• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

aligator2006

Registered User
لایک‌ها
43
با سلام
من یه لپتاپ قدیمی دارم.متاسفانه وقی میخوام روشنش کنم نشون میده که رم داره کار میکنه ولی اصلا نه روشن میشه نه فنش روشن میشه ونه اصلا چیزی بالا میاد. در صمن وقتی دکمه پاور رو میزنم سه تا قفل روی صفحه نمایش پاینش یه هو روشن میشه و سریع خاموش میشه. بعدش هم چیزی بالا نمیاد

لطفا کمک کنید. خیلی حیاتیه............

...........به نظر شما مشکل اصلیش چیه? از رمش هست یا از بایوس یا

ممنون از راهنماییه شما......

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
سلام
مدل لپ تاپتان چیست؟
دو کار را برای شروع می توانید انجام دهید:
1- هارد دیسک را در آورده و بدون آن لپ تاپ را روشن کنید.
2- رم یا رم ها را یکی یکی درآورده و بدون هر رم جداگانه لپ تاپ را روشن کنید.

آره این کارا رو قبلا هم کردم ولی ظاهرا اشکال اساسی تر از این حرفاست چون اصلا صفحه تنظیمات bios هم نمیاد و کلا صفحه خاموشه جوری که به نظرم اصلا برق به صفحه نمی رسه.

مدل: Toshiba Qosmio F10 .مال 2-3 سال پیش هست.

mahdi.esmaeli

Registered User
لایک‌ها
2
سلام خدمت همه اساتید!
من دوتا مشکل دارم. ممنون میشم راهنماییم کنید:

1. هردفه که لپ تاپ ریست میشه همچین پیغامی میده:
SMART failure predicted on hard disk
و تا کلید f1 رو نزنم بیخیال نمیشه! مشکل چیه؟ باید هارد رو عوض کنم؟

2. یکی از کلیدهای کیبورد شکسته! باید کل کیبوردم رو عوض کنم یا میشه کلید تکش رو گیر آورد؟

لپ تاپ سونی وایو مدل fs830 هست.

از دوستان کسی برای مشکل من راه حلی نداره؟

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
یک لپ تاپ HP Compaq NC6000 دارم از دیروز تا حالا وقتی روشنش میکنم تصویر نمیاد و سیستم بعد 10 ثانیه خاموش میشه
با باطری و با آداچتور چک کردم
2 تا هم رو 512 داره تک تک چک کردم از اونا نبود . لطفا کمک کنید
ظمنا بگید برای تعمیر تو تهران کجا ببرم که هم مطمئن باشه و هم منصف و بگید حدودا چقدر خرج داره .

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
یک لپ تاپ HP Compaq NC6000 دارم از دیروز تا حالا وقتی روشنش میکنم تصویر نمیاد و سیستم بعد 10 ثانیه خاموش میشه
با باطری و با آداچتور چک کردم
2 تا هم رو 512 داره تک تک چک کردم از اونا نبود . لطفا کمک کنید
ظمنا بگید برای تعمیر تو تهران کجا ببرم که هم مطمئن باشه و هم منصف و بگید حدودا چقدر خرج داره .

سلام
به احتمال زیاد مشکل از گرافیک است.

hiv_positive

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
لپ تاپ توشیبا تکرای A7 من دو سه باری افتاده زمین.
و خوشبختانه اتفاقه بدی نیافتاده وایش تا به این چند روز اخیر
اولن که LCD لپ تاپ در قسمت بالا به دلیل ضربه لکه های سیاهتری (یا بعضا سفیدی) افتاده، البته تصویر تو اون نقاط داده می شه ، ولی به هر حال با بقیه قسمت به مقدار خیلی کمی در نور تفاوت داره ، به نظرتون کاری واسه این می شه کرد (البته زیاد حاد نیست)

ولی مشکل مهمی که این جند روز اخیر خیلی اذیتم می کنه ، به صورت خط های نقطه نقطه تو یکی دو سطر بعضا همه پیکسلا یا سفید یا سیاه می شن ( بستگی به تصویر کلی که در LCD نشون می ده) این خطوط باریک که تعدادشون حداکثر دو تاس و جاهاشون ثابته با فشار دستم به پشت LCD یه لپ تاپ در اون محل هایی که اون خطوط موجوده محو میشه، بعضا دیگه نمیاد ولی بعضا باز میاد که مطمئنم فشار دادن های متمادی من به خراب شدن LCD سرانجام خواهد شد،
چاره ای دارین واسه من؟! جی کارا می شه کرد؟ روند تعمیر چطوره و ...؟!

