• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
قربان از کمکتون ممنونم،تفاوتها زیاده،منتها من فکر می کنم که یکسری از اونها دارای مورد خاصی نیست،چون تفاوتها زیاد بود،شما هم اینجا و اینجا و اینجا رو ببینید و مقابسه کنید،چون شما سریعتر متوجه مورد خاص می شید و بنده یه کاریر معمولی کامپیوترم،:blush:[/ QUOTE]
سلام قربان
آقا محمود،به شدت منتظر جواب شما هستم،جالب اینجاست،که سرعت سیستم به شدت پایینه،شما به نتیجه خاصی رسیدید؟:(

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
قربان از کمکتون ممنونم،تفاوتها زیاده،منتها من فکر می کنم که یکسری از اونها دارای مورد خاصی نیست،چون تفاوتها زیاد بود،شما هم اینجا و اینجا و اینجا رو ببینید و مقابسه کنید،چون شما سریعتر متوجه مورد خاص می شید و بنده یه کاریر معمولی کامپیوترم،:blush:[/ QUOTE]
سلام قربان
آقا محمود،به شدت منتظر جواب شما هستم،جالب اینجاست،که سرعت سیستم به شدت پایینه،شما به نتیجه خاصی رسیدید؟:(

سلام....
من به نورتون مشکوکم..... می دونی.... اول بیا و سرویس های نورتون رو غیر فعال کن ببین تاثیری داره یا نه. Automatic live update و همه اونایی که با کلمه Norton شروع میشن رو یه بار disable کن و restart کن.

حقیقتش اونایی که به نظرم ممکن بود اشتباهی disable شده باشن همه درست بودند. البته یکی دوتا سرویس مربوط به شبکه با هم فرق داشت ولی فکر نکنم خیلی ربط داشته باشه......:eek:

last_samurai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
یکی از اشنا یه لپ تاپ مدل Dell inspiron 1300 خریده ولی وقتی روشنش می کنه یه پیغام می ده
there is no operating system currently installed on this system
باید چه کار کرد؟
مگر نباید که خودش ویندوز روش نصب باشه؟
در ضمن برای نصب ویندوز باید از cd های معمولی ویندوز استفاده کنم؟و یه چیزه دیگه نصب ویندوز روز لپ تاپ که فرقی با سیستم های معمولی نمی کنه؟
راستی 2 3 تا cd هم همراهش بود اونارو هم باید نصب کنم؟

mghomeishy2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلامیکی از اشنا یه لپ تاپ مدل Dell inspiron 1300 خریده ولی وقتی روشنش می کنه یه پیغام می دهthere is no operating system currently installed on this systemباید چه کار کرد؟مگر نباید که خودش ویندوز روش نصب باشه؟در ضمن برای نصب ویندوز باید از cd های معمولی ویندوز استفاده کنم؟و یه چیزه دیگه نصب ویندوز روز لپ تاپ که فرقی با سیستم های معمولی نمی کنه؟راستی 2 3 تا cd هم همراهش بود اونارو هم باید نصب کنم؟
نه عزيز
ببين لپ تاپ ها ويندوز روشون نصب هستش، ولي وقتي كه مي‌خواي عوض كني نبايد از سي دي هاي معمولي استفاده كني.
خودشون سي دي مخصوصي به نام Recover CD دارن، معمولا هم دو تاس، بايد با اون ها بازيابي كني، در غير اينصورت بايد تمام درايور هاي قطعات لپ تاپت رو از اينترنت دانلود و نصب كني.
خيلي كارت مشك ميشه.
من خودم لپ تاپ ندارم، ولي اينا رو از بقيه دوستان دارم؛ اميدوارم كه اشتباه نباشه و كمكت كرده باشه.

