• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
منظورم سرعت اينترنت بود
چون همون طور که گفتم من همه ی کارم با کامپيوتر ، مربوط به اينترنت هستش

پس شاید سرعت اتصال به شبکت کمه؟ با چند وصل میشی؟ اگر از موزیلا استفاده می کنی و extentionهای زیادی روی اوی نصب کرده باشی سرعت بالا اومدن اونو کم می کنه

adameh_bahal

Registered User
لایک‌ها
25
پس شاید سرعت اتصال به شبکت کمه؟ با چند وصل میشی؟ اگر از موزیلا استفاده می کنی و extentionهای زیادی روی اوی نصب کرده باشی سرعت بالا اومدن اونو کم می کنه
45 ، بعضی وقت ها هم کمتر.مثلاً 20 10 35،...
mozilla هم نصب نکردم

yasinknn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این همه سوال و جواب پراکنده درباره باتری وشارژ اون هست ولی یه نفر بیسواد مثل من!!!!! هنوز نفهمیده که:
آقا اگه برق دم دست باشه (صبح تا شب مغازه ام) برا اینکه باتری خراب نشه!!!! چیکار باید بکنه؟؟؟؟؟
ممنون میشم اگه زیر دیپلم جواب بدین!!!!!!!!!!!

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
این همه سوال و جواب پراکنده درباره باتری وشارژ اون هست ولی یه نفر بیسواد مثل من!!!!! هنوز نفهمیده که:
آقا اگه برق دم دست باشه (صبح تا شب مغازه ام) برا اینکه باتریخراب نشه!!! چیکار باید بکنه؟؟؟؟؟
ممنون میشم اگه زیر دیپلم جواب بدین!!!!!!!!!!!
دوست خوبم. اگر از باتری به هیچ عنوان استفاده نمی کنید بعد از یک شارژ و دشارژ کامل، آن را تا حدود 40-60 درصد شارژ کنید و از نوت بوکتان در آورید و در دما و شرایط مناسب بگذارید!
ماهی هم یکبار شارژو دشارژ کامل را انجام دهید.

همین و بس!

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
منظورم سرعت اينترنت بود
چون همون طور که گفتم من همه ی کارم با کامپيوتر ، مربوط به اينترنت هستش
خوب مشکل از ISP باید باشد. با برنامه DU Meter سرعت را ببینید. با یک کامپیوتر دیگر به همهان ISP با همان خط و کابل وصل شوید و تفاوت را با این برنامه ببینید. کاری به اعدادی که در هنگام اتصال نمایش داده می شود نداشته باشید! اگر تفاوتی بود بگویید.

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0

بنا به عکس و مدلی گفتید به احتمال قوی همان Docking station connector است. که برای اتصال Docking station است.:D این وسیله پورت های بیشتری و کاملتری رویش نصب است و با اتصال این وسیله به نوت بوکتان از آنها استفده خوهید کرد.:happy:

MCSEMCSE

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من یه Sony FE690 P خریدم

فروشنده گفت که با نرم افزار Vaio Recover یه ایمیج از اون بگیر چون هیچ CD ویندوز یا درایوری با اون نیست

حالا وقتی این کار رو می کنم وسط کار مینویسه که به خطا برخورد کردم و DVD رو می ده بیرون

حالا باید چکار کنم

ممنون

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
من یه Sony FE690 P خریدم

فروشنده گفت که با نرم افزار Vaio Recover یه ایمیج از اون بگیر چون هیچ CD ویندوز یا درایوری با اون نیست

حالا وقتی این کار رو می کنم وسط کار مینویسه که به خطا برخورد کردم و DVD رو می ده بیرون

حالا باید چکار کنم

ممنون

چه پیغامی می ده؟ یه عکس بذار یا متن پیغام رو بنویس. در ضمن مگه میشه که هیچ سی دی ویندوزی همراهش نباشه؟ سی دی درایور هم نداره؟

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
سلام
من یه Sony FE690 P خریدم

حالا باید چکار کنم

ممنون
تا آنجا که من می دانم، همراه نوت بوک یا باید سی دی ویندوز باشد یا سی دی ریکاوری! مگر در حالات خاص: مثل ارزانتر شدن نوت بوک، ....

