farbod_123
Registered User
- نوشتهها
- 736
- لایکها
- 0
در ضمن presario 2500 qompaq هست...
1-خوب ميتواني ببيني چه كسي از اين مدل دارد و از روي سي دي هايش كپي كني.به نقل از farbod_123 :در ضمن presario 2500 qompaq هست...
به نقل از عادل :سلام...
وقتی شما بخواهید با این پارتیشن یا ریکاوری دیسک ویندوز را بر گردانید، سیستم می آید آن درایو C را مجددا فرمت می کند و اطلاعات خودش را روی آن کپی می کند. در مورد نوت بوک های دل یک مشکل بزرگ برنامه های نصف مجانی )floatware( است!!! که شما از نصفشان استفاده می کنید و برای امکانات اصلی اش باید پول بدهید!!!
این برنامه ها سرعت بالا آمدن ویندوز را کم می کنند و حجم اضافه از رم را می گیرند، بهمین دلیل بعد از خرید نوت بوک های دل، اکثرا یک ویندوز نو، خود شخص مجددا نصب می کند. ولی در موارد اخیر شرکت دل هوس کرده است که سی دی ویندوز را با سی دی ریکاوری تعویض نماید.(کاری را که متا سفانه خیلی از شرکت ها انجام داده اند!!! ) و در نتیجه شما با ریکاوری کردن آن برنامه ها را ناخودآگاه نصب کرده اید . اما در عوض سرعت این کار بسیار بالاتر از نصب ویندوز و تک تک درایور ها و... است.
من امروز با برنامه Nero 7.0 در قسمت بک آپ درایو توانستم این درایو را بک آپ بگیرم.(یعنی تا لحظه Burn رفتم) امادر پاور پارتیشن هر چه گشتم قسمتی برای بک آپ روی سی دی یا دی وی دی ندیدم. تنها روی هارد بک آپ می گرفت!!!
-اون 60 مگي مربوط به همان سي دي Diagnostic (اگر اشتباه نكنم!!! روي سي دي هاي نوت بوك نگاه كنيد مي يابيدش!) است. كه با آن مي توانيد نوت بوك را بالا بيتوريد و قطعات را چك كنيد و....به نقل از NabiKAZ :سلام دوباره
از راهنمایی خوبتون تشکر میکنم .
خب! من با Nero BackItUp کار نکرده بودم ، اما رفتم دیدم چیز خیلی جالب و کاملی بود و به قول شما تا مرحله بک آپ گیری رفت . فکر میکنم همین کارم رو راه بندازه . حالا یه سوال کوچیک دیگه اینکه اگر یه نگاهی دوباره به اون تصویری که در پست اولم زدم (فکر کنم دو صفحه قبل) میبینید که دو تا پارتیشن مخفی وجود داره یکی حدود 3.5 مگ و دیگر حدود 63 مگ !
؟- فکر میکنم دومی مربوط به فایلهای راه انداز و اولی مربوط به اطلاعات باشه . درسته ؟!
؟- آیا لازمه که از هر کدوم از اینها به صورت جداگانه بک آپ تهیه کنم ؟!
؟- حالا بر فرض که من روی دی وی دی بک آپ تهیه کردم ، اگر مثلا کلیه پارتیشن ها رو حذف کنم ، با رستور کردن از روی دی وی دی ، مجدد این پارتیشن ها عیناً برمیگردن ؟!
؟- مطلب دیگه اینکه زمانی که توسط رکاوری سیسم فورمت و ویندوز و اطلاعات ریخته میشن، آیا صرفا درایو C فرمت میشه ؟! یعنی اگر من با پارتیشن مجیک یه درایو جدید اضافه کنم و اطلاعاتم رو به درایو جدید منتقل کنم ، میتونم مطمئن باشم که بعد از استفاده از رکاوری ، تنها درایو C فرمت میشه و درایو های دیگه به شکل اول باقی می مونن؟ این رو اگر تست کردید و مطمئن هستند بگید؟
بهتر است در بخش شبكه مطرح كنيد.به نقل از pedram_2000 :سلام دوستان
چند تا سوال داشتم که اگه جواب بدین ممنون میشم
من یه tablet pc مدل tecra m4 دارم که wireless network هم داره به علاوه یه pocket pc مدل i-mate pda2k
میخواستم ببینم لپ تاپم فقط میتونه اینترنت بیسیم رو دریافت کنه یا اینکه نه ارسال هم میتونه
بکنه (از طریق WIFI)
واگه میتونه ارسال کنه من چطوری میتونم یه WIFI ی خونگی راه بندازم
(تکرار میکنم فقط از طریق WIFI نه BLUETOOTH)
در یه کلام : من چطوری میتونم اینترنت (از لپ تاپ) رو از طریق WIFI پاس بدم به گوشیم
مرسی
به نقل از عادل :
خوب جوابی که من در بخش خودم در فوروم نوت بوک ریویو از یک همکار دریافت کردم این بوده:به نقل از pedram_2000 :سلام دوستان
چند تا سوال داشتم که اگه جواب بدین ممنون میشم
من یه tablet pc مدل tecra m4 دارم که wireless network هم داره به علاوه یه pocket pc مدل i-mate pda2k
میخواستم ببینم لپ تاپم فقط میتونه اینترنت بیسیم رو دریافت کنه یا اینکه نه ارسال هم میتونه
بکنه (از طریق WIFI)
واگه میتونه ارسال کنه من چطوری میتونم یه WIFI ی خونگی راه بندازم
(تکرار میکنم فقط از طریق WIFI نه BLUETOOTH)
در یه کلام : من چطوری میتونم اینترنت (از لپ تاپ) رو از طریق WIFI پاس بدم به گوشیم
مرسی
اگر من درست منظورتان را فهميده باشم:به نقل از killer-star :سلام
لپتاپ من dell inspiron 510m هست که هر وقت میام روش یه بازی نصب می کنم نمیاد چکار میتونم براش بکنم؟
مرسی
دوست عزیز میخام اگه بشه کلا کارت گرافیشو عوض کنم میشه؟به نقل از عادل :اگر من درست منظورتان را فهميده باشم:
1-درايور كارت گرافيك را آپديت كنيد. مي توانيد به سايت دل مراجعه كنيد.
