• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
دوست عزیز از این VGA :

attachment.php

نباید زیاد انتظار داشته باشین .

اون مدلی که ازش تعریف میشه X1400 هستش که کارایش به راحتی دو برابر این مدل هستش .

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
من می خواستم بدونم کارت گرافیک لپ تاپم در چه رده ای قرار میگیره
مدل اون nvidia 8400m 64mb هست !
یه مقایسه برای این کارت با هم رده تو ati و nvidia می خواستم

takta

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان در مورد media direct dell سوال دارم من سی دی برنامشو ندارم برنامه ی power cinema ver.4.7 رو از کجا میتونم دانلود کنم یا بخرم ؟ در ضمن من هاردمو فرمت کردم و پارتیشن بندی جدید کردم تو چند تا سایت خارجی که رفتم گفته بودن روی پارتیشن اصلی dell اجرا میشه آیا راه دیگه داره ؟

naghsh_e_khial

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بازم سلام ..

من مشکلی که قبلا مطرح کرده بودم رو 1 جورایی حل کردم .... البته به روشهایی عجیب و غریب

به اسم Cpu Whining معروفه .... و خیلی از لبتاپ ها کم و بیش درگیرن باهاش....

حالا سوالم اینه که چطوری می تونم بفهمم آپدیت بایوس جدید برای دستگاهم کی میاد .. آخرین آپدیت برای 07/2007 بوده .. و هنوز مشکل صدا رو داره با این آپدیت ...

توی سایت های خارجی خوندم که اچ پی این مشکل رو با آپدیت جدیدی که بیرون داده واسه لبپتاهاش برطرف کرده ...

فقط می خوام به خودم امیدواری بدم که با آپدیت جدید دل این مشکل رو اساسا برطرف می کنه ... :rolleyes:

ممنون میشم اگه کمکم کنید ..:D:D

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
خب من این سونی رو خریدم ...sony fz160e\b

اول که می گفتن , هیچ سی دی یا دی وی همراه نداره ... و برای بکاپ گیری هم خودش نرم افزار داره , اینکار رو می کنه ...

ولی زمانی که خواستیم بکاپ بگیریم, نشد .... بعد از کلی پرسیدن و کمک گرفتن ...به این جواب رسیدیم ... " این مدل بکاپ نمی گیره , ولی در عوض یه نرم افزار رکاوری داره که تحت هر شرایطی می تونه ویندوز رو به کیفیت روز اولش برگردونه ... حتی قابلیت ترمیم فایل های اصلی خودش رو هم داره ... خلاصه اینکه این نوع هیچ نیازی به دی وی دی های بکاپ نداره " ...

حالا می خواستم بدونم که شما هم تا به حال به این ویژگی سری سونی برخورد کردین ؟ , همچین چیزی وجود داره ؟
یه اینکه مشکل جای دیگه هست ؟ ...

و دیگه اینکه این ویندوز یه سری برنامه های از پیش نصب شده( مثل آنتی ویروس , آفیس و غیره ... ) هم داره که نیاز به فعال سازی و خرید دارن , حالا سؤالم اینه که این برنامه ها رو کجای دلم بزارم , یه سری برنامه های نیمه نصب شده , می تونم که یه نسخه ی کرک شده از بیرون بخرم و سریالش رو برای این برنامه ها وارد کنم ؟ , یا اینکه راه حل دیگه ای داره ؟.... یا اینکه کلا باید پاکشون بکنم ؟ ...

فعلا همین ها !! ...

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
سلام و درود به همگی

یک ماه پیش لپ تاپ Hp 2530 خریدم ، خیلی خیلی ازش راضی ام . فقط به چند تا مشکل بر خوردم :

1. بلوتوثش از کاز افتاده : اوایل بدون مشکل کار می کرد تا من 2 تا برنامه بلوتوث منیجر روش نصب کردم که از برنامه خود لپ تاپ امکانات بیشتری داشت + PCsuit Nokia ( می خواستم با بلوتوث وصل بشم ) . بعد از اون موقع از کار افتاد و دیگه کار نمی کنه .

آیا راهی هست که بدون recovery من درایوشو درست برگردونم و بدون مشکل کار کنه؟ اگر بخوام Recovery کنم کلی آپدیت ویندوز و کلی برنامه باید نصیب کنم و هزار یک کار دیگه که کلی زمان می بره .

