• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

mahyar2020

کاربر فعال درآمد اینترنتی<br>فروشنده معتبر [<a tit
کاربر فعال
لایک‌ها
1
از امروز صبح چراغ باطری لپ تاپم شروع به چمک زدن (در حالت قرمز) به صورت مداوم کرده!
شارژش هم پره!
یعنی باطری باطله دیگه؟!
مدل لپ تاپ :DELL 6000
کسی قیمت باطریش رو داره؟

mahyar2020

کاربر فعال درآمد اینترنتی<br>فروشنده معتبر [<a tit
کاربر فعال
لایک‌ها
1
آره DELL :D
فکر کنم 6 سلولی باشه

nedi

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام

1سوال دارم. آيا بهتره تا اونجاي كه ممكنه از باتري لپ تاپ استفاده نكرد؟ يكي ميگه تا ميتوني باتري رو بيرون بيار از طرفي هم شنيدم كه بايد حتما از باتري استفاده بشه

مدل لپ تاپم هم dell vostro 1510 هستش

ممنون

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
سلام

1سوال دارم. آيا بهتره تا اونجاي كه ممكنه از باتري لپ تاپ استفاده نكرد؟ يكي ميگه تا ميتوني باتري رو بيرون بيار از طرفي هم شنيدم كه بايد حتما از باتري استفاده بشه

مدل لپ تاپم هم dell vostro 1510 هستش

ممنون

می توانید باطری را درآورده و لپ تاپ را بدون باطری استفاده کنید ولی لازم است هفته ای یکبار باطری را سر جایش برگردانید و یکبار کاملا آن را شارژ کرده و با استفاده حین کار آن را خالی کنید.

Masih1360

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام،

من یه لپ تاپ دارم و یه PC. مشخصات لپ تاپ و PC رو این زیر نوشتم:

لپ تاپ: ویندوز ویستا، کارت گرافیک Geforce 8600M GT، رم 4 گیگابایت، پردازنده 2.5 core2
PC: ویندوز XP، کارت گرافیک Geforce 8400 GS، رم 1 گیگابایت، پردازنده 3 اینتل

همونطور که میبینید لپ تاپم از هر نظر از پی سی سرتره! اما مشکلی که دارم اینه که توی برخی از بازیها لپ تاپم خیلی کند عمل میکنه. این کند عمل کردن هم توی لود بازی یا دموها نیست بلکه تو اجرای خود بازی هست. مثلا تو بازیهای Prince Of Persia و World In Conflict صحنه های بازی بسیار کندتر از همون صحنه ها توی PC هست. ولی مثلا در بازیهایی مثل PES 2008 و بازی سنگین Assasins Cread بازی خیلی خوب و روان اجرا میشه.

لطفا راهنمایی کنید که مشکل از کجاست و چطوری برطرف میشه؟

nedi

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
5
می توانید باطری را درآورده و لپ تاپ را بدون باطری استفاده کنید ولی لازم است هفته ای یکبار باطری را سر جایش برگردانید و یکبار کاملا آن را شارژ کرده و با استفاده حین کار آن را خالی کنید.

از پاسختون ممنونم

Focus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقایونه مهندس من یه FW 139 گرفتم (مبارک باشه!) بعد از 2 روز یادم افتاد که کارت گرافیکشو چک نکردم!
رفتم تو قسمت Graphic Hardware <--- ATI Catalyst Control Center این مشخصاتو نوشته بود:
memory size: 1535 MB
memory type: Hyper Memory

خب تا اینجای قضیه همون 1.5 گیگی بود که قرار بود باشه. اما وقتی توی همون صفحه ی ATI Catalyst Control Center، میری تو قسمته System Information و مسیر زیر رو دنبال میکنی این مشخصاتو میبینی...
Display <--- Components
Adapter Description: ATI Mobility Radeon HD 3400 Series
Adapter RAM: 256.00 MB

من سخت افزار بارم نیست ولی از دیشب که اون خط بالا رو دیدم آشفته شدم. اگه میشه سریعتر یه مهندسی بیاد به ما بگه که بالاخره کارت گرفیکم 1.5 گیگ هست یا نه؟!

Last edited:

erayan.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقایونه مهندس من یه FW 139 گرفتم (مبارک باشه!) بعد از 2 روز یادم افتاد که کارت گرافیکشو چک نکردم!
رفتم تو قسمت Graphic Hardware <--- ATI Catalyst Control Center این مشخصاتو نوشته بود:
memory size: 1535 MB
memory type: Hyper Memory

خب تا اینجای قضیه همون 1.5 گیگی بود که قرار بود باشه. اما وقتی توی همون صفحه ی ATI Catalyst Control Center، میری تو قسمته System Information و مسیر زیر رو دنبال میکنی این مشخصاتو میبینی...
Display <--- Components
Adapter Description: ATI Mobility Radeon HD 3400 Series
Adapter RAM: 256.00 MB

من سخت افزار بارم نیست ولی از دیشب که اون خط بالا رو دیدم آشفته شدم. اگه میشه سریعتر یه مهندسی بیاد به ما بگه که بالاخره کارت گرفیکم 1.5 گیگ هست یا نه؟!

