• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

Alireza.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان ....

لطفا منو راهنمایی کنین...چون خیلی این مساله منو ناراحت کرده..من دسترسی به تعمیرگاه و نمایندگی هم ندارم واسه همین کم مونده دیوونه شم...

من لپ تاپ dell-latitude e6400 دارم اما از دیروز نمیدونم یه دفعه چی شد که من به این مشکل خوردم...
الآن وقتی لپ تاپ روشن میکنی اول که اون صفحه سیاه میاد پیغام میده که باید reset power adaptor بشه و بعد هم میگه اگه میخوای بیخیال بشی و ادامه بدی f3 را بزن یا واسه یه گزینه دیگه f1, f2 رو بزن....وقتی f3 رو میزنی و ویندوز بالا میاد این error میده...

Your notebook power adapter is not recognized by your Dell notebook. As a result, your power adapter may not provide sufficient power to run the system, your battery will not charge, your system will run slowly. Please insert a 90 watt Dell approved power adapter

از دیروز این مشکل شروع شده...ویندوز هم xp هست...
باطری لپ تاپ هم دیگه شارژ نمیشه...البته یه 7 درصد باطری تهش بود که من گفتم شاید اگه مثلا یه چند دقیقه بدون وصل به برق روشن باشه درست بشه که نشد و الان فکر کنم 1 درصد باطری داره...الان فقط باید به برق وصل باشه تا روشن باشه و سرعت هم یک کم کند شده....

الان باطری سوخته؟ مادر برد ایراد پیدا کرده؟
تو اینترنت خوندم اگه بایاس رو یه کاری کنی شاید درست بشه اما من بلد نیستم..میشه منو راهنمایی کنین...

واقعا از لطفتون ممنون میشم....

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
سلام دوستان ....

لطفا منو راهنمایی کنین...چون خیلی این مساله منو ناراحت کرده..من دسترسی به تعمیرگاه و نمایندگی هم ندارم واسه همین کم مونده دیوونه شم...

من لپ تاپ dell-latitude e6400 دارم اما از دیروز نمیدونم یه دفعه چی شد که من به این مشکل خوردم...
الآن وقتی لپ تاپ روشن میکنی اول که اون صفحه سیاه میاد پیغام میده که باید reset power adaptor بشه و بعد هم میگه اگه میخوای بیخیال بشی و ادامه بدی f3 را بزن یا واسه یه گزینه دیگه f1, f2 رو بزن....وقتی f3 رو میزنی و ویندوز بالا میاد این error میده...

Your notebook power adapter is not recognized by your Dell notebook. As a result, your power adapter may not provide sufficient power to run the system, your battery will not charge, your system will run slowly. Please insert a 90 watt Dell approved power adapter

از دیروز این مشکل شروع شده...ویندوز هم xp هست...
باطری لپ تاپ هم دیگه شارژ نمیشه...البته یه 7 درصد باطری تهش بود که من گفتم شاید اگه مثلا یه چند دقیقه بدون وصل به برق روشن باشه درست بشه که نشد و الان فکر کنم 1 درصد باطری داره...الان فقط باید به برق وصل باشه تا روشن باشه و سرعت هم یک کم کند شده....

الان باطری سوخته؟ مادر برد ایراد پیدا کرده؟
تو اینترنت خوندم اگه بایاس رو یه کاری کنی شاید درست بشه اما من بلد نیستم..میشه منو راهنمایی کنین...

واقعا از لطفتون ممنون میشم....

سلام
مشکل به احتمال زیاد از بایوس لپ تاپتان است و باید بایوس را آپدیت کنید.
فایل بایوس را از سایت DELL دانلود و نصب کنید تا مشکل برطرف شود.

Alireza.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام...ممنون واسه راهنمایی..
من یه فایل از سایت دل دانلود کردم اما وقتی روش کلیک می کنم میگه که باید باطری حداقل 20 درصد شارژ باشه...ولی باطری من شاید 5 درصد هم شارژ نداشته باشه...الآن من چی کار باید بکنم؟
بعد دقیقا باید چه جوری آپدیت کنم؟ ممکن فایلی که من دانلود کردم اشتباه باشه؟

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
سلام...ممنون واسه راهنمایی..
من یه فایل از سایت دل دانلود کردم اما وقتی روش کلیک می کنم میگه که باید باطری حداقل 20 درصد شارژ باشه...ولی باطری من شاید 5 درصد هم شارژ نداشته باشه...الآن من چی کار باید بکنم؟
بعد دقیقا باید چه جوری آپدیت کنم؟ ممکن فایلی که من دانلود کردم اشتباه باشه؟

هنگام آپدیت بایوس حتما باید آداپتور به برق وصل باشد.

