• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
سلام دوستان

من یه سونی سری SZ دارم ، الان روش ویستای اصلیش نصبه ، با Back & Recovery ِ ویو از کل ِ سیستم بک آپ گرفتم ، حالا میخوام روش ایکس پی بریزم ، میخوام ببینیم میشه اگه پشیمون شدم ، همون ویستای اولمو با اون دی وی دی ریکاوری ها برگردونم ؟

ممنون

سلام... کاکو اصلا نیازی نیست پاک کنی ویستا رو ..میشه xp رو هم درکنار ویستای اصلیتون نصب کنی...:happy:
بیا توی pm بهت بگم :cool:

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
خب من یه مشکل با دی وی دی رایتر دارم!
روی لب تاپ هست
با دی وی دی ها مشکلی ندارم
اما سی دی ها رو نمیخونه!
درست هم رایت نمیکنه!!

سی دی که توش میذاری یا هیچی نمیاره!
یا مینویسه آدیو هست و یک فایل ام پی تری توش هست به اسم 00 فکر کنم که باز هم نمیشه!
در حالیکه همون سی دی به راحتی روی سیستم خونه باز میشه و توش کلی فایل هست!
چکنم!؟

مدل لب تاپ toshiba satellite VA3
از مدلهای معمولش نیست! دیزاین مخصوص کانادا هست

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
خب من یه مشکل با دی وی دی رایتر دارم!
روی لب تاپ هست
با دی وی دی ها مشکلی ندارم
اما سی دی ها رو نمیخونه!
درست هم رایت نمیکنه!!

سی دی که توش میذاری یا هیچی نمیاره!
یا مینویسه آدیو هست و یک فایل ام پی تری توش هست به اسم 00 فکر کنم که باز هم نمیشه!
در حالیکه همون سی دی به راحتی روی سیستم خونه باز میشه و توش کلی فایل هست!
چکنم!؟

مدل لب تاپ toshiba satellite VA3
از مدلهای معمولش نیست! دیزاین مخصوص کانادا هست

سلام
بهترین و بی دردسرترین راه تعویض دی وی دی رایتر است.
هزینه تعویض در حدود 75 تومان است.

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
سلام
بهترین و بی دردسرترین راه تعویض دی وی دی رایتر است.
هزینه تعویض در حدود 75 تومان است.

سلام
ممنون بابت راهنمایتون!
اما برام جالبه!
دی وی دی هم تو نشون دادن و هم تو رایت بدون مشکل هست!
اما با سی دی هر دو مشکل داره

تعویض راه حل آخر هست! ;)

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
سلام
ممنون بابت راهنمایتون!
اما برام جالبه!
دی وی دی هم تو نشون دادن و هم تو رایت بدون مشکل هست!
اما با سی دی هر دو مشکل داره

تعویض راه حل آخر هست! ;)

سلام
حالا بعضی مواقع، مشکلی که پیدا میشود این است که دی وی دی رایتر، سی دی و یا دی وی دی را رایت می کند ولی نمی تواند سی دی و یا دی وی دی رایت شده را نمایش دهد!
در هر صورت تعویض، منطقی ترین راه است.

mahdi.esmaeli

Registered User
لایک‌ها
2
سلام خدمت همه اساتید!
من دوتا مشکل دارم. ممنون میشم راهنماییم کنید:

1. هردفه که لپ تاپ ریست میشه همچین پیغامی میده:
SMART failure predicted on hard disk
و تا کلید f1 رو نزنم بیخیال نمیشه! مشکل چیه؟ باید هارد رو عوض کنم؟

2. یکی از کلیدهای کیبورد شکسته! باید کل کیبوردم رو عوض کنم یا میشه کلید تکش رو گیر آورد؟

لپ تاپ سونی وایو مدل fs830 هست.