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
سلام
اولن که LCD لپ تاپ در قسمت بالا به دلیل ضربه لکه های سیاهتری (یا بعضا سفیدی) افتاده، البته تصویر تو اون نقاط داده می شه ، ولی به هر حال با بقیه قسمت به مقدار خیلی کمی در نور تفاوت داره ، به نظرتون کاری واسه این می شه کرد (البته زیاد حاد نیست)

ولی مشکل مهمی که این جند روز اخیر خیلی اذیتم می کنه ، به صورت خط های نقطه نقطه تو یکی دو سطر بعضا همه پیکسلا یا سفید یا سیاه می شن ( بستگی به تصویر کلی که در LCD نشون می ده) این خطوط باریک که تعدادشون حداکثر دو تاس و جاهاشون ثابته با فشار دستم به پشت LCD یه لپ تاپ در اون محل هایی که اون خطوط موجوده محو میشه، بعضا دیگه نمیاد ولی بعضا باز میاد که مطمئنم فشار دادن های متمادی من به خراب شدن LCD سرانجام خواهد شد،

اگر تهران هستید من یادمه طبقه پایین پاساژ ایران یک تعمیرکار لب تاپ بود

من یه IBM داشتم بردم اونجا
100% درست نشد اما خیلی بهتر شد

البته نمیدونم هنوز هم هست یا نه!
حتی جاش هم خیلی خوب یادم نیست
مال چند سال پیش هست

به هر حال کلآ LCD لب تاپ تا حدی قابل تعمیر هست اما اون زمانی که من دادم تعمیر کامل و 100% نبود

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
سلام

سلام
برد LCD لپ تاپ شما خراب شده است و بایستی LCD به طور کامل تعویض شود.
هزینه تعویض LCD کامل لپ تاپتان 160 تومان است.
موجود است.
در صورت تمایل تماس بگیرید.

hiv_positive

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
برد LCD لپ تاپ شما خراب شده است و بایستی LCD به طور کامل تعویض شود.
هزینه تعویض LCD کامل لپ تاپتان 160 تومان است.
موجود است.
در صورت تمایل تماس بگیرید.
سلام
من در تهران زندگی نمی کنم
1- منظور از بورد LCD خود LCD هست؟!
چون مشکل من با فشار دادن پشت LCD حل می شه و لی بعد از مدتی باز بر می گرده
(اون قسمت اولی که گفتم زیاد حاد نیست)
مشخصات بورد LCD با LCD کنونی لپ تاپ من چقدر فرق می کنه
ممنون از راهنماییتون

adameh_bahal

Registered User
لایک‌ها
25
يک پارتيشن 70 گيگی از هارد لپتاپم unallocated شده
چطوری ميتونم درستش کنم؟
dell 1520
windows VB

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
سلام
من در تهران زندگی نمی کنم
1- منظور از بورد LCD خود LCD هست؟!
چون مشکل من با فشار دادن پشت LCD حل می شه و لی بعد از مدتی باز بر می گرده
(اون قسمت اولی که گفتم زیاد حاد نیست)
مشخصات بورد LCD با LCD کنونی لپ تاپ من چقدر فرق می کنه
ممنون از راهنماییتون

سلام
صفحه LCD لپ تاپ از بخشهایی همچون:
برد LCD
فلورسنت
شیشه محافظ
تشکیل شده است. معمولا بیشترین مشکل برای LCD زمانی بوجود می آید که برد LCD آسیب دیده باشد که در این صورت LCD می بایستی به طور کامل تعویض شود. مشکل شما نیز از این دسته است. هرچند که با اتصال مختصری که با فشار دادن به پشت LCD توسط شما ایجاد می شود موقتا مشکل برطرف می شود لیکن راه حل این مسئله ، تعویض LCD است.
در هنگام تعویض، یک LCD با مشخصات کاملا مشابه جایگزین LCD خودتان می شود.

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
يک پارتيشن 70 گيگی از هارد لپتاپم unallocated شده
چطوری ميتونم درستش کنم؟
dell 1520
windows VB

با استفاده از گزینه COMPUTER/MANAGE/COMPUTER MANAGEMENT/DISK MANAGEMENT می توانید پارتیشن مزبور را حذف و یا فرمت کرده و به صورت پارتیشن فعال درآورید.

adameh_bahal

Registered User
لایک‌ها
25
با استفاده از گزینه COMPUTER/MANAGE/COMPUTER MANAGEMENT/DISK MANAGEMENT می توانید پارتیشن مزبور را حذف و یا فرمت کرده و به صورت پارتیشن فعال درآورید.