Alireza.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام..ممنون...
آداپتور وصل هست اما میگه شارژ باطری باید حداقل 10 درصد باشه که من اینقدر شارژ ندارم...
یه سوالی؟ power adaptor چیه؟ آخه همش میگه اینو نمیشناسه و این باید reset بشه؟ احنمال این وجود داره؟ الام من دارم فقط با وصل بودن لپ تاپ به برق کار میکنما...
چه جوری میشه power adaptor را reset کرد؟

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
سلام

2 تا سئوال درباره Dell inspiron 1564

1. چرا بعضی dvd دیتا را نمی تواند بخواند اما کامپیوتر رومیزی می‌تواند بخواند؟

2. در هنگام اجرای بعضی dvd های که سطح آن خش ندارد و تازه رایت کرده‌ام این صدا را می دهد:

http://my2gig.persiangig.com/audio/S.mp3

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
1. چرا بعضی dvd دیتا را نمی تواند بخواند اما کامپیوتر رومیزی می‌تواند بخواند؟

لنز درایو رو تمیز کنید!!!!!

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
سلام..ممنون...
آداپتور وصل هست اما میگه شارژ باطری باید حداقل 10 درصد باشه که من اینقدر شارژ ندارم...
یه سوالی؟ power adaptor چیه؟ آخه همش میگه اینو نمیشناسه و این باید reset بشه؟ احنمال این وجود داره؟ الام من دارم فقط با وصل بودن لپ تاپ به برق کار میکنما...
چه جوری میشه power adaptor را reset کرد؟

منظور از Power Adaptor همان شارژر است ولی احتمالا منظور ار پیغام خطای مزبور اینست که جریان برق نمی تواند باطری را شارژ کند.
برای رفع مشکل آپدیت بایوس بهتر است باطری را روی دستگاه مشابهی بگذارید و تا 60 الی 70 درصد شارژ کنید و سپس روی دستگاه اصلی آنرا قرار داده و آپدیت بایوس را انجام دهید.

atashpareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان...
من يه لپ تاپ pavillion HP دارم كه امروز كه روشنش كردم ديدم كه صفحه ي نمايش به صورت چند تكه تصوير نشون ميده و تركيب بندي صفحه به صورت 8 تا تصوير كوچك شده ي منظم كنار هم در اومده...
و از اولي كه لپ تاپ رو روشن ميكنم، و قبل از بوت شدن، اين مساله هست تا وقتي كه ويندوز بالا مياد و بعد از اون..
يعني قاعدتاً نبايد به ويندوز ربطي داشته باشه...
خودم حدس ميزنم كارت گرافيكيش مشكل پيدا كرده باشه...
مي خواستم ببينم كسي با چنين مشكلي برخورد كرده؟؟ امكانش هست يه تنظيماتي چيزي در اين خصوص داشته باشه كه خود به خود عوض شده باشه؟
اگر حدسم درست باشه و كارت گرافيكش مشكل پيدا كرده باشه، ميشه تعويضش كرد؟ قطعه اش گير مياد؟

ممنون ميشم كمكم كنيد...

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام دوستان...
من يه لپ تاپ pavillion HP دارم كه امروز كه روشنش كردم ديدم كه صفحه ي نمايش به صورت چند تكه تصوير نشون ميده و تركيب بندي صفحه به صورت 8 تا تصوير كوچك شده ي منظم كنار هم در اومده...
و از اولي كه لپ تاپ رو روشن ميكنم، و قبل از بوت شدن، اين مساله هست تا وقتي كه ويندوز بالا مياد و بعد از اون..
يعني قاعدتاً نبايد به ويندوز ربطي داشته باشه...
خودم حدس ميزنم كارت گرافيكيش مشكل پيدا كرده باشه...
مي خواستم ببينم كسي با چنين مشكلي برخورد كرده؟؟ امكانش هست يه تنظيماتي چيزي در اين خصوص داشته باشه كه خود به خود عوض شده باشه؟
اگر حدسم درست باشه و كارت گرافيكش مشكل پيدا كرده باشه، ميشه تعويضش كرد؟ قطعه اش گير مياد؟

ممنون ميشم كمكم كنيد...

بايد ببريد براي تعمير احتمالا با ريورك مشكلش حل ميشه

atashpareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با گشت و گذاري كه در وب داشتم فهميدم كه مشكلش كاملاً شايع هست و مربوط به GPU Nvidia ميشه...
ظاهراً با reflow يا reball كردن GPU مشكلش حل ميشه...

ممنون از پاسختون...

