• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
ممکن هم هست مچینگ لنز اون به هم خورده باشه

این رو از اونجا حدمتتون عرض میکنم و شما با تغییر در نحوه ی بستن در ، به نتیجه مطلوب میریسیدین ...

در کل پیشنهاد میکنم تا در صورت تمایل اونرو حضورا به کسی که اینکارست نشون بدین .

naghsh_e_khial

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تورو خدا یکی کمکم کنه بابا ..

خودم دیگه نمی دونم باید چیکارش کنم !!

1 جا هم خوندم 1210 بدلیل مشکلات زیادی که داشته تولیدش متوقف شده !! :(:(:(:wacko::wacko:

4039

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سایت sony رو من در جریان نیستم ...

اما مثلا برای dell سایتش اینه support.dell.com .

از دوستانی که از سایت sony استفاده کردن خواهش میکنم ، این دوست خوبمون رو راهنمایی کنن .

با سلام
با تنظیم شفافیت و وضوحی که در تنظیمات ویستا هستش تا حد زیادی مشکل حل شد.باز هم از بذل توجهتون ممنونم .
موفق باشین.

علی1800

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
لطفا من رو راهنمایی کنید
من لب تاپ 1501 دل خریدم با مشخصات :
cpu: 1.6 amd x2
vga:256 ati
ram:1g
hdd:120
op:vista
سیستم بسیار خوب کار میکنه فقط 1مشکل دارم وقتی آهنگ پخش میکنم گاهی 1 صدای تق تق از اسپیکراش شنیده میشه.. باهدفون هم این صدا شنیده میشه
لطفا من رو راهنمایی کنید

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76
سلام
لطفا من رو راهنمایی کنید
من لب تاپ 1501 دل خریدم با مشخصات :
cpu: 1.6 amd x2
vga:256 ati
ram:1g
hdd:120
op:vista
سیستم بسیار خوب کار میکنه فقط 1مشکل دارم وقتی آهنگ پخش میکنم گاهی 1 صدای تق تق از اسپیکراش شنیده میشه.. باهدفون هم این صدا شنیده میشه
لطفا من رو راهنمایی کنید
مبارکه .

مطمئنید ایراد از خود آهنگ یا پلیر نیست ؟

علی1800

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی
مشکل از آهنگ که نیست . برنامه jet audio رو هم نصب کردم بازم مشکل داشت .. صدای تق تق خیلی ضعیفی گاهی شنیده میشه. امکان داره اشکال از ویندوز ویستا باشه؟ اول شک کردم به بلندگو ها . با هدفون که چک کردم دیدن بازم همون صدا شنیده میشه:( حالا به نظر شما اشکال از کجاست؟؟؟؟؟؟

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
به زودی تعمیر کاملا حرفه ای و تخصصی لپ تاپ جهت تعمیر و خدمات دیگر به راه خواهد افتاد. (از توجه شما ممنون)

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
با گرفتن تماس به جهت سفارش تعمیر.
حتی سیستم های سوخته

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
مرسی
مشکل از آهنگ که نیست . برنامه jet audio رو هم نصب کردم بازم مشکل داشت .. صدای تق تق خیلی ضعیفی گاهی شنیده میشه. امکان داره اشکال از ویندوز ویستا باشه؟ اول شک کردم به بلندگو ها . با هدفون که چک کردم دیدن بازم همون صدا شنیده میشه:( حالا به نظر شما اشکال از کجاست؟؟؟؟؟؟

دوست من مشکل از فیوز جمع کننده noise بورد zone آدیو هست.کسی نتونست درست کنه با من تماس بگیر و واسم ارسال کن. البته گاهی اوقات هم با یک شک هم درست میشه این مشکل

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
دوستان من یک لب تاب acer travelmate 4000 دارم که مدتی است dvd-rw آن سی دی را نمی خواند اوایل یک خورده که محکم درش را می بستم ردیف می شد اما الان دیگه هیچ رقمه نمی خونه .
حال باید چیکار کنم . اصلاً این dvd-rw جوری هست که یه جدیدش را بگیرم و بزارم جاش و اگر امکانش هست قیمتشون در چه حدیه ؟
اگر هم که تعمیریه کجا باید ببرمش تو کرج یا تهران.( اگر کرج باشه چه بهتر ). در ضمن اگر می دونید هزینه تعمیرش چقدر در میاد ممنون می شم بگید.
با تشکر

دوست عزیزم از مچینگ ریور هست که از حالت عادی بیرون اومده.اگر کسی نتونست تعمیر کنه که نمیتونه و میگه خرابه:lol: با من تماس بگیر وبرای من ارسال کن:happy:ممنون از توجه شما

علی1800

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست من مشکل از فیوز جمع کننده noise بورد zone آدیو هست.کسی نتونست درست کنه با من تماس بگیر و واسم ارسال کن. البته گاهی اوقات هم با یک شک هم درست میشه این مشکل

منظور شما از شک چیه؟ چطور؟ آخه این اب تاپ از اول این مشکل رو داشته. اشکال از درایورش نیست؟ در ضمن ویندوز از نوع ویستا 32 bit

