• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
حالا اینجا دو تا مساله هست که به وجود میاد :

- اون صدای فن Power هستش .

در این طورت 1 2 روز صبر کنین . اگه بر طرف نشد ، حتما به نمایندگی مراجعه کنین

- صدای فن CPU هستش :

خوب در این صورت ، بازم به نمایندگی ( همون تعمیرگاه ) برین ...

این حرارت که من ازتون پرسیدم مربوط به این میشد که اگه نرمال نمیبود ، باید سه سوت میخوابوندینش !

اما با این وضع ، مشاهده میشه که زیاد اوضاع وخیم نیست و حتی شاید با یک چکاپ نرم افزاری هم مشکل

حل بشه .

Lapbook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزيز
سوال بعدي ام را مطرح مي كنم من يكدونه لپتاپ ّ]FZ190N4 براي دوستم گرفتم ولي نميدونست نميشه روش XP نسب كنند البته حرفي بود كه بعضي از فروشندگان به من گفتند ولي بعضي مانند بچه هاي گروه هايتك 50 هزار تومان در قبال اين كار مي گيرند كه به نظر من خيلي زاد است آيا كسي است كه بتونه به من راهنمايي بده و كمكم كنه متشكر ميشوم.
:specool:

Lapbook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان عزيز
سوالي كهداشتم اين است روي لپتاپهايي كه داراي پارتيشن ريكاوري هستند اگر درايو C را كه شامل ويندوز اوريجينال است را فورمت كنيم آيا ديگه ميشه از اون پارتيشن ريكاوري براي برگرداندن ويندوز استفاده كرد يا نه چون من تو لپتاپ دل 6400 نتونستم اين كار را انجام بدم
قبلا از جوابهاتون تشكر مي كنم
__________________:specool:

naghsh_e_khial

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان عزیز ..

من با XPS 1210m مشکل پیدا کردم .. اونم اینکه 1 صدای وز وز خیلی ضعیف از داخلش میاد بیرون که توی جاهای ساکت واقعا اعصاب خرد کن هست .. صدا از فن نیست .. چون زمانیکه فن کار نمی کنه هم باز صدا میاد ..

ویندوز ویستا روش هست .. خارج از محیط ویندوز صدا نمی کنه .. ولی وقتی ویستا میاد بالا صدا شروع میشه .. قطع و وصل میشه همش . از قسمتی که خروجی هوای گرم هست صدا به خوبی شنیده میشه .. بیشتر موقع کارای گرافیکی صدا کم و زیاد میشه ....

با برنامه خود دل چک کردم سیستم رو ولی گفت همه چی درست کار میکنه .. هارد رو هم وقتی خاموش کرد باز صدا مییومد ... درایور کارت گرافیک رو هم عوض کردم .. میشه قسمت کارت گرافیک صدا کنه؟؟

این لبتاپ رو حدودا 1 ماهی میشه که خریدم .. یعنی با ایسوس که قبلا داشتم عوض کردم ولی مثه .......... پشیمونم ..

:wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko:

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
سلام دوستان من با یک مشکل عجیب برخورد کردم که بدجوری حالم رو گرفته

مشکل از این قراره

روی لبتاپ مدل دل لادتک 620 ویندوز ویستا نصب کردم تا 1 روز همه چیز خوب بود

بعد صبح اومدم افیس نصب کنم دیدم CD نمی خونه هر CD دیگه ای گذاشتم اصلا نمی خونه میگه CD خام هست

اما DVD رو خوب می خونه

اومدم CD بوت داخلش گذاشتم که از دوباره ویندوز عوض کنم بوت نمیشه از روی CD چون واقعا cd نمی خونه

تا حالا کسی با این مشکل روبرو شده

elecit

Registered User
لایک‌ها
11
من آموزش کامل کانکت شدن به اینترنت توسط نوت بوک رو می خوام . هر چی تلاش می کنم نمی شه !!!!!!!!!

نوت بوک من : Dell 6400
موبایل Nokia N95

naghsh_e_khial

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان عزیز ..

