احتمالا یه جای پروسه نصب اشکال داره.
1- درایوری که دانلود کردی مطمئنا مال دیوایست هست؟
2- دایوری که دانلود کردی آیا خودش setup داره یا نه؟
اگر داره بعد از این که دیوایس رو uninstall کردی restart کن و وقتی ویندوز خودش found new hardware می ده کنسل کن و setup خود درایور رو اجرا کن.
در ضمن معمولا درایور دیوایس هایی مثل بلوتوث و رادیو به همراه utility مریوطه یا تو Recovey CD هست و یا توی یه CD جداگونه و چون تو اغلب نوت بوک ها روشن و خاموش کردن این اجزا با Combination Key انجام می شه، حتی در صورتی که موفق بشی اون ها را نصب کنی ممکنه نتونی مثل قبل اون ها رو روشن و خاموش کنی.
سلام
- نه مطمئن نیستم ! ولی تو ویندوز قبلی مینوشت: Toshiba Bluetooth Stack منم همین رو سرچ کردم و اون درایور رو دون لود کردم. اتفاقا با وجود اشکالی که در بالا گفتم نرم افزارش نصب میشه و آیکون های برنامه و فایل ها درست مثل برنامه قدیمی که روی ویندوز قبلی نصب بود است. یعنی از ظواهر پیداست که درسته. البته در همون لینکی که گذاشتم نسخه های دیگه هم هست و خیلی detail هاش نزدیک به همه! مثلا یکیش صرفا مخصوص 98 هست یا یکی صرفا فقط روی cpu dual نصب میشه... که البته نسخه ای که من دون لود کردم نباید مشکلی داشته باشه.
- setup هم داره که براحتی وارد محیط نصب میشه ولی در مرحله نصب درایور همون خطایی که گفتم ظاهر میشه. اگر No بزنم. نرم افزارش نصب میشه ولی طبعاً کار نمیکنه.
- اصلا found new hardware ظاهر نمیشه! حتی چیزی که به صورت نصب نشده در device manager باشه وجود نداره بجز یه usb device که فکر نمیکنم مربوط به موضوع باشه. البته قبلا در اون ویندوزی که بلوتوث درست کار میکرد یه گزینه تو مایه های نام بلوتوث در device manager وجود داشت ! اما الان چه به صورت نصب شده و نشده چیزی نمیبینم.
- Recovey CD وجود نداره، لپ تاپ های دل برای Recovery از یه پارتیشن مخفی استفاده میکنند که باید با اون بالا بیام و رستور کنم، که البته از اون درایو بک آب دارم ولی ظاهرا به دلیل نصب دوباره ویندوز و دست کاری شدن پارتیشن دیگه اون سی دی غیر قابل استفاده شده و نمیشه Recovery کرد. اما درایور ها رو چون در یک شاخه مجزا بودند دارم. در شاخه driver همه چیز هست، audio, modem, mouse, network, system, video اما چیزی برای بلوتوث نیست.
- تنها دو عدد سی دی همراه لپ تاپ بود که اینها روشون نوشته شده است:
Aol Top Speed
Think Fast
و
Word Perfect
- در مورد Combination Key و اینکه نمیتونم مثل قبل روشن خاموش کنم هم متوجه منظورتون نشدم.
ممنون
نبی