• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

علی1800

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزیز
باز هم از شما کمک می خواستم:blush:
من ویندوز لبتاب رو که ویستا بود به علت مشکل صدا به xp تغییر دادم و درایو c را فرمت کردم ویندوز نصب شد و مشکل صدا کاملا حل شد.
ولی مشکل جدیدی درست شد نمی دونم به چه علت بعد از نصب ویندوز جدید درایو ریکاوری که در درایو D بود حالا شده درایو c و ویندوز در درایو d ذخیره شده..
حالا من میخواسم برای حل این مشکل پارتیشن بندی رو عوض کنم وجای درایو ها به حالت اول برگردونم. از طرفی میخوام از درایو ریکاوری بکاب بگیرم که از بین نره.
حالا سوال:
1 از درایو ریکاوری چطور وبا چه برنامه ای بکاب بگیرم رو dvd ؟
2.از بکاب گرفته شده چطور میشه سیستم رو دوباره ریکاور کرد به حالت اولیه کارخونه؟
و به نظر شما من کلا برای جابجایی این درایو c و d چه کار کنم از اول فرمت و پارتیشن بندی کنم؟
نظر خودم اینه که اگه بشه سیستم رو 1 جوری به حالت اولیه کارخونه برگردونم

سیستم: دل 1501 amd 1.6 turion x2

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
عزیز من مشکل صدای شما اصلا ربطی به ویندوز نداشت !!!

شما فقط نباید درایورشو نصب میکردی ! از درایور خود ویندوز اگه استفاده بکنی مشکلت حل میشه

من این نگته رو بار ها گفتم !

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
من خودم چون از این قرتی بازی ها خوشم نمی یومد از اول بسم الله ، زدم فاتحه پارتیشن بندیشو

خوندم و طبق نیاز خودم چهار تا پارتیشت 40 و 20 و 20 و20 ساختم .

این کار رو هم در همون ابتدای نصب ویندوز انجام دادم .

موفق باشید

علی1800

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من خودم چون از این قرتی بازی ها خوشم نمی یومد از اول بسم الله ، زدم فاتحه پارتیشن بندیشو

خوندم و طبق نیاز خودم چهار تا پارتیشت 40 و 20 و 20 و20 ساختم .

این کار رو هم در همون ابتدای نصب ویندوز انجام دادم .

موفق باشید

من هم الان دقیقا کار شمارو انجام دادم و بیخیال ریکاوری شدم:rolleyes:
از پاسخ شما هم ممنون:happy:

takta

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام دوستان يه سوال داشتم در مورد dell inspiron6400 mm061 با 1 گيگ رم و 224 گرافيک اينتل ، همونطور که ميدونيد گرافيکش share هست ولي براي بازي هايي که گرافيک 128 ميخواد هم کم مياره و ميخواستم بدونم اگر رم به 2 گيگ افزايش بدم مشکلش حل ميشه؟ يا اينکه بايد بيخيال بازي شد ؟ يا اينکه آپشن هاي خاصي داره که من بي اطلاعم ...

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
آپشن که بلی ... آپشن داره ...

اول اینکه شما بفرمایین چه بازی مد نظرتون هست ...

دوم اینکه حتما موقع بازی ، سیستم رو به برق ووصل کنین و باطری رو روی High Perfomance بزارین .

takta

Registered User
لایک‌ها
2
مرسی از جواابتون در مورد بازی n4s carbon رو که اصلا اجرا نمیکنه ولی mostwantedرو بعد از یک بار restart resolation 800*600 و low کردن تمام detail هاش بدون گیر اجرا میکنه ، در هر صورت سوال من اینه که برای افزایش مموری گرافیک باید رم سیستم رو افزایش بدم؟
در مورد آپشن هم باید بگم که performance رو high هست بازم همینه درایور جدید اینتل هم دانلود کردم بازم تاثیری نداشت.

البته باید بگم که من وقتی سیستم رو گرفتم فقط روش ویندوز xp sp1 نصب کردم و cd dos رو نریختم ولی بازم فکر نمیکنم که ربطی داشته باشه به محیط ویندوز ...

در ضمن در cd driver dell یه 32bit diagnostic داره که نوشته for advance graphic user ولی باید از setup motherboard اجراش کنی این کارو کردم ولی فقط system رو check میکنه کار خاصی نمیکنه .

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
خوب ببینین شما به اسم 256 این کارت اصلا توجه نکنین !

