دوست خوبم، برای جواب دقیق در مورد وایرلس باید در بخش شبکه یا فروم forum.persiannetworks.com بپرسی و جواب بگیری!به نقل از bad_sectore :1- در باره Wireless لپ تاپ: فرض کنید من الان تو یه محدوده ای هستم که Wireless داره! حالا من Search می کنم و 3-4 تا شبکه Wireless پیدا می کنم! آیا برای وصل شدن به آنها یوزر نیم و پسوردی نیاز هست ؟! و یا تنظیمات خاصی !؟ اگر هست لطفا راهنمایی کامل کنید.
2- دیروز وقتی لپ تاپم رو خاموش کردم متوجه شدم که یه صدایی از توی دستگاه میاد که شبیه به صوت کشیدنه! ولی باید گوشمو بچسبونم تا بشنوم! هیچ وقتم هم صداش بند نمیاد!
3- میگن اگر نوت بوک رو روی پا بزاری و استفاده کنی اقیم میشی! درسته ؟!
به نقل از mehdi-iust :عادل جان ممنون از جوابهات فقط میخواستم نظرت رو راجه به سوالی که مربوط به رجیستر کردن از داخل ایران است رو جویا شوم. درضمن میخواستم بدونم اگر اکثر مواقع در هفته از برق استفاده کنم به جای باتری لازم نیست باتری را از جایش در لپ تاپ درآورم وفقط کافی است که هفته ای یکبار آنرا دشارژ کنم. در ضمن راجع به مشکل بلوتوثم همچنان باقی است. برند گوشیم هم نوکیا6630 است. لطفابه اینها هم جواب بده.
ممنون-مهدی
عادل جان ممنون از جوابهات فقط میخواستم نظرت رو راجه به سوالی که مربوط به رجیستر کردن از داخل ایران است رو جویا شوم. درضمن میخواستم بدونم اگر اکثر مواقع در هفته از برق استفاده کنم به جای باتری لازم نیست باتری را از جایش در لپ تاپ درآورم وفقط کافی است که هفته ای یکبار آنرا دشارژ کنم. در ضمن راجع به مشکل بلوتوثم همچنان باقی است. برند گوشیم هم نوکیا6630 است. لطفابه اینها هم جواب بده.
ممنون-مهدی
درضمن میخواستم بدونم اگر اکثر مواقع در هفته از برق استفاده کنم به جای باتری لازم نیست باتری را از جایش در لپ تاپ درآورم وفقط کافی است که هفته ای یکبار آنرا دشارژ کنم.
ممنون-مهدی
فن سي پي يو لپ تاپ من كار نميكنه آيا ميدونين چطور بايد امتحان كنم كه ايراد از فن هستش يا مادربرد؟
سلام
اگر گارانتی دارد، به هیچ وجه آن را باز نکنید! و به گارانتی بدهید.
شما برنامه SPEED FAN را دانلود کنید و با آن سرعت فن را کم و زیاد کنید. و ببینید آیا تغییری می کند.
آیا فن از ابتدا روشن است و بعد خاموش می شود؟
آیا خاک نگرفته است؟
سلام.فکر کنم Overcharge کردن هم ضرر برسونه پس در آوردن باتری ممکنه عمرشو زیاد کنه؟
من روزی حداقل 3 بار شارژ دشارژ می کنم! یعنی با برق کار می کنم تا باتری شارژ شه بعد با باتری تا باتری تموم شه! این اشتباهه؟؟!
من مجبورم روزی حدود 7 ساعت پای لپ تاپ بشینم
چه راه حلی دارین؟
سلام خدمت همه بروبچه های گل پی تی
راستش من در نهایت دیروز لپ تاپ خریدم. مدلش هم Toshiba Satellite A105-S4094 است. این مدل دارای بلوتوث نیست بنابراین من یک عدد دستگاه بلوتوث خریدم که به همراه آن یک عدد سیدی سایز کوچک ویک کابل بود که یک سر آن مانند پورت یو اس بی معمولی بود و به سر پورتهای یو اس بی سیستم میخورد وآن سر آن هم درای زائده مخصوصی است که فقط به سر خود دستگاه بلوتوث میخورد. در ضمن یک آنتن هم بلوتوث دارد.
