• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از alireza59 :
دوست عزيز سلام
اين كارو انجام دادم اما بي فايده بود :(
ببينيد روي مادربرد آيا جايي ننوشته CLEAR CMOS و كنار آن يك Jumper باشد.
در ضمن شما رمز بايوس را گم كردهايد يا يك رمز ديگر را؟

جناب اسفنديار بهتر مي توانند راهنمايي كنند.
البته اين سوال را از دوستان هكر بپرسيد بهتر است!!! :D

the_patriot

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از عادل :
دوست عزيز به احتمال بالاي 80 درصد، درايوتان خراب است. چون من هم خودم اين مشكل را داشتم و بايد مدام سي دي را در مي آوردم و جا مي زدم تا آنرا بخواند!!!! نوت بوكتان كه خدا را شكر گارانتي هست.پس مشكلي نداريد. :happy:
ممنون از راهنماییتون . ولی آیا بدم گارانتی بفرستند خرابترش نمیکنند؟
ایراد دیگه ای پیدت نمیکنه؟

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از the_patriot :
ممنون از راهنماییتون . ولی آیا بدم گارانتی بفرستند خرابترش نمیکنند؟
ایراد دیگه ای پیدت نمیکنه؟
دوست عزيز ، اگر درايوتان خراب باشد بايد تعويض شود. به آنها زنگ بزنيد و توضيح دهيد. اگر در تهرانيد كه چه بهتر. ولي اگر نبوديد بدهيد نمايندگي همان شهر و اگر شهر نمايندگي نداشت با اطلاع قبلي آنرا پست كنيد.اما بهتر است حضوري برويد تا اينكه پستش كنيد. تصميم گيري نهايي با شماست. و رعايت احتياط را بكنيد. چون اوضاع گارانتي در ايران آشفته است .

the_patriot

Registered User
لایک‌ها
0
عادل جان ممنون از راهمناییتون . واینم بگم که آواترتو عشق است !

آقا اینا تو ایران این کارو میکنند یا میفرستند دوبی؟ من به شدت به نوت بوکم نیاز دارم اگه بگن باید بره خارج میمونم!

منظورتون از اینکه گارانتی آشفته بازار هست چیه؟ :f34r: من خیلی تو این زمینه ها اطلاعات ندارم ! اگه راهنمایی کنید جامع ، ممنون میشم!

shankimout

Registered User
لایک‌ها
3
ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
از کجا بفهمم دور هاردم چنده ؟ اگه گرافیکو زیاد اورکلاک کنم احتمال داره بسوزه یا اینکه اگر گرم کنه خاموش میکنه ؟
الان که اور انفجاری هست 67 درجه دما داره .

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از the_patriot :
عادل جان ممنون از راهمناییتون . واینم بگم که آواترتو عشق است !

آقا اینا تو ایران این کارو میکنند یا میفرستند دوبی؟ من به شدت به نوت بوکم نیاز دارم اگه بگن باید بره خارج میمونم!

منظورتون از اینکه گارانتی آشفته بازار هست چیه؟ :f34r: من خیلی تو این زمینه ها اطلاعات ندارم ! اگه راهنمایی کنید جامع ، ممنون میشم!
سلام....:happy:

تعويض درايو كاري ندارد و خودشان به راحتي انجام مي دهند. به شرطي كه گارانتي ايران باشد. البته بهتر است كه شما خود تشريف ببيرد و در مقابل چشم خودتان درايو را عوض كنند و احيانا از روي حواس پرتي!!!! درايو دست دوم روي آن نگذارند!!!

ناراحت نباشيد...
با تشكر

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از shankimout :
از کجا بفهمم دور هاردم چنده ؟ اگه گرافیکو زیاد اورکلاک کنم احتمال داره بسوزه یا اینکه اگر گرم کنه خاموش میکنه ؟
الان که اور انفجاری هست 67 درجه دما داره .
سلام...
در مدل هاي ايسر روي برچسبي كه زير صفحه كليد است نوشته شده است. در مورد ساير برند ها مي توانيد روي جعبه آن مراجعه كنيد،احتمالا آنجا قيد شده. در غير اينصورت مي توانيد در My Computer روي يك پارتيشن راست كليك كرده و properties را انتخاب و در پنجره ي جديد HARDWARE را انتخاب مي كنيد. حال مدل هاردتان را يادداشت بكنيد. و به سايت سازنده آن مراجعه كرده و سرعت هارد خود را بيابيد!!!

اگر هيچ كدام از روش هاي فوق جواب نداد، ديگر من شرمنده ام.

