• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

bita4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت اساتید
من امروز ویندوز XP رو روی نوت بوک خودم نصب کردم(sony vaio sz 650n/c). ولی بعد از نصب ایکس پی روی درایو f که خودم ایجاد کردم، دیگه نمی تونم وارد ویستا بشم. یعنی سیستم از اول وارد xp میشه و اصلا ویستا رو نمی شناسه. سعی کردم با رایت کلیک روی my computer ویستا رو default کنم، ولی اصلا اسمی از ویستا نبود.:(
به نظر شما چیکار باید بکنم؟ پیشاپیش از راهنمایی هاتون ممنونم.

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
باتری نوتبوک vaio من کارنمی کنه !!!!

قسمت power meter رو نگاه کردم دیدم که اصلا باتری رو detect نمی کنه و نوشته unknown !!!!!!!! فکر می کنید مشکل از چیه ؟؟؟ احتمال داره سوکت اتصال باتری مشکل پیدا کرده باشه؟

البته یه چند وقتی بود که باتری خیلی زود و به صورت غیر عادی شارژش تموم میشد ولی امروز اصلا با باتری روشن نشد!!!؟؟

farzamt

Registered User
لایک‌ها
0
آقا تو رو خدا یکی کمک کنه
من 1 لپ تاپ اسلیم دارم که 2 روزه بعد از نیم ساعت کار کردن (حتی روشن بودن) خود به خود خاموش میشه و 3 تا چراغ (پاور و کَپس لاک و ...) شروع میکنند به چشمک زدن دائمی و دیگه روشن نمیشه تا باطری رو یا آداپتورش رو در نیارم البته اینو هم بگم که شدیداً هم داغ میشه
اگه کسی اطلاعاتی بده ممنون میشم
میخوام بدونم سی پی یو خراب شده یا مشکل از چیزه دیگه ای ؟

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
آقا تو رو خدا یکی کمک کنه
من 1 لپ تاپ اسلیم دارم که 2 روزه بعد از نیم ساعت کار کردن (حتی روشن بودن) خود به خود خاموش میشه و 3 تا چراغ (پاور و کَپس لاک و ...) شروع میکنند به چشمک زدن دائمی و دیگه روشن نمیشه تا باطری رو یا آداپتورش رو در نیارم البته اینو هم بگم که شدیداً هم داغ میشه
اگه کسی اطلاعاتی بده ممنون میشم
میخوام بدونم سی پی یو خراب شده یا مشکل از چیزه دیگه ای ؟

سلام
احتمالا فن سی پی یو و پاور لپ تاپ در اثر عدم سرویس دچار کاهش دور فن شده است.
با سرویس سخت افزاری مشکلتان حل می شود.
در صورت نیاز تماس بگیرید.

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
باتری نوتبوک vaio من کارنمی کنه !!!!

قسمت power meter رو نگاه کردم دیدم که اصلا باتری رو detect نمی کنه و نوشته unknown !!!!!!!! فکر می کنید مشکل از چیه ؟؟؟ احتمال داره سوکت اتصال باتری مشکل پیدا کرده باشه؟

البته یه چند وقتی بود که باتری خیلی زود و به صورت غیر عادی شارژش تموم میشد ولی امروز اصلا با باتری روشن نشد!!!؟؟

ipc جان ممنون میشم در مورد مشکل من هم نظرتو بگی

ParsiKade

Registered User
لایک‌ها
6
آقایون بجای خاموش کردن سیستم اگه روی Hibernate بگذارمش ( توی ویستا فکر کنم فقط هست ) و به مدت بیشتر از 7 8 ساعت در لپ لاپو ببندم مشکلی پیش نمیاد ؟ چون وقتی این کارو میکنم همه ی قطعات غیر فعال میشن !

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
ipc جان ممنون میشم در مورد مشکل من هم نظرتو بگی

سلام
این مشکل که باطری را دیتکت نمیکند مربوط به کانکتور اتصال باطری به لپ تاپ می شود که مشکل حادی نباید باشد.
از سویی از آنجاییکه باطری قبل از آن زود به زود خالی می کرد می توان نتیجه کلی گرفت که مشکل شما همان مشکل کانکتور باطری است نه خود باطری.
یکی دو بار باطری را از جای خود درآورده و مدت یک ساعت بیرون از دستگاه بگذارید و دومرتبه به جایش برگردانید مشکلتان حل می شود.

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام
این مشکل که باطری را دیتکت نمیکند مربوط به کانکتور اتصال باطری به لپ تاپ می شود که مشکل حادی نباید باشد.
از سویی از آنجاییکه باطری قبل از آن زود به زود خالی می کرد می توان نتیجه کلی گرفت که مشکل شما همان مشکل کانکتور باطری است نه خود باطری.
یکی دو بار باطری را از جای خود درآورده و مدت یک ساعت بیرون از دستگاه بگذارید و دومرتبه به جایش برگردانید مشکلتان حل می شود.