مشکل من این است که هر کاری کردم بلوتوث نصب شود، نشد. خود ویندوز که نشناخت ووقتی هم سیدی آنرا گذاشتم باز فایده ای نداشت. باراول که برنامه مربوطش که داخل سیدی بود را اجراکرد ولی وقتی میزدم در اطراف دستگاهی را بشناسد با اینکه بلوتوث موبایلم روشن بود چیزی نمیشناخت. دفعه دوم هم که بلوتوث را درآوردم ودوباره زدم دیگر اصلا برنامش را هم باز نمیکرد واصلا گزینه سرچ کردن وپیدا کردن را هم نمیدهد.
حالا میخواستم کمکم کنید که چجوری این دستگاه بلوتوث را به درستی نصب کنم واز آن استفاده نمایم.
ممنون-مهدی
شنیدم موندن لپتاپ تو برق خودش ضرر داره( بعد از شارژ کامل) . حالا نمی دونم راسته یا دروغ بنابراین بعد از هر شارژ کامل به باتری سویچ می کنم
من همچین چیزی نشنیدم و نه دیدم ونه خواندم! لپتاپ من بعضی وقت ها 24 ساعت به برق وصل است؟ تا حالا مشکلی نداشتم!سلام همقطار!
من تکرا a7
اگه اشتباه نکنم بلوتوث از نوع billinton هست نه؟
آنتنش اسباب بازییه!
وقتی بلو توث رو وصل می کنی آیا کامپیوتر می فهمه چیزی وصل شده؟؟
اگه نه بدون کابل وصل کن بازم امتحان کن؟
اگه شناخت ولی نتونست درایورش رو پیدا کنه برنامه ایکه از cd نصب کردی Bluesoleil رو uninstall و از نو نصب کن
دقت کن قبل اینکه کامپیوتر رو روشن کنی بلوتوث رو نصب کنی ( واسه خودم چند بار این مشکل اومده بود)
مثل اینکه تو جریان نیستم من متاسفانه
بی خیال
عادل جان منظور من از شارژ و دشارژ زیاد در روز اینه که شنیدم موندن لپتاپ تو برق خودش ضرر داره( بعد از شارژ کامل) . حالا نمی دونم راسته یا دروغ بنابراین بعد از هر شارژ کامل به باتری سویچ می کنم
سلام،من تازه يه لپ تاپ دستم اومده- dell630m-و تا حالا با لپ تاپ کار نکرده بودم،يه چند تا سؤال خيلی ابتدايی داشتم ممنون ميشم راهنمايی کنيد:
1.floppy disk داره يا نه و اگه داره کجاشه؟
2.اگه بخوام به جای touchpad از mouseاستفاده کنم بايد چيکار کنم يا اصلاً نميشه اين کارو کرد؟
3.وقتی شارژش تموم ميشه چقدر بايد تو شارژ باشه؟
4.وقتی تو شارژ باشه, ميشه باهاش کار کرد يا نه؟
سلام
1. نوتبوکهای جدید دیگه floppy drive ندارند اگه لازم داری باید از floppy drive external USB استفاده کنی
2. میتونی از mouse usb یا ps2 استفاده کنی
3. معمولا یک led داره که هنگام شارژ قرمزه وقتی شارژ شد یا سبز میشه یا خاموش بستگی داره چقدر از عمر باطری میگذره ( یا چقدر استفاده شده ) اگه زود شارژ بشه یعنی کارش تمومه و زود هم تمام میشه معمولا 3-4 ساعت طول میکشه
4. وقتی توی شارژ باشه میشه باهاش کار کرد
یه توصیه به دوستان دیگر و شما اگه از نوتبوک توی خونه استفاده میکنید باطری آن را در بیاورید و مستقیم از برق استفاده کنید و ماهی یک بار اونو به نوتبوک وصل کنید که کمی کار کنه و دوباره شارژ بشه
موفق باشید
قيمت mouse usb چنده؟