• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

hasty.e.penhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

نهایتا به 50 تا 52 میرسید ..

الان در حالت پاور سیور هستم ! دما به 56 میرسه !

:wacko::wacko::wacko:

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
سلام
من تازگيا يه لپ تاپ سوني fw235 خريدم .
اولا كه كلي بدبختي كشيدم واسه پارتيشن بنديش
بعد خواستم كنار ويندوز ويستا اصليش وين xp هم بريزم كه ارور ميداد واسه نصب(( نه اون ارور كه هارد رو نميشناسه )) كلا ميگه به فلان خاطر شده و براي جلوگيري از damage شدن سيستم هست و اگه سخت افزار جديدي نصب كريد برداريد بعد دوباره امتحان كنيد (( تو همين مايه ها )) شما نميدونيد چه كار ميتونم بكنم ؟
دوم اينكه يه سري فايلهامو با فلش از دسكتاپم بهش منتقل كردم و drive letter رو هم از تو disk manage طبق دلخواه خودم درآوردم بعد دفعه بعد كه روشنش كردم ديدم وين رو ديرتر لود ميكنه و به طور محسوسي هاردش مشغوله و يه مقدار صدا هم ازش مياد و سرعت سيستم هم پايين اومده
چرا اينطوري شده . مثلا تو بازي هم كه ميرم نسبت به قبل يه مقدار ديرتر لود ميكنه ؟؟ مشكل از چيه ؟؟
در ضمن وقتي مثلا استارت منو رو ميزنم و mouse رو از روي برنامه هاي مختلف رد ميكنم يه صداي ضعيف ويز مانندي ازش بلند ميشه . خلاصه نميدونم چشه .
راهنمايي كنيد .

Last edited:

Sir Vahid

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,575
سلام دوستان خوبم

از دوستان تقاضا می کنم که به دادم برسید....

من یه لب تاب توشیبا با مارکa200ch7 داشتم که برای یه بنده خدایی اومد برام بایوس رو آپدیت کنه......

اما بعد از آپدیت اصلا سیستم بالانمیاد.......

یعنی لب تاب روشن میشه اما صفحه تاریک تاریک هستش و بالا نمیاد.......

دوستان شدیدا تقاضا می کنم که کمکم کنید.....

[email protected]
با تشکر از همه دوستان

shahinSssS

Registered User
لایک‌ها
66
سلام من مدل اچ پی 1205ee که روش ویستا نصبه خریدم.من دی وی دی ریکاوری رایت کردم الان می خوام این ویستا کوفتی را پاک کنم و فقط اکس پی نصب کنم باید چه کار کنم میشه راهنمائی کنید مرسی

میلاد

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام
من یه اسپایر وان ایسر درم وقتی میخوام ازش برای مرور وب استفاده کنم اگه به برق وصل باشه سرعت وایرلسش نصف وقتیه که وقتی از باتری استفاده میشه، کسی میدونه علتش چیه؟

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
یه سوال داشتم

شنیدم که میگن اگه موبایل رو بعه شارژ وصل میکنید فول شارژ شد بکشید اگه زیاد به شارژ باشه باتری به مرور زمان خریاب میشه!

آیا این مطلب در مورد باطری لب تاپ هم صدق میکنه؟

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
سلام
من یه اسپایر وان ایسر درم وقتی میخوام ازش برای مرور وب استفاده کنم اگه به برق وصل باشه سرعت وایرلسش نصف وقتیه که وقتی از باتری استفاده میشه، کسی میدونه علتش چیه؟

دوحالت داره ،

یا مشکل سخت افزاریه که مثلا از تداخل تاثیر منبع تغزیه بر روی آنتن وایرلس ناشی میشه ، که اون رو باید به

متخصصش مراجعه کنین .

یا مشکل نرم افزاریه . معمولا توی قسمت Power Manager تنظیمات Advanced توضیحاتی داده شده در این مورد

برای مثال Wireless Adapter مقادیر متفاوتی رو داره که معمولا روی FULL هست ، چه در زمان وصل به برق چه به باطری

ممکنه این تنظیمات از حالت FULL خارج شده باشند .

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
یه سوال داشتم

شنیدم که میگن اگه موبایل رو بعه شارژ وصل میکنید فول شارژ شد بکشید اگه زیاد به شارژ باشه باتری به مرور زمان خریاب میشه!

