• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
حواست هست که چه مواقعی هنگ میکنه ؟؟ فقط مواقعی که انلاین هستی ؟؟ چون sz منم این مشکل رو داره ولی اونجوریکه متوجه شدم فقط مواقعی این اتفاق میفته که کانکت هستم البته از همون اول خرید اینطوری نبود و ماه ها بعد بود که این هنگ کردن ها شروع شد .:(:(
آره ؛ دقیقا" امتحان کردم ... حتی واسه ی اطمینان یه دور با Vaio Recovery برگردوندمش به دیفالت کارخونه ، بعد فقط باهاش کانکت شدم ، هنگ میکنه در حد بنز ...

، وایرلس یا دی اس ال دارید درسته ؟!

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
نه .اتفاقا با DIAL UP کانکت میشم. ولی هنوز شک دارم که دلیل اصلی این باشه؟؟
من امتحان کردم ... فقط با برنامه ی مودم وایرلس هنگ میکنه ...
Ealy جان شما هنوز ویستا داری روش ؟

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
من امتحان کردم ... فقط با برنامه ی مودم وایرلس هنگ میکنه ...
Ealy جان شما هنوز ویستا داری روش ؟

نه ویندوز من از اول XP بود. من اوایل فکر میکردم مشکل به خاطر گرم شدن زیاد ،در اثر کار مداومه.ولی چند بار موقعی که تازه روشنش کرده بودم هنگ کرد در نتیجه این فرضیه هم باطل شد.

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
anyway من این مشکل رو فقط موقع کانکت شدن دارم اونم فقط وایرلس ...

s_s00002007

Registered User
لایک‌ها
1
سلام خدمت دوستان .چند وقتیه لپ تاپ خود به خود و ناگهانی خاموش میشه اولش hibernate میکرد اما الان رسما خاموش میشه جالب اینکه روشن نمیشه یا اینکه بهد مدتی خودش روشن میشه.
من تنظیمات حرارت cpu و باطری رو چک کردم فقط باطریش بعد شارژ زود تخلیه میکنه . بعضی وقت ها اصلا روشن نمیشه
البنه وقتی باطری رو در میارم و دوباره نصب میکنم برای 4 و 5 ثانیه روشن و زود خاموش میشه ...
اگه بدون باطری به برق وصل کنم دوباره کار نمیکنه .
vaio FE11H

منتظر راهنمایی دوستان هستم

arashy29

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه چند وقتی هستش که BSOD یا همون صفحات آبی رنگ مخصوص error به جون dell d620 من افتاده و حسابی حالمو گرفته ظاهرا RAM سیستم مشکل داره !
قبل از تعویض RAM میخوام از این موضوع مطمئن بشم آیا دوستان نرم افزار خوبی رو در این مورد میشناسن که بتونه مشکلات سخت افزاری RAM رو تشخیص بده ؟
با سپاس فراوان

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
یه چند وقتی هستش که BSOD یا همون صفحات آبی رنگ مخصوص error به جون dell d620 من افتاده و حسابی حالمو گرفته ظاهرا RAM سیستم مشکل داره !
قبل از تعویض RAM میخوام از این موضوع مطمئن بشم آیا دوستان نرم افزار خوبی رو در این مورد میشناسن که بتونه مشکلات سخت افزاری RAM رو تشخیص بده ؟
با سپاس فراوان

سلام
ممکن است ایراد از اپتیکال درایو، رم و یا حتی هارد لپ تاپتان باشد.

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
با سپاس از توجه شما ,
خوب شما چه روش عیب یابی رو پیشنهاد میکنید ؟

سلام
باید قطعات فوق را یک به یک از لپ تاپ جدا کرده و لپ تاپ را بدون هر کدام از آنها روشن کنید.

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
حواست هست که چه مواقعی هنگ میکنه ؟؟ فقط مواقعی که انلاین هستی ؟؟ چون sz منم این مشکل رو داره ولی اونجوریکه متوجه شدم فقط مواقعی این اتفاق میفته که کانکت هستم البته از همون اول خرید اینطوری نبود و ماه ها بعد بود که این هنگ کردن ها شروع شد .:(:(

سلام دوست من شرمنده که یه مدت نبودم.

مشکل شما بخوبی روشنه:eek:

دوست من (حافظه فیزیکی مموری) شما زمانی که پر شود این مشکل پیش میاد .

