سلام دوستان عزیز
باز هم از شما کمک می خواستم:blush:
من ویندوز لبتاب رو که ویستا بود به علت مشکل صدا به xp تغییر دادم و درایو c را فرمت کردم ویندوز نصب شد و مشکل صدا کاملا حل شد.
ولی مشکل جدیدی درست شد نمی دونم به چه علت بعد از نصب ویندوز جدید درایو ریکاوری که در درایو D بود حالا شده درایو c و ویندوز در درایو d ذخیره شده..
حالا من میخواسم برای حل این مشکل پارتیشن بندی رو عوض کنم وجای درایو ها به حالت اول برگردونم. از طرفی میخوام از درایو ریکاوری بکاب بگیرم که از بین نره.
حالا سوال:
1 از درایو ریکاوری چطور وبا چه برنامه ای بکاب بگیرم رو dvd ؟
2.از بکاب گرفته شده چطور میشه سیستم رو دوباره ریکاور کرد به حالت اولیه کارخونه؟
و به نظر شما من کلا برای جابجایی این درایو c و d چه کار کنم از اول فرمت و پارتیشن بندی کنم؟
نظر خودم اینه که اگه بشه سیستم رو 1 جوری به حالت اولیه کارخونه برگردونم
سیستم: دل 1501 amd 1.6 turion x2
باز هم از شما کمک می خواستم:blush:
من ویندوز لبتاب رو که ویستا بود به علت مشکل صدا به xp تغییر دادم و درایو c را فرمت کردم ویندوز نصب شد و مشکل صدا کاملا حل شد.
ولی مشکل جدیدی درست شد نمی دونم به چه علت بعد از نصب ویندوز جدید درایو ریکاوری که در درایو D بود حالا شده درایو c و ویندوز در درایو d ذخیره شده..
حالا من میخواسم برای حل این مشکل پارتیشن بندی رو عوض کنم وجای درایو ها به حالت اول برگردونم. از طرفی میخوام از درایو ریکاوری بکاب بگیرم که از بین نره.
حالا سوال:
1 از درایو ریکاوری چطور وبا چه برنامه ای بکاب بگیرم رو dvd ؟
2.از بکاب گرفته شده چطور میشه سیستم رو دوباره ریکاور کرد به حالت اولیه کارخونه؟
و به نظر شما من کلا برای جابجایی این درایو c و d چه کار کنم از اول فرمت و پارتیشن بندی کنم؟
نظر خودم اینه که اگه بشه سیستم رو 1 جوری به حالت اولیه کارخونه برگردونم
سیستم: دل 1501 amd 1.6 turion x2