• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
من مدل 1135 15 اینچی گرفتم .در مقابل نوت بوکهای سونی از لحاظ صفحه نمابش تاریک نره و یکم هم محو تره
البته نشانه بی کیفیتی نیست و نوع کنتراست فرق داره انگار کنتراستش کمتره و شیشه ای ال سی دی یکم خاصیت انعکاس نور داره که اونم به تاریک دیده شدن کمک می کنه (مثل صفحه نوکیا ان81 یا 82)
ایا تنظیمات خاصی هم میشه نصبت به ال سی دی انجام داد؟پیشنهادی دارید؟!!کلا تنظیمات نور صفحع نمایش از کجاست؟

2مرکز فروشنده می گفت تو نوت بوکهای جدبد xp زدن سخت تره!!xp زدن اما رفته درایو اخر و گفتن چاره ای نیست!!گفتن کلا نمی توننین شما xp بزنین!!و اینکه هارد های e sata هم مشکل مباره تو xp زدن!!!
در این مورد نظرتون چیه؟
اگه ادم درایور هارو داشته باشه می تونه حتی xp و vista رو فرمت بکنه و xp بزنه تو c??

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
آقا این باطری لپتاپ من از دیروز ناگهان خالی کرد (Dell 6400).... و دستگاه خاموش شد ..... حالا وقتی روشن میکنم و کابل آداپتور هم وصله مینویسه Battery Not Detected ...و زمانی که کابل رو میکشم ، ایندیکیتور باتری قرمز میشه ... تو Setup هم که رفتم وضعیت باتری uninstal هست .... چه کار کنم ؟ (ویندوز ویستا SP1) در ضمن فکر کنم باتری سالمه چون روی دکمه خودش که میزنم تمام چراغ هاش روشن میشه.....

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
آقا این باطری لپتاپ من از دیروز ناگهان خالی کرد (Dell 6400).... و دستگاه خاموش شد ..... حالا وقتی روشن میکنم و کابل آداپتور هم وصله مینویسه Battery Not Detected ...و زمانی که کابل رو میکشم ، ایندیکیتور باتری قرمز میشه ... تو Setup هم که رفتم وضعیت باتری uninstal هست .... چه کار کنم ؟ (ویندوز ویستا SP1) در ضمن فکر کنم باتری سالمه چون روی دکمه خودش که میزنم تمام چراغ هاش روشن میشه.....

سلام
باطری را یکبار بیرون بکشید و لپ تاپ را بدون باطری روشن کنید و پس از مدتی لپ تاپ را خاموش کرده و دوباره باطری را بجای خودش برگردانید و لپ تاپ را روشن کنید.
لپ تاپتان مشکل خاصی ندارد.

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
مدل دقیق Toshiba Tecra M4 است .
دیروز از شرکت آفتاب شرق قیمت گرفتم گفتند 600 هزار تومان می‌شود آیا به نظر شما با این قیمت صرف می‌کند یا لپ تاپ جدید به صرفه است.

آفتاب شرق معمولا قیمتهایش 1.5 الی 2 برابر قیمت معمول است.
حداکثر قیمت این مادربرد چیزی در حدود 350 الی 400 هزار تومان باید باشد (البته قیمت دقیقش را هنوز حساب نکرده ام).

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
من مدل 1135 15 اینچی گرفتم .در مقابل نوت بوکهای سونی از لحاظ صفحه نمابش تاریک نره و یکم هم محو تره
البته نشانه بی کیفیتی نیست و نوع کنتراست فرق داره انگار کنتراستش کمتره و شیشه ای ال سی دی یکم خاصیت انعکاس نور داره که اونم به تاریک دیده شدن کمک می کنه (مثل صفحه نوکیا ان81 یا 82)
ایا تنظیمات خاصی هم میشه نصبت به ال سی دی انجام داد؟پیشنهادی دارید؟!!کلا تنظیمات نور صفحع نمایش از کجاست؟

2مرکز فروشنده می گفت تو نوت بوکهای جدبد xp زدن سخت تره!!xp زدن اما رفته درایو اخر و گفتن چاره ای نیست!!گفتن کلا نمی توننین شما xp بزنین!!و اینکه هارد های e sata هم مشکل مباره تو xp زدن!!!
در این مورد نظرتون چیه؟
اگه ادم درایور هارو داشته باشه می تونه حتی xp و vista رو فرمت بکنه و xp بزنه تو c??

سلام
کلا کیفیت تصویر LCD لپ تاپهای HP قابل قیاس با SONY نیست.
تنظیمات نور صفحه نمایش و نیز کنتراست و ... را هم می توانید از قسمت تنظیمات کارت گرافیک لپ تاپ در ویندوز تغییر دهید.
می توان روی لپ تاپ مذکور هم ویندوز VISTA و هم ویندوز XP (در کنار هم) و یا فقط ویندوز XP را نصب کرد. هیج مشکلی هم پیش نمی آید.
برای اطلاعات بیشتر اینجا را ببینید.

satlamerd

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان من که میخام کد 2008 رو لپ تاپ نصب کنم نصب میشه اما ریجستر شده نصب نمیشه مثل اکس پی نیست؟ علت چیست؟ ه راه حلی دارد؟ ایا نسخه کد مناسب با لپ تاپ و ویستا باید پیدا کنم؟

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
توی ویندوز ویستا در
control panel\power options\
سه حالت واسه تنظیم شدت نور صفحه ی نمایش وجود داره
حالت hp recommended ی power saver یا high performance
که میتونی واسه هر کدوم از حالات وضعیتی تعریف بکنی مثل مدت استند بای یا فلان حالت یا حالت استند بای و...
اما توی xp قسمت power options هست حتی تو سربرگ چپ مثل ویستا اون زمانها و تعریف ها هست اما تنظیم شدت نور صفحه نیست ؟اگه وجود داره کجاست؟