من با XPS 1210m مشکل پیدا کردم .. اونم اینکه 1 صدای وز وز خیلی ضعیف از داخلش میاد بیرون که توی جاهای ساکت واقعا اعصاب خرد کن هست .. صدا از فن نیست .. چون زمانیکه فن کار نمی کنه هم باز صدا میاد ..

ویندوز ویستا روش هست .. خارج از محیط ویندوز صدا نمی کنه .. ولی وقتی ویستا میاد بالا صدا شروع میشه .. قطع و وصل میشه همش . از قسمتی که خروجی هوای گرم هست صدا به خوبی شنیده میشه .. بیشتر موقع کارای گرافیکی صدا کم و زیاد میشه ....

با برنامه خود دل چک کردم سیستم رو ولی گفت همه چی درست کار میکنه .. هارد رو هم وقتی خاموش کرد باز صدا مییومد ... درایور کارت گرافیک رو هم عوض کردم .. میشه قسمت کارت گرافیک صدا کنه؟؟

این لبتاپ رو حدودا 1 ماهی میشه که خریدم .. یعنی با ایسوس که قبلا داشتم عوض کردم ولی مثه .......... پشیمونم ..

:wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko:

:(:(:(:(:(:(:(:(:(

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76
كسي اين پست رو نديد ؟
سوالتون یه مقدار گنگ هستش .

1. با لپتاپ میخواید وصل شید ؟

2. با گوشی میخواید وصل شید ؟

3. با لپتاپ وصل شید و توسط گوشی استفاده کنید ؟

4. با گوشی وصل شید و توسط لپتاپ استفاده کنید.

واضحتر بفرمایید.

ParsiKade

Registered User
لایک‌ها
6
سلام، در مورد Dell Inspiron D6400

اینو از همون اول که خریدم زیرش یه کم نا صافه ! ( همون چیز های نرمی که زیرشه هم سطح نیست !! ) بنا براین روی میز که می گذارمش و دستم رو روش میگذارم یه لق هست !!!
و دیگه اینکه ( اینم از همون موقع که خریدم بود ) درش که بسته هست هنوز فضای خالی بینش هست، یعنی وقتی درش بسته باشه و دستتونو روش بگذارید یه مقدار باز پایین تر میره !

البته هر دوش خیلی کم هست ... واسم مهم هم نیست چون اذیتم نمی کنه فقط می خوام ببینم مشکلی چیزی درست نشه. ( مخصوصا تو مورد دوم، چون Monitor اش TFT هست و اگه ضربه بخوره بیچارم !:D )

4039

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی
من دیروز یک سونی مدل fz140eخریدم .وقتی میخام باهاش فیلم تماشا کنم صفحش خیلی تاریکه .حالا سوال من اینه که تمام لپ تاپ ها تو نمایش فیلم اینجوری هستن یا این مدل اینجوریه.در ضمن من brightnessصفحه نمایشو تا آخرین حد بالا بردم اما بازم صفحه تاریکه .البته فقط تو نمایش فیلم اینجوریه و حالت عادی خوبه .بغیر از مساله تاریکی صفحه بطور کل لپ تاپی که خریدم انتخاب خوبی بوده یا نه.

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76
سلام به همگی
من دیروز یک سونی مدل fz140eخریدم .وقتی میخام باهاش فیلم تماشا کنم صفحش خیلی تاریکه .حالا سوال من اینه که تمام لپ تاپ ها تو نمایش فیلم اینجوری هستن یا این مدل اینجوریه.در ضمن من brightnessصفحه نمایشو تا آخرین حد بالا بردم اما بازم صفحه تاریکه .البته فقط تو نمایش فیلم اینجوریه و حالت عادی خوبه .بغیر از مساله تاریکی صفحه بطور کل لپ تاپی که خریدم انتخاب خوبی بوده یا نه.
زاویه ی دید شما باید مناسب باشه تا بتونید درست و با شفافیت مناسب ببینید.

لپتاپتون هم خیلی خوبه ، مبارکه .

4039

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
زاویه ی دید شما باید مناسب باشه تا بتونید درست و با شفافیت مناسب ببینید.

لپتاپتون هم خیلی خوبه ، مبارکه .