2-نوت بوكتان حداقل هاي لازم براي اجراي بازي را ندارد. بويژه كه 510m ها داري كارت گرافيك اشتراكي 64 مگا بايتي اند.
3-آيا قبلا اين بازي روي نوت بوك كار مي كرده است يا خير؟ مثلا من به تجربه ديده ام كه مثلا يك بازي را روي ويندوز نصب مي كرده امولي بعد از مدتي استفاده نشدن و... با زي حتي با نصب مجدد راه اندازي نمي شد و بايد ويندوز را از نو نصب مي كردي تا بازي اجرا شود!
به نقل از esfandiyar2002 :خوب جوابی که من در بخش خودم در فوروم نوت بوک ریویو از یک همکار دریافت کردم این بوده:
The only thing that is mutual between 802.11g Wireless Network and a
Wireless (cellular) phone is the word Wireless. Otherwise there in no
connection what so ever.
In other word having a Wireless Network capacity has nothing to do with
Wireless Phone.
ممنون از عادل خان بابت جوابگویی..:happy:
كارت گرافيك نوت بوك شما قابل تعويض نيست. يكي از مشكلات نوت بوك ها و حتي IMO-DESK ها و DESKNOTE ها و... همين است.به نقل از killer-star :دوست عزیز میخام اگه بشه کلا کارت گرافیشو عوض کنم میشه؟
بازیه هیچ وقت اجرا نشده
منظورتان چيست؟به نقل از NabiKAZ :سلام
وقتی dell 6000 من بالا میاد اون نوشته که میگه کلید فلان رو بزن تا وارد قسمت رستور بشی رو نمیاره ...
یعنی اون کلید ترکیبی فکر کنم کنترل f11 یه همچین چیزی بود.. اون رو نمینویسه و نمیدونم چطور باید رستو کنم ...
لطفا راهنمایی کنید
فکر کنم واضح بود!به نقل از عادل :منظورتان چيست؟
شفاف تر مي شود توضيح دهيد!
من تا حالا همچين چيزي نديدم! شرمنده! توي اون مدل 510m هم كه داشتم همچين چيزي نديدم!به نقل از NabiKAZ :فکر کنم واضح بود!
یه جور دیگه میگم!
در dell6000 ، چطور میشه عمل restore رو انجام داد؟ مگر نه اینکه قبل از اینکه سیستم بالا بیاد یه کلید ترکیبی رو میزنیم و وارد بخش مربوط به restore میشیم؟! اون کلید ترکیبی چی بود؟!
یعنی قبلا یه نوشته ظاهر میشد که جهت انجام restore کلید فلان را بفشارید... ولی الان هیچی نشون نمیده. شاید نرم افزار خاصی داشته که پاک شده؟!
چیکارکنم؟!؟!؟!
منظورت اینه که توی لپتاپ خودت، تا چند روز پیش اون عبارت رو می نوشته ولی یه روز صبح که بیدار شدی دیگه نمی نوشت؟ یا این که لپ تاپ قبلیت می نوشت ولی اینی که حالا داری نمی نویسه؟به نقل از NabiKAZ :وقتی dell 6000 من بالا میاد اون نوشته که میگه کلید فلان رو بزن تا وارد قسمت رستور بشی رو نمیاره ...
یعنی اون کلید ترکیبی فکر کنم کنترل f11 یه همچین چیزی بود.. اون رو نمینویسه و نمیدونم چطور باید رستو کنم ...