• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
آره توی سایت ebay مادربوردشو هست ...73 یورو
اما خوب چیکارش کنم؟
یعنی بخرمش بدم به کی که نصبش کنه؟

تعویض مادربورد چندان سخت نیست ولی اگر برات سخته می تونی بدی یه تعمیرکار برات تعویضش کنه. معمولا تعمیر مادربورد لپ تاپ مقرون به صرفه نیست و معلوم نیست بعد از تعمیر چقدر کار کنه. با تعویض مادربورد با همون قیمت ها آدم خیالش راحت تره.

boy_icelol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تعویض مادربورد چندان سخت نیست ولی اگر برات سخته می تونی بدی یه تعمیرکار برات تعویضش کنه. معمولا تعمیر مادربورد لپ تاپ مقرون به صرفه نیست و معلوم نیست بعد از تعمیر چقدر کار کنه. با تعویض مادربورد با همون قیمت ها آدم خیالش راحت تره.

ای ول
من تعویض مادربورد یا کلا سر هم کردن PC رو بلدم..اما تا حالا لپ تاپ باز نکردم...اگه یه چیزی تو مایه های اسنبل کردن PC باشه..خودم می تونم این کارو انجام بدم...

اما یه سوال دیگه...حالا با این تعمیری که از مادربورد لپ تاپ من شده...اون جوری که تعمیرکاره گفت..واقعا فقط 3 تا 6 ماه دووم میاره...ضمنا من در روز حداقل4-5 ساعت ازش استفاده می کنم...از این به بعد باید این زمان رو کمتر کنم؟ 
یه کول پد توپ هم گرفتم....اما نمی دونم تاثیرش چقدره...
توی E-bay حتی چیپست کارت گرافیکش رو هم به تنهایی هست30 یورو!

mojtab2069

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر میتونی از پورت RGB روی مانیتور تصویر بگیر، اگر خط نداشت LCD خرابه.

از راهنمای ات ممنون
این کار رو کردم تصویر خط نداشت ولی امروز خط برای چند ساعت از بین رفته بود باز هم امکان داره lcd خراب باشه؟؟
اگه lcd خرابه چه کار باید کرد؟؟ امکان تعمیر هست یا نه؟؟

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
سلام
درایور های لپ تاپ Sony vaio fz340n برای ویندوز 7 رو می خوام
و همچنین آخرین ورژن آپدیت بایوس همین مدل
هر جا گشتم نبود
توی خود سایت esupport Sony هم نیست
اگر لینکی چیزی داره اطلاع بده

درایورا رو پیدا کردم
مونده بایوس
اینو اگر کسی داره ممنون میشم خبر بدید

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
ای ول
من تعویض مادربورد یا کلا سر هم کردن PC رو بلدم..اما تا حالا لپ تاپ باز نکردم...اگه یه چیزی تو مایه های اسنبل کردن PC باشه..خودم می تونم این کارو انجام بدم...

اما یه سوال دیگه...حالا با این تعمیری که از مادربورد لپ تاپ من شده...اون جوری که تعمیرکاره گفت..واقعا فقط 3 تا 6 ماه دووم میاره...ضمنا من در روز حداقل4-5 ساعت ازش استفاده می کنم...از این به بعد باید این زمان رو کمتر کنم؟ 
یه کول پد توپ هم گرفتم....اما نمی دونم تاثیرش چقدره...
توی E-bay حتی چیپست کارت گرافیکش رو هم به تنهایی هست30 یورو!

اگر فن های لپ تاپ سالم باشن و خوب خنک کنند فکر نکنم کول پد تاثیر زیادی داشته باشه. ولی اگر از گرافیکش کار بکشی ممکنه کول پد موثر باشه. از من می پرسی راحت باهاش کارتو بکن. فوقش اگه خراب بشه می دونی که مادربوردش گیر میاد:D

boy_icelol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر فن های لپ تاپ سالم باشن و خوب خنک کنند فکر نکنم کول پد تاثیر زیادی داشته باشه. ولی اگر از گرافیکش کار بکشی ممکنه کول پد موثر باشه. از من می پرسی راحت باهاش کارتو بکن. فوقش اگه خراب بشه می دونی که مادربوردش گیر میاد:D
آره کاش از اول همین کارو می کردم و یه مادربورد از Ebay می گرفتم...که می شد 70 یورو ! من 100 یورو خرج کردم حالا هم که معلوم نیست تا کی لپ تاپم کار کنه....
اما یعنی بار بعدی که خراب بشه...باز همین مشکله چیپ کارت گرافشه! و سی پی یو و رم مشکلی پیدا نمی کنن...می شه با خرید یه مادربورد همه چیزو رو به راه کرد!

ضمنا من که تا حالا هیچ وقت خرید اینترنتی نکردم..چقد می شه به Ebay اطمینان کرد که جنس سالم دستم برسه...

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
آره کاش از اول همین کارو می کردم و یه مادربورد از Ebay می گرفتم...که می شد 70 یورو ! من 100 یورو خرج کردم حالا هم که معلوم نیست تا کی لپ تاپم کار کنه....
اما یعنی بار بعدی که خراب بشه...باز همین مشکله چیپ کارت گرافشه! و سی پی یو و رم مشکلی پیدا نمی کنن...می شه با خرید یه مادربورد همه چیزو رو به راه کرد!

ضمنا من که تا حالا هیچ وقت خرید اینترنتی نکردم..چقد می شه به Ebay اطمینان کرد که جنس سالم دستم برسه...

