• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
می توانید باطری را درآورده و لپ تاپ را بدون باطری استفاده کنید ولی لازم است هفته ای یکبار باطری را سر جایش برگردانید و یکبار کاملا آن را شارژ کرده و با استفاده حین کار آن را خالی کنید.
اگر دفترچه لپ تاپتان رو بخوانید میبیند که به صراحت نوشته باتری اسن دستگاه دارای سیستمی است که پس از شارژ شدن باتری رو از مدار خارج میکند تا آسیب نبیند ، در نتیجه بیرون کشیدن باتری هیچ سودی ندارد ! تنها ضرر آن این است که وقتی برق برود یا به دلیلی برق قطع شود سیستم شما خاموش میشود و احتمالا کارتان از بین خواهد رفت !

در هر حال باتری شما بعد از مدتی از بین میرود ، برای بهتر است از آن استفاده کنید! (البته درست و آن را نگهداری کنید) چه عادتی است ما ایرانی ها داریم ، میخریم میگذاریم طاق کمد که آفتاب مهتاب نبیند !

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
اگر دفترچه لپ تاپتان رو بخوانید میبیند که به صراحت نوشته باتری اسن دستگاه دارای سیستمی است که پس از شارژ شدن باتری رو از مدار خارج میکند تا آسیب نبیند ، در نتیجه بیرون کشیدن باتری هیچ سودی ندارد ! تنها ضرر آن این است که وقتی برق برود یا به دلیلی برق قطع شود سیستم شما خاموش میشود و احتمالا کارتان از بین خواهد رفت !

در هر حال باتری شما بعد از مدتی از بین میرود ، برای بهتر است از آن استفاده کنید! (البته درست و آن را نگهداری کنید) چه عادتی است ما ایرانی ها داریم ، میخریم میگذاریم طاق کمد که آفتاب مهتاب نبیند !

دوست عزیز شما همه لپ تاپها را با لپ تاپ خودتان مقایسه نکنید.
احتمالا شما یک لپ تاپ DELL دارید و نصور می کنید سیستمی را که ذکر کرده اید روی تمامی لپ تاپها وجود دارد و حال آنکه چنین است.
لطفا قبل از پاسخگویی به سئوالات دیگران کمی مطالعه نمایید.

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
من شنیدم میتونی سلول هاش رو بخری ، باطری رو باز کنی و جایگزین کنی ، علاوه بر اینکه ارزون تر میشه مطمئن هستی که جنس خوب هم هستند ! فکر میکنم طبقه پایین پایتخت آدرس داده بودند یا پاساژ ایران :D فقط طبقه پایینش رو یادمه الان !

مطمئن باش باتریت خرابه ، اگر از باطری نگهداری نکنی زود اینطوری میشه ، ولی اگر نگهداری کنی یکی دوسالی میمونه !مصرف باتری هم به نور نمایشگرت ؛ چرخش هارد و دیویدی و همینطور وایرلس بستگی داره برای همین بسته به نوع کاری که مینی نمیشه برای باتری زمان داد ! من از یک ساعت و نیم تا سه ساعت با باتریم کار میکنم !

اصلا تعویض سلولهای باطری لپ تاپ توصیه نمی شود. احتمال آسیب دیدن مدار تغذیه لپ تاپ پس از این کار وجود دارد. از طرفی این کار پول دور ریختن است و پس از مدت زمان کوتاهی مجبور خواهید شد هزینه مجددی، این بار بابت خرید باطری نو صرف کنید.
ضمنا مصرف باطری با روشن بودن وایرلس لپ تاپ (نه در حالتی که وایرلس خاموش است) و نیز بالابودن میزان BRIGHTNESS و CONTRAST صفحه LCD و نیز استفاده از پورت USB و همچنین استفاده مداوم از صدا و تصویر (در حالتی که مثلا فیلمی را مشاهده می کنید) و نیز استفاده فراوان از درایو اپتیکال، به بیشترین مقدار خود می رسد.

