• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

phn_uk

Registered User
لایک‌ها
0
یه با معرفت این سوال منو جواب بده. پیشاپیش خدا خیرت بده:D

من لپ تاپمو شب خاموشش کردم و صبح که روشنش کردم نمی دونم چرا اصلا هیچی نشون نمیداد و حتی آرم صفحه بایوس رو هم نشون نمی داد. چند تا تعمیر کار بردم نشونش دادم می گن چیپ ست جنوبی یا شمالیش سوخته. باید با یه مصیبتی چسبشو باز کنن و از برد جداش کنن و تعویض بشه ولی اطمینان نمی کنم به اینا. آخه می گن بزارش برو یه هفته دیگه بیا اگه درست شد که پولشو بده اگه نشد هم هیچی! دنبال یه جای مطمئن هستم که بتونه چیپ ست رو عوض کنه. چون اگه بورد دست بخوره دیگه هیچکی مسئولیت تعمیر لپ تاپو قبول نمی کنه. اگر کسی جای مطمئن برای تعویض چیپ ست لپ تاپ سراغ داره، ممنون میشم معرفی کنه. اگه هزینه حدودیش هم بدین که عالی میشه. چیپ ست ها جفتش اینتل هستن. یکیش 950 هست و اون یکی 80801 یا چیزی توی این مایه ها!

مدل دستگاهت چیه؟

phn_uk

Registered User
لایک‌ها
0
من یک لپتاپ مدل ۱۵۶۴ دارم اما لپتاپ ام زیادی فنش کار میکنه حتا زیرش هم یک بلندی گذاشتم تا فاصله از زمین داشته باشه اما باد گرم ازش زیاد میزنه چه کار کنم که بهتر بشه ؟
بعضی وقتها نورlcd خیلی کم میشه بعد باز به حالت اولیه خودش برمیگرده
لطفآ راهنماییم کنید چه کار کنم تا این اتفاق نیفته

سی پی یو لپتاپت چیه؟
در مورد نور LCD بطور کل میره یا اینکه میتونی دسکتاپت رو ببینی؟

humanaga

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من یه لپ تاپ مدل سونی cw21fx دارم که ویندوز7 x64 روش نصب بود یه چندتا برنامه مهندسی روش ریختم که هیچ کدومشون ساپورت نمی کردن حالا که نسخه 32 بیتی را نصب کردم کارت گرافیک رو نمیشناسه بلوتوس و کارت ریدر و.... کار نمی کنه یکی پیدا میشه به ما کمک کنه

mt33

Registered User
لایک‌ها
0
سی پی یو لپتاپت چیه؟
در مورد نور LCD بطور کل میره یا اینکه میتونی دسکتاپت رو ببینی؟

سی پی یو لپتاپم core i3 است

نوره ال سی دی به طور کل نمیره و میتونم دسکتاپ ببینم

مشکل از چی میتونه باشه ؟

ممنون

phn_uk

Registered User
لایک‌ها
0
عزيز مدل دستگاه تو ايران شناخته شده نيست ولي مهم مدل چيپ ست ها هست كه عرض فرمودم.

احتمال داره که بشه با ReBall کردن درستش کرد و احتیاج به تعویض چیپ نباشه.
مدل دستگاه رو برای این می خوام که بتونم چک بکنم ببینم دقیقا چیپش چی هست و بتونم قیمت در بیارم.