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
نه عزيز
ببين لپ تاپ ها ويندوز روشون نصب هستش، ولي وقتي كه مي‌خواي عوض كني نبايد از سي دي هاي معمولي استفاده كني.
خودشون سي دي مخصوصي به نام Recover CD دارن، معمولا هم دو تاس، بايد با اون ها بازيابي كني، در غير اينصورت بايد تمام درايور هاي قطعات لپ تاپت رو از اينترنت دانلود و نصب كني.
خيلي كارت مشك ميشه.
من خودم لپ تاپ ندارم، ولي اينا رو از بقيه دوستان دارم؛ اميدوارم كه اشتباه نباشه و كمكت كرده باشه.
بله درسته
اگه هم ریکاوری سی دی نداشته باشه یعنی لپ تاپ با ویندوز اورجینال عرضه نشده و با باید خودمون ویندوز نصب کنیم

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام
یکی از اشنا یه لپ تاپ مدل Dell inspiron 1300 خریده ولی وقتی روشنش می کنه یه پیغام می ده
there is no operating system currently installed on this system
باید چه کار کرد؟
مگر نباید که خودش ویندوز روش نصب باشه؟
در ضمن برای نصب ویندوز باید از cd های معمولی ویندوز استفاده کنم؟و یه چیزه دیگه نصب ویندوز روز لپ تاپ که فرقی با سیستم های معمولی نمی کنه؟
راستی 2 3 تا cd هم همراهش بود اونارو هم باید نصب کنم؟

رویی اون سه تا سی دی که حتماً عنوانشون رو نوشته. لطف کن و اسمشون را بنویس

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
با سلامیکی از اشنا یه لپ تاپ مدل Dell inspiron 1300 خریده ولی وقتی روشنش می کنه یه پیغام می دهthere is no operating system currently installed on this systemباید چه کار کرد؟مگر نباید که خودش ویندوز روش نصب باشه؟در ضمن برای نصب ویندوز باید از cd های معمولی ویندوز استفاده کنم؟و یه چیزه دیگه نصب ویندوز روز لپ تاپ که فرقی با سیستم های معمولی نمی کنه؟راستی 2 3 تا cd هم همراهش بود اونارو هم باید نصب کنم؟

gba

Registered User
لایک‌ها
25
خودم یه آکش رو دیدم به یکی دو تا لپناپ کار هم زنگ زدم گفتم میخوام بگیرم سیستم عاملش چیه گفتن نداره
این اولین باره چنین چیزی رو می شنوم
294.gif

پس اون cd های همراش چی هستند
lousyputer.gif
(روشون چی نوشته؟)

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
این اولین باره چنین چیزی رو می شنومپس اون cd های همراش چی هستند (روشون چی نوشته؟)

منم خودم از همین تعجب کردم که پرسیدم رو cd ها نوشته برنامه هست و این برای ریکاوریه ولی هیچی روش نیست منم اینش رو نفهمیدم

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان اميدوارم حال همگی خوب باشه
من يه لپ تاپ sony مدل vaio vgn-fe17np دارم چنتا سؤال داشتم
1-دوستان يه مدتی که وقتی تو محيط آرام کار ميکنم hard لپ تاپم هنگام کار کردن صدا ميده :( مثل hard های قديمی که يه صدای قز قز :blink: ميدادن
ميخوام بدونم مال چی ؟؟؟معمولی هست???
2-ويندز لپ تاپم بدجوری قطی کرده برايه تعويض ويندز بايد برم نمايندگی??
3-قيمت اين مدل تو ايران چنده
مرسی از دوستان و معذرت از اينکه زياد شد;)

1- صدا طبیعیه البته صدا داریم تا صدا... اینی که تو میگی شاید به خاطر تراز نبودن لپ تاپه

2- نه بابا... مگه سی دی ویندوز نداره؟

3- مگه خودت نگفتی که خریدی؟ نمی فهمم :wacko:

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از last_samurai :

سلام.

شما که می گویید سی دی ریکاوری همراهش است! این سی دی شامل همان ویندوز شما می شود!
گاهی به ندرت پیش می آید که عده ای نوت بوک ها را بدون سیستم عامل یا با لینوکس یا ... خریداری می شود! که این براساس نظر خریدار است!

سعی کنید سی پی یو ی نوت بوک شما سلرون نباشدو مگر در مواردی که مطمئن هستید که کار شما راه می اندازد.

