• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان من یه acer travelmate 4000 دارم که می خوام به تلویزیون وصلش کنم لذا از s video لب تاب فیش می زنم به tv و در داخل optione خود لب تاب هم تنظیم می کنم external monitor اما تصویر ندارم رو tv . جریان چیه اگر امکان داره بنده را راهنمایی بفرمایید

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
کسی نبود یه پاسخی به ما بده :( بابا یکی راهنمایی کنه

mania1920

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقا يكي از آشناها لپتابشو اورد واسه ما كه درست كنيم مدل dell inspirion 6400 با كارت گرافيك x1400 روي
خود دستگاه ويستا نصبه با 2تا پارتيشن يكي os و يكي recovery اگه بخوام از اول پارتيشن بندي كنم بايد
چيكار كنم مثل كامپيوتر معمولي (pc ) منظورمه ميخوام xp نصب كنم واسش ؟؟
چجوري برم داخل setup دستگاه ( همون صفحه آبيه ) ؟؟ چجوري برم محيط dos واسه fdisck و پارتيشن بندي ميخوام xp نصب كنم .
اصلا نوت بوك هم مثل كامپيوتر معموليه ؟؟ هاردش 120 ميخوام 6-7 تا درايو بشه ///
تورو خدا كمك كنيد موندم چيكارش كنم . تازه كار نيستما (در كامپيوتر ) اما بار اوله با لبتاپ كار ميكنم ///

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
سلام دوستان
من وقتی روی نوت بوکم بازی نصب می کنم
سیستم خود به خود بعد از 10 دقیقه که بازی رو اجرا میکنم خاموش میشه.
یعنی وسط بازی کردن.
از شارجر هم استفاده می کنم نه یاتری.
در ضمن توی تنظیمات بایوس که میرم بعد از 10 دقیقه همین طوری میشه.
یعنی وقتی که سرعت فن Cpu بالا میره.

مشخصات سیستم
CPU 2800 sempron amd 1/6 GH
ram 512
hard 40
grafic 64 or 128 sher ( از رم میگیره)
MOdel 3002 acer

کمکم کنید.
یا حق

rainyboy7

Registered User
لایک‌ها
3
لب تاب من زمانی که یه پیغام خطا روی سیستم میاد یه صدای خیلی زیاد بوق میده البته تمام صداهای سیستم رو غیر فعال کردم ولی بازم بلندگو که روشن باشه این صدا میاد
مدلش هم دل xps m1210
راستی بلاخره من نفهیدم لب تاب هایی که سیم کارت می خورن رو میشه سیم کارت های ایرانسل یا همراه روشون گذاشت یا نه

adameh_bahal

Registered User
لایک‌ها
25
تو لپ تاپ های دل چجوری ميشه نور صفحه رو زياد کرد؟

ferryultrastar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان اگه یه مدت طولانی نخوای از لپ تاب استفاده کنی ایا باطریش نگهداری خاصی میخواد؟ ایا به باطری اش اسیب وارد نمیشه؟ باید باطریش رو خالی کنم یا باطریش رو جدا کنم؟ در کل اگه لازمه کار خاصی بکنم لطفا اساتید راهنمایی کنن

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
دوستان اگه یه مدت طولانی نخوای از لپ تاب استفاده کنی ایا باطریش نگهداری خاصی میخواد؟ ایا به باطری اش اسیب وارد نمیشه؟ باید باطریش رو خالی کنم یا باطریش رو جدا کنم؟ در کل اگه لازمه کار خاصی بکنم لطفا اساتید راهنمایی کنن

سلام
بهتر است حداقل یکبار در هفته باطری را تخلیه کامل و سپس مجددا شارژ کنید تا تمام سلولهای باطری تخلیه و بارگذاری شوند.

ferryultrastar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
بهتر است حداقل یکبار در هفته باطری را تخلیه کامل و سپس مجددا شارژ کنید تا تمام سلولهای باطری تخلیه و بارگذاری شوند.

manzuram 2 -3 mah bekhay estefadeh nakoni,akhe man ke nistam ta sharjesh konam,unvagt taklif chieh???????????????

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
manzuram 2 -3 mah bekhay estefadeh nakoni,akhe man ke nistam ta sharjesh konam,unvagt taklif chieh???????????????