خوب مشکل من اينه که با اين پارتيشن هيچ کاری نميتونم انجام بدم حتی delete چون unalloctaed هست و اصلاً گزينه delete نداره

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
خوب مشکل من اينه که با اين پارتيشن هيچ کاری نميتونم انجام بدم حتی delete چون unalloctaed هست و اصلاً گزينه delete نداره

سلام
با استفاده از نرم افزارهایی مانند PARTITION MAJIC می توانید پارتیشن فوق را حذق و از نو پارتیشن جدیدی ایجاد کنید.

adameh_bahal

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
با استفاده از نرم افزارهایی مانند PARTITION MAJIC می توانید پارتیشن فوق را حذق و از نو پارتیشن جدیدی ایجاد کنید.

ممنون از راهنمايی های شما ولی ديگه الان اصلاً نميتونم برم تو ويندوز
نميدونم اومدم چيکار کنم اشتباهی ويندزمو فرمت کردم درايو recovery رو هم پاک کردم ويندوز هم وقتی ميخواد بياد بالا اين error رو ميده:

کد:
http://pictures.persiangig.ir/start windows.JPGوقتی هم ميخوام با سي-دي نصب ويندوز ويستا ويندوز نصب کنم اينجا به مشکل ميخورم :

کد:
http://pictures.persiangig.ir/install vista.JPGلطفاً بگيد چيکار کنم الان هيچ کاری نميتونم بکنم

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
ممنون از راهنمايی های شما ولی ديگه الان اصلاً نميتونم برم تو ويندوز
نميدونم اومدم چيکار کنم اشتباهی ويندزمو فرمت کردم درايو recovery رو هم پاک کردم ويندوز هم وقتی ميخواد بياد بالا اين error رو ميده:

کد:
http://pictures.persiangig.ir/start windows.JPGوقتی هم ميخوام با سي-دي نصب ويندوز ويستا ويندوز نصب کنم اينجا به مشکل ميخورم :

کد:
http://pictures.persiangig.ir/install vista.JPGلطفاً بگيد چيکار کنم الان هيچ کاری نميتونم بکنم

سلام
تماس بگیرید.

gipsy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان داغ شدن زیاد اداپتور بعد از مدتی که از شارژ کردن میگذره طبیعیه یا مشکلی میتونه داشته باشه/
در این حالتی که اداپتور خیلی داغ کرده اگه به کار با اون ادامه بدیم مشکلی براش پیش نمیاد؟مثلا چندین ساعت؟

سوال دومم اینه که من تقریبا مثل یه pc ازش استفاده میکنم پیشنهادتون برای استفاده از اداپتور و باتری چیه طوری که باتری زیاد اسیب نبینه

meyysam

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به دوستان
روی لپ تاب من ویندوز ویستا نصب هست و آنتی ویروس نورتون .من اومدم نورتون رو پاک کردم و کاسپرسکی نصب کردم . بعد از نصب در فاصله زمانی متفاوت صفحه آبی رنگی میاد واشکال از نرم افزار وسخت افزار میگیره که با کمبود مموری مواجه میشه و بعد سیستم ری استارت میشه و دوباره همین مشکل پیش میاد. اولش فکر کردم مشکل سخت افزاری هست .ولی این مشکل بعد از نصب کاسپرسکی بوجود آمد. با غیر فعال آنتی ویروس دیگه ری استارت نشد .حالا دوباره میخوام نورتون رو نصب کنم.
سوال من این هست ،ایا بدون ریکاوری کل سیستم میشه فقط نورتون رو از روی DVD بک آپ نصب کرد یا نه؟
لطفا راهنمایی کنید ....

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
دوستان داغ شدن زیاد اداپتور بعد از مدتی که از شارژ کردن میگذره طبیعیه یا مشکلی میتونه داشته باشه/
در این حالتی که اداپتور خیلی داغ کرده اگه به کار با اون ادامه بدیم مشکلی براش پیش نمیاد؟مثلا چندین ساعت؟

سوال دومم اینه که من تقریبا مثل یه pc ازش استفاده میکنم پیشنهادتون برای استفاده از اداپتور و باتری چیه طوری که باتری زیاد اسیب نبینه

سلام
معمولا داغ کرد زیاد آداپتور مشکل حادی نیست و تقریبا بمرور زمان برای هر آداپتوری این مسئله پیش می آید مگر اینکه بقدری داغ شود که دست را بسوزاند که در این صورت بایستی آنرا تعویض کرد.
در خصوص نحوه استفاده طولانی مدت از لپ تاپ توصیه خاصی برای آداپتور وجود ندارد ولی برای باطری بهتر است آن را در آورده و بدون باطری کار کنید و هفته ای یکبار باطری را به جای خودش برگردانده و آن را شارژ و دشارژ نمایید.

بالا