• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

sinaeslami

Registered User
لایک‌ها
5
يه لپتاپ دل 1500 دارم كه وقتي به شارژر وصل نيست ويندوز به زور بالا مياد و اصلا هيج چيز رو نميشه اجرا كرد و عملا غير قابل استفاده هستش ولي وقتي به شارژر وصل ميكنم خيلي خوب كار ميكنه
ويندوز سون روش نصب هستش
مشكل از كجا هستش و چيجوري مشكل رو حل كنم؟

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
نت بوک که 1 گیگ رم داره اگر بهش فلش یو.اس.بی وصل بشه و با ویندوز از گزینه Ready Boost استفاده بشه آیا در سرعت عملکرد ویندوز تاثیر داره. دستگاه چون نت بوک هست ویندوز 7 استارتر روش نصب هست و 1.66 هم سرعت سی پی یو.
اگر تاثیر داره، کوچکترین و بهترین فلش مموری (در حد یه بند انگشت) چه برندی پیشنهاد میکنید؟

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
سلام
من یک لپتاپ دارم مدل sony-vaioسریzهستش گه ویندوز نصب شده روش ویندوز7 است
مشکلی که این لپتاپ من ی مدتی هست که پیدا کرده اینه که dvd-romاون وقتی توش cdیاdvdمیزارم نمیخونه مثلا باید 4-5 دفعه cdیا dvd از توش خارج کنم و بعد 2 باره بزارم تا شناسایش کنه و بخونتش و در این حین که من سعی میکنم cdیا dvd ازdvd-romخارج کنم بعضی موقع ها هم اینdvd-rom ، سی دی یا دی وی دی را خارج نمیکنه لطفا یکی به من بگه این کامپبوترم من چه مشکلی داره؟
ویروس اسکنم مک کافیه و چک کردم کامپیوترم ویروس نداشته:( (ممکنه ویروس خاصی باشه؟)از اولم که خریدم اینطوری نبود ی دفعه اینطوری شد
گفتم شاید اگه ویندوزو updadte کنم حل شه فکر میکردم مال اینه up dade، کردم ی چند روز به نظرم درست شد بعد شد همون آشو همون کاسه
ممکنه مالupdadte کردن باشه؟
چی شو باید update کنم تا این مشکل حل شه؟
ممنون از جواب هاتون

Last edited:

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
سلام
من یک لپتاپ دارم مدل sony-vaioسریzهستش گه ویندوز نصب شده روش ویندوز7 است
مشکلی که این لپتاپ من ی مدتی هست که پیدا کرده اینه که dvd-romاون وقتی توش cdیاdvdمیزارم نمیخونه مثلا باید 4-5 دفعه cdیا dvd از توش خارج کنم و بعد 2 باره بزارم تا شناسایش کنه و بخونتش و در این حین که من سعی میکنم cdیا dvd ازdvd-romخارج کنم بعضی موقع ها هم اینdvd-rom ، سی دی یا دی وی دی را خارج نمیکنه لطفا یکی به من بگه این کامپبوترم من چه مشکلی داره؟
ویروس اسکنم مک کافیه و چک کردم کامپیوترم ویروس نداشته:( (ممکنه ویروس خاصی باشه؟)از اولم که خریدم اینطوری نبود ی دفعه اینطوری شد
گفتم شاید اگه ویندوزو updadte کنم حل شه فکر میکردم مال اینه up dade، کردم ی چند روز به نظرم درست شد بعد شد همون آشو همون کاسه
ممکنه مالupdadte کردن باشه؟
چی شو باید update کنم تا این مشکل حل شه؟
ممنون از جواب هاتون