2. فونت های فارسی لپ تاپ مخصوصا بعضی ار فونتهای اصلی کلمات را حرف حرف نشون می دن و این مسئله در تمامی برنامه ها هست . چی کار بیاد بکنم ؟

3. مشکل دوم من با برنامه e-mule هست که نصب شده و کار هم می کنه ولی هر سری تنظیمات مجدد می خواد و اگر وسط دانلود ببندمش همه فایلها می پره آیا همه کسانی که با ویستا کار می کنند این مشکل را دارند . تا حالا ند بار هم نصبش کردم و از آخرین نسخه هم استفاده می کنم . لطفا راهنمایی کنید .

naghsh_e_khial

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بازم سلام ..

من مشکلی که قبلا مطرح کرده بودم رو 1 جورایی حل کردم .... البته به روشهایی عجیب و غریب

به اسم Cpu Whining معروفه .... و خیلی از لبتاپ ها کم و بیش درگیرن باهاش....

حالا سوالم اینه که چطوری می تونم بفهمم آپدیت بایوس جدید برای دستگاهم کی میاد .. آخرین آپدیت برای 07/2007 بوده .. و هنوز مشکل صدا رو داره با این آپدیت ...

توی سایت های خارجی خوندم که اچ پی این مشکل رو با آپدیت جدیدی که بیرون داده واسه لبپتاهاش برطرف کرده ...

فقط می خوام به خودم امیدواری بدم که با آپدیت جدید دل این مشکل رو اساسا برطرف می کنه ... :rolleyes:

ممنون میشم اگه کمکم کنید ..:D:D

:(:(:(:(:(:(:(

pc_pentium_1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam man ye laptop sony modele CR 125 E/B gereftam , be man gofte boodan ke sony narm afzari baraye backup giri dare be esme VAIO RECOVERY ama man chenin chizi peida nakardam age momkene rahnamaiim konin ke ba estefade az che narmafzari va chejoori mitoonam backup giri konam chon hichgoone cd hamrahe in laptop nist .:(

alireza_3d

Registered User
لایک‌ها
29
سلام

دوستان من تازه یه vostro 1500 خریدم

بلوتوث سیستم چجوری فعال میشه ؟ هر کاری میکنم نمیتونم روشنش کنم !

خودش میگه با fn+f2 یا با کلید Radio on/off که روشن نمیشه

چجوری میشه فعالش کرد ؟

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
سلام ،

dell6000 دارم. معمولاً زیاد باش کار میکنم. و همیشه باتری رو درمیارم و با برق مستقیم کار میکنم.

فنش همیشه روشنه حتی زمانی که ازش کار نمیکشم. آیا این طبیعیه؟

bandary

Registered User
لایک‌ها
18
من تازگی 5 روز پیش یه فوجیتشو زیمنس 3515 با گارانتی سبز گرفتم که دیروز که برای بار دوم داشتم باهاش کار میکردم موقع تایپ کلید b پرید و دیدیم که یه پین خیلی ریز شکسته و از اون موقع تا حالا کلید b کار نمیکنه کلی حالم گرفته شد میخواستم بفرستم برای گارانتی میخواستم بدونم اصلا گارانتی سبز خوبه تعویض میکنه یا تعمیر اصلا قطعاتش پیدا میشه یا باید بیخیال کلید b بشم

AMIN_J_V_2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به همه:
کسی میدونه چطوری میشه پسوردی که هنگام روشن کردن نوت بوک روی صفحه اول میاد رو چطوری پاک میکنن؟
در ضمن بایدبگم که نوع نوت بوک (دل)می باشد.
اگرکسی میدونه راهنمایشو به [email protected] بفرسته.
ممنون از همکاریتون:D

bita4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان.
من دو روزه که لپ تاپ سونی sz650n/c خریدم. ازش خیلی راضیم.:cool:
ولی یه مشکل برام پیش اومده. بار اول که روشنش کردم، در قسمت notification نوار وظیفه، آیکون های power(درصد شارژ باطری) و volume موجود بود. ولی بعدش که یه خورده باهاش ور رفتم، نمی دونم چی شد که دفعه دوم که روشنش کردم دیگه این دو تا آیکون وجود نداشت. وقتی هم که روی task bar راست کلیک کردم ، این دو تا گزینه غیر فعال شده بودند. :(
آیا راهی وجود داره که این دو رو فعال کنم؟ حالا وقتی دارم با باطری کار می کنم یا دارم شارژش می کنم، اصلا نمی دونم که چند درصد شارژ شده.
پیشاپیش از راهنمایی هاتون متشکرم.:)

