• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
خوب من راجع به اون لپتاپ ازش پرسیدم گفت بیشتر Bluetooth ، DVD writer و مارکش براش مهمه خوب حالا دوستان چی پیشنهاد میکنید؟ من یکی دو مدل توشیبا دیدم بد نبود

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از bad_sectore :
1- در باره Wireless لپ تاپ: فرض کنید من الان تو یه محدوده ای هستم که Wireless داره! حالا من Search می کنم و 3-4 تا شبکه Wireless پیدا می کنم! آیا برای وصل شدن به آنها یوزر نیم و پسوردی نیاز هست ؟! و یا تنظیمات خاصی !؟ اگر هست لطفا راهنمایی کامل کنید.

2- دیروز وقتی لپ تاپم رو خاموش کردم متوجه شدم که یه صدایی از توی دستگاه میاد که شبیه به صوت کشیدنه! ولی باید گوشمو بچسبونم تا بشنوم! هیچ وقتم هم صداش بند نمیاد!

3- میگن اگر نوت بوک رو روی پا بزاری و استفاده کنی اقیم میشی! درسته ؟!
دوست خوبم، برای جواب دقیق در مورد وایرلس باید در بخش شبکه یا فروم forum.persiannetworks.com بپرسی و جواب بگیری!

این گونه که من متوجه شدم شما وقتی نوت بوکتان را روشن می کنید و شبکه بی سیم را جست و جو می کنید، چند شبکه به شما نمایش داده می شود! شما می خواهید به این شبکه ها وصل شوید ولی نمی توانید!

دوست خوبم، این شبکه ها یا خانگی است یا مربوط به یک اداره ای است و هر کسی را به آن راه نمی دهند! چون یک شبکه خصوصی است.

من هنوز شرکتی ندیده ام که اینترنت بی سیمی ارایه دهد که با تجهیزات نوت بوک قاب دریافت باشد!
حتی اگر شما از داتک اینترنت بی سیم بگیرید، از کارت شبکه نوت بوکتان نمی توانید استفاده کنید و باید مودم مخصوص آن را بگیرید.

مگر اینکه دسکتاپتان را به اینتر نت وصل کنید و برای آن هم یک کارت شبکه بی سیم ( از 30 تومان به بالا!) بگیرید و تا حدود 300 متر در فضای باز در بهترین شرایط از اینترنت دسکتاپتان استفاده کنید.
این کارت شبکه بی سیم برای شبکه کردن چند کامپیوتر در منزل و یا اداره و شر کردن اینترنت در بین آن هاست. یا استفاده از اینترنت بی سیم رایگان که در بعضی دانشگاه ها ،هتل ها، کنفرانس ها، نمایشگاه ها و غیره کار برد دارد!

باز اگر مشکلی هست بگویید.:happy:

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از mehdi-iust :
عادل جان ممنون از جوابهات فقط میخواستم نظرت رو راجه به سوالی که مربوط به رجیستر کردن از داخل ایران است رو جویا شوم. درضمن میخواستم بدونم اگر اکثر مواقع در هفته از برق استفاده کنم به جای باتری لازم نیست باتری را از جایش در لپ تاپ درآورم وفقط کافی است که هفته ای یکبار آنرا دشارژ کنم. در ضمن راجع به مشکل بلوتوثم همچنان باقی است. برند گوشیم هم نوکیا6630 است. لطفابه اینها هم جواب بده.

ممنون-مهدی

در مورد رجیستر کردن، حقیقتش چه بگویم؟ می ترسم رجیستر کنید، و مشکلی مثل باطل کردن گارانتی پیش بیاید.(گارانتی بین الملل) به هر حال فکر نمی کنم مشکل حادی پیش بیاید!:D

شما ببینید ایا رجیستر کردن نفعی برایتان دارد یا نه؟ مثلا چه امکانات برایتان فراهم می کند؟:happy:

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
عادل جان ممنون از جوابهات فقط میخواستم نظرت رو راجه به سوالی که مربوط به رجیستر کردن از داخل ایران است رو جویا شوم. درضمن میخواستم بدونم اگر اکثر مواقع در هفته از برق استفاده کنم به جای باتری لازم نیست باتری را از جایش در لپ تاپ درآورم وفقط کافی است که هفته ای یکبار آنرا دشارژ کنم. در ضمن راجع به مشکل بلوتوثم همچنان باقی است. برند گوشیم هم نوکیا6630 است. لطفابه اینها هم جواب بده.