phn_uk

Registered User
لایک‌ها
0
سی پی یو لپتاپم core i3 است

نوره ال سی دی به طور کل نمیره و میتونم دسکتاپ ببینم

مشکل از چی میتونه باشه ؟

ممنون

با این وضعیت سخته، باید تست کرد.
شما تهران هستید؟

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
با سلام خدمت دوستان یه مشکل هست که امیدوارم با کمکتون حل بشه.
چطور میشه ویندوز ویستا اوریجینال لپ تاپ رو به 7 آپگرید کرد؟خیلی در این مورد تحقیق کردم وبه این نتیجه رسیدم که دلیل اینکه نمیشه ویندوز رو آپدیت کرد وجود اختصاصا بخشی از پارتیشن به عنوان ریکاوری هستش.چرا که وقتی ویندوز اروجینال رو ویندوز های معمولی توی بازار آپگرید میکردم بعد از اتمام کار پیغام Bad recovery میداد و ویندوز دیگه بالا نمیومد و مجبور بودم همون دی وی دی ریکاوری ارویجینال خود دستگاه که برای ویندوز ویستا هست رو دوباره نصب کنم.مارک لپ تاپ من هم ایسوس هستش.مدتی قبل سایت این شرکت پک آپگرید ویستا به 7 رو به خرداران محصولاتش با ارسال شماره سریال محصول و تقریبا 50 دلار(همین حدودا) میداد که اکنت پیپال میخواست که نداشتم و کلا به علت مشغله های زیاد هم حتی فرصت انجام این کار رو هم نداشتم...میگن این پک آپگرید در ایران جواب نمیده.حالا چراش رو نمیدونم. متاسفانه گویا اخیرا هم این بخش فروش از ایسوس دیگه موجود نیست.حالا هم موندم چکار کنم.میگن حتی این مشکل هم با ویندوز اریجینال مایکروسافت هم قابل حل نیست و باید کلا ویندوز ویستا با ریکاوریش از روی هارد پاک بشن و یه ویندوز 7 نصب بشه که خب عملا دیگه نسخه اوریجینال همچون ویستای روی خودش نیست ونمیخوام هم که در کنار ویستا یه 7 معمولی نصب کنم.حالا راه حلی کسی سراغ نداره؟
اون پک آپگرید ایسوس رو چطور میتونم گیر بیارم؟
مرسی از دوستان.....

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
سلام عزیزان...
من با یکی کل کل دارم سر اینکه وقتی صفحه نمایش خاموشه دستگاه چقدر مصرف انرژی داره؟

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
احتمال داره که بشه با ReBall کردن درستش کرد و احتیاج به تعویض چیپ نباشه.
مدل دستگاه رو برای این می خوام که بتونم چک بکنم ببینم دقیقا چیپش چی هست و بتونم قیمت در بیارم.

آها از اون نظر. ببین من الان دارم از روی خود چیپ ست مدلشو برات می نویسم:
Southbridge: Intel NH82801GBM
Northbridge: Intel 945GSE

این هم لینک مشخصات در سایت سازنده دستگاه: http://www.ecs.com.tw/website2008/P...lName=Feature&MenuID=28&LanID=0#fragment-SPEC

ممنون میشم قیمت تعمیر برای هر کدوم رو بفرمایید. در ضمن این ReBall که گفتید یعنی چه؟:D

Last edited:

phn_uk

Registered User
لایک‌ها
0
آها از اون نظر. ببین من الان دارم از روی خود چیپ ست مدلشو برات می نویسم:
Southbridge: Intel NH82801GBM
Northbridge: Intel 945GSE

این هم لینک مشخصات در سایت سازنده دستگاه: http://www.ecs.com.tw/website2008/P...lName=Feature&MenuID=28&LanID=0#fragment-SPEC

ممنون میشم قیمت تعمیر برای هر کدوم رو بفرمایید. در ضمن این ReBall که گفتید یعنی چه؟:D

باشه من تا فردا بهت اعلام می کنم.
گاهی اوقات ممکنه که چیپ نسوخته باشه فقط پایه های چیپ که روی برد اصلی قرار می گیرند خالت قلع مردگی پیدا کرده باشه که با حرارت دادن مجدد یا کندن و درست کردن پایه های زیر چیپ مجددا اون رو راه انداخت که به این اصطلاحا Reball گفته میشه.

