي پيش اومد كه من برنامه fan speed رو نصب كردم يا از ورژن جديد برنامه cpu-z . چون تو اين مدت تغيير ديگه اي رو لپتاپ نداشتم. در ضمن وقتي برنامه fan speed رو uninstall كردم هم فايده اي نداشت.
به وحيد كه گفتم برنامه mother board monitor رو بهم پيشنهاد داد. اونو كه نصب كردم متاسفانه مادر برد من تو ليست مادربردهاي اون برنامه نبود و موقع اجرا هيچ چيزي از مشخصات سيستم رو بهم نشون نميداد. اصلا مارك مادربرد اين IBM 1834 JAG چي هست؟ من تو برنامه cpu-z نگاه كردم نوشته بود ibm 1834 jag !!
الان هم چند روزي ميشه كه ديگه دما به 50 نميرسه ولي سرعت همچنان روي 1600 ثابت مونده. به نظر شما من الان چي كار كنم؟

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از mahdi206 :
اسفنديار جان ، اين مشكل ظاهرا از وقتي پيش اومد كه من برنامه fan speed رو نصب كردم يا از ورژن جديد برنامه cpu-z . چون تو اين مدت تغيير ديگه اي رو لپتاپ نداشتم. در ضمن وقتي برنامه fan speed رو uninstall كردم هم فايده اي نداشت.
به وحيد كه گفتم برنامه mother board monitor رو بهم پيشنهاد داد. اونو كه نصب كردم متاسفانه مادر برد من تو ليست مادربردهاي اون برنامه نبود و موقع اجرا هيچ چيزي از مشخصات سيستم رو بهم نشون نميداد. اصلا مارك مادربرد اين IBM 1834 JAG چي هست؟ من تو برنامه cpu-z نگاه كردم نوشته بود ibm 1834 jag !!
الان هم چند روزي ميشه كه ديگه دما به 50 نميرسه ولي سرعت همچنان روي 1600 ثابت مونده. به نظر شما من الان چي كار كنم؟
این مادر بورد به سفارش خود آی بی ام ساخته می شود و بصورت کاملا سفارشی و اختصاصی برای نوت بوک های آی بی ام بکار گرفته می شود...و در سری آر 50 معمولا نصب می شود...
باید یک بار دیگه یه بایوس آپگرید کنی جانم..;)

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
اسفنديار جان
اتفاقا مشكل مثل اينكه به خاطر bios update ايجاد شده چون الان كه دوباره دارم اتفاقات و وقايع رو مرور ميكنم مي بينم دقيقا اون روزي كه درايورها و بايوس رو update كردم از اون روز به بعد اين مشكل ايجاد شده. البته من هدفم از update اين بود كه شايد اون مشكل قبلي با usb دوربينم حل بشه ولي خب ظاهرا بدتر شده!
البته وقتي از باتري استفاده ميكنه سرعت تا حد 589 پايين مياد ولي ديگه كمتر نميشه در حاليكه قبلا تا 200 و حتي پايينتر هم ميرسيد.
در ضمن الان با jetaudio 6 هم اون مشكلي كه قبلا داشتم يه جورايي بروز ميكنه البته اين دفعه دوربين رو ميشناسه و jetaudio موقعي كه دوربين رو ويندوز ميشناسه و همچنين موقع remove كردن، error ميده و بسته ميشه!:wacko:
متاسفانه من از bios قبلي هيچ backup نگرفتم كه بخوام برگردونمش. حالا شما با اين وضعيت ن چه راه حلي پيشنهاد ميكنين؟ يكي از دوستانم گفته ايميل بزن به بخش ساپورت IBM . شما چي ميگين؟

ali-boofaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
66
سلام
لطفا کمک
من دیشب زد به سرم که ویندوزو عوض کنم.همه هاردو فرمت کردم.ولی بعدش هر کاری کردم درایو سی دی رو نمیشناسه که نمیشناسه.
با سی دی startup ویندوز 98 و حتی 2000 , xp هم هیچ فایده ای نداره.از همه بدترم اینکه فلاپی درایور سی دی رامو ندارم.
فلاپی دیسکم داره
حالا چه کنم؟