اگر مشکل رم و هارد پیش بیاد که خیلی راحت تر از مادربورد قابل تعویض است و راحت قطعاتشو از مغازه ها میشه تهیه کرد. اگر مشکل ناشناخته دیگه ای باشه به احتمال زیاد با تعویض مادربورد سالم برطرف میشه. در مورد ای بی معمولا فروشنده ها جنس رو گارانتی می کنن که سالم دست شما برسه و اگر توی حمل و نقل براش مشکلی پیش بیاد پس می گیرن. باید توضیحات توی صفحه مربوط به محصول مورد نظرو بخونی و همه شرایط رو توضیح داده.

GENE

Registered User
لایک‌ها
46
آقا درایور‌های XP برای Dell Inspiron وجود نداره؟

reza-xx

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به همه
درایورهای xp برای لپتاپ سونی مدل vaio vgn-fw390j رو از کجا تهیه کنم؟
خواهشا جواب بدید.
ایا دوربین و موس پد وچراغ سبز بغل لپتاپ هم درایور مخصوص دارند؟(کلا درایورهای لپتاپ شامل چه چیزهایی هست؟)
من خودم سیدی ویندوز xp با ساپورت هارد ساتا گرفتم و میخوام نصب کنم ولی فقط نگرانیم از گیر نیاوردن درایورها هست
لطفا راهنمایی کنید چون نیاز شدید دارم.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
لولای درب لپتاپم شکسته.
درب اش رو نمیشه به راحتی باز و بسته اش کرد.
با کمی فشار بیشتر، ممکنه هر لحظه درب اش که LCD روی اون هست از جا کنده بشه یا شل بشه و بیفته.

هیچ تعمیرکاری نمیشناسم.
در صورت تعمیر شدن، هزینه اش چقدر میشه؟
کل درب رو باید عوض کنه یا فقط همون لولا اش رو میشه عوض کرد یا تعمیر؟

چه کار میشه کرد؟

نوع لپتاپت و مدلش رو مينويسي ؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
سلام دوستان

من Bluetooth لپ تاپ رو نمیدونم چی شد که غیر فعال کردم ، حالا هر کاری میکنم فعال نمیشه :( سرچ هم کردم چیزی دستگیرم نشد.

Dell / win 7

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
سلام دوستان

من Bluetooth لپ تاپ رو نمیدونم چی شد که غیر فعال کردم ، حالا هر کاری میکنم فعال نمیشه :( سرچ هم کردم چیزی دستگیرم نشد.

Dell / win 7

کسی نبید؟ :rolleyes:

gtx346

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من یه ماهه یه vaio مدل ea 1a رو خریدم مشکلم اینه که بعضی وقتها دستگاه هنگ میکنه تو این حالت چراغ هارد روشن میمونه و یه صدای تق تق پیوسته از زیر تاچ پد میاد بعد حدود 2 دقیقه صفحه سیاه میشه و پیغام no operating system found گوشه ی صفحه میاد تو این حالت اون صدا قطع میشه چراغ هاردم خاموش میشه بعد باید دکمهی پاورو نگه دارم تا دستگاه خاموش بشه. یه بار دستگاه ریکاوری کردم با چند تا نرم افزارم هارد از نظر بدسکتور تست کردم ولی بد سکتوری پیدا نکرد ممنون میشم اگه از دوستان کسی بتونه کمک کنه

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
سلام دوستان من یه ماهه یه vaio مدل ea 1a رو خریدم مشکلم اینه که بعضی وقتها دستگاه هنگ میکنه تو این حالت چراغ هارد روشن میمونه و یه صدای تق تق پیوسته از زیر تاچ پد میاد بعد حدود 2 دقیقه صفحه سیاه میشه و پیغام no operating system found گوشه ی صفحه میاد تو این حالت اون صدا قطع میشه چراغ هاردم خاموش میشه بعد باید دکمهی پاورو نگه دارم تا دستگاه خاموش بشه. یه بار دستگاه ریکاوری کردم با چند تا نرم افزارم هارد از نظر بدسکتور تست کردم ولی بد سکتوری پیدا نکرد ممنون میشم اگه از دوستان کسی بتونه کمک کنه

سلام
به احتمال زیاد هارد لپ تاپتان مشکل دارد و احتمالا مشکل از برد هارد است.
برای مطمئن شدن کافیست یک هارد دیگر را موقتا بجای هارد فعلی بگذارید و پس از نصب ویندوز تست کنید.

reza-xx

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به همه
اقا خواهشا به اين مشكل من جواب بدين
مدل لپتاپ من sony vaio vgn-fw390 هستش تازگي ويندوز xp روي اون نصب كردم ولي حالا وقتي هدفون بهش وصل مي كنم صدا از اسپيكرها قطع نميشه.يعني هم از هدفون صدا مياد و هم از اسپيكرها
بايد چيكار كنم؟
:(:(:(:(:(:(:(:(

BNieoMM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم مشکل شمارو دارم.
درایورهارو پیدا نمیکنم.
اگه ممکنه راهنماییم کن.
مدل لپ تاپم vaio vgn-fz340n
درایورهاشو برای ویندوز7 32بیت پیدا نمی کنم

Last edited:

phn_uk

Registered User
لایک‌ها
0

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام به همه
اقا خواهشا به اين مشكل من جواب بدين
مدل لپتاپ من sony vaio vgn-fw390 هستش تازگي ويندوز xp روي اون نصب كردم ولي حالا وقتي هدفون بهش وصل مي كنم صدا از اسپيكرها قطع نميشه.يعني هم از هدفون صدا مياد و هم از اسپيكرها
بايد چيكار كنم؟
:(:(:(:(:(:(:(:(

درايور جديد كارت صدا رو از سايت سوني بگير

بالا