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

علی1800

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشکل صدا با عوض کردن ویندوز با نوع xp 64 bit کاملا حل شد:D حالا 1 سوال داشتم الان تمام درایور ها رو نصب کردم و سیستم خیلی خوب کار میکنه فقط نشانه گری که موقع تنظیم صدا و نور lcd رو صفحه نمایش داده میشد از کجا و چطور باید فعالش کنم؟ و آیا این ویندور 64 bit xp خوبه؟ یا xp معمولی روش نصب کنم؟
باز هم ممنون;)

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
مشکل صدا با عوض کردن ویندوز با نوع xp 64 bit کاملا حل شد:D حالا 1 سوال داشتم الان تمام درایور ها رو نصب کردم و سیستم خیلی خوب کار میکنه فقط نشانه گری که موقع تنظیم صدا و نور lcd رو صفحه نمایش داده میشد از کجا و چطور باید فعالش کنم؟ و آیا این ویندور 64 bit xp خوبه؟ یا xp معمولی روش نصب کنم؟
باز هم ممنون;)

گفتم که گاهی اوقات بایک شک درست بشه. حالا اون شک میتونه برقی باشه یا یک عامل دیگه مثل عوض کردن ویندوز و تخله بار بین zone ها .

اگه دوباره این مشکل پیش اومد خبرم کن.

از توجه شما ممنون

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام
حدودا 10 تا از کلید های key borad لپ تاپ vaio sony من مشکل پیدا کردن و به جای حروف خودشون ،حروف اشتباه تایپ می کنن مثلا به جای p علامت * نوشته میشه و به جای U عدد 4 !!!! اصلا نمی دونم چرا اینطوری شده تا دیروز همه چیز مرتب بود و مطمئنم هیچ نوع ضربه ای به نوت بوک وارد نشده. کلیدهای مشکل دار توی یه محدوده نزدیک به هم هستن : 9 p , o , i , u , , l , k , j , m .
فک می کنید دلیلش چیه ؟؟؟

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
سلام
حدودا 10 تا از کلید های key borad لپ تاپ vaio sony من مشکل پیدا کردن و به جای حروف خودشون ،حروف اشتباه تایپ می کنن مثلا به جای p علامت * نوشته میشه و به جای U عدد 4 !!!! اصلا نمی دونم چرا اینطوری شده تا دیروز همه چیز مرتب بود و مطمئنم هیچ نوع ضربه ای به نوت بوک وارد نشده. کلیدهای مشکل دار توی یه محدوده نزدیک به هم هستن : 9 p , o , i , u , , l , k , j , m .
فک می کنید دلیلش چیه ؟؟؟

احتمالا یکی از کلیدهای عملیاتی (FUNCTION KEY) روشن مانده است برای امتحان کلید FN را توامان با یکی از کلیدهای F1 الی F12 جداگانه فشار دهید تا عملگر فوق غیر فعال شود (معمولا در حالت فعال بودن عملگر مربوطه چراغ آن نیز روی صفحه کلید روشن می ماند). اگر مشکل حل نشد احتمال اینکه توسط نرم افزار و یا بازی خاصی کلیدهای فوق از حالت طبیعی خارج شده باشند نیز وجود دارد می توانید برای امتحان در محیط ساده داس و قبل از بالا آمدن ویندوز کلیدهای فوق را آزمایش کنید. اگر باز حل نشد مشکل سخت افزاری است و باید مدار کیبرد مورد بررسی قرار گیرد.

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام
فک می کنید دلیلش چیه ؟؟؟

احتمال کلید fn روشن مانده. مواردی که جناب ipc110 گفتن رعایت کنید .

اگر درست نشد ویندوز رو دوباره نصب یا ری ریکاوری کن اگر حل نشد از مداره که انموقه ic 160 قاطی کرده.

این مورد از سونی بعیده:hmm:

درست نشد خبرم کن

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
احتمالا یکی از کلیدهای عملیاتی (FUNCTION KEY) روشن مانده است برای امتحان کلید FN را توامان با یکی از کلیدهای F1 الی F12 جداگانه فشار دهید تا عملگر فوق غیر فعال شود (معمولا در حالت فعال بودن عملگر مربوطه چراغ آن نیز روی صفحه کلید روشن می ماند). اگر مشکل حل نشد احتمال اینکه توسط نرم افزار و یا بازی خاصی کلیدهای فوق از حالت طبیعی خارج شده باشند نیز وجود دارد می توانید برای امتحان در محیط ساده داس و قبل از بالا آمدن ویندوز کلیدهای فوق را آزمایش کنید. اگر باز حل نشد مشکل سخت افزاری است و باید مدار کیبرد مورد بررسی قرار گیرد.

دقیقا مشکل همین بود .یعنی کلید fun روشن مونده بود و جالبه که تمام این مدت من اصلا توجهی به چراغ روشن fun نکرده بودم :wacko:;)

اما برای disable کردن کلید fun توی نوت بوک های سونی (لا اقل مدلی که من دارم ) کافیه که کلید NUM LK رو فشار داد و کلید ترکیبیه fun + f1 تاثیری نداره.

از کمک و راهنمایی شما فوق العاده ممنونم. تمام این مدت عزا گرفته بودم که نکنه بلایی سر key board اومده باشه و مجبور بشم عوضش کنم.:(

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان من لپ تاپ اسوس دارم
ولی صدای فنش 1 ماه هست که خیلی زیاد شده..
دمای سیستم هم نرمال هست:45-50 برای cpu
از اول هم که سیستم رو روشن می کنم فن شروع به کار میکنه
میشه راهنمایی کنید

بالا