نخوندن سی دی/ دی وی دی یه مشکل نرمال هست، میتونه از بی کیفیت بودن سی دی های موجود در بازار باشه، اگر سی دی اریجینال هم قرار میدید و بازهم مشکل در خوندن دارید اونوقت میشه گفت لنز سی دی رام دچار اختلال در کارکرد شده.
اگر قرار بر آپدیت کردن باشه و مشکل به این صورت حل بشه شما می بایست Firmware درایو دستگاه را آپدیت کنید. یه چیزی تو مایه های آپدیت کردن بایاس کامپیوتر هست. یه فایل کوچیک هست که از خود سایت سونی بخش دانلود درایورهای لپ تاپ خودتون میرید و چک میکنید اگر ورژنش از ورژن "فرم ویر" درایو سی دی شما جدیدتر بود دانلود میکنید و بعد در ویندوز اجرا میکنید و خودش آپدیت میکنه و ری-استارت میکنه و آپدیت انجام میشه.
آپدیت ویندوز ارتباطی به آپدیت "فرم ور" سی دی درایو شما نداره و مشکل شما رو حل نخواهد کرد. برای پیدا کردن ورژن "فرم ور" درایو هم میتونید به Device Manager برید و اونجا .....
اگر بعد از همه این کارها بازهم مشکل نخواندن حل نشده بود و اذیت کننده بود برای تمیز کردن لنز درایو فقط فقط به نمایندگی سونی در ایران مراجعه کنید تمیز کردن لنز کار ساده ولی بسیار حساسی هست و نیاز به محلول مخصوصی داره، خیلی ها میگن آب و الکل طبی ولی معمولا نتیجه منجر به فوت درایو و بدتر شدن اوضاع میشه !

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
ممنون از جوابتون
ولی من رفتم توی سایت سونی
کامپبوتر سری zمدل VGN-Z56GGتداشت؟؟!!:blink:
بعد من باید برم توی device manager بعد برم توی dvd -cd rom drivers بعد برم توی tab driver و بعد اونجا update driver رو بزنم؟

Last edited:

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
سلام
اینbios/firmware دقیقا کجاست و من اینو چطوری باید update کنم؟
میخوام روی کامپیوترم سرور نصب کنم به صورت مجازی اما ارور میده میگه vt فعال نیست این vt چیه؟ کجاست؟چطوری فعالش کنم
لطفا یکی دقیق و قدم به قدم توضیح بده

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
ممنون از جوابتون
ولی من رفتم توی سایت سونی
کامپبوتر سری zمدل VGN-Z56GGتداشت؟؟!!:blink:
بعد من باید برم توی device manager بعد برم توی dvd -cd rom drivers بعد برم توی tab driver و بعد اونجا update driver رو بزنم؟

علت اینکه دقیقا مدل لپتاپ رو در سایت سونی پیدا نکردید بخاطر این هست که به سایت درست نرفتید ! چرا؟ شاید این نام و مدل فقط برای Middle East تولید شده باشه و شاید فقط برای USA . به همین خاطر اگر سایت درست نرید اصلا مدل خودتون را نخواهید دید....
اگر مدل لپتاپ در سایت صحیح پیدا کنید در قسمت درایورهای لپتاپ حتما فایل مربوط به آپدیت Firmware پیدا خواهید کرد. همونطور که گفتم نیازی نیست در جاییاز ویندوز بدنبال گزینه فرم ویر بگردید چرا که آپدیت فرو ویر سی دی رام شما بصورت فایل اجرایی هست و فقط کافیه از سایت سونی دانلود کنید. فقط دقیت کنید دقیقا مدل سی دی رام که هست همون را دانلود کنید چرا که معمولا 2-3 نوع متفاوت میذارن برای دانلود ...
درایور با فرم ویر فرق میکنه، شما با آپدیت درایور رابط بین سخت افزار و ویندوز بهینه میکنید ولی با آپدیت فرم ویر سی دی رام سخت افزار داخلی سی دی رام را بصورت نرم افزاری بهینه تر میکنید.

bizhann

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت اساتید محترم
بنده لب تاپ دل وسترو دارم مدل 1015
VOSTRO 1015