كارت گرافيك هيچ لپ‌تاپي 1.5 گيگابايت نيست. كارت گرافيك دستگاه شما 256 مگابايت حافظه Dedicate يا اختصاصي داره كه تا 1.5 گيگابايت با سيستم هايپر مموري شناخته ميشه.

Focus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كارت گرافيك هيچ لپ‌تاپي 1.5 گيگابايت نيست. كارت گرافيك دستگاه شما 256 مگابايت حافظه Dedicate يا اختصاصي داره كه تا 1.5 گيگابايت با سيستم هايپر مموري شناخته ميشه.

از دیشب تا 2 دقیقه پیش، به طرز نافرمی نگرانو شاکی بودم.
دوست عزیز باور کن به شدت لطف کردی جواب سوالمو دادی. خیلی خیلی ممنون...

ghm122

Registered User
لایک‌ها
28
سلام. من یه دستگاه dell xps1330 سه ماه پیش خریدم که مشکلی پیدا کرد و مجبور شدم هاردش رو عوض کنم و یه هارد نو بندازم. در هارد قبلی درایوی بود recovery که شما می تونستید بدون نیازبه سی دی ها دستگاه رو به حالت اولش در آورد به همراه تمام برنامه ها .اما هارد جدید این طور نیست و دیگه هم به هارد قبلی دسترسی ندارم. این recovery رو از کجا می تونم گیر بیارم؟ممنونم:)

emertat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. من یه دستگاه dell xps1330 سه ماه پیش خریدم که مشکلی پیدا کرد و مجبور شدم هاردش رو عوض کنم و یه هارد نو بندازم. در هارد قبلی درایوی بود recovery که شما می تونستید بدون نیازبه سی دی ها دستگاه رو به حالت اولش در آورد به همراه تمام برنامه ها .اما هارد جدید این طور نیست و دیگه هم به هارد قبلی دسترسی ندارم. این recovery رو از کجا می تونم گیر بیارم؟ممنونم:)

سلام
در صورت نیاز به برگردوندن به حالت کارخانه می تونید به ما مراجعه کنید . خدمات پس از فروش امرتات

تلفن : 88776262

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
باسلام حضوردوستان عزيز

بنده بادستگاه desktop خودکه داراي windows xp,کارت star sky 2 و برنامه progdvb ميباشد برنامه هايي راازماهواره بافرمت mpeg2 ضبط کرده ام. زمانيکه ميخواهم فايلهاي ضبط شده را برروي sony vaio - vgn-fe870e که داراي windows vista home premium ميباشد باهرplayer مشاهده کنم , سرعت صدا وحرکت تصوير بسيار زيادتر از حالت معمولي است و فريم فريم پخش ميشود.

برنامه progdvb به خوبي نصب شد ولي کارت گرافيکي star sky 2 برروي laptop نصب نميشود.انواع واقسام codec مختلف چه مخصوص progdvb مانندelecard وچه انواع عمومي کامل مانند vista codecو يا k-lite رااستفاده کرده ام. انواع playerهاي گوناگون ازplayer خود progdvb تا انواع media playerهاي گوناگون چک شده است.

توجه بفرماييد که منظورفقط تماشاي فايل ضبط شده دردستگاه ديگري ميباشد و قرارنيستlaptop به ماهواره اي وصل بوده و کانالي رادريافت کند.

اميدوارم باتنظيماتي و يا استفاده از نرم افزاري اين مشکل حل شود. آيا غيراز خريدو نصب کارت گرافيکي راه ديگري وجود ندارد؟ چه نوع کارتي براي چنين laptop مناسب است؟ قيمت؟ چنانچه اجباردرخريد کارت باشد,طبعا اتصال به ماهواره براي استفاده کامل نيزمدنظرخواهدبود.

ازاساتيد گرامي تقاضاي راهنمايي دارم.لطفا آقاي فاضلي و جناب امرتات بفرمايند که درصورت مراجعه, مشکل قابل رفع ميباشد ياخير.

باتشکر فراوان

سلام
معمولا اجرای برنامه ها بر روی ویندوز ویستا نسخ HOME PREMIUM کند تر از سایر نسخه های ویندوز می باشد. و وجود 3 گیگابایت رم برای اجرای ویندوز و برنامه های نصب شده بر روی آن لازم به نظر می رسد. همچنین عدم سازگاری با برخی از برنامه های تحت ویندوز نیز یکی دیگر از مشکلات این نسخه است.
توصیه بنده نصب ویندوز ویستا نسخه ULTIMATE و یا ویندوز XP بر روی لپ تاپتان می باشد.

Behnaz60t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان امیدوارم که خوب باشید

یه سوال دارم
از وقتی که به لپ تاپم , موس وصل کردم .. تاچ پد (ش) از کار افتاده ... حالا موندم این مشکل نرم افزاریه یا سخت افزاری ؟

( همه جوانب وصل رو چک کردم ...مشکلی نبود ظاهرا ...)