از جوابی که دادین ممنونم .زاویه دید باید نسبت به صفحه نمایش چند درجه باشه ؟دوم اینکه آیا راه دیگه ای برای روشن تر کردن صفحه نمایش وجود نداره؟

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز شما میتونین با استفاده از برنامه راهبر کارت گرفیک تنظیمات کارتتون رو به طور حرقه ای

برای لپ تاپ انجام بدین .

برای مثال برای ati شما باید از نرم افزار ATI CALALYST استفاده کنین که تا حد زیادی اون چیزی که مورد

نظر شماست رو تایین میکنه .

اما در حالت کلی دقت کنین که هر چه صفحه مانیتور رو باز تر بفرماینن ، صفحه تیره تر میشه و

هرچه بسته تر روشن تر .

4039

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز شما میتونین با استفاده از برنامه راهبر کارت گرفیک تنظیمات کارتتون رو به طور حرقه ای

برای لپ تاپ انجام بدین .

برای مثال برای ati شما باید از نرم افزار ATI CALALYST استفاده کنین که تا حد زیادی اون چیزی که مورد

نظر شماست رو تایین میکنه .

اما در حالت کلی دقت کنین که هر چه صفحه مانیتور رو باز تر بفرماینن ، صفحه تیره تر میشه و

هرچه بسته تر روشن تر .

جناب رادیان عزیز از حسن توجهتون بسیار متشکرم.
از صحبتهای شما اینطور متوجه شدم که باید این برنامه رواز بازار تهیه کنم .حالا با توجه به اینکه مدل لپ تاپ من vaio fz 140 e هستش و نوع گرافیکش Intel GMA X3100 باید دنبال چه برنامه ای باشم.
از لطفتون سپاسگزارم.

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
راستش در مورد این مدل نمیدونم ...

اما اون طور که مشخصه این نرم افزار باید در cd درایور کارت گرافیک که همراه سیستم داده میشه موجود باشه

البته من از وجودش برای intel مطلع نیستم ...

چون همون طور که خودتون در جریان هستتین intel کارت نیست و در حقیقت یک چیپست هستش ...

بازم شما یه سری به سایت لپ تاپ بزنین .

4039

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همراه با سیستمی که خریدم اصلا هیچ سی دی وجود نداشت .این سایتی که فرمودید دقیقا آدرسش چیه؟

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
سایت sony رو من در جریان نیستم ...

اما مثلا برای dell سایتش اینه support.dell.com .

از دوستانی که از سایت sony استفاده کردن خواهش میکنم ، این دوست خوبمون رو راهنمایی کنن .

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان من یک لب تاب acer travelmate 4000 دارم که مدتی است dvd-rw آن سی دی را نمی خواند اوایل یک خورده که محکم درش را می بستم ردیف می شد اما الان دیگه هیچ رقمه نمی خونه .
حال باید چیکار کنم . اصلاً این dvd-rw جوری هست که یه جدیدش را بگیرم و بزارم جاش و اگر امکانش هست قیمتشون در چه حدیه ؟
اگر هم که تعمیریه کجا باید ببرمش تو کرج یا تهران.( اگر کرج باشه چه بهتر ). در ضمن اگر می دونید هزینه تعمیرش چقدر در میاد ممنون می شم بگید.
با تشکر

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
دوستان من یک لب تاب acer travelmate 4000 دارم که مدتی است dvd-rw آن سی دی را نمی خواند اوایل یک خورده که محکم درش را می بستم ردیف می شد اما الان دیگه هیچ رقمه نمی خونه .
حال باید چیکار کنم . اصلاً این dvd-rw جوری هست که یه جدیدش را بگیرم و بزارم جاش و اگر امکانش هست قیمتشون در چه حدیه ؟
اگر هم که تعمیریه کجا باید ببرمش تو کرج یا تهران.( اگر کرج باشه چه بهتر ). در ضمن اگر می دونید هزینه تعمیرش چقدر در میاد ممنون می شم بگید.
با تشکر

سلام
مشکل مربوط به ضعیف شدن اپتیک دی وی دی رایتر می باشد که امکان تعمیر آن وجود ندارد. تنها راه موجود خریدن یک عدد دی وی دی رایتر نو می باشد. قیمتش هم در حدود 75 تومان می باشد.
در صورت تمایل تماس بگیرید.

بالا