شاید نوت بوک های سونی نداشته باشند؟ ولی تا آنجا که من یادم است، دوستان می گفتند قیمت بالای نوت بوک های سونی یک دلیلش نرم افزار های همراهش است! آن وقت چه گونه برای ویندوز هیچ چیزی همراهش نیست!

دوست خوبم حتما دفترچه های همراه نوت بوک را مطالعه کنید و ببینید که چه چیز هایی باید همراه نوت بوک شما می بوده باشد!!!!! ( عجب فعلی شد!!! )

لطفا همانطور که دوست خوبم محمود جان گفتند، پیغام خطا را بنویسید، مگر اینکه هیچ پیغامی ندهد!

HamMihan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یکی از کلید های اصلی حروف لپتاپ من نمیدونم چرا یکهو مشکل پیدا کرد و الانه در حال در آمدن هست یعنی کاملاً لق شده! و الانه روی کیبرد که دست بهش زده بشه حرکت میکنه.
و الانه اصلاً با تایپ اون کلید راحت نیستم و مدارم باعث بهم خوردن تایپ میشه. البته هنوز کامل در نیومده.
Acer Aspire

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یکی از کلید های اصلی حروف لپتاپ من نمیدونم چرا یکهو مشکل پیدا کرد و الانه در حال در آمدن هست یعنی کاملاً لق شده! و الانه روی کیبرد که دست بهش زده بشه حرکت میکنه.
و الانه اصلاً با تایپ اون کلید راحت نیستم و مدارم باعث بهم خوردن تایپ میشه. البته هنوز کامل در نیومده.
Acer Aspire

چند وقته که لپ تاپ رو دارید؟
آیا دایم با کیبورد کار می کنید؟
به هر حال متاسفم! :(

HamMihan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چند وقته که لپ تاپ رو دارید؟
آیا دایم با کیبورد کار می کنید؟
به هر حال متاسفم! :(
من حدود 6 ماه شده که لپتاپ رو دارم.
و در طول روز هم بطور میانگین روزی 8 تا 10 ساعت لپتاپ روشن هست و باهاش کار میکنم.
از نظر تایپ هم مرتب در حال استفاده هستم.
حالا این حرف کلیدش یکهو به این صورت دراومد که نمیدونم دلیلش چی هست.
مسئله اینه که جلوی سرعت تایپ رو میگیره و باعث اختلال میشه و میدونید معمولاً اینجور مسائل باعث کندی سرعت میشود در بعضی موارد.

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من حدود 6 ماه شده که لپتاپ رو دارم.
و در طول روز هم بطور میانگین روزی 8 تا 10 ساعت لپتاپ روشن هست و باهاش کار میکنم.
از نظر تایپ هم مرتب در حال استفاده هستم.
حالا این حرف کلیدش یکهو به این صورت دراومد که نمیدونم دلیلش چی هست.
مسئله اینه که جلوی سرعت تایپ رو میگیره و باعث اختلال میشه و میدونید معمولاً اینجور مسائل باعث کندی سرعت میشود در بعضی موارد.

خوب فهميديم........ چند بار ميگي........

تا اون جايي كه من مي دونم كي بورد يكي از قطعاتي هست كه قابل تعويضه:) .... البته فكر نمي كنم كه اين جور باشه كه شما بري فروشگاه و بگي آقا يه دونه حرف مثلاً CTRL بده.
بايد يه كي بورد جديد بخري:eek: . البته همه لپ تاپ ها جايي براي باز كردن كي بورد دارن. بايد توي دفترچه ببيني از كجا ميشه اونو باز كرد. اگه ديدي اين كار ساده هست بازش كن شايد با يه نگاه درست شه :eek: واصلاض لازم نباشه بري يه دونه جديدشو بخري

HamMihan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنونم.
بله سرور پرشین تولز مشکلی داشت و بکلی خطای can not find server داده میشد و بنابراین گویا در ورژن جدید اگر درخواست ارسال شود با مشکل سرور هم بعداً پیام فرستاده میشود.