ممنون-مهدی

برای بلوتوث!

ابتدا سی دی را در نوت بوک بگذارید و مراحل نصب را طی کنید.(بهتر است هر آنجه از قبل مربوط به بلوتوث است را uninstall کنید. )

توجه کنید که بلوتوث به دستگاه وصل نباشد!
بعد از نصب بلوتوث را متصل کنید.و به پورتی که قبلا وصل می کردید وصل نکنید!
توجه کنید قدرت بلوتوث مانند شبکه های بیسیم نیست و یک بستر ساده برای ارتباط انواع دستگاه ها است که دارای آینده ای روشن است.:happy: ولی سرعت ارتباطی زیادی ندارد!

بعد از نصب و احیانا ریستارت باید بلو توث کار کند.

شما باید ببینید که آیا سرانجام بلوتوث نصب شده یا خیر؟

اگر مطمین شدید که وصل است، بگویید تا نحوه تنظیم NOKIA PC SUITE را هم بگویم. ;)

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
درضمن میخواستم بدونم اگر اکثر مواقع در هفته از برق استفاده کنم به جای باتری لازم نیست باتری را از جایش در لپ تاپ درآورم وفقط کافی است که هفته ای یکبار آنرا دشارژ کنم.
ممنون-مهدی

دوست عزیز...
درباره استفاده بهینه از باتری لپ تاپ همون مواردی که در دفترچه راهنما اومده کافیه. اگر به راهنمای جامع لپ تاپ که در پی تی موجود هست هم نگاه کنید مطالب مشابهی پیدا می شود. توصیه می شود که ماهی یه بار (این دیگه به شما بستگی داره شاید شما بخوای هر هفته این کار انجام دهید) به طور کامل باتری را دشارژ و شارژ کنید. البته نوع باتری همون جور که عادل جان گفت مهمه.

حالا اگه شما به مدت دو سه هفته نمی خواهید از باتری استفاده کنید بهتره درش بیارید و در جای خنک (نه یخ) نگه داری کنید. مثلاً اگر شما هر روز لپ تاپ را سر کار می برید و مطمئن هستید که در صورت قطع برق، برق اظطراری دارید و همچنین می خواهید لپ تاپ شما سبک تر شود، می توانید باتری را در بیارید. ولی اگر جایی مثل خانه استفاده می کنید به نظر من بهتره آن را در نیاورید. سیستم باتری لپ تاپ یک UPS است. اگر برق قطع شود بدون این که سیستم خاموش شود باتری وارد مدار می شود. چی چیزی از این بهتر......

سوای این مسئله یکی از دلایل خرید لپ تاپ مگر نه قابلیت حمل آن است؟ خود من بعضی وقت ها برام پیش آمده که مجبور شدم لپ تاپم را از یه پریز به پریز دیگه وصل کنم. اگر باتری سر جاش باشه هیچ مشکلی به وجود نمی آد.

باز هم سوای این مورد...... اگر شما باتری لپ تاپ را دربیاورید به این امید که عمر آن زیاد شود لپ تاپ شما با کامپیوتر رومیزی چه فرقی می کند؟ یکی از مزیت های لپ تاپ نسبت به کامپیوتر رومیزی داشتن باتری است.

دوباره سوای این همه موارد..... وقتی شما می گویید که از باتری زیاد استفاده نمی کنید با این حساب چه اهمیتی برای شما دارد که عمر باتری زیاد باشه؟ شما که باتری لازم ندارید........

یادتان باشد که باتری های لپ تاپ به طور متوسط 300 بار قابلیت شارژ و دشارژ دارند یعنی شما نمی توانید جلوی از کار افتادن آن را بگیرید. وسواس شما البته در ابتدای خرید طبیعیه، خود من هم همین جور بودم ولی این را بگم که مال من بعد از یک سال و نیم هنوز باتریش ثوپ کار می کنه. اگه بعد از یک سال باتری مال من خراب بشه برام عجیب نیست. یه باتری قابل شارژ دو سال و نیم کار کنه به نظر من خوبه.....