ویندوزم ویستا هست و لپ تاپ هم توشیبا ....

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
سلام
بایوس لپ تاپ را چک کنید. احتمالا گزینه مربوط به فعال بودن TOUCH PAD و یا MOUSE و یا هر دو تغییر یافته است.
همچنین ممکن است این تغییر خودکار، توسط ویندوز VISTA اتفاق افتاده باشد که آن را نیز می توانید از طریق CKNTROL PANEL ویندوز VISTA بررسی کنید.

the_lord

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
لب تاپ من HP pavilion tx1000z هست که حدود یک سالی می شه خریدم . الان به یک مشکلی بر خوردم . بعد از یک بار ریست کردن دیگر بالا نمی آید و باید بعد از مدتی که خاموش ماند دوباره روشن کنم تا بالا بیاید . حالا نظر متخصصین چیه؟

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
با سلام

من یه لپتاپ Hp Pavilion DV6000 دارم !

اول که گرفته بودم ، باتریش 1:15 دقیقه میموند ، بعد کم شد کم شد ، تا الان از شارژ برش میدارم ، چند دقیقه زود خالی میشه باتری !

نمیدونم ایراد از باتریشه یا یه چیز دیگه ایست ؟

بعدش میخواهم ببینم باتری نو 6 سل چنده توی ایران برای این لپتاپ ؟

مدت زمان استاندارت باتری اینها چقدر هست معمولا ؟

من شنیدم 2 ساعته ، درسته ؟

ایا امکانش هست که باتری رو تعمیر کرد یا باید انداخت دور ؟

درضمن این رو هم بگم که سیپیوی من AMD Turoin X2 64 1.6 GHZ هست ایا تاثیری داره در مصرف باتری ؟

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
با سلام

من یه لپتاپ Hp Pavilion DV6000 دارم !

اول که گرفته بودم ، باتریش 1:15 دقیقه میموند ، بعد کم شد کم شد ، تا الان از شارژ برش میدارم ، چند دقیقه زود خالی میشه باتری !

نمیدونم ایراد از باتریشه یا یه چیز دیگه ایست ؟

بعدش میخواهم ببینم باتری نو 6 سل چنده توی ایران برای این لپتاپ ؟

مدت زمان استاندارت باتری اینها چقدر هست معمولا ؟

من شنیدم 2 ساعته ، درسته ؟

ایا امکانش هست که باتری رو تعمیر کرد یا باید انداخت دور ؟

درضمن این رو هم بگم که سیپیوی من AMD Turoin X2 64 1.6 GHZ هست ایا تاثیری داره در مصرف باتری ؟
من شنیدم میتونی سلول هاش رو بخری ، باطری رو باز کنی و جایگزین کنی ، علاوه بر اینکه ارزون تر میشه مطمئن هستی که جنس خوب هم هستند ! فکر میکنم طبقه پایین پایتخت آدرس داده بودند یا پاساژ ایران :D فقط طبقه پایینش رو یادمه الان !

مطمئن باش باتریت خرابه ، اگر از باطری نگهداری نکنی زود اینطوری میشه ، ولی اگر نگهداری کنی یکی دوسالی میمونه !مصرف باتری هم به نور نمایشگرت ؛ چرخش هارد و دیویدی و همینطور وایرلس بستگی داره برای همین بسته به نوع کاری که مینی نمیشه برای باتری زمان داد ! من از یک ساعت و نیم تا سه ساعت با باتریم کار میکنم !

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
دوست عزیز یکی از خوبی های dell اینه که میتونید همه درایور هاش رو از روی اینترنت دانلود کنید ، البته مثلا دستگاه خود من ویندوز اورجینال و تمتم درایور هاش رو روی DVD داشت . به نظر من اگر حتی وندوز اورجینالتون رو هم از دست دادید یه نسخه Vista SP1 اولتیمیت روی سیستمتون نصب کنید برای یک بار تمام درایور هاش رو نصب کنید و تمومه به شما قول میدم حالا حالا ها احتیاج به تعویض ویندوز نخواهید داشت ! ویستا مشکل مسخره اکس پی رو نداره ، من خودم ریکاوری رو دستی از هاردم پاک کردم ! چیز مهمی نیست !

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
دوستان و اساتید کمکم کنید بلوتوث لب تابم دیگه کار نمی کنه. قبلا باهاش بلوتوث کردم 1 هفته هست دگمه بغل رو می زنم چراغش دیگه روشن نمی شه تو قسمت device manager هم نمایش داده نمی شه و علامت سوالی نیست یعنی ممکنه بسوزه ؟ راستی ویندوز رو هم عوض کردم نشد و هیچ درایور ناشناخته ای نیست .
مدل : Dell inspiron 1525
دوست عزیز یه سری دل ها با درایور بلوتوث توی XP مشکل داره اگر میخواید استفاده کنید باید یه فایلی رو نصب کنید که متاسفانه من گمش کردم . فکر میکنم مشکل شما همین باشه . یه سرچ بکنید سریع پیداش میکنید

بالا