alisam44

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
ما یک لب تاپ سونی مدل F121 خریدیم به چندتا مشکل خوردیم همین روز اول(گارانتی نوتالی):
1- نرم افزار Nero 9 یک ساعت طول کشی تا نصب شد(به طور کامل)!!!
2- دو نرم افزار با هم اجرا می شود کند می شود!مثلاً موزیک روشن هست نرم افزار پخش می شود وسطش پاز کوچک می اندازد!بریده بریده!یا از روی هارد اکسترنال فایل کپی می کردیم یک فایل تصویریو صداشو قطع و وصل می کرد!!!از corei7 بعیده!!
3-پاورش وقتی لبتاپ خاموش است شارژ نمی کند!!آیا تنظیمات دارد؟موقع خاموش شدن 85% بود تا صبح زدیم تو شارژ برای بار اول گفتیم 10 ساعت شارژ بشه صبح پاشیدم روشن کردیم دیدیم همان 85% است!!
ویندوز 7 home روش نصب است!!
به نظر شما اشکال دارد؟با نرم افزار تست سخت افزار می شود چک کرد یا اونا چیزی نشان نمی دهد؟یا مدلش همینطوره؟
یک سوتی هم اولش دادیم که شاید مربوط به آن باشد.اول کار اومدیم با خود ویندوز پارتیشن بندی کنیم.یک پارتیشن ساختیم بعد حجمش مناسب نبود delet کردیم.بعد می خواستیم دوباره ایجاد کنیم ارور می داد می گفت باید defrag کنید.تو همین حین ویندوز آپدیت شد و پیغام ریستارت داد ما هم دستمون خورد رو OK سیستم ریستارت شد بعدش دیگر بالا نیامد!!!ارور بوت می داد!بعد رفتیم با F10 ریکاوری کردیم و گزینه factory recovery زدیم و حدود 2 ساعت طول کشید تا دوباره ویندوز نصب شد و مثل اول شد(می تواند به این ربط داشته باشد؟)

omid_lovely007

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من یه مدل دل 5010 با ویندوز 7 ارجینال دارم
با برنامه paragon partition خواستم پارتیشن کنم نشد
و بعد از اینکار هنگام بوت شدن 3 گزینه اومد
windows 7/vista os
windows 7/vista recovery
liunx
میخواستم بدونم اینا چی هستند
بهد چطوری این گزینه هارا غیر فعال کنم
بعد چطوری میتونم یه سی دی اورجینال از ویندوز اصلی داشته باشم برای بعدها که بتونم یه ویندوز دیگه نصب کنم
سی دی اورجینال همراش نبود

rozollina

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تورو خدا یکی کمک کنه
من dell inspiron 1545 دارم و هفته پیش ویندوز اکس پی رو که روش نصب بود رو عوض کردم و دوباره اکس پی نصب کردم اما حالا یک مشکل دارم با اینکه همه درایور ها درست نصب شده اما مودم وایرلس کار نمیکنه یعنی یک ضربدر قرمز روش و حتی کانکشن اطراف رو پیدا نمیکنه !!
شما میدونین من باید چی کار کنم ؟ آخه وایرلس رو احتیاج دارم :(
WLAN MINI CARD1397

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
چطوری؟

لپ‌تاپ را تازه گرفتم و dvd-rom آن کم کار کرده است

....اگر اينجوريه كه سي دي درايوتون از اول مشكل داشته....براي پاك كردن لنز هم يك سي دي مخصوص داره از مغازه ها ميتونيد تهيه كنيد ....البته شايد جديدا چيز ديگه اي هم براي اين كار باشه....در كل مشكل از لنز هستش اگر همون سي دي رو روي درايو ديگه خونده ميشه!!!!!.....راستي يك سوال شما دي وي دي رام دارين يا دي وي دي رايتر؟

ehsan0912288

Registered User
لایک‌ها
2
من یه مشکل دارم با hdmi
وقتی با کابلش وصل میکنم به Tv تصویر بدون مشکل اجرا میشه ولی صدا پخش نمیشه نمیدونم چی کار کنم ؟

iAli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه چیزی خورد به ال‌سی‌دی لپ‌تاپ و این خراش روش افتاد.
برای درست کردنش باید ال‌سی‌دی عوض شه یا راه دیگه‌ای هم هست؟
فکر می‌کنم خود ال‌سی‌دی آسیب ندیده و انگار یه تلق روش هست که اون آسیب دیده. حالا اگه هست اون تلق قابل تعویضه؟ یا اگر نیست و باید ال‌سی‌دی تعویض بشه قیمتش چقدره و اصلن می‌ارزه؟
مدل لپ تاپ هم NW 130J وایو هست.
06112010081.jpg

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
یه چیزی خورد به ال‌سی‌دی لپ‌تاپ و این خراش روش افتاد.
برای درست کردنش باید ال‌سی‌دی عوض شه یا راه دیگه‌ای هم هست؟
فکر می‌کنم خود ال‌سی‌دی آسیب ندیده و انگار یه تلق روش هست که اون آسیب دیده. حالا اگه هست اون تلق قابل تعویضه؟ یا اگر نیست و باید ال‌سی‌دی تعویض بشه قیمتش چقدره و اصلن می‌ارزه؟
مدل لپ تاپ هم NW 130J وایو هست.
06112010081.jpg

سلام
تنها راه حل تعویض lcd است.
هزینه تعویضش در حدود 170 تومان است.

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
....اگر اينجوريه كه سي دي درايوتون از اول مشكل داشته....براي پاك كردن لنز هم يك سي دي مخصوص داره از مغازه ها ميتونيد تهيه كنيد ....البته شايد جديدا چيز ديگه اي هم براي اين كار باشه....در كل مشكل از لنز هستش اگر همون سي دي رو روي درايو ديگه خونده ميشه!!!!!.....راستي يك سوال شما دي وي دي رام دارين يا دي وي دي رايتر؟

دي وي دي رايتر

بالا