در آخر باید بگم این ها همه نظر من است. شاید شما آن را قبول نداشته باشید و پیش خودتان فکر کنید که باتری حداقل باید پنج سال کار کنه...... دیگه با خودتونه.....

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
فن سي پي يو لپ تاپ من كار نميكنه آيا ميدونين چطور بايد امتحان كنم كه ايراد از فن هستش يا مادربرد؟

لپ تاپ های dell که من هم یکی از آن ها دارم یه cd مربوط به diagnostic داره که کار های مختلفی می کنه. یکیش همین تست فن هست. وقتی run می شه فن را روی دور زیاد، کم و خاموش قرار می ده و نتیجه رو می گه.

مال شما چی هست؟

mehdi-iust

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست من ممنون از جواب کاملت. استفاده کردم.:D

IBM-thinkpad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اگر گارانتی دارد، به هیچ وجه آن را باز نکنید! و به گارانتی بدهید.

شما برنامه SPEED FAN را دانلود کنید و با آن سرعت فن را کم و زیاد کنید. و ببینید آیا تغییری می کند.

آیا فن از ابتدا روشن است و بعد خاموش می شود؟
آیا خاک نگرفته است؟

گارانتی داره ولی میخواستم خودم سر در بیارم که آوردم:) درستش کردم فردا براتون مینویسم چطوری...به هر حال ممنونم

hiv_positive

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فکر کنم Overcharge کردن هم ضرر برسونه پس در آوردن باتری ممکنه عمرشو زیاد کنه؟
من روزی حداقل 3 بار شارژ دشارژ می کنم! یعنی با برق کار می کنم تا باتری شارژ شه بعد با باتری تا باتری تموم شه! این اشتباهه؟؟!
من مجبورم روزی حدود 7 ساعت پای لپ تاپ بشینم
چه راه حلی دارین؟

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
فکر کنم Overcharge کردن هم ضرر برسونه پس در آوردن باتری ممکنه عمرشو زیاد کنه؟
من روزی حداقل 3 بار شارژ دشارژ می کنم! یعنی با برق کار می کنم تا باتری شارژ شه بعد با باتری تا باتری تموم شه! این اشتباهه؟؟!
من مجبورم روزی حدود 7 ساعت پای لپ تاپ بشینم
چه راه حلی دارین؟
سلام.

دوست خوبم، هر چیزی طول عمری دارد.
مثلا برای بعضی باطری های لپتاپ نوشته تا 300 بار شارژ و دشارژ! یعنی اگر شما این باتری را استفاده کنید، بعد از حدود سه ماه به ملکوت می رود! :D

تا زمانی که شما به برق دسترسی دارید بهتر است، از برق استفاده کنید! مگر اینکه مثلا باید مدام جابجا شوید، یا ....
در آوردن باطری زیاد توصیه نمی شود! چون همانطور که محمود جان گفتند باتری لپتاپ نقش یک UPS را دارند. و اگر برق رفت اطلاعات یا مطالب تایپ شده یا .... شما به باد نمی رود!

شما که روزی سه بار باتری را شارژ و دشارژ می کنید، چگونه می خواهید دور آن را خط بکشید!

hiv_positive

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت همه بروبچه های گل پی تی

راستش من در نهایت دیروز لپ تاپ خریدم. مدلش هم Toshiba Satellite A105-S4094 است. این مدل دارای بلوتوث نیست بنابراین من یک عدد دستگاه بلوتوث خریدم که به همراه آن یک عدد سیدی سایز کوچک ویک کابل بود که یک سر آن مانند پورت یو اس بی معمولی بود و به سر پورتهای یو اس بی سیستم میخورد وآن سر آن هم درای زائده مخصوصی است که فقط به سر خود دستگاه بلوتوث میخورد. در ضمن یک آنتن هم بلوتوث دارد.

مشکل من این است که هر کاری کردم بلوتوث نصب شود، نشد. خود ویندوز که نشناخت ووقتی هم سیدی آنرا گذاشتم باز فایده ای نداشت. باراول که برنامه مربوطش که داخل سیدی بود را اجراکرد ولی وقتی میزدم در اطراف دستگاهی را بشناسد با اینکه بلوتوث موبایلم روشن بود چیزی نمیشناخت. دفعه دوم هم که بلوتوث را درآوردم ودوباره زدم دیگر اصلا برنامش را هم باز نمیکرد واصلا گزینه سرچ کردن وپیدا کردن را هم نمیدهد.