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
سلام خدمت همه اساتید!
من دوتا مشکل دارم. ممنون میشم راهنماییم کنید:

1. هردفه که لپ تاپ ریست میشه همچین پیغامی میده:
SMART failure predicted on hard disk
و تا کلید f1 رو نزنم بیخیال نمیشه! مشکل چیه؟ باید هارد رو عوض کنم؟

2. یکی از کلیدهای کیبورد شکسته! باید کل کیبوردم رو عوض کنم یا میشه کلید تکش رو گیر آورد؟

لپ تاپ سونی وایو مدل fs830 هست.

سلام
1- احتمالا هارد دیسک می خواهد غزل خداخافظی را بخواند. یک بک آپ از اطلاعاتتان بگیرید. اگر با Low Level Format مشکل حل نشد بهتر است هارد را تعویض کنید. (البته استفاده از نرم افزارهای مشابه Low... نیز برای اطمینان خوب است)
2- در چنین مواقعی کیبرد بایستی به طور کامل عوض شود چرا که هیج فروشنده قطعات نوت بوک هیچگاه یک کیبرد را برای فروش تنها یکی دو کلیدآن به شما، اوراق نمی کند.

mahdi.esmaeli

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
1- احتمالا هارد دیسک می خواهد غزل خداخافظی را بخواند. یک بک آپ از اطلاعاتتان بگیرید. اگر با Low Level Format مشکل حل نشد بهتر است هارد را تعویض کنید. (البته استفاده از نرم افزارهای مشابه Low... نیز برای اطمینان خوب است)
2- در چنین مواقعی کیبرد بایستی به طور کامل عوض شود چرا که هیج فروشنده قطعات نوت بوک هیچگاه یک کیبرد را برای فروش تنها یکی دو کلیدآن به شما، اوراق نمی کند.

ممنون.
1- Low Level Format اسم نرم افزار خاصی هست؟ از کجا میتونم دانلود کنم؟

2- تعویض صفحه کلید چقدر هزینه داره؟

mahdi.esmaeli

Registered User
لایک‌ها
2
دکمه خرد شده یا اینکه از جاش در اومده و اون زائده ها شکسته؟

زائده هاش شکسته. و البته اون قطعه ی فلزی ای هم که روی خود صفحه کلید و کلید بهش وصل میشه هم تا حدودی آسیب دیده.

cordless

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یک سونی sz660 دارم اگر بخوام RAM آن را ارتقا بدم.. به نظر شما می توانم 800MHZ بگذارم روی دستگاه یا اینکه باید مثل کارخانه 667MHZ بگذارم.. یعنی با اینکه FSB 800 است پس چرا کارخانه 667 گذاشته روی دستگاه دیگه اینکه هیچ محافظی برای ال سی دی دستگاه سونی یافت می شه اگر بلی... لطفاً مرکز لوازم جانبی نوت بوک ها را اعلام بفرمایید...:blush:

joodos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام حضرات....
یه لب تاپ HP مدل nx-9010 هست که به هیچ وجه با سی دی بوت نمی شد، از روشم ویندوز بود تصمیم گرفتم از تو ویندوز شروع به نصب ویندوز جدید بکنم اما وقتی کپی کردن فایل ها تموم شد صفحه ارور آبی اومد و هر بار که ریست می کردیم با بوت سی دی بالا نمی اومد..
بعد یکم تو ست آپش ور رفتم حالا دیگه همون قسمت اول گیر می کنه و تکون نمی خوره باید چی کار کنم؟

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
من یک HP pavilion 6755ee خریدم . روش ویستا ارژینال هوم پرمیوم داره .ایا میشه دوتا سوال . یکی که اکس پی روش نصب نمیشه و هاردشو نمیشناسه اول کار. دومی که به این بخش مربوط نیست ویستا هوم با اکس پی شبکه میشن؟ اخه من کابل رو سوکت زدم و سالمم هست اما انگار نه انگار به دو کامپیوتر کابل شبکه وصل شده.