و چون هنگام وصل شدن به اینترنت فعالیت آداپتور شبکه باعث افزایش 80% حافظه فزیکی لپ تاپ شده و سیستم برای جبران فضا هنگ میکند
وربطی به ویندوز و ریکاوری ندارد

برای حل مشکل واسم pm خصوصی بده

از حسن توجه شما ممنون

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
با سپاس فراوان

ربطی به رم نداره .... و از center chip baios یه فایل گم کرده

با من تماس بگیر

از توجه شما ممنون

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام خدمت دوستان .چند وقتیه لپ تاپ خود به خود و ناگهانی خاموش میشه اولش hibernate میکرد اما الان رسما خاموش میشه جالب اینکه روشن نمیشه یا اینکه بهد مدتی خودش روشن میشه.
من تنظیمات حرارت cpu و باطری رو چک کردم فقط باطریش بعد شارژ زود تخلیه میکنه . بعضی وقت ها اصلا روشن نمیشه
البنه وقتی باطری رو در میارم و دوباره نصب میکنم برای 4 و 5 ثانیه روشن و زود خاموش میشه ...
اگه بدون باطری به برق وصل کنم دوباره کار نمیکنه .
vaio FE11H

منتظر راهنمایی دوستان هستم

:wacko:...............

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام ، ممنون ، من با vaio recovery center ، ویندوز ویستا رو برگردوندم به Factory Default
اما مشکل همچنان هست ...

با این وجود همچنان بر باور درست شدن با نصب مجدد ویندوز هستید ؟

و اینکه دی وی دی های ویستا و اکس پی ، مثل همین دیفالتش ، پر از برنامه های AOL & Napster و برنامه های Trial هست یا فقط کاربردی ها رو به همراه داره ...

برای تماس باید چیکار کنم ؟

ممنون

دوست گرامی باید بگم AOL مخصوص امریکاس و در ایران کاربرد خاصی نداره

از توجه شما ممنون

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
آقایون بجای خاموش کردن سیستم اگه روی Hibernate بگذارمش ( توی ویستا فکر کنم فقط هست ) و به مدت بیشتر از 7 8 ساعت در لپ لاپو ببندم مشکلی پیش نمیاد ؟ چون وقتی این کارو میکنم همه ی قطعات غیر فعال میشن !

نه مشکلی نیست .گاهی مواقع من 1 تا 2 روز سیستمم در این حالت میباشد:)

از توجه شما ممنون

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
آقا تو رو خدا یکی کمک کنه
من 1 لپ تاپ اسلیم دارم که 2 روزه بعد از نیم ساعت کار کردن (حتی روشن بودن) خود به خود خاموش میشه و 3 تا چراغ (پاور و کَپس لاک و ...) شروع میکنند به چشمک زدن دائمی و دیگه روشن نمیشه تا باطری رو یا آداپتورش رو در نیارم البته اینو هم بگم که شدیداً هم داغ میشه
اگه کسی اطلاعاتی بده ممنون میشم
میخوام بدونم سی پی یو خراب شده یا مشکل از چیزه دیگه ای ؟

دوست من تیونر و سنسور حرارتی cpu مشکل پیدا کرده . با سرویس fan مشکل کاملا حل میشه.

من بارها گفتم سیستم را هیچ گاه روی فرش نگزارید
از حسن توجه شما ممنون

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
سلام ، SZ650 ِ من با اینکه 831 مگ قراره وی جی ای داشته باشه ، توی اینفو همیشه 64 هست ...
چطوری میتونم لااقل همون 350 تای خود جی فورس رو استفاده کنم ؟ 831 پیش کش ...

ممنون

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
آقا این لب تاب من اعصاب منو ریخته به هم نه می تونم یک مانیتور بش وصل کنم نه می تونم به تلویزیون وصلش کنم.
Acer هست لب تابم.
می خوام جز LCD یه مانیتور خارجی داشته باشم که تو هر کدومشون یه کار انجام بدم. لذا تو تب setting وقتی گزینه
Extend my Windows desktop onto this monitor رو تیک می زنم و Apply می کنم دوباره تیکش پاک می شه و همچنین وقتی identify رو هم که می زنم جفت مانیتورها 1 هستند . حال باید چیکار کنم؟

agric

Registered User
لایک‌ها
1
من معمولا لب تاپم متصل به برق هست ولی باطریش رو هم روش می ذارم بمونه که اگه یه وقت برق رفت کارام نپره.
ولی یه مدتیه وقتی برق میره سیستم قفل می کنه و هیچ کاریش نمیشه کرد مگه اینکه خاموشش کنم.
بنظرتون مشکل از چیه؟

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
دوستان سلام
یه سئوالی در مورد باطری لپ تاپ داشتم ...
معمولا عمر باطری به دفعات شارژ اونه یا زمان سپری شده برای یه باطری؟
لپ تاپ یکی از دوستان بای مدت طولانی هم باطری بهش وصل بود هم به برق وصل بود یعنی مدام فول شارژ بود ...
امروز متوجه شد وقتی که از باطری به تنهایی استفاده می کنه در کمتر از 10 دقیقه دشارژ میشه ...
100% ---> 80% ---> 50% --- و الی اخر
به نظر شما مشکل از چی می تونه باشه ؟
راستی لپ تاپ سری B سونیه (وایو) که 4 سال پیش خریداری شده ...
ممکنه اشکال نرم افزاری هم باشه احتیاج به یه ریکاوری داشته باشه ... یعنی با یه ریکاوری حل بشه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

بالا