• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

soroush_shz

Registered User
لایک‌ها
40
سلام به همه من چند وقت پیش ویندوز ویستامو با سون عوض کردم چنتا درایوراشم گرفتم از سایت سونی و نصب کردم ولی بازم بعضی وقتا تصویر میریخت بهم و تصمیم گرفتم دوباره همون ویستای os خودشو نصب کنم (sony VGN-BZ560N34) ولی وای بر من که بجای اینکه ویندوز رو عوض کنم اشتباهی کل سیستم رو ریکاوری کردم و هاردم فورمت شد خیلی اعصابم ریخته بهم اطلاعات فوق العاده مهمی توش داشتم مخصوصا که یه فایل WORD که حاصل 8 ماه تحقیق بود و با فینگر پرینت هم قفلش کرده بودم با نرم افزار ریکاوری مای فایل چنتا از عکسامو آهنگامو برگردوندم یه چنتایی هم فایل WORD برگشت ولی اونایی که من میخواستم نبود در ضمن کلی هم نرم افزار داشتم که 5-6 ماهی طول کشیده بود دانلود کرده بودم فقط خواهش میکنم تویه برگردوندن اطلاعاتم مخصوصا اون فایلWORD کمکم کنید
یه چیز دیگه هم هست الان دوباره همون سون رو نصب کردم ولی حالا که میخوام ویستای خودشو نصب کنم نمیشه وقتی میزارم تویه دی وی دی ام که اجرا بشه میگه این ویندوز قابل نصب نیست و یه همچین چیزی در رابطه با ورژن ویندوز یا مدلش ارور میده میگه ری استارت کن ولی بازم همینو میگه چه جوری نصبش کنم؟؟؟چون این سون بعضی از درایوراش نیست و پیدا نمیشه مثلا fn کیبرد کار نمیکنه یا این دغعه که نصب کرد فینگر پرینتم دیگه کار نمیکنه لطفا برای نصب ویستایه خودش که رویه 2تا دی وی دی به عنوان ریکاوری هست کمکم کنید

به نظرتون اصلا عوض کنم ویستایه خودشو نصب کنم یا نه؟؟؟

اگه شیراز باشی واسه مشکلت راه حل 100% دارم تمام اطلاعاتت برگرده .

soroush_shz

Registered User
لایک‌ها
40
دوست عزیز حالا که شیراز نیستم نمیشه راهنماییم کنی؟؟؟؟؟؟به خدا خیلی برام حیاتیه

منظورم اینه اگه شیراز بودی یه دوست دارم کارش بازیابی اطلاعات به صورت سخت افزاری هست دورشو تو دبی دیده اگه اینقدر حیاتی هست و دیدی نمیتونی بازیابی کنی اخرین راه رو بزار اینکه اگه مایل بودی پست کنی بدم بازیابی کنه بهت برگردونم

sobijoon

Registered User
لایک‌ها
0
منظورم اینه اگه شیراز بودی یه دوست دارم کارش بازیابی اطلاعات به صورت سخت افزاری هست دورشو تو دبی دیده اگه اینقدر حیاتی هست و دیدی نمیتونی بازیابی کنی اخرین راه رو بزار اینکه اگه مایل بودی پست کنی بدم بازیابی کنه بهت برگردونم

ممنون دوست عزیز خیلی لطف داری اگه دیدم نمیشه حتما این زحمت رو میدم بهت بازم تشکر کاکو شیرازی

soroush_shz

Registered User
لایک‌ها
40
ممنون دوست عزیز خیلی لطف داری اگه دیدم نمیشه حتما این زحمت رو میدم بهت بازم تشکر کاکو شیرازی

در وحله اول که امیدوارم هر چه زودتر بتونی بازیابی کنی ولی اگه نتونستی رو چشمم عزیز
موفق باشید

abany

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام DELL1521 دارم با عامل ایکس پی پام گیر کرد از برق جدا و خاموش شد(باطری ندارم) دیگه بوت نشد همش لوگوی دل را نشون میده و فوری ری استارت میشه وبا دگمه f8 لیست میاد ولی نه restore میشه نه safe mode وارد میشه چه کنم عزیزان؟

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
سلام DELL1521 دارم با عامل ایکس پی پام گیر کرد از برق جدا و خاموش شد(باطری ندارم) دیگه بوت نشد همش لوگوی دل را نشون میده و فوری ری استارت میشه وبا دگمه f8 لیست میاد ولی نه restore میشه نه safe mode وارد میشه چه کنم عزیزان؟

با سی دی ویندوز اکس پی بوت شو و ویندوزتو ریپیر کن یا ری اینستال کن.

abany

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سی دی ویندوز اکس پی بوت شو و ویندوزتو ریپیر کن یا ری اینستال کن.

این کارو کردم بعد از ری استارت شدن دوباره پشت سرهم ری استارت میشه .
چرا در safe mode قرار نمیگیره ؟

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
این کارو کردم بعد از ری استارت شدن دوباره پشت سرهم ری استارت میشه .
چرا در safe mode قرار نمیگیره ؟

همینجوری ری استارت میشه؟ مثلا نمیگه فایل ntldr گم شده؟ اگر تونستید با سی دی بوت بشید و مرحله اول نصب را انجام بدید دیگه بعد از ری استارت از روی هارد بوت بشید و نباید همچنین مشکلی باشه و ادامه نصب رو انجام بدید.