gba

Registered User
لایک‌ها
25
من یک HP pavilion 6755ee خریدم . روش ویستا ارژینال هوم پرمیوم داره .ایا میشه دوتا سوال . یکی که اکس پی روش نصب نمیشه و هاردشو نمیشناسه اول کار. دومی که به این بخش مربوط نیست ویستا هوم با اکس پی شبکه میشن؟ اخه من کابل رو سوکت زدم و سالمم هست اما انگار نه انگار به دو کامپیوتر کابل شبکه وصل شده.
اولی که چون هاردت sata است باید اول ستاپ دکه f6 (فکر کنم این بود) رو بزنی. دومی هم کابلت کراس وایر هست یا از این معمولی ها؟

Tenhi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من هموره دمای لب تاپ بالای دارم
دما cpu عادی 63 است
دوستان میتونن بگن مکشل از کجاست؟
labtop:acer aspire 3000

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
اولی که چون هاردت sata است باید اول ستاپ دکه f6 (فکر کنم این بود) رو بزنی. دومی هم کابلت کراس وایر هست یا از این معمولی ها؟

تشکر عزیز. هردو حل شد.
ویندوز رو با nlite یکی اختصاصی ساختم و درایور کنترلر هارد رو اضافه کردم و ردیف شد.
دومی هم کابل معمولی Cat5 بود که خودم سوکت زده بودم و اونم مشکلی نداشت و شبکه شد ایپی که ست کردم

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
سلام. من چند روز خونه نبودم و لپ تاپو گذاشته بودم چیزی دانلود کنه وقتی برگشتم دیدم کلا صفحه نمایش خاموش شده و دیگه هر کاری می کنم روشن نمیشه. حتی خاموش کردم و یه مانیتور معمولی هم بهش وصل کردم ولی تصویر رو تو مانیتور هم نشون نداد. البته هاردش می چرخه و فن سی پی یو هم می چرخه ولی اصلا مانیتورش روشن نمیشه. خدا کنه چیپ گرافیکش نسوخته باشه. لطفا اگه کسی میدونه چش شده کمک کنه.

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
سلام. من چند روز خونه نبودم و لپ تاپو گذاشته بودم چیزی دانلود کنه وقتی برگشتم دیدم کلا صفحه نمایش خاموش شده و دیگه هر کاری می کنم روشن نمیشه. حتی خاموش کردم و یه مانیتور معمولی هم بهش وصل کردم ولی تصویر رو تو مانیتور هم نشون نداد. البته هاردش می چرخه و فن سی پی یو هم می چرخه ولی اصلا مانیتورش روشن نمیشه. خدا کنه چیپ گرافیکش نسوخته باشه. لطفا اگه کسی میدونه چش شده کمک کنه.

سلام
مدل لپ تاپتان چیست؟
دو کار را برای شروع می توانید انجام دهید:
1- هارد دیسک را در آورده و بدون آن لپ تاپ را روشن کنید.
2- رم یا رم ها را یکی یکی درآورده و بدون هر رم جداگانه لپ تاپ را روشن کنید.

Akon

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
یه لبتاپ دل مدل 1520 گرفتم که گرافیکش اینتل 965 هست که 256 هست و رمم چون 1 گیگ هست خیلی فضاشو اشغال کرده .. مخصوصا الان که ویستا ریختم

تو ستاپ نگاه کردم گزینه ای برای کم کردن مصرف رم گرافیک نبود .. نمیشه مثلا 128 اش کنم ؟ چون تو پیسی که دارم و گرافیکم انبرده تو ستاپش میشد کمش کرد

یه سوال دیگه .. اگه بخوام رمم رو عوض کنم و دو تا 1024 بندازم چقدر هزینه داره و با این که لبتاپ گارانتی دل ایران هست من بخوام برچسب گارانتیش باطل نشه باید چیکار کنم ؟ حتما رم رو از دل ایران خریداری کنم ؟

بالا