• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
سلام به دوستان
روی لپ تاب من ویندوز ویستا نصب هست و آنتی ویروس نورتون .من اومدم نورتون رو پاک کردم و کاسپرسکی نصب کردم . بعد از نصب در فاصله زمانی متفاوت صفحه آبی رنگی میاد واشکال از نرم افزار وسخت افزار میگیره که با کمبود مموری مواجه میشه و بعد سیستم ری استارت میشه و دوباره همین مشکل پیش میاد. اولش فکر کردم مشکل سخت افزاری هست .ولی این مشکل بعد از نصب کاسپرسکی بوجود آمد. با غیر فعال آنتی ویروس دیگه ری استارت نشد .حالا دوباره میخوام نورتون رو نصب کنم.
سوال من این هست ،ایا بدون ریکاوری کل سیستم میشه فقط نورتون رو از روی DVD بک آپ نصب کرد یا نه؟
لطفا راهنمایی کنید ....

معمولا نسخه نورتون آنتی ویروسی که روی لپ تاپها است نسخه 30 روزه است و مزیت چندانی برای لپ تاپ محسوب نمی شود. بهتر است یک نسخه آنتی ویروس کرک شده نورتون را از بازار تهیه کرده و آن را نصب کنید و آپدیت نمایید.

meyysam

Registered User
لایک‌ها
1
معمولا نسخه نورتون آنتی ویروسی که روی لپ تاپها است نسخه 30 روزه است و مزیت چندانی برای لپ تاپ محسوب نمی شود. بهتر است یک نسخه آنتی ویروس کرک شده نورتون را از بازار تهیه کرده و آن را نصب کنید و آپدیت نمایید.

فکر میکنم اشتباه متوجه شدید. :hmm:کاسپرسکی که من نصب کردم کرک شده هست. در ضمن من زیاد علاقه ای به نورتون ندارم.:rolleyes: و این که نسخه ای که رود لپ تاب من هست 80 روزه هست. :)
شاید منظور شما این بوده که حتما باید نسخه ای از نورتون نصب کنم که مشکلم حل بشه .

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
فکر میکنم اشتباه متوجه شدید. :hmm:کاسپرسکی که من نصب کردم کرک شده هست. در ضمن من زیاد علاقه ای به نورتون ندارم.:rolleyes: و این که نسخه ای که رود لپ تاب من هست 80 روزه هست. :)
شاید منظور شما این بوده که حتما باید نسخه ای از نورتون نصب کنم که مشکلم حل بشه .

سلام
بنده عرضم این بود که بهتر است از کاسپر صرف نظر کرده و یک نسخه کرک نورتون آنتی ویروس 2006 قابل آپدیت که در بازار موجود است تهیه کنید.
نسخه فوق یکی از بهترین نسخه های نورتون است که بنده را که اصلا رغبتی تاکنون به استفاده از نورتون نداشته ام مجبور کرده است که آن را نصب کنم.

meyysam

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
بنده عرضم این بود که بهتر است از کاسپر صرف نظر کرده و یک نسخه کرک نورتون آنتی ویروس 2006 قابل آپدیت که در بازار موجود است تهیه کنید.
نسخه فوق یکی از بهترین نسخه های نورتون است که بنده را که اصلا رغبتی تاکنون به استفاده از نورتون نداشته ام مجبور کرده است که آن را نصب کنم.

با این که از نورتون خوشم نمیاد ولی مثل اینکه چاره ای جز این نیست :(
به هرحالا از راهنمایی تون ممنون .:rolleyes:

zarei175

Registered User
لایک‌ها
0
منم یه سئوال بپرسم...
وقتی که لپتاپ به برق وصله و روشنه و داریم باهاش کار میکنیم و باطری هم سر جاشه و داره شارژ میشه، اشکالی نداره اگه تو این شرایط یعنی هنگام روشن بودن، باطری رو ار سر جاش در بیاریم؟ یعنی مشکلی پیش نمیاد؟
و اگه تو این شرایط از برق بکشمیش چی؟ که یه دفه بره رو فاز استفاده از باطری!؟.. این سئوال فکر کنم مهمتر از اولی باشه!!!

erayan.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم یه سئوال بپرسم...
وقتی که لپتاپ به برق وصله و روشنه و داریم باهاش کار میکنیم و باطری هم سر جاشه و داره شارژ میشه، اشکالی نداره اگه تو این شرایط یعنی هنگام روشن بودن، باطری رو ار سر جاش در بیاریم؟ یعنی مشکلی پیش نمیاد؟
و اگه تو این شرایط از برق بکشمیش چی؟ که یه دفه بره رو فاز استفاده از باطری!؟.. این سئوال فکر کنم مهمتر از اولی باشه!!!