در مورد اوركلاك كردن: من خودم جرات اوركلاك كردن نوت بوك را نمي كنم. چون فضاي داخل نوت بوك بسته است و با اين كار نوت بسيار زودتر از عمر مفيدش از پا در مي آيد. اين 67 درجه دماي چه چيزي هست؟دماي داخل نوت بوك يا دماي سي پي يو يا...؟

the_patriot

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از عادل :
سلام....:happy:

تعويض درايو كاري ندارد و خودشان به راحتي انجام مي دهند. به شرطي كه گارانتي ايران باشد. البته بهتر است كه شما خود تشريف ببيرد و در مقابل چشم خودتان درايو را عوض كنند و احيانا از روي حواس پرتي!!!! درايو دست دوم روي آن نگذارند!!!

ناراحت نباشيد...
با تشكر
از کجا باید هواسمون باشه که درایو دست دوم بهمون نندازن!؟

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از the_patriot :
از کجا باید هواسمون باشه که درایو دست دوم بهمون نندازن!؟
اولا مثال زدم.(چون خودم تجربه اش را دارم!!!) فقط خواستم بگویم بیش از حد اعتماد نکنید و بیش از حد هم اعتمادتان را از دست ندهید. و هواستان جمع باشد.
خوب درایو نو حداقل جعبه یا در یک پاکت آکبند هست یا تاریخ تولید آن(که معمولا درج می شود) زیاد نگذشته باشد. فقط همینکه شما باشید و هواستان جمع باشد ،فکرنکنم چنین کارهایی را بکنند.:happy:

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا شما تا حالا لپ تاپتون رو گرد گیری کردید؟ مثلاً فن و هیت سینک

saeed_cry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من به تازگی یه لب تاب dell inspiron 6000 گرفتم اما بعد از رسین لب تاب به دستم متوجه شدم که این لب تاب سی دی نداره با تماس گرفتن با شرکت فروشنده فهمیدم لب تاب های جدید سی دی ندارند و این در حالی بود که پارتیشن دستگاه مشکل داشت یعنی فقط یه درایو براش ایجاد کرده بودند و 60 گیگ از فضای 80 گیگا را براش تعیین کرده بودند
من هم مجبور شدم اونو پارتیشن کنم البته قبل از اون یه بک آپ از ویندوز گرفتم و با ویندوز مشکل ندارم اما نرم افزار هاش دیگه وجود ندارند به سایت دل هم مراجعه کردم اما اونا فقط نسخه آپ دیت رو گذاشتن و نرم افزار ها خودشون نیستند حالا من موندم با این لب تاب چی کار کنم لطفا کمکم کنید
البته یه سوالهای دیگه ای هم دارم :( :(

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
آره این قضیه چیه جدیدا اینطوری شده که سی دی نمیدن و میگن رو خود هارده؟ من از چند نفر دیگه هم شنیدم که چنین مشکلی داشتن!
IBM سیستمش همینطوری بوده و هست ولی خوب اون روی بخشی از هارد میزاره که به هیچ شکلی قابل حذف نیست! حتی با Partition Magic هم اون قسمت هارد قابل رویت و فرمت یا حذف نبود!
ولی اینای دیگه با توجه به اینکه به راحتی با یک اشتباه کاربر حذف میشن چی؟ اینجا سی دی نمیدن یا اینکه کلا دیگه از کارخونه نمیزارن!؟

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
بازهم همون مشکل ارائه نوت بوک های used و یا refurbished به دوستانی که این بخش را مطالعه نمی کنند و تمامی زحمات اینجانب را نادیده می گیرند و پس از بروز مشکل مراجعه می نمایند..:hmm:
دوست من اون نوت بوک را سریعا مرجوع کنید و پول خود را تا قران آخر مسترد کنید(گرچه بعید می دانم عملی شود):eek:

saeed_cry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یعنی راه حلی برای مشکل من وجود نداره
یعنی چی used یعنی دست دومه آخه مگه می شه
تو سایت که می رم servise tag دستگاه رو وارد می کنم تقریبا یک ماه قبل از اینکه من بخرمش خریده شده یعنی اگه دست دومه من چیکار کنم اونو از ابزار پیشرو خریدم
چی چیزیشو باید چک کنم که بفهمم دست دوم نیست لطفا کمکم کنید

یه مشکل دیگه وقتی که تو بازی دستگاه رو از دم برق می کشم یعنی از باطری استفاده می کنم دستگاه سرعتش کم می شه و فریم ها رو به صورت یواش نشون می ده این در حالی که وقتی یه فایل رو از تو task manager غیر فعال می کنم مشکل حل می شه می شه بگین اشکال نرم افزاریه یا سخت افزار

shankimout

Registered User
لایک‌ها
3
ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
نمیدونم دستگاه شما چه شه . ولی گرافیک لپتاپ من gfocre 6200 وقتی که روی باطری میرفت اولش همیطوری بود ولی فهمیدم که باید نرم افزار power gear رو غیر فعال کنم . این نرم افزار برای این بود که اگه سیستم رفت روی باطری cpu & gpu اونو underclock می کرد تا مصرف باطریش کم بشه .