حالا میخواستم کمکم کنید که چجوری این دستگاه بلوتوث را به درستی نصب کنم واز آن استفاده نمایم.

ممنون-مهدی:rolleyes:

سلام همقطار!
من تکرا a7
اگه اشتباه نکنم بلوتوث از نوع billinton هست نه؟
آنتنش اسباب بازییه!
وقتی بلو توث رو وصل می کنی آیا کامپیوتر می فهمه چیزی وصل شده؟؟
اگه نه بدون کابل وصل کن بازم امتحان کن؟
اگه شناخت ولی نتونست درایورش رو پیدا کنه برنامه ایکه از cd نصب کردی Bluesoleil رو uninstall و از نو نصب کن
دقت کن قبل اینکه کامپیوتر رو روشن کنی بلوتوث رو نصب کنی ( واسه خودم چند بار این مشکل اومده بود)

مثل اینکه تو جریان نیستم من متاسفانه

بی خیال
عادل جان منظور من از شارژ و دشارژ زیاد در روز اینه که شنیدم موندن لپتاپ تو برق خودش ضرر داره( بعد از شارژ کامل) . حالا نمی دونم راسته یا دروغ بنابراین بعد از هر شارژ کامل به باتری سویچ می کنم

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
شنیدم موندن لپتاپ تو برق خودش ضرر داره( بعد از شارژ کامل) . حالا نمی دونم راسته یا دروغ بنابراین بعد از هر شارژ کامل به باتری سویچ می کنم

:wacko: :blink: :eek: من اصلاً موافق این حرف ها نیستم. به نظرم اگه واقعاً همچین چیزی درست باشه اولین کسی که به اطلاع مصرف کننده می رسونه همون شرکت سازنده هست. بنابراین وقتی شرکت های بزرگی مثل dell - sony - toshiba , acer چنین حرفی نزدن یعنی هیچ جای نگرانی نیست

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
سلام همقطار!
من تکرا a7
اگه اشتباه نکنم بلوتوث از نوع billinton هست نه؟
آنتنش اسباب بازییه!
وقتی بلو توث رو وصل می کنی آیا کامپیوتر می فهمه چیزی وصل شده؟؟
اگه نه بدون کابل وصل کن بازم امتحان کن؟
اگه شناخت ولی نتونست درایورش رو پیدا کنه برنامه ایکه از cd نصب کردی Bluesoleil رو uninstall و از نو نصب کن
دقت کن قبل اینکه کامپیوتر رو روشن کنی بلوتوث رو نصب کنی ( واسه خودم چند بار این مشکل اومده بود)

مثل اینکه تو جریان نیستم من متاسفانه

بی خیال
عادل جان منظور من از شارژ و دشارژ زیاد در روز اینه که شنیدم موندن لپتاپ تو برق خودش ضرر داره( بعد از شارژ کامل) . حالا نمی دونم راسته یا دروغ بنابراین بعد از هر شارژ کامل به باتری سویچ می کنم
من همچین چیزی نشنیدم و نه دیدم ونه خواندم! لپتاپ من بعضی وقت ها 24 ساعت به برق وصل است؟ تا حالا مشکلی نداشتم!

adameh_bahal

Registered User
لایک‌ها
25
سلام،من تازه يه لپ تاپ دستم اومده- dell630m-و تا حالا با لپ تاپ کار نکرده بودم،يه چند تا سؤال خيلی ابتدايی داشتم ممنون ميشم راهنمايی کنيد:
1.floppy disk داره يا نه و اگه داره کجاشه؟
2.اگه بخوام به جای touchpad از mouseاستفاده کنم بايد چيکار کنم يا اصلاً نميشه اين کارو کرد؟
3.وقتی شارژش تموم ميشه چقدر بايد تو شارژ باشه؟
4.وقتی تو شارژ باشه, ميشه باهاش کار کرد يا نه؟