mehdi.b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. من یه مشکل با لپ تاپ DELL LATITUDE E6400 دارم.
حدود یک ماه بعد از خریدن شروع کرد به صدا دادن. به این صورت که صداهای beep با فاصله ی چند ثانیه از اسپیکر مادربرد خارج میشه. البته ممکنه یه روز یا برای چند ساعتی صدا نده ولی وقتی شروع میشه حتی موقع خاموش کردن و یا روشن کردن هم بوق میزنه.
با عوض کردن ویندوز هم مشکل حل نشد. حدس میزنم مشکل سخت افزاری براش پیش اومده و اخطار میده. ولی به هیچ وجه تحت ارتعاش یا گرما نبوده.
کسی میتونه کمک کنه؟

phn_uk

Registered User
لایک‌ها
0
سلام. من یه مشکل با لپ تاپ DELL LATITUDE E6400 دارم.
حدود یک ماه بعد از خریدن شروع کرد به صدا دادن. به این صورت که صداهای beep با فاصله ی چند ثانیه از اسپیکر مادربرد خارج میشه. البته ممکنه یه روز یا برای چند ساعتی صدا نده ولی وقتی شروع میشه حتی موقع خاموش کردن و یا روشن کردن هم بوق میزنه.
با عوض کردن ویندوز هم مشکل حل نشد. حدس میزنم مشکل سخت افزاری براش پیش اومده و اخطار میده. ولی به هیچ وجه تحت ارتعاش یا گرما نبوده.
کسی میتونه کمک کنه؟

برو تو Bios، یکبار Load Optimized Default کن، ببین بازم پیش میاد.

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
با سلام خدمت دوستان یه مشکل هست که امیدوارم با کمکتون حل بشه.
چطور میشه ویندوز ویستا اوریجینال لپ تاپ رو به 7 آپگرید کرد؟خیلی در این مورد تحقیق کردم وبه این نتیجه رسیدم که دلیل اینکه نمیشه ویندوز رو آپدیت کرد وجود اختصاصا بخشی از پارتیشن به عنوان ریکاوری هستش.چرا که وقتی ویندوز اروجینال رو ویندوز های معمولی توی بازار آپگرید میکردم بعد از اتمام کار پیغام Bad recovery میداد و ویندوز دیگه بالا نمیومد و مجبور بودم همون دی وی دی ریکاوری ارویجینال خود دستگاه که برای ویندوز ویستا هست رو دوباره نصب کنم.مارک لپ تاپ من هم ایسوس هستش.مدتی قبل سایت این شرکت پک آپگرید ویستا به 7 رو به خرداران محصولاتش با ارسال شماره سریال محصول و تقریبا 50 دلار(همین حدودا) میداد که اکنت پیپال میخواست که نداشتم و کلا به علت مشغله های زیاد هم حتی فرصت انجام این کار رو هم نداشتم...میگن این پک آپگرید در ایران جواب نمیده.حالا چراش رو نمیدونم. متاسفانه گویا اخیرا هم این بخش فروش از ایسوس دیگه موجود نیست.حالا هم موندم چکار کنم.میگن حتی این مشکل هم با ویندوز اریجینال مایکروسافت هم قابل حل نیست و باید کلا ویندوز ویستا با ریکاوریش از روی هارد پاک بشن و یه ویندوز 7 نصب بشه که خب عملا دیگه نسخه اوریجینال همچون ویستای روی خودش نیست ونمیخوام هم که در کنار ویستا یه 7 معمولی نصب کنم.حالا راه حلی کسی سراغ نداره؟
اون پک آپگرید ایسوس رو چطور میتونم گیر بیارم؟
مرسی از دوستان.....
نبود؟کسی نیست؟

rouzbeh_ziafati

Registered User
لایک‌ها
5
آیا میشه کاری کرد که وقتی صفحه لپ تاپ (lcd) رو می بندیم لپتاپ به حالت standby نره؟ فقط درش بسته بشه اما روشن بمونه و توی محیط ویندوز باشه؟