چندین بار این کار رو کردم .یعنی باتری رو در اوردم و بعد از چند ساعت سر جاش گذاشتم ولی باز هم DETECT نمی کنه :(:(:(
منم احساس میکنم مشکل از کانکتور هست ولی متاسفانه حل نمیشه.دیگه نمیدونم چیکار باید کنم؟؟؟؟

باز هم به خاطر راهنمایتون ازتون ممنونم.

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
چندین بار این کار رو کردم .یعنی باتری رو در اوردم و بعد از چند ساعت سر جاش گذاشتم ولی باز هم DETECT نمی کنه :(:(:(
منم احساس میکنم مشکل از کانکتور هست ولی متاسفانه حل نمیشه.دیگه نمیدونم چیکار باید کنم؟؟؟؟

باز هم به خاطر راهنمایتون ازتون ممنونم.

سلام
تنها راه باقیمانده اینست که لپ تاپتان را از نزدیک بررسی کنم.

ParsiKade

Registered User
لایک‌ها
6
آقایون بجای خاموش کردن سیستم اگه روی Hibernate بگذارمش ( توی ویستا فکر کنم فقط هست ) و به مدت بیشتر از 7 8 ساعت در لپ لاپو ببندم مشکلی پیش نمیاد ؟ چون وقتی این کارو میکنم همه ی قطعات غیر فعال میشن !

کسی جواب من رو نمی ده ؟ :eek:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
سلام دوستان ...
من یه لپتاپ سونی SZ650 دارم که همه ش ییهو هنگ میکنه ... و دیگه هیچ کاری باهاش نمیشه کرد .
میخواستم اولا" دلایل احتمالی این اتفاق رو بدونم ...
دوما" اگه بخوام ویندوز جدید بریزم ، این همه برنامه ی جانبی مهم مثل Finger Print و Windows Mobile Center که توش Brightness ِ ال سی دی رو مشخص میکنیم یا از همه مهمتر VAIO Recovery Center . تازه کلی درایور حیاطی هست که من نمیدونم و برنامه که بدون اون لپتاپ به مشکل میخوره ...
اینارو میشه بعدا" نصب کرد ؛ جایی هست که اینارو داشته باشه ؟

پیشنهاد شما در مورد این مشکل و همینطور نصب ویندوز چیه ؟

ممنون

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
سلام دوستان ...
من یه لپتاپ سونی SZ650 دارم که همه ش ییهو هنگ میکنه ... و دیگه هیچ کاری باهاش نمیشه کرد .
دوما" اگه بخوام ویندوز جدید بریزم ، این همه برنامه ی جانبی مهم مثل Finger Print و Windows Mobile Center که توش Brightness ِ ال سی دی رو مشخص میکنیم یا از همه مهمتر VAIO Recovery Center . تازه کلی درایور حیاطی هست که من نمیدونم و برنامه که بدون اون لپتاپ به مشکل میخوره ...
اینارو میشه بعدا" نصب کرد ؛ جایی هست که اینارو داشته باشه ؟

پیشنهاد شما در مورد این مشکل و همینطور نصب ویندوز چیه ؟

ممنون

سلام
مشکلتان با نصب مجدد ویندوز حل می شود.
دو راه وجود دارد:
1- نصب ویندوز ویستا از روی دی وی دی ریکاوری (دی وی دی ریکاوری ویستا لپ تاپ فوق را موجود داریم)
2- نصب ویندوز XP همراه با تمامی درایورهای مورد نیاز ویندوز XP (این را هم موجود داریم).
در صورت تمایل تماس بگیرید.

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
سلام
مشکلتان با نصب مجدد ویندوز حل می شود.
دو راه وجود دارد:
1- نصب ویندوز ویستا از روی دی وی دی ریکاوری (دی وی دی ریکاوری ویستا لپ تاپ فوق را موجود داریم)
2- نصب ویندوز XP همراه با تمامی درایورهای مورد نیاز ویندوز XP (این را هم موجود داریم).
در صورت تمایل تماس بگیرید.
سلام ، ممنون ، من با vaio recovery center ، ویندوز ویستا رو برگردوندم به Factory Default
اما مشکل همچنان هست ...

با این وجود همچنان بر باور درست شدن با نصب مجدد ویندوز هستید ؟

و اینکه دی وی دی های ویستا و اکس پی ، مثل همین دیفالتش ، پر از برنامه های AOL & Napster و برنامه های Trial هست یا فقط کاربردی ها رو به همراه داره ...