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
اصلا تعویض سلولهای باطری لپ تاپ توصیه نمی شود. احتمال آسیب دیدن مدار تغذیه لپ تاپ پس از این کار وجود دارد. از طرفی این کار پول دور ریختن است و پس از مدت زمان کوتاهی مجبور خواهید شد هزینه مجددی، این بار بابت خرید باطری نو صرف کنید.
ضمنا مصرف باطری با روشن بودن وایرلس لپ تاپ (نه در حالتی که وایرلس خاموش است) و نیز بالابودن میزان BRIGHTNESS و CONTRAST صفحه LCD و نیز استفاده از پورت USB و همچنین استفاده مداوم از صدا و تصویر (در حالتی که مثلا فیلمی را مشاهده می کنید) و نیز استفاده فراوان از درایو اپتیکال، به بیشترین مقدار خود می رسد.
دوست من ایشون سوال کرده بودند که "یا امکانش هست که باتری رو تعمیر کرد یا باید انداخت دور ؟" من هم بهشون گفتم بله میشود ، در ضمن ظاهرا شما تا به حال توی باتری رو باز نکردید ! اگر آدم دست به آچاری باشید احتمالا به مدار باتری صدمه نخواهید زد ! ضمن اینکه اگر سلول خوب بخرید خرد حکم میکنه که احتمالا به اندازه کافی عمر خواهد کرد .

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
لپ تاپ من قبلا که شارژ میشد بعد از شارژ چراغ شارژش خودش خاموش میشد اما الان
حتی وقتی که فول شارژ میشه چراغش روشن میمونه ؟
بعد الان اگه برق مستقیم کار کنم و باتری رو جدا کنم بهتره یا اینکه باتری رو همیشه
بزارم و هر وقت که شارژش رسید رو 30 -40 شارژ کنم ؟

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
احتمالا شما یک لپ تاپ DELL دارید و نصور می کنید سیستمی را که ذکر کرده اید روی تمامی لپ تاپها وجود دارد و حال آنکه چنین است.
سلام

1سوال دارم. آيا بهتره تا اونجاي كه ممكنه از باتري لپ تاپ استفاده نكرد؟ يكي ميگه تا ميتوني باتري رو بيرون بيار از طرفي هم شنيدم كه بايد حتما از باتري استفاده بشه

مدل لپ تاپم هم dell vostro 1510 هستش

ممنون

من فکر میکنم علاوه بر اینکه dell vostro یکی از مدل های دل اه ! از قضا توی دفترچش هم همین چیزی که بنده گفتم نوشته شده .
شما قبل از اینکه به من گیر بدید برید سوالهایی که من جواب دادم رو مطالعه کنید، اطلاعاتتون رو بیشتر کنید بعد شروع کنید به گیر دادن !
ممنون

Last edited:

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
دوست من ایشون سوال کرده بودند که "یا امکانش هست که باتری رو تعمیر کرد یا باید انداخت دور ؟" من هم بهشون گفتم بله میشود ، در ضمن ظاهرا شما تا به حال توی باتری رو باز نکردید ! اگر آدم دست به آچاری باشید احتمالا به مدار باتری صدمه نخواهید زد ! ضمن اینکه اگر سلول خوب بخرید خرد حکم میکنه که احتمالا به اندازه کافی عمر خواهد کرد .

ظاهرا متن پاسخهای بنده را اصلا نمی خوانید.
بنده در جواب گفتم که مدار تغذیه لپ تاپ آسیب می بیند نه مدار باطری!

پ.ن: دوستان می توانند طبق دستورالعمل ایشان رأسا نسبت به خرید سلول نو و تعویض سلولهای کهنه باطری لپ تاپ خود اقدام نمایند و از خدمات گارانتی دستورالعمل ایشان نیز بهره مند شوند.

