• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

hasty.e.penhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

سلام مجدد خدمت اساتید و دوستان عزیز ...

هنوز از خوشی برطرف کردن مشکل قبلی لبتاپ خوشحال بودم که مشکل جدید نمایان شد ...

مشکل قبلی که بالا بودن دمای سی پی یو بود برطرف شد ...به سختی البته ...

دیروز وقتی لبتاپ رو روشن کردم ( Dell Xps 1210m )..بعد از چند دقیقه کار متوجه شدم که قسمت کناری سمت چپ تصویر , برا کمتر از ثانیه ای یه فلش سفید میزنه و انگار تصویرش خاموش روشن میشه !

انگار لامپ مهتابی که اولش می خواد روشن بشه .. اما بقیه جاهای تصویر مشکلی نداره ..

این عیب هم هر از گاهی پیش میاد ..در بقیه مواقع تصویر مشکلی نداره ..

به نظر شما مشکل از ال سی دی هست ؟ تعویض و ..... ؟ اصلا ال سی دی گیر میاد .. اونم سایز 12.1 اینچی !

ممنون میشم راهنماییم کنید ...

موفق باشید

یا حق

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52

دیروز وقتی لبتاپ رو روشن کردم ( Dell Xps 1210m )..بعد از چند دقیقه کار متوجه شدم که قسمت کناری سمت چپ تصویر , برا کمتر از ثانیه ای یه فلش سفید میزنه و انگار تصویرش خاموش روشن میشه !

انگار لامپ مهتابی که اولش می خواد روشن بشه .. اما بقیه جاهای تصویر مشکلی نداره ..

به نظر شما مشکل از ال سی دی هست ؟ تعویض و ..... ؟ اصلا ال سی دی گیر میاد .. اونم سایز 12.1 اینچی !

موفق باشید

یا حق

سلام
ممکن است اشکال از فلورسنت LCD باشد و یا برد LCD ایراد داشته باشد.
در هر صورت باید تست شود.
LCD 12.1 INCH هم موجود است.

nedi

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام

سئوال من ممكنه خيلي تكراري باشه. من ميخوام ايكس پي هم داشته باشم بهتره ويستا رو كلا بردارم يا همزمان داشته باشم؟

واينكه براي دانلود درايو هاي ايكس پي براي ويستا لينك معرفي ميكنيد.؟ اينجا ( شيراز) توي مغازه ها 15000 تومن ميگيرن تا نصب كنن.

و سوال اخر هم اينكه شما ليستي از ورژن نرم افزارهاي compatible with vista رو داريد.؟؟

ممنونم

alternative

Registered User
لایک‌ها
16
سلام
یک مشکل عجیب برای من پیش اومده وقتی سوئیچ وایرلس رو می زنم رو ویندوز می زنه که وایرلس روشن شده ولی چراغش روشن نمیشه و اصلاً هیچ شبکه ای رو نمی بینه

کسی تا حالا همچین مشکلی داشته ؟

nedi

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
5
مشكل درايورشه بايد فكر كنم. دوباره دانلو د و نصب كنين من براي بلوتوثم همچين مشكلي داشتم

HamedNet_ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان!
LCD لپ تاپ ما که داغون شد!
میخواستم بدونم قیمت تقریبی LCD چند هست؟
سایزش 15 اینچه
Toshiba satellite pro l300

CyberSaber

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

موفق باشید

یا حق

سلام

شما مشکل حرارت رو چطور حل کردی؟

hasty.e.penhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

شما مشکل حرارت رو چطور حل کردی؟

با باز کردن کامل لبتاپ و تعویض هیت سینک ..

البته بعدش لبتاپ رو فروختم .. اما نسبتا خوب شده بوود ..

در زمان دیدن فیلم های HD و حالت HighPerformnace ویستا دما به 68 می رسید ..

حالت پاور سیور و کار معمولی هم حدود 51 تا 53 .. قبلش به 60 می رسید ...

الانم دنبال خرید XPS 1340 هستم .. اما گویا اینم یه کم داغ می کنه ه !

Nikonian

Registered User
لایک‌ها
5
من قصد دارم از طریق پورت HDMI ( لپ تاپ Acer 5738ZG ) فیلم رو روی تلویزیون LCD ببینم ، ولی وقتی وصل میکنم تلویزیون تصویر از لپ تاپ دریافت نمیکنه ! آیا تنظیم خاصی باید انجام بشه ؟ مگه HDMI پورت Plug&Play نیست ؟لطفا راهنمایی کنید !
توضیح:
سازگار ارقام که میگه باید درایورش ( یعنی درایور مخصوص HDMI ) رو از سایت ایسر دانلود کنی و نصبش کنی :blink: من که چیزی با این عنوان توی سایتش پیدا نکردم.