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام به تمامی دوستان
خوب یه پست تو این صفحه دیدم که خیلی به دردم خورد:) ،من 2 روزه که سیستمم ویزوسی شده و هیچ انتی ویزوسی جواب نمی ده:( ،حتی کس پراسکای رو از کار انداخت:eek: ،من خیلی کلافه شدم،حالا می خوام کلا" فرمت کنم،منتها سی دی های ریکاوری که 3 عدد هست رو دارم،اما با اینها می شه سیستم رو کامل فرمت کرد و ویندوز جدید ریخت؟یه مقدار راجع به کار هایی که باید انجام داد(برای نصب ویندوز از طریق سی دی ریکاوری )توضیح بدید،مرسی و مواظب باشید.;)

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
لپ تاپم Dell 6000/cpu 2.0 cent/ram 1gig/hard 100/BT
ویندوز اورجینالی که روش بود home edition sp2 بود ، روش بلوتوث نصب بود و کار میکرد.
الان ویندوز رو که عوض کردم ، درایور بلوتوث در شاخه driver موجود توی درایو c وجود نداره.
دایور ورژن 4.20.01 رو از اینجا: http://aps.toshiba-tro.de/bluetooth/pages/download.php دون لود کردم. ولی موقع نصب در حین نصب درایور میگه fn+f2 رو بزن تا بلوتوث روشن بشه و ok بزن در حالی که روشنه و اگر با این کلید بازم روشن خاموش کنم تفاوتی نداره و هر چی ok بزنم همچنان همین پیغام ظاهر میشه .

لطفا من رو راهنمایی کنید
نبی

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به تمامی دوستان
خوب یه پست تو این صفحه دیدم که خیلی به دردم خورد:) ،من 2 روزه که سیستمم ویزوسی شده و هیچ انتی ویزوسی جواب نمی ده:( ،حتی کس پراسکای رو از کار انداخت:eek: ،من خیلی کلافه شدم،حالا می خوام کلا" فرمت کنم،منتها سی دی های ریکاوری که 3 عدد هست رو دارم،اما با اینها می شه سیستم رو کامل فرمت کرد و ویندوز جدید ریخت؟یه مقدار راجع به کار هایی که باید انجام داد(برای نصب ویندوز از طریق سی دی ریکاوری )توضیح بدید،مرسی و مواظب باشید.;)

بله!
cd های ریکاوری نه تنها هارد رو فرمت و ویندوز رو نصب می کنه بلکه تمام یا بیشتر درایور ها رو هم نصب می کنه. این که گفتم بیشتر به خاطر این بود که ممکنه درایور بعضی اجزا مثل بلوتوث یا رادیو به همراه utility مربوطه در یک cd جداگونه بیاد.
قاعدتا موقع ریکاور کردن از شما می پرسه که می خواهید هاردتون یک یا دو پارتیشن باشه یا به همین ترتیبی که الان هست باقی بمونه. معمولا همه لپ تاپ ها تو هاردشون یه درایو مخفی دارند به اسم Rrcovery Partition که 7-8 گیگ از هارد رو اشغال می کنه.
من خودم وقتی به همین دلیل شما مجبور شدم ریکاوری کنم، دیدم فرصت خوبیه، یه FDISK به وسیله یه CD ویندوز که از قبل داشتم انجام دادم و اون درایو مخفی رو حذف کردم و هاردم رو 3 پارت کردم و بعد CD ریکاوری رو گذاشتم و ...
نکته مهم!
1- حتما از تمام Document ها و فایل های مهم Back Up تهیه کن.
2- بعد از ریکاوری و قبل از این که Back Up رو دوباره بریزی تو هارد حتما از آلوده نبودن بون ها با ویروس مطمئن شو
3- درسته که آنتی ویروست نتونست این ویروس رو از روی هاردت پاک کنه ولی اگه update باشه می تونه ویروس رو روی cd یا dvd شناسایی کنه.

راستی اوضاع اونور چطوره؟ اگه اشتباه نکنم شما تو جزیره بودی. نه؟ :)

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
لپ تاپم Dell 6000/cpu 2.0 cent/ram 1gig/hard 100/BT
ویندوز اورجینالی که روش بود home edition sp2 بود ، روش بلوتوث نصب بود و کار میکرد.
الان ویندوز رو که عوض کردم ، درایور بلوتوث در شاخه driver موجود توی درایو c وجود نداره.
دایور ورژن 4.20.01 رو از اینجا: http://aps.toshiba-tro.de/bluetooth/pages/download.php دون لود کردم. ولی موقع نصب در حین نصب درایور میگه fn+f2 رو بزن تا بلوتوث روشن بشه و ok بزن در حالی که روشنه و اگر با این کلید بازم روشن خاموش کنم تفاوتی نداره و هر چی ok بزنم همچنان همین پیغام ظاهر میشه .