آیا این مطلب در مورد باطری لب تاپ هم صدق میکنه؟

شنیده ام که لپ تاپهای جدید ، سیستم خارج کردن باطری از مدار به صورت اتوماتیک رو دارند .

چرا که اکثرا قابلیت خارج کردن سهل الوصول باطری رو اصلا ندارند .

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
شنیده ام که لپ تاپهای جدید ، سیستم خارج کردن باطری از مدار به صورت اتوماتیک رو دارند .

چرا که اکثرا قابلیت خارج کردن سهل الوصول باطری رو اصلا ندارند .

اگه اینطور باشه که خوبه!
راهی نیست بفهمم که دیوایس من هم این قابلیتی که فرمودید رو داره یا خیر؟
نوت بوک من IBM Lenovo N500 هست

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
خوب یه سرچی اگر تو اینترنت بزنین توی فروم های خارجی احتمالا به جواب میرسین .

من متاسفانه چون از کانفیگ دقیق سیستم شما خبر ندارم همین طوری نمیتونم بگم . :d

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
آقا حدود 2 هفته هست که این صدای فن لپتاپ اعصاب برام نزاشته. به نظرتون چکار کنم؟ حتی پشتش رو هم باز کردم ولی محافظ پشتش جدا نمیشه.

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
آقا حدود 2 هفته هست که این صدای فن لپتاپ اعصاب برام نزاشته. به نظرتون چکار کنم؟ حتی پشتش رو هم باز کردم ولی محافظ پشتش جدا نمیشه.

سلام
با گردگیری و کمی روغن کاری فن مشکل برطرف می شود.

fizzi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امروز با اجازه شما يك sony vaio sr210 خريدم..
پك آكبند بود و مخصوص بازار آمريكا و كانادا بود و هنگام باز كردن پك براي آزمايش متوجه شدم كه ديسك ويندوزي وجود نداره و از مسئول فني كه سئوال كردم گفت سوني در مدلهاي جديدش ديسك ويندوز رو قرار نميده. از دفترچه هاي راهنماي قطور هم خبري نبود و يك دفترچه quick guide خيلي نازك و چند برگ ديگر در جعبه بود.
وقتي به منزل رسيدم و زير دستگاه رو نگاه كردم با برچسب اطلاعات ويندوز ويستا و windows key و شماره محصول ويندوز روبرو شدم كه توسط يك طلق ضخيم حفاظت ميشد و هولوگرام هم داشت.

آيا فروشنده دروغ گفته و ديسك ويندوز رو 2در كرده؟ من خودم فقط لپتاپ مك داشتم و تابحال از ايران لپتاپ نخريدم و اين vaio رو هم براي خواهركوچكترم گرفته ام .

Last edited:

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
امروز با اجازه شما يك sony vaio sr210 خريدم..
پك آكبند بود و مخصوص بازار آمريكا و كانادا بود و هنگام باز كردن پك براي آزمايش متوجه شدم كه ديسك ويندوزي وجود نداره و از مسئول فني كه سئوال كردم گفت سوني در مدلهاي جديدش ديسك ويندوز رو قرار نميده. از دفترچه هاي راهنماي قطور هم خبري نبود و يك دفترچه quick guide خيلي نازك و چند برگ ديگر در جعبه بود.
وقتي به منزل رسيدم و زير دستگاه رو نگاه كردم با برچسب اطلاعات ويندوز ويستا و windows key و شماره محصول ويندوز روبرو شدم كه توسط يك طلق ضخيم حفاظت ميشد و هولوگرام هم داشت.

آيا فروشنده دروغ گفته و ديسك ويندوز رو 2در كرده؟ من خودم فقط لپتاپ مك داشتم و تابحال از ايران لپتاپ نخريدم و اين vaio رو هم براي خواهركوچكترم گرفته ام .

نه دوست عزیز ، فروشنده به شما صحیح فرمودن ،

متاسفانه برند Sony ، همراه نوتبوکهاش ، دیسک Windows رو برخلاف مثلا DELL عرضه نمیکنه .

شما برای عوض کردن Windows میبایست از اون Image بگیرین .