Bios version A02
روي هارد رمز گذاشتم
الان داخل تنظيمات بايوس هم نميره.نه با رمز قبلي نه با رمز كه بحساب روي هارد گذاشتم
لطفا راهنمایی کنین.چه چوری بازش کنم.ایا میشه مثل سیستم خانگی با برداشتن باطری مادربرد رمز رو ریست کرد.یا راه دیگه ای داره لطفا راهنمایی کنین.از تو سایت شرکت دل نمیشه با دادن مثلا سریال یا سرویس تگ رمز مستر بایوس رو گرفت
.
.
در ضمن بنده همه حروف كوچك و بزرگ رو تست كردم.بازم نشد
تاره به صاحب يك آگهي اينترنتي هم زنگ زدم كه گفت.من 45 تومان ميگيرم و مستر ريست بايوس رو بهت ميدم كه فكر ميكنم پول اضافي هست.ازش پرسيدم بايد لب تاپ رو بيارم .گفت نه فقط تلفني راهنمايي ميكنم .ولي اگه دوست داشته باشي لب تاپ رو هم ميتوني بياري
پاینده و برقرار باشین

bizhann

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت اساتید محترم
بنده لب تاپ دل وسترو دارم مدل 1015
VOSTRO 1015

Bios version A02
روي هارد رمز گذاشتم
الان داخل تنظيمات بايوس هم نميره.نه با رمز قبلي نه با رمز كه بحساب روي هارد گذاشتم
لطفا راهنمایی کنین.چه چوری بازش کنم.ایا میشه مثل سیستم خانگی با برداشتن باطری مادربرد رمز رو ریست کرد.یا راه دیگه ای داره لطفا راهنمایی کنین.از تو سایت شرکت دل نمیشه با دادن مثلا سریال یا سرویس تگ رمز مستر بایوس رو گرفت
.
.
در ضمن بنده همه حروف كوچك و بزرگ رو تست كردم.بازم نشد
تاره به صاحب يك آگهي اينترنتي هم زنگ زدم كه گفت.من 45 تومان ميگيرم و مستر ريست بايوس رو بهت ميدم كه فكر ميكنم پول اضافي هست.ازش پرسيدم بايد لب تاپ رو بيارم .گفت نه فقط تلفني راهنمايي ميكنم .ولي اگه دوست داشته باشي لب تاپ رو هم ميتوني بياري
پاینده و برقرار باشین

در ضمن لب تاپ رو باز کردم باتری بایوس رو هم برداشتم ولی بازم نشد:(

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
من شارژر لپتاپم رو که به برق میزنم، جرقه میزنه. مدل لپتاپم Eee pc 1015 است. دلیلش میتونه تبدیل دو شاخه تبديلش باشه یا مشکل از خود شارژر است؟ آیا مشکلی ایجاد میشود؟
ممنون

غیر از این شارژر هم موقع شارژ خیلی داغ میشه، مشکلی نیست؟

ممنون

كسي نظري نداره؟ :(

alir2212

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.لپ تاپم اچ پی هست.وقتی میخاد بوت بشه.ارورمیده!!!!!..
اینم متنش:
اولش اینه=>hard disk smart error(301)
The Smart hard disk check has detected an imment failure to ensure nat data loss
please backup the content immidiatly an the hard disk test in hard disk
این کارا رو واسه درست شدنش امتحان کردم:
1.ریکاوری و ریست کارخونه
2.فرمت کردن هارد
3.تست کردن هارد از همه گزینه هایی که توی بوت بود
و چند تا کار دیگه که الان فراموش کردم
خواهش میکنم هرچه سریعتر کمک کنید..خیلی کارم گیره.
اینم بگم که تا کلید اینتر رو نزنی ویندوز بالا نمیاد.مشکلم فقط همین اروریه که میاد وگرنه ویندوز بالا میاد هارد هیچ مشکلی نداره.

khalvat5800

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.لپ تاپم اچ پی هست.وقتی میخاد بوت بشه.ارورمیده!!!!!..
اینم متنش:
اولش اینه=>hard disk smart error(301)
The Smart hard disk check has detected an imment failure to ensure nat data loss
please backup the content immidiatly an the hard disk test in hard disk
این کارا رو واسه درست شدنش امتحان کردم:
1.ریکاوری و ریست کارخونه
2.فرمت کردن هارد
3.تست کردن هارد از همه گزینه هایی که توی بوت بود
و چند تا کار دیگه که الان فراموش کردم
خواهش میکنم هرچه سریعتر کمک کنید..خیلی کارم گیره.
اینم بگم که تا کلید اینتر رو نزنی ویندوز بالا نمیاد.مشکلم فقط همین اروریه که میاد وگرنه ویندوز بالا میاد هارد هیچ مشکلی نداره.

