hasty.e.penhan
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 63
- لایکها
- 0
نهایتا به 50 تا 52 میرسید ..
الان در حالت پاور سیور هستم ! دما به 56 میرسه !
:wacko::wacko::wacko:
سلام
من یه اسپایر وان ایسر درم وقتی میخوام ازش برای مرور وب استفاده کنم اگه به برق وصل باشه سرعت وایرلسش نصف وقتیه که وقتی از باتری استفاده میشه، کسی میدونه علتش چیه؟
یه سوال داشتم
شنیدم که میگن اگه موبایل رو بعه شارژ وصل میکنید فول شارژ شد بکشید اگه زیاد به شارژ باشه باتری به مرور زمان خریاب میشه!
آیا این مطلب در مورد باطری لب تاپ هم صدق میکنه؟
شنیده ام که لپ تاپهای جدید ، سیستم خارج کردن باطری از مدار به صورت اتوماتیک رو دارند .
چرا که اکثرا قابلیت خارج کردن سهل الوصول باطری رو اصلا ندارند .
آقا حدود 2 هفته هست که این صدای فن لپتاپ اعصاب برام نزاشته. به نظرتون چکار کنم؟ حتی پشتش رو هم باز کردم ولی محافظ پشتش جدا نمیشه.
امروز با اجازه شما يك sony vaio sr210 خريدم..
پك آكبند بود و مخصوص بازار آمريكا و كانادا بود و هنگام باز كردن پك براي آزمايش متوجه شدم كه ديسك ويندوزي وجود نداره و از مسئول فني كه سئوال كردم گفت سوني در مدلهاي جديدش ديسك ويندوز رو قرار نميده. از دفترچه هاي راهنماي قطور هم خبري نبود و يك دفترچه quick guide خيلي نازك و چند برگ ديگر در جعبه بود.
وقتي به منزل رسيدم و زير دستگاه رو نگاه كردم با برچسب اطلاعات ويندوز ويستا و windows key و شماره محصول ويندوز روبرو شدم كه توسط يك طلق ضخيم حفاظت ميشد و هولوگرام هم داشت.
آيا فروشنده دروغ گفته و ديسك ويندوز رو 2در كرده؟ من خودم فقط لپتاپ مك داشتم و تابحال از ايران لپتاپ نخريدم و اين vaio رو هم براي خواهركوچكترم گرفته ام .
سلام
من تازگيا يه لپ تاپ سوني fw235 خريدم .
اولا كه كلي بدبختي كشيدم واسه پارتيشن بنديش
بعد خواستم كنار ويندوز ويستا اصليش وين xp هم بريزم كه ارور ميداد واسه نصب(( نه اون ارور كه هارد رو نميشناسه )) كلا ميگه به فلان خاطر شده و براي جلوگيري از damage شدن سيستم هست و اگه سخت افزار جديدي نصب كريد برداريد بعد دوباره امتحان كنيد (( تو همين مايه ها )) شما نميدونيد چه كار ميتونم بكنم ؟
دوم اينكه يه سري فايلهامو با فلش از دسكتاپم بهش منتقل كردم و drive letter رو هم از تو disk manage طبق دلخواه خودم درآوردم بعد دفعه بعد كه روشنش كردم ديدم وين رو ديرتر لود ميكنه و به طور محسوسي هاردش مشغوله و يه مقدار صدا هم ازش مياد و سرعت سيستم هم پايين اومده
چرا اينطوري شده . مثلا تو بازي هم كه ميرم نسبت به قبل يه مقدار ديرتر لود ميكنه ؟؟ مشكل از چيه ؟؟
در ضمن وقتي مثلا استارت منو رو ميزنم و mouse رو از روي برنامه هاي مختلف رد ميكنم يه صداي ضعيف ويز مانندي ازش بلند ميشه . خلاصه نميدونم چشه .
راهنمايي كنيد .
سلام
بعد خواستم كنار ويندوز ويستا اصليش وين xp هم بريزم كه ارور ميداد واسه نصب(( نه اون ارور كه هارد رو نميشناسه )) كلا ميگه به فلان خاطر شده و براي جلوگيري از damage شدن سيستم هست و اگه سخت افزار جديدي نصب كريد برداريد بعد دوباره امتحان كنيد (( تو همين مايه ها )) شما نميدونيد چه كار ميتونم بكنم ؟
دوم اينكه يه سري فايلهامو با فلش از دسكتاپم بهش منتقل كردم و drive letter رو هم از تو disk manage طبق دلخواه خودم درآوردم بعد دفعه بعد كه روشنش كردم ديدم وين رو ديرتر لود ميكنه و به طور محسوسي هاردش مشغوله و يه مقدار صدا هم ازش مياد و سرعت سيستم هم پايين اومده
چرا اينطوري شده . مثلا تو بازي هم كه ميرم نسبت به قبل يه مقدار ديرتر لود ميكنه ؟؟ مشكل از چيه ؟؟
در ضمن وقتي مثلا استارت منو رو ميزنم و mouse رو از روي برنامه هاي مختلف رد ميكنم يه صداي ضعيف ويز مانندي ازش بلند ميشه . خلاصه نميدونم چشه .
راهنمايي كنيد .
سلام
راهنمايي كنيد .
http://blog.erayan.com/?p=19#more-19
یه نگاه به این لینک بندازید، توضیح داده چرا ویندوز XP نصب نمیشه.
البته من خودم دارم تازه آزمایشش میکنم نمیدونم جواب میده یا نه.
درضمن حتما کامنت هاش رو کامل بخونید توضیحات خوبی داده.
در ضمن یه سوال خیلی کوچیک هم از اساتید داشتم.
این ریکاوری DVD هایی که بعد از راه انداختن لپ تاپ تولید کردیم، Image کامل سیستم عامله؟ یعنی اگه من به هر علتی هاردمو کامل پاک کنم همه چی رو خراب کنم، میتونم با اون دوباره سیستم عامل اصلی رو برگردونم؟
بعد این DVD ها رو میشه کپی کرد؟