256 share در حقیقت یعنی کشک و آب دوغ خیار ... مثلا x1400 هم روی مدل 6400 نصب بودش ،

256 هستش ، ولی با هم خیلی فرق دارن ، چون اولا GPU هاشون با هم فرق دارن و دومن

intel رمش share هستش ، و ATI بصورت DEDICATED یا به عبارت دیگه مربوط به خود کارت هستش ....

شما پریز رو وصل کردین ؟

takta

Registered User
لایک‌ها
2
بله دوست عزیز با ac و بدون ac فرقی نمیکنه ، دقیقا من هم همین رو میخوام بدونم که گرافیک از رم share میکنه الان رم من 1گیگ هست اگه 2 گیگ بشه تاثیر داره یا هزینه بیخوده ، مرسی از توجه شما

naghsh_e_khial

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
زنده کردن باطری های لپ تاپ مرده!

به حق چیزهای ندیده و نشنیده! همین الان این ویدئو را در متاکافه دیدم، بر اساس این ویدئو اگر یک باطری لپ تاپ را که به رحمت خدا رفته است و بعد از 6 ماه الی یک سال جان کندن دیگر بیشتر از10 تا 15 دقیقه شارژ نگه نمیدارد 14 - 15 ساعت در فریزرتان فریز کنید و بعد از فریز کردن 3 الی 4 بار شارژ و دشارژ کنید، باطری دوباره جان پیدا میکند و میتواند بین 1 الی 2 ساعت باز هم شارژ نگه دارد و به لپ تاپ شما برق رسانی کند!! حالا اصلا کسی توجيه علمی برای این قضیه سراغ دارد؛ آیا؟؟!

لینک فیلتره .. از فیلتر شکن استفاده کنین.. :(

+ صفحه این ویدئو در Metacafe

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
زنده کردن باطری های لپ تاپ مرده!

به حق چیزهای ندیده و نشنیده! همین الان این ویدئو را در متاکافه دیدم، بر اساس این ویدئو اگر یک باطری لپ تاپ را که به رحمت خدا رفته است و بعد از 6 ماه الی یک سال جان کندن دیگر بیشتر از10 تا 15 دقیقه شارژ نگه نمیدارد 14 - 15 ساعت در فریزرتان فریز کنید و بعد از فریز کردن 3 الی 4 بار شارژ و دشارژ کنید، باطری دوباره جان پیدا میکند و میتواند بین 1 الی 2 ساعت باز هم شارژ نگه دارد و به لپ تاپ شما برق رسانی کند!! حالا اصلا کسی توجيه علمی برای این قضیه سراغ دارد؛ آیا؟؟!

لینک فیلتره .. از فیلتر شکن استفاده کنین.. :(

+ صفحه این ویدئو در Metacafe

بله . وی نه در مورد باطریهای جدید

من لینک رو ندیدم ولی سرما باعث جمع شدن لیتیوم شده که در مواردی نادر موجب جلوگیری از رسوب سیاه میشود

از توجه شما ممنون .

در ضمن من یکی از پر طرفدار ترین اشخاص سایت metacafe هستم:)

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
من حدود دو ماهی میشه که لپ تاپ خریدم تو این مدت خیلیی کم از باتری استفاده کردم
اما دفعه اول لپ تاپ رو شارژ اولیه نکردم! تو این چند باری که از باتری استفاده کردم
باتری رو روی power saver گذاشتم که شارژ بیشتری داشته باشه ! اما خیلی زود
باتری خالی میکنه! یعنی وقتی با یه برنمه ای کار می کنم به جز word امثال اون
باتری در عرض 1/5 ساعت خالی میشه!
البته موقع شارژ روی همین power saver هم شارژ کردم!
باتری لپ تاپ هم 6 سلولی و لپ تاپ هم مدل hp pv 2550 هست !
نمی دونم مشکل چیه ؟
در ضمن وقتی باتری رو کاملا شارژ می کنم بعد از مدتی بین یک تا دو روز که می خوام ازش
استفاده کنم شارژ باتری بین 10-20 درصد کم شده در صورتی که من با شارژ
100 درصد باتری رو شارژ کرده بودم
ممنون میشم راهنمایی کنید