البته منظور من قسمت adobe gammaکه بعد از نصب فوتوشاپ می اد یاتنظیمات رنگ و تراز سفیدی یا gamma های سفید کننده نیست.که بعد از نصب کارت گرافیکی میشه تنظیم کرد.منظوره من تنظیمه شدن تابش لامپ ال سی دی هست مثلا تو ویستا تعریف می کنی وقتی با باطری کار بکنه نور صفحه60 در صد باشه و موقع کار با برق 100 در صد باشه و تا میزنی به برق نور زیاد می شه نه gamma یا تنظیمات white balance

(مدل لپتاپ ho dv5-1135 و ویستا و ایکس پی نصبه)اگه مثلا ویستا نبود نمی تونستم اونا رو تنظیم کنم؟یا تو xp هم هست؟یا فقط تو 1 سیستم عامل میشه باشه؟)

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
سلام
باطری را یکبار بیرون بکشید و لپ تاپ را بدون باطری روشن کنید و پس از مدتی لپ تاپ را خاموش کرده و دوباره باطری را بجای خودش برگردانید و لپ تاپ را روشن کنید.
لپ تاپتان مشکل خاصی ندارد.
مرسی .... ولی نه درست نشد :(

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
مرسی .... ولی نه درست نشد :(

احتمالات:
1- باطری به کانکتور مربوطه روی برد لپ تاپ متصل نمی شود( با توجه به سالم بودن بودن احتمالا کانکتور مربوطه ایراد دارد)
2- صرفا یک مشکل نرم افزاری بوده و با تعویض ویندوز مشکل حل می شود.

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
احتمالات:
1- باطری به کانکتور مربوطه روی برد لپ تاپ متصل نمی شود( با توجه به سالم بودن بودن احتمالا کانکتور مربوطه ایراد دارد)
2- صرفا یک مشکل نرم افزاری بوده و با تعویض ویندوز مشکل حل می شود
باشه پس تست می کنم Thanks ! :)

satlamerd

Registered User
لایک‌ها
0
من یه لپ تاپ سونی سی اس 110 دارم. میخام ویستا رو به اکس پی برگردونم اما تو سایت حامی سونی نام این مدل نیست. چه کار باید کنم. درایورذها کجا تهیه کنم.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

erayan.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

sepehr_s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
سلام :
من یک لپ تاپ vostro a860 دارم که os نداره ، من ویندوز نصب کردم اما هیچکدام از درایورها را نتونستم نصب کنم و می خواستم از طریق اینترنت انجام بدم اما نتونستم بدلیل نبود درایور قادر به اتصال به اینترنت هم نیستم می خواستم از طریق سیستم دیگر درایور ها را از اینترنت بگیرم اما نمی دونستم مدل قطعات چیست . لطفا مرا راهنمایی کنید .

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
درود بر همه دوستان.
آقا ما یک ماه و نیم پیش یک سونی اس آر 129 خریدیم. بعد از مدتی دیدم که قسمت پایین فریم ال سی دی یعنی اونجایی که نوشته لوگوی سونی قرار داره از ال سی دی فاصله داره. فکر کردم خراب شده ولی وقتی رفتم بقیه اس آر ها رو دیدم فهمیدم همه این مشکل رو دارن.
علتش هم قطر کم فریم در این ناحیه و وجود تنها دو پین نگه دارنده ضعیف در منتهی الیه سمت چپ و راست ال سی دی هستش.
این موضوع خیلی تو ذوقم زده...

kaveh01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من یک laptop dell inspiron 710 m دارم که بدون هیچ علتی صداش قطع شده درایور ها نصب هستند ویندوز جدید هم ریختم مشکل حل نشد از هدفون هم صدا در نمیاد لطفا راهنماییم کنید

hashemp206

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
بنده لپ تاپ HP Touch Smart TX2 رو گرفتم
مدل کارت گرافیکم ATI 3200 هست ولی رم کارت گرافیکم نوشته 64 مگابایت!!!
واقعا برام تعجب برانگیزه چرا 64؟ و یعنی اینکه بازی های پرقدرتی مثل crysis روش اجرا نمیشه؟:blink::eek:

hashemp206

Registered User
لایک‌ها
0
ATI Radeon HD 3200 Graphics with 64 Display Cache Memory AMD M780G with 64MB GDDR2 (sideport memory) with up to 1982MB total graphics memory

hasty.e.penhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

سلام دوستان ...

امیدوارم خوش و سلامت باشین ..

من یه مشکل برام پیش اومده .. اگه راهنماییم کنین ممنون میشم ..

لبتاپ من DELL XPS 1210 هست با سی پی یو 2000 دوال کور و 4گیگ رم ..

چند وقتیه به نظرم اومد سیستم یه کم داغ میکنه ! دما رو که چک کردم !

دیدم در حالت پاور سیور با قدرت سی پی یو 1000mhz .. و ویندوز ویستا .. دما سی پی یو به 50 تا 52 میرسه !

در حالت کار هم ( فایرفاکس 2 عدد باز + Winamp + یاهو مسنجر ) دما به 55 تا 58 میرسه !

فن از ابتدای روشن شدن لبتاپ تا 60 درجه خاموش هست و وقتی هم روشن میشه دما رو به 55 میرسونه !

با برنامه هم که دورفن رو زیاد میکنم .. نهایت 1 درجه کم میشه دما !

در حالت High Performance و کار زیاد هم دما به 75 تا 80 میرسه !

میشه یه کم راهنماییم کنین .. دوستایی که ازین مدل دارن میشه بگن دما در چه حدی باید باشه ؟

:):):):)

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
قبلا دمای دستگاهت در همین کارکردها چقدر بود؟

بالا