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام دوستان

کارت گرافيک من 64 مگابايت رم share داره و تو حالت نرمال وقتي توي کنترل پنل که ميرم نوشته فقط از 12 مگابايت رم استفاده ميکنه.چيکار کنم که از تمام 64 مگابايت ممکن استفاده کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Opera 8.0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
خوب من دقیقا نفهمیدم مشکل چیه؟

شما نمیتونید از سی دی بوت کنید؟

ویندوز رو نصب کردین ولی سی دی رام رو نمیشناسه؟

یه کم واضحتر بگو

179.gif

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از ali-boofaloo :
سلام
لطفا کمک
من دیشب زد به سرم که ویندوزو عوض کنم.همه هاردو فرمت کردم.ولی بعدش هر کاری کردم درایو سی دی رو نمیشناسه که نمیشناسه.
با سی دی startup ویندوز 98 و حتی 2000 , xp هم هیچ فایده ای نداره.از همه بدترم اینکه فلاپی درایور سی دی رامو ندارم.
فلاپی دیسکم داره
حالا چه کنم؟
دوست عزیز اول اینکه هر تاپیکی را در بخش مربوط مطرح نمایید.
دوم اینکه دوستان در بخش سخت افزار بهتر می توانند جواب دهند.
سوم اینکه آیا مشکل شما در نوت بوک است یا دسکتاپ؟!
برای حل مشکل از طریق بایوس می توانید اولین درایوری که باید رایانه برای بوت شدن انتخاب نمایید را بر روی درایور پلیر خود قرار دهید و سپس بهنگام روشن کردن رایانه سی دی ویندوز را درون آن قرار دهید.امیدوارم حل شده باشد.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از mahdi206 :
اسفنديار جان
اتفاقا مشكل مثل اينكه به خاطر bios update ايجاد شده چون الان كه دوباره دارم اتفاقات و وقايع رو مرور ميكنم مي بينم دقيقا اون روزي كه درايورها و بايوس رو update كردم از اون روز به بعد اين مشكل ايجاد شده. البته من هدفم از update اين بود كه شايد اون مشكل قبلي با usb دوربينم حل بشه ولي خب ظاهرا بدتر شده!
البته وقتي از باتري استفاده ميكنه سرعت تا حد 589 پايين مياد ولي ديگه كمتر نميشه در حاليكه قبلا تا 200 و حتي پايينتر هم ميرسيد.
در ضمن الان با jetaudio 6 هم اون مشكلي كه قبلا داشتم يه جورايي بروز ميكنه البته اين دفعه دوربين رو ميشناسه و jetaudio موقعي كه دوربين رو ويندوز ميشناسه و همچنين موقع remove كردن، error ميده و بسته ميشه!:wacko:
متاسفانه من از bios قبلي هيچ backup نگرفتم كه بخوام برگردونمش. حالا شما با اين وضعيت ن چه راه حلي پيشنهاد ميكنين؟ يكي از دوستانم گفته ايميل بزن به بخش ساپورت IBM . شما چي ميگين؟
مهدی جان می تونی اون بایوس قبلی را دوباره دی ال کنی و نصبش کنی...البته نمی دانم رو سایت هست یا نه؟!در ضمن می توانی بایوس فعلی را پاک کنی یا نه؟!
از ایمیل زدن پشیمان نمی شی...گرچه جواب گاهی تو راه می ماند....من تو نوت بوک ریویو یه نیم نگاهی انداختم متاسفانه جوابی نبود...:(

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از ealy :
سلام دوستان

کارت گرافيک من 64 مگابايت رم share داره و تو حالت نرمال وقتي توي کنترل پنل که ميرم نوشته فقط از 12 مگابايت رم استفاده ميکنه.چيکار کنم که از تمام 64 مگابايت ممکن استفاده کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز برای این سوال شما بایستی به بخش سخت افزار مراجعه کنید...برای این سوال شما جوابی مناسب ندارم...قبلا یک بار خوانده بودم که می توان با ارتقای نرم افزاری از تمامی ظرفیت ممکن استفاده کرد...ولی کدام نرم افزار نمی دانم...شاید بروبچ بخش سخت افزار بخصوص در مباحث مشاوره و در قسمت کارت گرافیک بتوانند شما را بهتر راهنمایی کنند....:happy:

بالا