برای تماس باید چیکار کنم ؟

ممنون

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
سلام ، ممنون ، من با vaio recovery center ، ویندوز ویستا رو برگردوندم به Factory Default
اما مشکل همچنان هست ...

با این وجود همچنان بر باور درست شدن با نصب مجدد ویندوز هستید ؟

و اینکه دی وی دی های ویستا و اکس پی ، مثل همین دیفالتش ، پر از برنامه های AOL & Napster و برنامه های Trial هست یا فقط کاربردی ها رو به همراه داره ...

برای تماس باید چیکار کنم ؟

ممنون

سلام
دی وی دی ریکاوری ویستا دقیقا همان نسخه ای است که شما بر روی لپ تاپتان نصب کرده اید ؛ با همان application ها و نرم افزارهای Trial . لیکن ارزش یک ویندوز ارجینال به نرم افزارهای Trial و متعلقاتش نیست بلکه به نسخه رجیستر شده و یونیک ویندوز است. چرا که اغلب نرم افزارهای ارائه شده همراه با ویندوز ویستا که روی لپ تاپتان نصب شده است یا دارای محدودیت مدت استفاده 30 روز بوده و یا اینکه جهت فعال کردن نیاز به دریافت سریال نامبر در ازای پرداخت هزینه خرید اینترنتی دارند.
با نصب ویندوز XP هم صرفا سیستم عامل همراه با کلیه درایورهای سخت افزاری بر روی لپ تاپ شما آماده اجرا می گردد.
جهت تماس می توانید با شماره تلفن 88942935 و یا همراه 09121597922 با اینجانب فاضلی تماس بگیرید.

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
سلام
دی وی دی ریکاوری ویستا دقیقا همان نسخه ای است که شما بر روی لپ تاپتان نصب کرده اید ؛ با همان application ها و نرم افزارهای Trial . لیکن ارزش یک ویندوز ارجینال به نرم افزارهای Trial و متعلقاتش نیست بلکه به نسخه رجیستر شده و یونیک ویندوز است. چرا که اغلب نرم افزارهای ارائه شده همراه با ویندوز ویستا که روی لپ تاپتان نصب شده است یا دارای محدودیت مدت استفاده 30 روز بوده و یا اینکه جهت فعال کردن نیاز به دریافت سریال نامبر در ازای پرداخت هزینه خرید اینترنتی دارند.
با نصب ویندوز XP هم صرفا سیستم عامل همراه با کلیه درایورهای سخت افزاری بر روی لپ تاپ شما آماده اجرا می گردد.
جهت تماس می توانید با شماره تلفن 88942935 و یا همراه 09121597922 با اینجانب فاضلی تماس بگیرید.
ممنون ...
تماس میگیرم ...

پس میفرمایید جدا شدن از این نسخه اشتباه هست ؟ چون من با تکرار و خطا فهمیدم مشکل از نرم افزار مودم وایرلس هست و الان با دایال آپ مشکلی ندارم ...

ParsiKade

Registered User
لایک‌ها
6
کسی جواب منو نمیده ؟! :D

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
کسی جواب منو نمیده ؟! :D

نه مشکلی ایجاد نمیکند.
منتها فلسفه HIBERNATE بیشتر جهت مواقعی است که شما نیاز داشته باشید محتویات رم که تا آن لحظه ذخیره شده است تا نوبت بعدی که با سیستمتان کار می کند محفوظ باقی بماند. اگر موارد مصرف اینچنینی دارید از HIBERNATE استفاده کنید در غیر اینصورت STAND BY توصیه می شود.

ParsiKade

Registered User
لایک‌ها
6
نه مشکلی ایجاد نمیکند.
منتها فلسفه HIBERNATE بیشتر جهت مواقعی است که شما نیاز داشته باشید محتویات رم که تا آن لحظه ذخیره شده است تا نوبت بعدی که با سیستمتان کار می کند محفوظ باقی بماند. اگر موارد مصرف اینچنینی دارید از HIBERNATE استفاده کنید در غیر اینصورت STAND BY توصیه می شود.
سلام،

ممنون از جوابتون ولی من Stand by اینجا پیدا نکردم ... فکر کنم توی ویستا همون Sleep باشه نه ؟

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام دوستان ...

ممنون

حواست هست که چه مواقعی هنگ میکنه ؟؟ فقط مواقعی که انلاین هستی ؟؟ چون sz منم این مشکل رو داره ولی اونجوریکه متوجه شدم فقط مواقعی این اتفاق میفته که کانکت هستم البته از همون اول خرید اینطوری نبود و ماه ها بعد بود که این هنگ کردن ها شروع شد .:(:(

بالا