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
آیا میشه کاری کرد که وقتی صفحه لپ تاپ (lcd) رو می بندیم لپتاپ به حالت standby نره؟ فقط درش بسته بشه اما روشن بمونه و توی محیط ویندوز باشه؟

توی کنترل پنل برو. پاور آپشنز. تب ادونسد. اونجا که میپگه وقتی صفحه رو بستم چکار کنم به جای استندبای، Do nothing رو انتخاب کن.

soroush_shz

Registered User
لایک‌ها
40
من یک لپ تاپ دارم مدل vgn-fz240e سونی وایو هست میخوام استریو میکس رو فعال کنم ولی هر کاری کردم نشد ویندوز 7 نصب کردم . کارت صدا نصب هست ولی بازم نشد لطفا کمکم کنید

Afshinam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
لپ تاپ من باتریش رو نمیشاسه به نظر شما مشکل از کجاست
مدل:hp povilion dv2775ee
سیستم عامل:windows 7

Last edited:

mahdi_2003

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان و اساتيد محترم
من لپ تاپ وسترو 1320 دارم ويندوزم خراب شده و 2 تا درايو داره يكي درايو c كه تمام اطلاعاتم رو اون درايو و ديگري d كه نوشته ريكاوري حالا هر كاري ميكنم ويندوزم بالا نمياد و نميخوام اون اطلاعاتمو از دست بدم برام مهمه و از ريكاوري بك آپ يا كپي چيزي هم نگرفتم با ريكاوري هم حل نشد گزينه dell factory.....هم كاري از پيش نبرد ميشه راهنمايي كنيد كه من چه جوري اطلاعاتمو از دست ندم آيا ميشه دو تا لپ تاپ رو هاد به هارد كرد چه جوري تو رو خدا كمكم كنيددددددددددددددددد

sobijoon

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه من چند وقت پیش ویندوز ویستامو با سون عوض کردم چنتا درایوراشم گرفتم از سایت سونی و نصب کردم ولی بازم بعضی وقتا تصویر میریخت بهم و تصمیم گرفتم دوباره همون ویستای os خودشو نصب کنم (sony VGN-BZ560N34) ولی وای بر من که بجای اینکه ویندوز رو عوض کنم اشتباهی کل سیستم رو ریکاوری کردم و هاردم فورمت شد خیلی اعصابم ریخته بهم اطلاعات فوق العاده مهمی توش داشتم مخصوصا که یه فایل WORD که حاصل 8 ماه تحقیق بود و با فینگر پرینت هم قفلش کرده بودم با نرم افزار ریکاوری مای فایل چنتا از عکسامو آهنگامو برگردوندم یه چنتایی هم فایل WORD برگشت ولی اونایی که من میخواستم نبود در ضمن کلی هم نرم افزار داشتم که 5-6 ماهی طول کشیده بود دانلود کرده بودم فقط خواهش میکنم تویه برگردوندن اطلاعاتم مخصوصا اون فایلWORD کمکم کنید
یه چیز دیگه هم هست الان دوباره همون سون رو نصب کردم ولی حالا که میخوام ویستای خودشو نصب کنم نمیشه وقتی میزارم تویه دی وی دی ام که اجرا بشه میگه این ویندوز قابل نصب نیست و یه همچین چیزی در رابطه با ورژن ویندوز یا مدلش ارور میده میگه ری استارت کن ولی بازم همینو میگه چه جوری نصبش کنم؟؟؟چون این سون بعضی از درایوراش نیست و پیدا نمیشه مثلا fn کیبرد کار نمیکنه یا این دغعه که نصب کرد فینگر پرینتم دیگه کار نمیکنه لطفا برای نصب ویستایه خودش که رویه 2تا دی وی دی به عنوان ریکاوری هست کمکم کنید

به نظرتون اصلا عوض کنم ویستایه خودشو نصب کنم یا نه؟؟؟

بالا