لطفا من رو راهنمایی کنید
نبی

احتمالا یه جای پروسه نصب اشکال داره.
1- درایوری که دانلود کردی مطمئنا مال دیوایست هست؟
2- دایوری که دانلود کردی آیا خودش setup داره یا نه؟
اگر داره بعد از این که دیوایس رو uninstall کردی restart کن و وقتی ویندوز خودش found new hardware می ده کنسل کن و setup خود درایور رو اجرا کن.
در ضمن معمولا درایور دیوایس هایی مثل بلوتوث و رادیو به همراه utility مریوطه یا تو Recovey CD هست و یا توی یه CD جداگونه و چون تو اغلب نوت بوک ها روشن و خاموش کردن این اجزا با Combination Key انجام می شه، حتی در صورتی که موفق بشی اون ها را نصب کنی ممکنه نتونی مثل قبل اون ها رو روشن و خاموش کنی.

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
احتمالا یه جای پروسه نصب اشکال داره.
1- درایوری که دانلود کردی مطمئنا مال دیوایست هست؟
2- دایوری که دانلود کردی آیا خودش setup داره یا نه؟
اگر داره بعد از این که دیوایس رو uninstall کردی restart کن و وقتی ویندوز خودش found new hardware می ده کنسل کن و setup خود درایور رو اجرا کن.
در ضمن معمولا درایور دیوایس هایی مثل بلوتوث و رادیو به همراه utility مریوطه یا تو Recovey CD هست و یا توی یه CD جداگونه و چون تو اغلب نوت بوک ها روشن و خاموش کردن این اجزا با Combination Key انجام می شه، حتی در صورتی که موفق بشی اون ها را نصب کنی ممکنه نتونی مثل قبل اون ها رو روشن و خاموش کنی.
سلام

- نه مطمئن نیستم ! ولی تو ویندوز قبلی مینوشت: Toshiba Bluetooth Stack منم همین رو سرچ کردم و اون درایور رو دون لود کردم. اتفاقا با وجود اشکالی که در بالا گفتم نرم افزارش نصب میشه و آیکون های برنامه و فایل ها درست مثل برنامه قدیمی که روی ویندوز قبلی نصب بود است. یعنی از ظواهر پیداست که درسته. البته در همون لینکی که گذاشتم نسخه های دیگه هم هست و خیلی detail هاش نزدیک به همه! مثلا یکیش صرفا مخصوص 98 هست یا یکی صرفا فقط روی cpu dual نصب میشه... که البته نسخه ای که من دون لود کردم نباید مشکلی داشته باشه.

- setup هم داره که براحتی وارد محیط نصب میشه ولی در مرحله نصب درایور همون خطایی که گفتم ظاهر میشه. اگر No بزنم. نرم افزارش نصب میشه ولی طبعاً کار نمیکنه.

- اصلا found new hardware ظاهر نمیشه! حتی چیزی که به صورت نصب نشده در device manager باشه وجود نداره بجز یه usb device که فکر نمیکنم مربوط به موضوع باشه. البته قبلا در اون ویندوزی که بلوتوث درست کار میکرد یه گزینه تو مایه های نام بلوتوث در device manager وجود داشت ! اما الان چه به صورت نصب شده و نشده چیزی نمیبینم.

- Recovey CD وجود نداره، لپ تاپ های دل برای Recovery از یه پارتیشن مخفی استفاده میکنند که باید با اون بالا بیام و رستور کنم، که البته از اون درایو بک آب دارم ولی ظاهرا به دلیل نصب دوباره ویندوز و دست کاری شدن پارتیشن دیگه اون سی دی غیر قابل استفاده شده و نمیشه Recovery کرد. اما درایور ها رو چون در یک شاخه مجزا بودند دارم. در شاخه driver همه چیز هست، audio, modem, mouse, network, system, video اما چیزی برای بلوتوث نیست.

- تنها دو عدد سی دی همراه لپ تاپ بود که اینها روشون نوشته شده است:
Aol Top Speed
Think Fast
و
Word Perfect

- در مورد Combination Key و اینکه نمیتونم مثل قبل روشن خاموش کنم هم متوجه منظورتون نشدم.

ممنون
نبی

بالا