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
من حدود دو ماهی میشه که لپ تاپ خریدم تو این مدت خیلیی کم از باتری استفاده کردم
اما دفعه اول لپ تاپ رو شارژ اولیه نکردم! تو این چند باری که از باتری استفاده کردم
باتری رو روی power saver گذاشتم که شارژ بیشتری داشته باشه ! اما خیلی زود
باتری خالی میکنه! یعنی وقتی با یه برنمه ای کار می کنم به جز word امثال اون
باتری در عرض 1/5 ساعت خالی میشه!
البته موقع شارژ روی همین power saver هم شارژ کردم!
باتری لپ تاپ هم 6 سلولی و لپ تاپ هم مدل hp pv 2550 هست !
نمی دونم مشکل چیه ؟
در ضمن وقتی باتری رو کاملا شارژ می کنم بعد از مدتی بین یک تا دو روز که می خوام ازش
استفاده کنم شارژ باتری بین 10-20 درصد کم شده در صورتی که من با شارژ
100 درصد باتری رو شارژ کرده بودم
ممنون میشم راهنمایی کنید

در این مورد در تاپیک ترفند های مربوط به افزایش عمر باتری زیاد گفته شده http://forum.persiantools.com/t57125.html

ولی جامن من این سوال مال این تاپیک نبودا:)

از توجه شما ممنون

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
در این مورد در تاپیک ترفند های مربوط به افزایش عمر باتری زیاد گفته شده http://forum.persiantools.com/t57125.html

ولی جامن من این سوال مال این تاپیک نبودا:)

از توجه شما ممنون
ممنونم ! راستش اون تاپیک رو ندیدم!
البته بازم در این مورد سوال دارم که اونجا می پرسم!
با تشکر

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
سلام
بعد از کلي گشتن و پرس و جو بالاخره X2 1501 رو پيدا کردم ...ولي اول کاري باهاش کلي مشکل دارم يکيش اينه که نميشه 2 ويندوز رو با هم داشت.
و دوميش که اعصاب خورد کن تره اينکه ضعيف ترين بازي ها هم با اين نت بوک به سختي و با کلي فريم دزدي!! اجرا ميشه ...کسي با اين نت بوک کار کرده؟...يا ميتونه کمکم کنه؟

پ ت: توی cpuz مشخصات چیپست زو زده radeon x 200 express !!! مگه نباید X1150 باشه؟(یه بار هم توی ویستا گرافیک رو همین radeon X200 express شناخته بود!!)
:blink: New Bitmap Image.JPG

:blink: New Bitmap Image2.JPG :blink:

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
سلام
بعد از کلي گشتن و پرس و جو بالاخره X2 1501 رو پيدا کردم ...ولي اول کاري باهاش کلي مشکل دارم يکيش اينه که نميشه 2 ويندوز رو با هم داشت.
و دوميش که اعصاب خورد کن تره اينکه ضعيف ترين بازي ها هم با اين نت بوک به سختي و با کلي فريم دزدي!! اجرا ميشه ...کسي با اين نت بوک کار کرده؟...يا ميتونه کمکم کنه؟

پ ت: توی cpuz مشخصات چیپست زو زده radeon x 200 express !!! مگه نباید X1250 باشه؟(یه بار هم توی ویستا گرافیک رو همین radeon X200 express شناخته بود!!)
:blink: مشاهده پیوست 29641

:blink: مشاهده پیوست 29642 :blink:

سلام
در خصوص ویندوز باید بگویم می توان هر دو نسخه از ویندوز XP و VISTA را روی لپ تاپ فوق نصب کرد.
درایورهایش هم موجود است.

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
سلام
در خصوص ویندوز باید بگویم می توان هر دو نسخه از ویندوز XP و VISTA را روی لپ تاپ فوق نصب کرد.
درایورهایش هم موجود است.
ویندوز رو بعد از کلی دنگ و فنگ امروز تونستم نصب کنم...ولی هنوز با بازیا مشکل دارم..یکی از رفقا داره با گرافیک 128 اینتل بازی میکنه....ولی من با این ای تی آی 256حتی نمیتونم در حالت مینیمم اون رو درست بالا بیارم!

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
شما سیستم رو به برق وصل میکنین هنگامه بازی ؟

بله ...فرقی با حالت باطری نداره...امروز بایوس رو هم آپدیت کردم و رم vga 320 mb شد ولی بی تاثیر بود!
call of duty 2 با 10 فریم اجرا میشه!!!! (640X480) یکی نیست با این لپ تاپ کار کرده باشه؟

بالا