اگه همه راه ها رو امتحان کردی پس لپ تتو ببر بده گارانتی چون شاید هاردت مشکل داشته باشه وگر نه گکه شماF_DISK انجام دادی باید درست میشد...

khalvat5800

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من یک لپتاپ asus مدل n71jq دارم.
ویندوز هفتی که روش بود رو پاک کردم. و چون یک قسمت تقریبا" 20 گیگی مربوط به ریکاوری داشت کل هارد رو فرمت کردم و از نو پارتیشن بندی کردم و الآن یک ویندوز هفت ورژن جدید servis pack 1 رو نصب کردم.
لازم به ذکر است که این لپتاپ قابلیت express gate رو هم داره ولی امروز که بر حسب اتفاق خواستم آن رو چک کنم متوجه شدم که کار نمیکند. یعنی گزینه های انتخاب رو میاره ولی هیچ کدوم رو باز نمیکنه...
داخل عکسی که ازش گرفتم میتونین مشاهده کنین...

خواهشا" به من کمک کنید تا این مشکل رو رفع کنم. در ضمن این رو هم اضافه کنم که یرنامه express gate رو هم پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی کار نکرد.

همون تور که تو عکس میبینین تو همین قسمت میمونه و هیچ کاری انجام نمیده...

p3000

Registered User
لایک‌ها
0
مدل ایسوس k52je با کانفیگ core i3 380m 2.53ghz , ram 4gig , vga 5470 خریدم و ویندوز 7 نصب کردم هرچند

کارخاصی انجام نمیدم اما عملکرد قابل قبولی نداره و تقریبا زیاد قفل میکنه حتی در باز کردن یک برنامه و بعضا با ctrl+alt+del آزاد میشه علت چیه؟

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
مدل ایسوس k52je با کانفیگ core i3 380m 2.53ghz , ram 4gig , vga 5470 خریدم و ویندوز 7 نصب کردم هرچند

کارخاصی انجام نمیدم اما عملکرد قابل قبولی نداره و تقریبا زیاد قفل میکنه حتی در باز کردن یک برنامه و بعضا با ctrl+alt+del آزاد میشه علت چیه؟

خودتون ویندوز ریختین؟ویندوزش خوب نیست یه ویندوز دیگه رو امتحان کنید,و کلا سیستم رو از چیزهای زیادی پاکسازی کنید

p3000

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون

آره خودم نصب کردم و اورجینال روش نبود

نسخه 7 enterprise خوبه؟

اشکال از خمیر سیلیکون سی پی یو نیست؟ چون یک نفر اینو گفت

farzin_silver

Registered User
لایک‌ها
12
سلام.
من یه لپتاپ Dell INSPIRON N4030 دارم .نمیتونم روش ویندوز نصب کنم.

وقتی با بوت خودش تست Diagnostics میگیرم ازش برای هاردم FAIL میزنه و این کد رو میده : error code 2000-0146

کسی میدونه چیکار باید کنم؟​

Last edited:

ali_ev_06

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من قبل عید یه لپ تاپ vaio EA35FG گرفتم
همه چیش خوبه فقط مشکلی ک داره و واقعا کلافم کرده اینکه موقع وایرلس کردن هنگ میکنه
یا وقتی به ی کامپیوتر دیگ lan میکنم هنگ میکنه
ویندوزو updateکردم ولی درست نمیشه
اگه کسی چیزی میدونه لطفا کمک کنه
هرچی ور میرم باهاش فایده نداره
مدل لپ تاپ:EA35FG-core i3-2.4GHZ-memory 4GB-ATI512-7 home edition
دمه شما گرم

بالا