دوستان من یه acer travelmate 4000 دارم که می خوام به تلویزیون وصلش کنم لذا از s video لب تاب فیش می زنم به tv و در داخل optione خود لب تاب هم تنظیم می کنم external monitor اما تصویر ندارم رو tv . جریان چیه اگر امکان داره بنده را راهنمایی بفرمایید
دوستان اگه یه مدت طولانی نخوای از لپ تاب استفاده کنی ایا باطریش نگهداری خاصی میخواد؟ ایا به باطری اش اسیب وارد نمیشه؟ باید باطریش رو خالی کنم یا باطریش رو جدا کنم؟ در کل اگه لازمه کار خاصی بکنم لطفا اساتید راهنمایی کنن
سلام
بهتر است حداقل یکبار در هفته باطری را تخلیه کامل و سپس مجددا شارژ کنید تا تمام سلولهای باطری تخلیه و بارگذاری شوند.
manzuram 2 -3 mah bekhay estefadeh nakoni,akhe man ke nistam ta sharjesh konam,unvagt taklif chieh???????????????
خوب وقتی نیستی بفروش خیال خودت را راحت کن
ولی کلا در چنین مواردی باطری را در محیطی بدور از نور و گرمای زیاد باید نگهداری کنید.
--------------------------------------------------------------------------------
سلام دوستان
من وقتی روی نوت بوکم بازی نصب می کنم
سیستم خود به خود بعد از 10 دقیقه که بازی رو اجرا میکنم خاموش میشه.
یعنی وسط بازی کردن.
از شارجر هم استفاده می کنم نه یاتری.
در ضمن توی تنظیمات بایوس که میرم بعد از 10 دقیقه همین طوری میشه.
یعنی وقتی که سرعت فن Cpu بالا میره.
مشخصات سیستم
CPU 2800 sempron amd 1/6 GH
ram 512
hard 40
grafic 64 or 128 sher ( از رم میگیره)
MOdel 3002 acer
کمکم کنید.
یا حق
دوستان من یه دونه SZ650 دارم ، توی همه جا نوشتن که باطریش از 3-6 ساعت نگه میداره ، اما من در بهترین شرایط ( Power saver ) دو ساعت و 8 دقیقه کار میکنه . مشکل کجاست ؟!
دوستان من یه دونه SZ650 دارم ، توی همه جا نوشتن که باطریش از 3-6 ساعت نگه میداره ، اما من در بهترین شرایط ( Power saver ) دو ساعت و 8 دقیقه کار میکنه . مشکل کجاست ؟!
من در حالت stamina بیشتر از 1 ساعت ونیم نتونستم باهاش کار کنم ، تموم میشه ، با پایین ترین برایتنس ...منم همین مدل لپ تاپ رو دارم. یک بار هم امتحان کردم، در حالت speed چهار ساعت و نیم باتری داشت. فکر می کنم این بستگی به نوع کاری داره که با اون انجام می دید. 6 ساعت هم مربوط به وقتی است که شما از حالت stamina استفاده می کنید که brightness صفحه به حداقل می رسه. کلا اگه بلوتوث و wan روشن باشه ، تخلیه باتری سریعتر می شه.
موفق باشید.
من در حالت stamina بیشتر از 1 ساعت ونیم نتونستم باهاش کار کنم ، تموم میشه ، با پایین ترین برایتنس ...
در ضمن وقتی مینویسه یه ساعت باطریت مونده ، طرفای 20 دقیقه تمومه ، مشکل از باطریه درسته ؟
ترجیح میدم برم یه باطری high capacity بخرم ، چون دیدم که چجوری با لپتاپ ها سر میکنن ، انگار دارن جعبه ی پفک اینور اونور میکنن ...احتمالا مشکل از باتریه. یعنی این خیلی غیر طبیعیه که بعد از شارژ کامل، به این زودی باتری خالی بشه. فکر می کنم بهتره یه سر به گارانتیش بزنی.