• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
من یه مشکل دارم با hdmi
وقتی با کابلش وصل میکنم به Tv تصویر بدون مشکل اجرا میشه ولی صدا پخش نمیشه نمیدونم چی کار کنم ؟

Control Panel--->Sound
تو پنجره باز شده Realtek Digital Output رو Set Default کن.
وقتی از تی وی کشیدی بیرون دوباره به حالت قبلی برگردون

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به همه ی دوستان عزیز.
من می خواستم لپتاپ رو از طریق HDMI وصل کنم به LCD LG اما همش می نویسه No Signal رو صفحه.
لازم به ذکره با 2 تا کابل HDMI تست کردم و جواب نداد.
و در ضمن لپتاپ LCD رو میشناسه و پنجره New Monitor Detected میاد و حالت Switch هم فعال میشه.
گرافیک nVidia GeForce 7600

ممنون میشم کمک کنید.

Alireza.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها...
میشه منو راهنمایی کنین که منو از کجا میتونم بفهمم ویندور من 32 بیت هست یا 64 بیت؟
در ضمن میدونم این سوال رو نباید اینجا مطرح کنم اما کسی میدونه من از کجا میتونم microsoft visual c++ 2010 express رو دانلود کنم؟

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
سلام بچه ها...
میشه منو راهنمایی کنین که منو از کجا میتونم بفهمم ویندور من 32 بیت هست یا 64 بیت؟
در ضمن میدونم این سوال رو نباید اینجا مطرح کنم اما کسی میدونه من از کجا میتونم microsoft visual c++ 2010 express رو دانلود کنم؟
اگر Vista هستی روی Computer راست کلیک کن و Properties جلوی System Type نوشته 32 یا 64

Alireza.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه ایکس پی هست...من از کجا باید بفهمم؟ اصلا ایکس پی از اینا داره؟

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
سلام دوستان ،
من آداپتور لپتاپم مشکل قطعلی داشت بازش کردم و ظاهرا سیم هاش رو اشتباهی لحیم کردم بعد زدم به کامپیوتر و کامپیوتر خاموش شد وقتی درستش کردم و زدم به کامپپوتر دیگه نمیشناسدش ، یعنی انگار نه انگار که شارژر بهشه ، با شارژر دیگه هم تست کردم فقط با باطری کار میکنه !
جالبیش اینه که وقتی شارژر رو میزنی بهش و کار میکنی با اینکه هنوز داره با باطری کار میکنه مقدار باطریش از 50% پایین تر نمیاد !

حالا سوال من اینه که این ایراد توی ایران به راحتی قابل درست شدن هست یا نه ، من خارج از کشور زندگی میکنم و باید بدم مسافر لپتاپ رو با خودش ببره ایران و برگردونه . اینجا هم خیلی گرونه و احتمالا یک راست میخوان مین برد رو عوض کنن !
ممنون

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
یه سوال از دوستان:میخواستم ببینم وقتی لپ تاپ تو برقه بازم از باطریش استفاده میکنه؟و یا باطری رو شارژ هم میکنه؟یعنی اگر بخوایم همش با برق کار کنیم باید حتما باطری رو در بیاریم یا نه؟ممنون

panicgas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من دکمه num lock ندارم هر دکمه دیگه ای هم استفاده می کنم جواب نمی ده ...میشه کمک کنید
hp 3150 pavilion

PhotoBoards_Main_24122010231015363.jpg

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
ويندوز خود لپ تاپ رو چه جوري ميشه گير اورد.دي وي دي بك اپ رو گم كردم.
سايت سوني هم چيزي پيدا نكردم.مدل f11 هست.بعد اگه ويندوز عوض بشه اپديت باياس كه نبايد دوباره نصب بشه؟
ممنون

SiahSepid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دوست عزیز 2راه بیشتر نداری یا اینکه از یه ویندوز غیر اوریجینال استفاده کنی یا اینکه اگه اشتباه نکنم اوریجینال 7 قیمتش 300 هزار تومنه :blink: البته ورژن Home !
حالا حتماً ضروریه ویندوز عوض کنی؟:eek:

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
دوست عزیز 2راه بیشتر نداری یا اینکه از یه ویندوز غیر اوریجینال استفاده کنی یا اینکه اگه اشتباه نکنم اوریجینال 7 قیمتش 300 هزار تومنه :blink: البته ورژن Home !
حالا حتماً ضروریه ویندوز عوض کنی؟:eek:

از اين ناراحتم كه ويندوز خود لپ تاپ رو به همين راحتي از دست دادم.ويندوز يه بار عوض شده و ديگه اصل نيست. از اين گذشته لپ تاپم دو سه روز پيش يه دفعه هنگ كرد كه باتري رو دراوردم درست هم نشد.گفتم شايد از ويمدوز باشه

مدل f11 سوني هست كه 7 ماهه خريدم انتي ويروس نورتن اصل هم روش نصبه

Last edited:

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
ويندوز خود لپ تاپ رو چه جوري ميشه گير اورد.دي وي دي بك اپ رو گم كردم.
سايت سوني هم چيزي پيدا نكردم.مدل f11 هست.بعد اگه ويندوز عوض بشه اپديت باياس كه نبايد دوباره نصب بشه؟
ممنون

اگر پارتیشن ریکاوری لپ تاپ سالم باشد می توانید از روی آن ویندوز ارجینال لپ تاپ را برگردانید برای این منظور کافیست زمانی که لپ تاپ را روشن می کنید بلافاصله کلید F10 را فشار دهید تا عملیات بازگرداندن ویندوز ارجینال لپ تاپ از روی پارتیشن ریکاوری آغاز شود.

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
يه سوال داشتم اگه باياس رو قبلا اپديت كرده باشيم با عوض كردن ويندوز يا برگردوندن به ويندوز خود لپ تاپ نياز به اپديت دوباره باياس هست؟

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
یه وایو سری EB هست که ویندوزش ایتالیاییه ، چجوری میشه اینگلیشش کرد؟

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
يه سوال داشتم اگه باياس رو قبلا اپديت كرده باشيم با عوض كردن ويندوز يا برگردوندن به ويندوز خود لپ تاپ نياز به اپديت دوباره باياس هست؟

دوست عزیز
اطلاعات بایوس روی چیپ سخت افزاری ذخیره می شود و محتویات این چیپ با تعویض ویندوز، تغییر پیدا نمی کند.

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
دوست عزیز
اطلاعات بایوس روی چیپ سخت افزاری ذخیره می شود و محتویات این چیپ با تعویض ویندوز، تغییر پیدا نمی کند.

ممنون.بعد اگه سي پي يو عوض بشه.چي؟ با نرم افزار cpu-z چك كردم ورژن باياس قديمي هست.حالا چقدر اين نرم افزار درسته نميدونم.

لپ تاپ سريf سوني كلافم كرده cpu جديدا سوخته.

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
ممنون.بعد اگه سي پي يو عوض بشه.چي؟ با نرم افزار cpu-z چك كردم ورژن باياس قديمي هست.حالا چقدر اين نرم افزار درسته نميدونم.

لپ تاپ سريf سوني كلافم كرده cpu جديدا سوخته.

چیپ مربوطه روی مادربرد لپ تاپ قرار دارد و آپدیت بایوس از طریق محیط ویندوز و یا محیط داس و نیز پروگرام کردن چیپ فوق به طریق سخت افزاری با استفاده از دستگاه پروگرامر و یا تعویض مادربرد لپ تاپ،می تواند ورژن بایوس را تغییر دهد و بس.

Last edited:

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
تو سايت سوني لينك اپديت گذاشته براي سريfوcw به خاطر بالا رفتن دماي سيستم.يه بار قبلا درست اپديت شده ولي الان كه cpu سوخته ميگم شايد به خاطر بالا رفتن حرارت باشه.

پس چون قبلا اپديت شده با عوض كردن cpu نبايد تغيري تو باياس ايجاد شده باشه.
ممنون ipc110

بالا