Nikonian

Registered User
لایک‌ها
5
یعنی کسی جواب سوال منو نمیدونه ؟

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
314
من قصد دارم از طریق پورت HDMI ( لپ تاپ Acer 5738ZG ) فیلم رو روی تلویزیون LCD ببینم ، ولی وقتی وصل میکنم تلویزیون تصویر از لپ تاپ دریافت نمیکنه ! آیا تنظیم خاصی باید انجام بشه ؟ مگه HDMI پورت Plug&Play نیست ؟لطفا راهنمایی کنید !
توضیح:
سازگار ارقام که میگه باید درایورش ( یعنی درایور مخصوص HDMI ) رو از سایت ایسر دانلود کنی و نصبش کنی :blink: من که چیزی با این عنوان توی سایتش پیدا نکردم.
ببین دوست عزیز شما تو خود TV هم باید تنظیمات انجام بدی
باید وقتی کابل رو وصل میکنی تو تی وی یه بار پلاگ اند پلی کنی که پورت رو بشناسه

hamidi_iust

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان 1سوال:
من دنبال يك مرجع قانوني براي رسيدگي به شكايت از گارانتي Asus (ديجيتال!!!!!!) هستم.
(قضيه از اين قراره كه براي تعمير يك جك هدفون، به بهانه تعويض بورد صدا!!! از من 45000 تومان دريافت كردن. درصورتيكه من اساسا شك دارم كه بجز جك هدفون به چيز ديگه اي دست خورده باشه يا اينكه اصولا بورد صدايي وجود داشته باشه!!!!)
لطفا دوستان راهنمايي كنين.

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
314
سلام
دوستان 1سوال:
من دنبال يك مرجع قانوني براي رسيدگي به شكايت از گارانتي Asus (ديجيتال!!!!!!) هستم.
(قضيه از اين قراره كه براي تعمير يك جك هدفون، به بهانه تعويض بورد صدا!!! از من 45000 تومان دريافت كردن. درصورتيكه من اساسا شك دارم كه بجز جك هدفون به چيز ديگه اي دست خورده باشه يا اينكه اصولا بورد صدايي وجود داشته باشه!!!!)
لطفا دوستان راهنمايي كنين.
سلام
اگه مطمئنی باید باسند مثل فاکتور و ... بری تو مرکز شکایات وزارت بازرگانی تو بلوار کشاورز روبروی بیمارستان پارس طبقه سوم یا چهارم فکر کنم
شکایت رو مینویسی یه هفته یا دوهفته بررسی اش طول میکشه
اگه حق با شما باشه باید اونا رضایت شما رو جلب کنن و اگه نتونن جوازشون باطل میشه و تو پرونده اشون ثبت میشه

Nikonian

Registered User
لایک‌ها
5
ببین دوست عزیز شما تو خود TV هم باید تنظیمات انجام بدی
باید وقتی کابل رو وصل میکنی تو تی وی یه بار پلاگ اند پلی کنی که پورت رو بشناسه

ممنون دوست عزیز

ما هر وسیله ای رو از پورت اچ دی ام آی که به تی وی وصل میکنیم میشناسه و تنظیم خاصی روی تی وی وجود نداره !
لطفا کمی بیشتر راهنمایی کنید.

persianps

Registered User
لایک‌ها
0
پيغام MTDLR is Missing يعنی چی؟ موقعی که لپتاپ میخواد روشن شه بياد بالا اين پيغام رو میده
راستش من خواستم از طریق ویندوز پارتیشن بندی اون رو یه کم تغییر بدم وچند تا درایو اضافه کنم ولی الان اصلا کار نمیکنه حتی با ِCD ویندوز هم بوت نمیشه . خواهشا کمک کنید . ممنون

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
توضیح:

مدل تلویزیونتان چیست؟ آیا تلویزیونتان HDMI را ساپورت می کند؟
از طرفی سایز و فرکانس تصویر خروجی که روی تلویزیون قرار است نمایش داده شود می بایستی از تنظیمات درایور کارت گرافیک لپ تاپتان تعیین کنید. این سایز تصویر و فرکانس تصویر می بایستی با سایز و فرکانس تصویر تلویزیون سازگار باشد.
معمولا گرافیک لپ تاپهای جدید که HDMI را ساپورت می کنند دارای درایور صدا و تصویر HDMI می باشند که همزمان با نصب درایور صدا و گرافیک لپ تاپ نصب می شوند.

Nikonian

Registered User
لایک‌ها
5
ممنون از پاسخ تان

مدل تلویزیون سونی 46X350 میباشد.که HDMI هم دارد و دستگاههای مختلفی مثل اچ دی پلیر و دی وی دی هم به آن وصل است .و درحال استفاده.

آپدیت:
تا هر وقت که لازم باشه صبر میکنم تا جواب بگیرم !

Last edited:

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
سلام دوستان

من يه لپ تاپ خريدم
اومده تمام فضاي هارد رو اختصاص داده به درايو
c
يه دونه درايو يعني ساخته !

ويندوز ويستا هم روش نصب هست
از طريق
Disk Management
هم نتونستم كاري انجام بدم

امكان
shrink
هست

خب يه درايو ساختم
3 gb
بيشتر هم نميشه
چون فضاي آزاد و خالي درايو
c
همينقدر بود ....

از طريق
extend
هم نميشه فضاي درايو دوم رو زياد كنم

چون فضاي درايو قبلي رو زياد ميكنه نه درايوي كه تازه ميسازيم

توضيح در يك سايت :
اول بگم درایوی که می خواهید سایزش و افزایش دهید باید فضای خالی رو از درایو بعدیش بگیرید !

شرمنده من اينجوري آموزشي دارم واسه شما توضيح ميدم
آخه ميگن ميشه ميشه
منم كه انجام دادم ديدم
نشد !!!

حالا بايد چيكار كنم؟

ممنون

يا حق

بالا