( البته Windows موجود بر روی دستگاه اوریجینال هستش )

موفق و سربلند باشید .

mmm nnn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من يك لپ تاب sony VGN-Z26GN دارم ويندوز XP نصب كردم كه همراه ان يوده وقابليت ريكاوري دارد . چكونه به حالت اوليه يعني ويندوز ويستا برگردم چند بار ريكاوري ناشيانه كرده ام وليxp تغيير نميكند و مبتدي هستم وبكاپ هم ندارم

leadertime

Registered User
لایک‌ها
78
سلام
بعد خواستم كنار ويندوز ويستا اصليش وين xp هم بريزم كه ارور ميداد واسه نصب(( نه اون ارور كه هارد رو نميشناسه )) كلا ميگه به فلان خاطر شده و براي جلوگيري از damage شدن سيستم هست و اگه سخت افزار جديدي نصب كريد برداريد بعد دوباره امتحان كنيد (( تو همين مايه ها )) شما نميدونيد چه كار ميتونم بكنم ؟
دوم اينكه يه سري فايلهامو با فلش از دسكتاپم بهش منتقل كردم و drive letter رو هم از تو disk manage طبق دلخواه خودم درآوردم بعد دفعه بعد كه روشنش كردم ديدم وين رو ديرتر لود ميكنه و به طور محسوسي هاردش مشغوله و يه مقدار صدا هم ازش مياد و سرعت سيستم هم پايين اومده
چرا اينطوري شده . مثلا تو بازي هم كه ميرم نسبت به قبل يه مقدار ديرتر لود ميكنه ؟؟ مشكل از چيه ؟؟
در ضمن وقتي مثلا استارت منو رو ميزنم و mouse رو از روي برنامه هاي مختلف رد ميكنم يه صداي ضعيف ويز مانندي ازش بلند ميشه . خلاصه نميدونم چشه .
راهنمايي كنيد .

اتفاقا منم همین مشکل رو دارم. هرچی میخوام از شر ویستا خلاص شم، موقع نصب ایکس پی صفحه مرگ آبی پیداش میشه و جلوتر هم نمیره.
کسی نمیدونه چکار باید کرد؟

leadertime

Registered User
لایک‌ها
78
سلام
راهنمايي كنيد .

http://blog.erayan.com/?p=19#more-19

یه نگاه به این لینک بندازید، توضیح داده چرا ویندوز XP نصب نمیشه.
البته من خودم دارم تازه آزمایشش میکنم نمیدونم جواب میده یا نه.
درضمن حتما کامنت هاش رو کامل بخونید توضیحات خوبی داده.

در ضمن یه سوال خیلی کوچیک هم از اساتید داشتم.
این ریکاوری DVD هایی که بعد از راه انداختن لپ تاپ تولید کردیم، Image کامل سیستم عامله؟ یعنی اگه من به هر علتی هاردمو کامل پاک کنم همه چی رو خراب کنم، میتونم با اون دوباره سیستم عامل اصلی رو برگردونم؟
بعد این DVD ها رو میشه کپی کرد؟

TOOLSman

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
راهنمايي كنيد .

سلام به نظر من مشکل نصب ویندوز که گفتی از رم می باشد اگر کسی از دوستان داره ازش امانتی بگیر و تست کن موفق باشید

leadertime

Registered User
لایک‌ها
78
http://blog.erayan.com/?p=19#more-19

یه نگاه به این لینک بندازید، توضیح داده چرا ویندوز XP نصب نمیشه.
البته من خودم دارم تازه آزمایشش میکنم نمیدونم جواب میده یا نه.
درضمن حتما کامنت هاش رو کامل بخونید توضیحات خوبی داده.

در ضمن یه سوال خیلی کوچیک هم از اساتید داشتم.
این ریکاوری DVD هایی که بعد از راه انداختن لپ تاپ تولید کردیم، Image کامل سیستم عامله؟ یعنی اگه من به هر علتی هاردمو کامل پاک کنم همه چی رو خراب کنم، میتونم با اون دوباره سیستم عامل اصلی رو برگردونم؟
بعد این DVD ها رو میشه کپی کرد؟

من این روش رو الان انجام دادم.
دیگه اون صفحه آبیه نمیاد و میره جلو.
حالا دیگه نمیدونم تا ته درست کار کنه یا نه. چون الان دارم نصب میکنم.

بالا