حركت دوم عين قطعي برق عمل ميكنه. البته بهتره زياد انجام نشه. اما حركت اول رو سعي كنيد هيچ وقت انجام ندين. چون احتمال از بين رفتن باطري و خرابي سيستم برقي دستگاه وجود داره.

zarei175

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز! ممنون از پاسختون:)
این پرشین تولز بعد از عمری هنوز سیستم تشکر زدن رو فعال نکرده!!!...

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
سلام دوستان

من مشکلی پیدا کرده بودم اگه میشه کمکم کنید

وقتی میخوام لبتابمو خاموش کنم شات دون که میکنم تا مدتها خاموش نمیشه

یعنی همینجور صفحه باقی میمونه و چراغای لبتاب روشنه

و همیشه مجبور میشم که دکمه ترن اف رو بزن و اینجوری یه مرتبه خاموشش کنم نه با اصولش

کسی راهکاری داره و ارائه بده ممنون میشم

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
سلام دوستان

من مشکلی پیدا کرده بودم اگه میشه کمکم کنید

وقتی میخوام لبتابمو خاموش کنم شات دون که میکنم تا مدتها خاموش نمیشه

یعنی همینجور صفحه باقی میمونه و چراغای لبتاب روشنه

و همیشه مجبور میشم که دکمه ترن اف رو بزن و اینجوری یه مرتبه خاموشش کنم نه با اصولش

کسی راهکاری داره و ارائه بده ممنون میشم

سلام
برنامه هایی که به صورت RESIDENT (مقیم در حافظه) ویندوز وجود داشته و ویندوز قادر به بستن آنها نیست باعث وجود چنین حالتی می شوند.
راه حل آن، غیر فعال کردن این برنامه ها و یا حذف آنها و یا در غیر این حالات نصب مجدد ویندوز می باشد.

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
سلام
برنامه هایی که به صورت RESIDENT (مقیم در حافظه) ویندوز وجود داشته و ویندوز قادر به بستن آنها نیست باعث وجود چنین حالتی می شوند.
راه حل آن، غیر فعال کردن این برنامه ها و یا حذف آنها و یا در غیر این حالات نصب مجدد ویندوز می باشد.

نمیدونم والا

از وقتی ای دی اس ال گرفتم اینجوری شده

اول فک کردم بخاطر این هستش که موقع خاموش کردن دیسکانکت نمیشم

ولی بعد از دیسکانکت شدن هم دیدم که بازم خاموش نمیشه

اگه ممکنه یه چندتا از نمونه برنامه های رسیدنت رو مثال بزنید ممنون میشم:)

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
نمیدونم والا

از وقتی ای دی اس ال گرفتم اینجوری شده

اول فک کردم بخاطر این هستش که موقع خاموش کردن دیسکانکت نمیشم

ولی بعد از دیسکانکت شدن هم دیدم که بازم خاموش نمیشه

اگه ممکنه یه چندتا از نمونه برنامه های رسیدنت رو مثال بزنید ممنون میشم:)

سلام
برای دیدن برنامه های RESIDENT ویندوز می تونید به قسمت STARTUP مراجعه کنید.
برای اینکار در منوی CONFIG تایپ کنید MSCONFIG
البته یعضی از مواقع وجود ویروس نیز باعث بوجود آمدن چنین مشکلی می شود.

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
مرسی اقا دستت درد کنه

برم یه تستی بکنم احتمالا از همین برنامه ها باشه

بازم ممنون

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
آقا ما دو ماه پیش یک نوت بوک 13 اینچ سونی با مشخصات زیر خریدیم:
SZ780N8
Cpu : 2.6 Dual Core T9300
Graphic: 832 MB
Ram: 4 GB

ویندوزش هم ویستا بیزینس هست. الان هم توی ویندوز و هم توی بایوس رم رو 3 گیگ بیشتر نمیشناسه. مشکل جدی دیگه اینکه اکثر اوقات یکباره وسط کار صفحه آبی ظاهر میشه و بعدش هم ریستارت. دیگه دیوونم کرده.

