دي وي دي رايتر
اگر رایتره پس حتما مشکل از درایو هستش چون معمولا رایتر ها باید لنز قویتری داشته باشن!!!!!
دي وي دي رايتر
من یه مشکل دارم با hdmi
وقتی با کابلش وصل میکنم به Tv تصویر بدون مشکل اجرا میشه ولی صدا پخش نمیشه نمیدونم چی کار کنم ؟
اگر Vista هستی روی Computer راست کلیک کن و Properties جلوی System Type نوشته 32 یا 64سلام بچه ها...
میشه منو راهنمایی کنین که منو از کجا میتونم بفهمم ویندور من 32 بیت هست یا 64 بیت؟
در ضمن میدونم این سوال رو نباید اینجا مطرح کنم اما کسی میدونه من از کجا میتونم microsoft visual c++ 2010 express رو دانلود کنم؟
دوست عزیز 2راه بیشتر نداری یا اینکه از یه ویندوز غیر اوریجینال استفاده کنی یا اینکه اگه اشتباه نکنم اوریجینال 7 قیمتش 300 هزار تومنه :blink: البته ورژن Home !
حالا حتماً ضروریه ویندوز عوض کنی؟
ويندوز خود لپ تاپ رو چه جوري ميشه گير اورد.دي وي دي بك اپ رو گم كردم.
سايت سوني هم چيزي پيدا نكردم.مدل f11 هست.بعد اگه ويندوز عوض بشه اپديت باياس كه نبايد دوباره نصب بشه؟
ممنون
یه وایو سری EB هست که ویندوزش ایتالیاییه ، چجوری میشه اینگلیشش کرد؟
يه سوال داشتم اگه باياس رو قبلا اپديت كرده باشيم با عوض كردن ويندوز يا برگردوندن به ويندوز خود لپ تاپ نياز به اپديت دوباره باياس هست؟
دوست عزیز
اطلاعات بایوس روی چیپ سخت افزاری ذخیره می شود و محتویات این چیپ با تعویض ویندوز، تغییر پیدا نمی کند.
ممنون.بعد اگه سي پي يو عوض بشه.چي؟ با نرم افزار cpu-z چك كردم ورژن باياس قديمي هست.حالا چقدر اين نرم افزار درسته نميدونم.
لپ تاپ سريf سوني كلافم كرده cpu جديدا سوخته.