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
ظاهرا متن پاسخهای بنده را اصلا نمی خوانید.
بنده در جواب گفتم که مدار تغذیه لپ تاپ آسیب می بیند نه مدار باطری!

پ.ن: دوستان می توانند طبق دستورالعمل ایشان رأسا نسبت به خرید سلول نو و تعویض سلولهای کهنه باطری لپ تاپ خود اقدام نمایند و از خدمات گارانتی دستورالعمل ایشان نیز بهره مند شوند.

من فکر نمیکنم که تعویض سلول جایگزین با مشخصات سلول قبلی ویرانی به بار بیاره . ولی اگر کسی خواست این کار رو انجام بده حتما قبلش با مغازه ای که سلول رو ازش میخرید طی کنید.

Last edited:

aghkor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من يك لپ تاپ dell vostro 1500 خريدم با اما از ابتدا گهگاهي يك نقاط رنگي روي مونيتور ديده ميشه كه با باز كردن برخي فايل ها تمام صفحه رنگي ميشه و هنگ كرده و مجبور به خاموش روشن كردن ميشم و گاهي هم مدتها بدون اين مشكل كار ميكنه. مشكل از گرافيكه يا از اتصالات؟
بيشتر موقع اجراي windows media player اين مشكل پيش مياد.

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
من يك لپ تاپ dell vostro 1500 خريدم با اما از ابتدا گهگاهي يك نقاط رنگي روي مونيتور ديده ميشه كه با باز كردن برخي فايل ها تمام صفحه رنگي ميشه و هنگ كرده و مجبور به خاموش روشن كردن ميشم و گاهي هم مدتها بدون اين مشكل كار ميكنه. مشكل از گرافيكه يا از اتصالات؟
بيشتر موقع اجراي windows media player اين مشكل پيش مياد.

به احتمال بسیار زیاد مشکل از کارت گرافیک است.
اگر دستگاهتان گارانتی ایران دارد حتما از گارانتی آن استفاده کنید.
مشکل خرابی کارت گرافیک DELL VOSTRO 1510 شایع است.

daryush_raven

Registered User
لایک‌ها
35
سلام دوستان من بعد از ریکاوری گزینه هایبرنت رو ندارم چی کار باید کنم که بیاد لبتابم hp dv5 1135 هست
مرسی

Tooraj2008

Registered User
لایک‌ها
6
من لپ تاپم 4230 مارک Acer هستش وقتی خودش به حالت stanby میره و یه کلیدی رو فشار میدم کامپیوتر
روشن میشه ولی مانیتور روشن نمیشه! از یکی پرسیدم گفت Alt+f4 رو بزن ...ولی بازم نمیشه و مجبورم
خاموشش کنم و بعد دوباره روشنش کنم! عیب از کجاست؟:(

s_s00002007

Registered User
لایک‌ها
1

دوست عزیز ایا این امکاتات در سونی fz490ngb هست و باطری رو پس از شارژ کامل از مدار خارج میکنه؟
:)

Killer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام ..من مطمئن نیستم این مشکل دقیقا به لپ تاپم مربوطه یا ویستا بهر حال تو رو خدا لطف کنید یه یاری به ما برسونین !
آقا منfw139 دارم بعد یه مدتی windows media player م قاطی کرده یه سری فایل ها رو باز نمی کنه مثلا در کل Avi رو باز می کنه ولی یه فایل خاص رو که قبلا باز می کرد الآن باز نمی کنه یا کلا mp4 رو اجرا نمی کنه...هیچی هم نصب نکردم که بگم مشکل نرم افزاری بعد از اینکه اینطوری شد n تا codec هم نصب کردم فایده نداشت
یه مشکل دیگه هم هست که خیلی خیلی مهم تره ...من حتما باید autocat رو پی سی ام باشه اما این هیچ کدوم از سی دی های بیرون رو نصب نمی کنه نمی دونم چرا !!!در ضمن کلی فابل دیگه هم از king می خوام روش نصب کنم نمی شه ... می شه یه روشی به من بگین که شلمل عوض کردن ویندوز نباشه
یه چیز دیگه هم اینه که جدیدا وقتی که رو باتری می بندمش استند بای میشه ولی دوباره که باز می کنم هنگ می کنه بالا نمیاد فقط باید باتری رو از پشت در بیاری تا درست شه (بعضی وقت ها))