Bell

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
آقا ما دو ماه پیش یک نوت بوک 13 اینچ سونی با مشخصات زیر خریدیم:
SZ780N8
Cpu : 2.6 Dual Core T9300
Graphic: 832 MB
Ram: 4 GB

ویندوزش هم ویستا بیزینس هست. الان هم توی ویندوز و هم توی بایوس رم رو 3 گیگ بیشتر نمیشناسه. مشکل جدی دیگه اینکه اکثر اوقات یکباره وسط کار صفحه آبی ظاهر میشه و بعدش هم ریستارت. دیگه دیوونم کرده.

مبارک باشه .
ویندوز 32 بیتی ؟
شاید علتش این باشه که 4 گیگا بایت رو نمیشه با 2 به توان 32 نشون داد

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
مبارک شرکت سونی باشه که فعلا فکر کنم پول بیچاره رو دادم پای این. بله 32 بیتی هست.

erayan.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مبارک شرکت سونی باشه که فعلا فکر کنم پول بیچاره رو دادم پای این. بله 32 بیتی هست.

ويندوز ويستا رم بيشتر از 3 گيگابايت رو ساپورت نميكنه. اما دو راه دارين يا Patch مربوطه رو از سايت مايكروسافت بگيرين و ويندوز رو آديت كنين و يا سرويس پك ويندوز ويستا رو نصب كنين كه راه حل بهتري هستش.

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
ويندوز ويستا رم بيشتر از 3 گيگابايت رو ساپورت نميكنه. اما دو راه دارين يا Patch مربوطه رو از سايت مايكروسافت بگيرين و ويندوز رو آديت كنين و يا سرويس پك ويندوز ويستا رو نصب كنين كه راه حل بهتري هستش.
Bios چطور؟ حتی توی bios هم 3 گیگ بیشتر نمیشناسه. این سرویس پک مگه خودش همراه آپدیت ویندوز نصب نمیشه؟ الان ویندوز کامل آپدیت شده.

deanjimbooom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ba salam man labtop sony sz740 daram recover kadam alan bade recovery vaghti music pakhsh mikonam vaghti behesh heeadsetamo mizanam speakeresh ghat nemishe bayad beram dasti eki ro set as defult bokonam aslan nemifahmam chera?mamnon
mamnon

zarei175

Registered User
لایک‌ها
0
سلام!
لپتاپ من acer aspire 2920 هست و تو قسمتی که مارک acer خورده و من با بیضی قرمز رنگ مشخصش کردم گرم میکنه و بالای همون قسمت زیر صفحه ال سی دی (قسمت زرد رنگ) به نظرم میاد یه مقدار موج ورداشته یعنی در واقع مطمئنم یه حالت موج مانندی داره الیته از روبرو که نگاش کنی چندان مشخص نیست ولی وقتی از لبه های ال سی دی نگاه کنی بیشتر مشخصه (البته منظورم صفحه رویی یا همون لایه بیرونی ال سی دی نیست بلکه منظورم زیر اونه! و وقتی که لپتاپ روشنه!)...حالا میخواستم بدونم آیا بین گرم شدن اون قسمت و اون موجها ارتباطی وجود داره؟؟؟..
راستش خیلی نگرانم کرده:( فکرشو میکنم که اگه یه جایی که هوا نسبتا گرمه بخوام باهاش کار کنم لابد موجهاش شدیدتر میشه!!..:(
2qi6875.jpg

Last edited:

iranii

Registered User
لایک‌ها
30
سلام
نیاز به تعویض کیبرد لپتاپ Acer Aspire 1680 دارم. که کلید ها و صفحه آن
بطور کلی خراب شده است. (کیبرد برای لپتاپ ایسر مدلAspire )

مجتمع پایتخت 3-4 تا از این مثلا تعمیری ها سر زدم که برای
ایسر و این مدل نداشتند.

کلا چه نوع هایی به این میخوره که من خریداری کنم؟ حتما بایستی
دقیقا همین مدل باشه؟ البته دیدم نوع های دیگه aspire هم از همین
کیبرد هست ولی فعلا کلا این نوع کیبرد برای خرید نیست.

نمایندگی برای ایسر در ایران داریم ؟

SKU_6121_1.jpg

بالا