2 راه داشتم یا اینکه نرم افزار disable میکردم یا اینکه پروفایل هاشو تنظیم کنم

که من راه دوم انتخاب کردم . مشکل شما هم یقینا همینه

mahyar2020

کاربر فعال درآمد اینترنتی<br>فروشنده معتبر [<a tit
کاربر فعال
لایک‌ها
1
دوست عزيز من مثل شما الان 4-5 ماهي است كه dell 6000 ‌گرفتم . اتفاقا من هم مثل شما بعد از بازكردن جعبه توسط فروشنده از نداشتن cd تعجب كردم ولي بعد از پرس و جو متوجه شدم كه اين سري سي دي ندارند . و شما بايد بعد از خريد لپ تاپ از طريق گزينه اي كه در قسمت programm file ويندوز است سي دي مورد نياز خود رو رايت بزنيد . من همون روز اول اين كار رو انجام دادم . در ضمن تمام درايورهاي مورد نياز در درايو c شما موجود مي باشد . اگه سوالي است بپرس .

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از saeed_cry :
یعنی راه حلی برای مشکل من وجود نداره
یعنی چی used یعنی دست دومه آخه مگه می شه
تو سایت که می رم servise tag دستگاه رو وارد می کنم تقریبا یک ماه قبل از اینکه من بخرمش خریده شده یعنی اگه دست دومه من چیکار کنم اونو از ابزار پیشرو خریدم
چی چیزیشو باید چک کنم که بفهمم دست دوم نیست لطفا کمکم کنید..
شما همین روش ماهیار را آزمایش کنید..در غیر این صورت به مورد من شک کنید...راهی برای تست این کار آنهم در ایران وجود ندارد....در ضمن اگر این نوت بوک یک ماه پیش خریداری شده چه کسی آن را خریده و سپس به شما فروخته؟!ابزار پیشرو؟!این نکته را حتما از همان فروشنده بپرسید..در صورت مثبت بودن جواب حتما فاکتور فروش را از آنان بابت همین نوت بوک خودتان با همان سریال نامبر بخواهید...;) در غیر این صورت و حل نشدن مشکل شما حتما به همانچه که در ابتدا گفتم عمل کنید...:)
نکته عجیب اینکه آخرین سری این نوت بوک حدود 4.5 ماه پیش تولید شده...یعنی مثلا حدود سه ماه در انبار یک فروشگاه در دوبی خاک خورده تا بدست شما رسیده؟!:blink: البته کاری به این ندارم که حتما فروشنده خواهد گفت همین دو روز پیش از تنور بیرون آمده..:lol: :hmm:

saeed_cry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
این کارو من هم روز اول کردم و ویندوز رو رایت کردم از تو اکسسوریز دل تو پروگرام
اما مشکل من تو نرم افزار هاس مثل یه برنامه برا رایت یکی پاینت و هزارتا برنامه دیگه تازه وقتی می رفتم تو سیستم یه عکس از دل می اومد که همه نرم افزارها اونو داشتن کسی می تونه این مشکلو حل کنه
کسی می تونه در مورد پورت 1394 یکم توضیح بده که کار اصلی اون چیه

tttt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من یک فروند لپ تاب درپیتی ازدل گرفتم باین مشخصات
INTEL(R) CELERON(R) M
PROCESSOR 1.4GHZ
248MB OF RAM
حالا سوالم:
می خواهمRAM سیستم را افزایش دهم پیشنهادشما چه رمی هست
ممنوون از راهنمای

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از tttt :
با سلاممن یک فروند لپ تاب درپیتی ازدل گرفتم باین مشخصاتINTEL(R) CELERON(R) MPROCESSOR 1.4GHZ248MB OF RAMحالا سوالم:می خواهمRAM سیستم را افزایش دهم پیشنهادشما چه رمی هستممنوون از راهنمای
سلام:happy:

به دستگاه شما احتمالا رم DDR-333 MHz می خورد.
در مورد مقدار رم با ید بگویم، اگر الان یک شکاف از دو شکاف رم شما احتمالا پر است. 256 مگ حدودا 20 تا 30 هزار تومان و 512 بین 45 تا 55 تومان.
بستگی به استفاده خودتان دارد که چه مقدار انتخاب کنید. اگر رمتان یک شکاف را پر کرده است یک 256 دیگر بگیرید و کنارش بگذارید می شود 512 مگ، که برای کارهای عادی کافی است.اما اگر 2 تا 128 مگ باشد،به نظر من یک 512 مگ بگذارید می شود 640 مگ.

البته توجه کنید بعضی از دستگاه ها این قابلیت را ندارند که به نوعی اگر خواستی رم نصب کنی. مثلا نمی توانی یک شکاف را 256 مگ و دیگری را 128 مگ بگذاری و معمولا در این نوع نوت بوک ها شکاف ها اسم A و B دارند. مثل مدل 510M.

یک سری به این لینک ها هم بزنید.
http://irhardware.com/LavazemJanebi.htm
http://www.irannotebook.com/Irannotebook.aspx?15
http://www.ehtemam.com/products.htm
www.zigorat.com

بالا