BiKhial

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام،من تازه يه لپ تاپ دستم اومده- dell630m-و تا حالا با لپ تاپ کار نکرده بودم،يه چند تا سؤال خيلی ابتدايی داشتم ممنون ميشم راهنمايی کنيد:
1.floppy disk داره يا نه و اگه داره کجاشه؟
2.اگه بخوام به جای touchpad از mouseاستفاده کنم بايد چيکار کنم يا اصلاً نميشه اين کارو کرد؟
3.وقتی شارژش تموم ميشه چقدر بايد تو شارژ باشه؟
4.وقتی تو شارژ باشه, ميشه باهاش کار کرد يا نه؟

سلام

1. نوتبوکهای جدید دیگه floppy drive ندارند اگه لازم داری باید از floppy drive external USB استفاده کنی

2. میتونی از mouse usb یا ps2 استفاده کنی

3. معمولا یک led داره که هنگام شارژ قرمزه وقتی شارژ شد یا سبز میشه یا خاموش بستگی داره چقدر از عمر باطری میگذره ( یا چقدر استفاده شده ) اگه زود شارژ بشه یعنی کارش تمومه و زود هم تمام میشه معمولا 3-4 ساعت طول میکشه

4. وقتی توی شارژ باشه میشه باهاش کار کرد

یه توصیه به دوستان دیگر و شما اگه از نوتبوک توی خونه استفاده میکنید باطری آن را در بیاورید و مستقیم از برق استفاده کنید و ماهی یک بار اونو به نوتبوک وصل کنید که کمی کار کنه و دوباره شارژ بشه

موفق باشید

adameh_bahal

Registered User
لایک‌ها
25
سلام

1. نوتبوکهای جدید دیگه floppy drive ندارند اگه لازم داری باید از floppy drive external USB استفاده کنی

2. میتونی از mouse usb یا ps2 استفاده کنی

3. معمولا یک led داره که هنگام شارژ قرمزه وقتی شارژ شد یا سبز میشه یا خاموش بستگی داره چقدر از عمر باطری میگذره ( یا چقدر استفاده شده ) اگه زود شارژ بشه یعنی کارش تمومه و زود هم تمام میشه معمولا 3-4 ساعت طول میکشه

4. وقتی توی شارژ باشه میشه باهاش کار کرد

یه توصیه به دوستان دیگر و شما اگه از نوتبوک توی خونه استفاده میکنید باطری آن را در بیاورید و مستقیم از برق استفاده کنید و ماهی یک بار اونو به نوتبوک وصل کنید که کمی کار کنه و دوباره شارژ بشه

موفق باشید

سلام
ممنون که جواب دادی
اين دومی رو بيشتر توضيح ميدی؟

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
ممنون که جواب دادی
اين دومی رو بيشتر توضيح ميدی؟

یه ماوسه که سرش شکل usb هست..... اگه هم نمی خوای بخری و فقط PS/2 داری باید تبدیل ps/2 به usb رو بخری. از اونجایی که لپ تاپ ها فقط پورت usb دارن بهتره از اول یه ماوس usb بخری. وقتی هم می خری پشتش رو نگاه کن نوشته باشه 100 mA

adameh_bahal

Registered User
لایک‌ها
25
یه ماوسه که سرش شکل usb هست..... اگه هم نمی خوای بخری و فقط PS/2 داری باید تبدیل ps/2 به usb رو بخری. از اونجایی که لپ تاپ ها فقط پورت usb دارن بهتره از اول یه ماوس usb بخری. وقتی هم می خری پشتش رو نگاه کن نوشته باشه 100 mA

قيمت mouse usb چنده؟

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
قيمت mouse usb چنده؟

فكر كنم 40 يا 50 هزار تومني باشه. البته قيمتش زياده (نسبت به اون تبديل كه گفتم) ولي اگه اون تبديل رو داشته باشي هميشه مجبور ميشي كه يه سيم اضافه تبديل همراه خودت داشته باشي.

mehdi-iust

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اولا از همه دوستان به خاطر جوابهاشون ممنون.

یه سوال فوری داشتم من فردا میخوام برم دانشگاه و از اینترنت پرسرعت اونجا استفاده کنم.میخوام کابل شبکه یکی از دستگاه های سایت رو در بیارم وبه پورت مخصوصش در پشت دستگاهم وصل کنم.میخواستم بدونم چه کارهای دیگری باید بعد از این مرحله باید انجام بدم تا بتونم از اینترنت استفاده کنم.
ممنون-مهدی:rolleyes:

بالا