------------------------------------------------
بزودی، پست ها را به تاپیک های مربوطه منتقل می کنم.

gba

Registered User
لایک‌ها
25
سلام دوستان اميدوارم حال همگی خوب باشه
من يه لپ تاپ sony مدل vaio vgn-fe17np دارم چنتا سؤال داشتم
1-دوستان يه مدتی که وقتی تو محيط آرام کار ميکنم hard لپ تاپم هنگام کار کردن صدا ميده :( مثل hard های قديمی که يه صدای قز قز :blink: ميدادن
ميخوام بدونم مال چی ؟؟؟معمولی هست???
2-ويندز لپ تاپم بدجوری قطی کرده برايه تعويض ويندز بايد برم نمايندگی??
3-قيمت اين مدل تو ايران چنده
مرسی از دوستان و معذرت از اينکه زياد شد;)

1- برای من هم (vaio) این صدا رو میده مشکلی نداره
2- با برنامه VAIO RECOVERY WIZARD می تونی این کار رو انجام بدی که هر چی روی هارد داری رو پاک می کنه و سیستم به روز اولی که خریدی بر می گرده

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اين تراز که گفتی يعنی چه

منظورم این بود که یه وقت یکی از پایه هاش با بقیه هم سطح نباشه... نمی دونم گرفتی یا نه، مثل صندلی های مدرسه و دانشگاه که تکون می خورن... دیگه والا چه جوری بگم

البته خیلی مهم نیست... تا وقتی کار می کنه یعنی همه چی درسته:cool: ... بی خیال

ARH

Registered User
لایک‌ها
4
من لپ تاپ توشیبا m70 دارم اما هر کاری میکونم نمیتونم بلوتوثش رو فعال کنم ، دیوایسش رو هم نصب کردم ، کسی میتونه کمکم کنه ؟:eek:
اصلا این مدل بلوتوث داره ؟ :happy:

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من لپ تاپ توشیبا m70 دارم اما هر کاری میکونم نمیتونم بلوتوثش رو فعال کنم ، دیوایسش رو هم نصب کردم ، کسی میتونه کمکم کنه ؟:eek:

داشتن داره... البته باید توی دفترچش هم نگاه کنی.

در ثانی شما که نمی دونی داره یا نه پس چه دوایسی نصب کردی؟:wacko: شما که استاد سخت افزاری...

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
سلام...:happy:

آیا شما کلید روشن کردن بلوتوث را فشار می دهید؟ چون در بعضی برندها، طراحی به گونه ای است که اگر شما برای کنترل میزان مصرف باتری یا قطعه ای را خاموش یا به عبارتی قطع کنید ، آن قطعه نه تنها خاموش می شود بلکه حتی اثری از آن در computer management نمی بینید.:happy:

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

دوست عزیز،
M70 بلوتوث نداره:

CPU: CENTRINO 1.73 GHZ SONOMA
L2 Cache: 2048 KB
RAM: 512 MB DDR2
HARD: 80 GB SATA 5400 RPM
Drive: DVD/RW DUAL LAYER
LCD: 15.4 WXGA TRUBRITE
Graphic Card: 128 MB SHARE
Modem: 56 KB/S
Lan Card: 10/100
Wireless: 802.11 a/b/g
Web Cam: NO
Operating System: WIN XP HOME ORIGINAL WITH RECOVERY DVD
Port: 3xUSB2 PCMCIA TV OUT
Card Reader: 5 in 1
Bluetooth: NO
i Link: IEEE1394 PORT
Weight: 2.8 KG
Battery Life: MIN 3.0 HR
Producer Country: CHINA

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چه جالب. ممنون از اطلاعاتت بيخيالش شدم:happy:

ممنون از جوابت ولی اينجوری که خيلی ضايعه وقتی تو يه محيط آرام باشی عصابت خورد ميشه
هيچ کاری نميشه کرد اين صداش قطع بشه؟؟؟؟:wacko:

شما تو پست اول گفته بودی "یه مدته". من اینطوری برداشت می کنم که قبلا این مساله رو نداشتی.
اگه برداشتم درست باشه، این حالت طبیعی نیست. با توجه به این که خودم حتی در سکوت مطلق هم صدای زیادی از هارد نمی شنوم.
آیا لپ تاپت اخیرا تکون شدید یا ضربه ای بهش وارد نشده؟ چون همونطور که می دونی هارد لپ تاپ بیشتر از تمام قطعات دیگه ایراد پیدا می کنه و بیشترین عاملی هم که موجب خرابی هارد می شه ضربه یا تکون شدیده.

بالا