peyman13618

Registered User
لایک‌ها
0
باطري لپ تاپ من بعد از چند ماه كار كردن ديگه شارژ رو تو خودش نگه نمي داره زياد (كمتر از 10 دقيقه) . يه جا مي گفت مي تونيم برات تعميرش كنيم درست بشه؟ گفت باطري رواحيا مي كنيم!؟ بنظرتون جواب مي ده اينكار؟ يعني چجوري سل ها دوباره احيا مي شن؟ اگه كسي در مورد بازسازي باطري لپ تاپ اطلاعات داره لطفا راهنمايي كنه

rouzbehie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اطلاعات ارائه شده مفید بود خیلی ممنون

mojtab2069

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک خط باریک افقی مشکی در قسمت پایینی مانیتور لپ تاپ به و جود آمده که با reset کردن از بین نرفت و دقیقا از ایتدای Load شدن وجود دارد
لطفا راهنمای کنید

phn_uk

Registered User
لایک‌ها
0
یک خط باریک افقی مشکی در قسمت پایینی مانیتور لپ تاپ به و جود آمده که با reset کردن از بین نرفت و دقیقا از ایتدای Load شدن وجود دارد
لطفا راهنمای کنید

اگر میتونی از پورت RGB روی مانیتور تصویر بگیر، اگر خط نداشت LCD خرابه.

boy_icelol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه مشکل بزرگ :wacko:
Hp Pavilion dv2000
CPU AMD Turion 64 x2
Grafik NVIDIA Gforce
....
چند روز پیش یه هو لپ تاپم خاموش شد و دیگه بالا نیومد...
من لپ تاپ مو از اهواز گرفتم 1.5 سال پیش اما الان آلمان هستم...
رفتم تو سایت اچ پی چک کردم نوشته که گارانتی لپ تاپ من سال 2008 تموم شده! من لپ تاپو سال 2009 خریدم و همون موقع هم تو سایت اچ پی ریجیستر کردم اما این موضوع رو متوجه نشدم...زیر لپ تاپ هم نوشته شده 90 Day 'گارانتی...نمی دونم چرا! مال دوستم هم که Hp هست نوشته 2 سال گارانتی...گارانتی ایرانش هم که آشغال بود...
خلاصه بردم دادم تعمیر کنن...شرکت Hp نمایندگیش از شهر من 250 کیلومتر دوره..واسه همین دادم یه شرکت تعمیراتی همین جا...طرف گفت که مشکل از کارت گرافیکه که سوخته یا نیم سوز شده...و فقط می شه موقتی خوبش کرد...75 یورو گرفت و درستش کرد...اما گفت 3 تا 6 ماه کار می کنه...
حالا دل تو دلم نیس...همش فک می کنم الان خراب می شه.... :(
واسه لپ تاپم کولر ( خنک کننده بگیرم ) عمرش بیشتر می شه؟
کلا قابل تعمیر نیست؟
یا دیگه تو فکر یه لپ تاپ دیگه باشم////
لعنت به اچ پی 

mojtab2069

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر میتونی از پورت RGB روی مانیتور تصویر بگیر، اگر خط نداشت LCD خرابه.

چنین امکانی که ندارم ولی فکر کنم مشکل از مانتیتور نیست چون برای یه مدت کوتاهی درست شده بود
ولی از اونجای که قبل از لود شدن ویندوز واز همون اول خط وجود داره فکر کنم از ویندوز هم نباشه
خلاصه کلی گیج شدم

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
یه مشکل بزرگ :wacko:
Hp Pavilion dv2000
CPU AMD Turion 64 x2
Grafik NVIDIA Gforce
....
چند روز پیش یه هو لپ تاپم خاموش شد و دیگه بالا نیومد...
من لپ تاپ مو از اهواز گرفتم 1.5 سال پیش اما الان آلمان هستم...
رفتم تو سایت اچ پی چک کردم نوشته که گارانتی لپ تاپ من سال 2008 تموم شده! من لپ تاپو سال 2009 خریدم و همون موقع هم تو سایت اچ پی ریجیستر کردم اما این موضوع رو متوجه نشدم...زیر لپ تاپ هم نوشته شده 90 Day 'گارانتی...نمی دونم چرا! مال دوستم هم که Hp هست نوشته 2 سال گارانتی...گارانتی ایرانش هم که آشغال بود...
خلاصه بردم دادم تعمیر کنن...شرکت Hp نمایندگیش از شهر من 250 کیلومتر دوره..واسه همین دادم یه شرکت تعمیراتی همین جا...طرف گفت که مشکل از کارت گرافیکه که سوخته یا نیم سوز شده...و فقط می شه موقتی خوبش کرد...75 یورو گرفت و درستش کرد...اما گفت 3 تا 6 ماه کار می کنه...
حالا دل تو دلم نیس...همش فک می کنم الان خراب می شه.... :(
واسه لپ تاپم کولر ( خنک کننده بگیرم ) عمرش بیشتر می شه؟
کلا قابل تعمیر نیست؟
یا دیگه تو فکر یه لپ تاپ دیگه باشم////
لعنت به اچ پی 

خود ماردبوردشو از ebay با همین قیمت ها می تونستی تهیه کنی.

boy_icelol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خود ماردبوردشو از ebay با همین قیمت ها می تونستی تهیه کنی.

واقعا !!!
می شه واسش مادر بورد گیر بیارم....
یا اینکه اگه ببرمش نمایندگی اچ پی . اگه گذرم به هانوفر برسه.....به صرفه هست؟
یا نه//// نو بگیرم؟

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
واقعا !!!
می شه واسش مادر بورد گیر بیارم....
یا اینکه اگه ببرمش نمایندگی اچ پی . اگه گذرم به هانوفر برسه.....به صرفه هست؟
یا نه//// نو بگیرم؟

شما که آلمانی مثلا عبارت dv2000 motherboard رو یه سرچ توی ebay.de بکن.

boy_icelol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آره توی سایت ebay مادربوردشو هست ...73 یورو
اما خوب چیکارش کنم؟
یعنی بخرمش بدم به کی که نصبش کنه؟

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176