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
من تازگی 5 روز پیش یه فوجیتشو زیمنس 3515 با گارانتی سبز گرفتم که دیروز که برای بار دوم داشتم باهاش کار میکردم موقع تایپ کلید b پرید و دیدیم که یه پین خیلی ریز شکسته و از اون موقع تا حالا کلید b کار نمیکنه کلی حالم گرفته شد میخواستم بفرستم برای گارانتی میخواستم بدونم اصلا گارانتی سبز خوبه تعویض میکنه یا تعمیر اصلا قطعاتش پیدا میشه یا باید بیخیال کلید b بشم
اینطور که خودشون میگن تا1 ماه اول تعویض میکنن ...باز هم میخوای مطمئن شی یه تماسی باهاشون بگیر.

bandary

Registered User
لایک‌ها
18
ااینطور که خودشون میگن تا1 ماه اول تعویض میکنن ...باز هم میخوای مطمئن شی یه تماسی باهاشون بگیر.
ممنون آقا صدا دان مثل جیر جیر برای هارد لپ تاپ عادیه اخه تو pc عادیه و خیلی از هارد های pc موقع نوشتن رو دیسک جیر جیر میکنن هارد لپ تاپم جیر جیر کوچیک میکنه نمیدونم از ویندوزه یا ویروس داره که از هارد کار میکشه یا مشکل سخت افزاری داره؟؟ نظر شما چیه؟

mojtabamo

Registered User
لایک‌ها
7
سلام،
هر چند وقت صفحه lcd لپ تاپم خود به خود سیاه میشه و تا وقتی که کامپیوتر را ریست نکنم و یا به standby بره و برگرده! درست نمیشه، این دفعه آخر هم که به جای سیاه شدن،قرمز شد،
لپ تاپ من ایسوز مدلz9( از خوانواده A3) هست.
میدونید علتش چیه؟

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
سلام،
هر چند وقت صفحه lcd لپ تاپم خود به خود سیاه میشه و تا وقتی که کامپیوتر را ریست نکنم و یا به standby بره و برگرده! درست نمیشه، این دفعه آخر هم که به جای سیاه شدن،قرمز شد،
لپ تاپ من ایسوز مدلz9( از خوانواده A3) هست.
میدونید علتش چیه؟

لپ تاپ را به مانیتور دیگری وصل کنید و تصویریش را ببینید اگر همچنان مشکل فوق وجود داشته باشد به احتمال قوی مشکل از کارت گرافیک است ؛ در غیر این صورت مشکل از LCD است. در هر صورت باید از نزدیک بررسی شود.

mojtabamo

Registered User
لایک‌ها
7
لپ تاپ را به مانیتور دیگری وصل کنید و تصویریش را ببینید اگر همچنان مشکل فوق وجود داشته باشد .

با تشکر از شما، مشکل فقط گاهی پیش می اد و زمان خاصی نداره که بخوام با مانیتور دیگه امتحان کنم.
* آیا این مشکل جدی هست و ممکنه ال سی در را خراب کنه؟
* اگر اشکال از کارت ال سی دی باشه هزینش حدودا چقدر هست؟

mojtabamo

Registered User
لایک‌ها
7
لپ تاپ را به مانیتور دیگری وصل کنید و تصویریش را ببینید اگر همچنان مشکل فوق وجود داشته باشد .

با تشکر از شما، مشکل فقط گاهی پیش می اد و زمان خاصی نداره که بخوام با مانیتور دیگه امتحان کنم.

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52

سلام
ببینید لپ تاپتان را باید از نزدیک ببینم تا قضاوت 100% مبتنی بر واقعیت داشته باشم.
ولی بهر حال؛
1 - مشکل ممکن است مربوط به کابل دیتا (FLAT CABLE) صفحه LCD لپ تاپ باشد
یا
2- مشکل مربوط به برد LCD باشد.
یا
3- مشکل مربوط به کارت گرافیک لپ تاپ باشد.

در حالت اول حداکثر هزینه مربوط به تعویض کابل دیتا می باشد که اگر کابل دیتا آن موجود باشد در حدود 80 الی 90 هزار تومان است.
در حالت دوم حداکثر هزینه مربوط به تعویض LCD می باشد که میزان آن 250 هزار تومان است.
و در حالت سوم در اکثر موارد می بایستی مادربرد لپ تاپ تعویض شود که هزینه تقریبی آن با توجه به نوع مادربرد از 300 هزار تومان به بالا است.

بالا