SLAYER.1942

Registered User
لایک‌ها
0
ميگن XPS های دل زير کيبورداش داق ميشه و بعد ميسوزه درسته؟
احياناً اين خبر ماله مدلهای تقلبيش نبوده؟؟
آخه زيگورات اصلش رو ميده؟

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
ميگن XPS های دل زير کيبورداش داق ميشه و بعد ميسوزه درسته؟
احياناً اين خبر ماله مدلهای تقلبيش نبوده؟؟
آخه زيگورات اصلش رو ميده؟

مگه تقلبی هم داره؟! شاید مدل های ریفربش داشته باشه ولی تقلبی فکر نکنم. البته به نظر من گارانتی در لپ تاپ بهتر از نبودنشه ولی زیگورات احتمالا این شایعه رو درست کرده که واسه خودش اصلین و واسه دیگران تقلبی:D
من دو سه تا xps دیدم... آنچنان گرم نمیشدن. در مقایسه با اچ پی های دی وی 5...! سوختن هم شایعاتی شنیدم ولی تا حالا ندیدم. یعنی واسه اون سه نفری که میشناسم سالمن هنوز.
اما به نظر من اگر میخوای خرید کنی ازین سری های جدید اچ پی بگیر... واسه گیم قوی تر هستند.

SLAYER.1942

Registered User
لایک‌ها
0
مگه تقلبی هم داره؟! شاید مدل های ریفربش داشته باشه ولی تقلبی فکر نکنم. البته به نظر من گارانتی در لپ تاپ بهتر از نبودنشه ولی زیگورات احتمالا این شایعه رو درست کرده که واسه خودش اصلین و واسه دیگران تقلبی:D
من دو سه تا xps دیدم... آنچنان گرم نمیشدن. در مقایسه با اچ پی های دی وی 5...! سوختن هم شایعاتی شنیدم ولی تا حالا ندیدم. یعنی واسه اون سه نفری که میشناسم سالمن هنوز.
اما به نظر من اگر میخوای خرید کنی ازین سری های جدید اچ پی بگیر... واسه گیم قوی تر هستند.

دوست عزيز لطفاً اون مدل اچ پی را دقيق بگيد
بعدشم بر چه استناد ميگين اين سری اچ پی بهتر از دل است؟؟

meisamz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یک تبلت پی سی توشیبا M4 داشتم که کارت گرافیکش خراب شده و لذا باید کلا مادر بوردش عوض بشه اما هر چی گشتم مادربوردشو تو ایران پیدا نکردم.کسی می دونه از کجا میشه مادربوردشو پیدا کرد؟
اگه کمک کنین خدا خیرتون می ده,چون بی لبتاپی بد دردیه.

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
من یک تبلت پی سی توشیبا M4 داشتم که کارت گرافیکش خراب شده و لذا باید کلا مادر بوردش عوض بشه اما هر چی گشتم مادربوردشو تو ایران پیدا نکردم.کسی می دونه از کجا میشه مادربوردشو پیدا کرد؟
اگه کمک کنین خدا خیرتون می ده,چون بی لبتاپی بد دردیه.

مدل دقیق لپ تاپتان را بگویید تا قیمت بدهم.

meisamz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مدل دقیق Toshiba Tecra M4 است .
دیروز از شرکت آفتاب شرق قیمت گرفتم گفتند 600 هزار تومان می‌شود آیا به نظر شما با این قیمت صرف می‌کند یا لپ تاپ جدید به صرفه است.

بالا