خوب وقتی نیستی بفروش خیال خودت را راحت کن:D
ولی کلا در چنین مواردی باطری را در محیطی بدور از نور و گرمای زیاد باید نگهداری کنید.

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
--------------------------------------------------------------------------------

سلام دوستان
یعنی وسط بازی کردن.

مشخصات سیستم
ram 512
hard 40
MOdel 3002 acer

کمکم کنید.
یا حق

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
--------------------------------------------------------------------------------

سلام دوستان
یعنی وسط بازی کردن.

مشخصات سیستم
ram 512
hard 40
MOdel 3002 acer

کمکم کنید.
یا حق

سلام
سی پی یو معمولا در هنگام بازی بیشترین میزان پردازش را دارد و در نتیجه حرارت زیادی در آن هنگام پیدا می کند و اگر فن سی پی یو نتواند خنکای لازم را به سی پی یو داده و از میزان حرارت سی پی یو بکاهد سیستم جهت جلوگیری از هرگونه پیشامد بعدی اتوماتیک وار خاموش می شود تا گرمای سی پی یو به حد نرمال برسد.
برای رفع مشکل می بایستی فن سی پی یو سرویس گردیده و کمی سیلیکون هم به سی پی یو چسبانیده شود.
در صورت تمایل تماس بگیرید.

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
دوستان من یه دونه SZ650 دارم ، توی همه جا نوشتن که باطریش از 3-6 ساعت نگه میداره ، اما من در بهترین شرایط ( Power saver ) دو ساعت و 8 دقیقه کار میکنه . مشکل کجاست ؟!

mehran50

کاربر فعال موسیقی
لایک‌ها
1,690
دوستان من یه دونه SZ650 دارم ، توی همه جا نوشتن که باطریش از 3-6 ساعت نگه میداره ، اما من در بهترین شرایط ( Power saver ) دو ساعت و 8 دقیقه کار میکنه . مشکل کجاست ؟!

مشکلی نیست زیاد به نوشته ها اعتماد نکنید

bita4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

منم همین مدل لپ تاپ رو دارم. یک بار هم امتحان کردم، در حالت speed چهار ساعت و نیم باتری داشت. فکر می کنم این بستگی به نوع کاری داره که با اون انجام می دید. 6 ساعت هم مربوط به وقتی است که شما از حالت stamina استفاده می کنید که brightness صفحه به حداقل می رسه. کلا اگه بلوتوث و wan روشن باشه ، تخلیه باتری سریعتر می شه.
موفق باشید.:)

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
منم همین مدل لپ تاپ رو دارم. یک بار هم امتحان کردم، در حالت speed چهار ساعت و نیم باتری داشت. فکر می کنم این بستگی به نوع کاری داره که با اون انجام می دید. 6 ساعت هم مربوط به وقتی است که شما از حالت stamina استفاده می کنید که brightness صفحه به حداقل می رسه. کلا اگه بلوتوث و wan روشن باشه ، تخلیه باتری سریعتر می شه.
موفق باشید.:)
من در حالت stamina بیشتر از 1 ساعت ونیم نتونستم باهاش کار کنم ، تموم میشه ، با پایین ترین برایتنس ...
در ضمن وقتی مینویسه یه ساعت باطریت مونده ، طرفای 20 دقیقه تمومه ، مشکل از باطریه درسته ؟

bita4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من در حالت stamina بیشتر از 1 ساعت ونیم نتونستم باهاش کار کنم ، تموم میشه ، با پایین ترین برایتنس ...
در ضمن وقتی مینویسه یه ساعت باطریت مونده ، طرفای 20 دقیقه تمومه ، مشکل از باطریه درسته ؟

احتمالا مشکل از باتریه. یعنی این خیلی غیر طبیعیه که بعد از شارژ کامل، به این زودی باتری خالی بشه. فکر می کنم بهتره یه سر به گارانتیش بزنی.

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
احتمالا مشکل از باتریه. یعنی این خیلی غیر طبیعیه که بعد از شارژ کامل، به این زودی باتری خالی بشه. فکر می کنم بهتره یه سر به گارانتیش بزنی.
ترجیح میدم برم یه باطری high capacity بخرم ، چون دیدم که چجوری با لپتاپ ها سر میکنن ، انگار دارن جعبه ی پفک اینور اونور میکنن ...

بالا