• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

ebi1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واقعا خیلی بی کلاسه این برند اچ پی با این عظمتو ابوهتش گزینه ای نمیزاره که 1 موقع اگه آدم بخواد شب تو تاریکی با لپ تابش کار کنه و نخاد چراغ پشت درب لپ تابشو خاموش کنه این امکانو نمیده. اگه نرم افزاری یا ترفندی یکی از دوستان بلد بود به ما هم بگه واقعا خیلی اوقات لازم میشه که بخوام چراغ پشت درب لپ تابمو که برند اپ پی حک شده، خاموشش کنم. وای ی ی ی ی ی ی چکار باید بکنم م م م م م م م م !!!!!!!111

saeed386

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من هر موقع لپ تاپمو اپدیت میکنم بعد که روشنش میکنم میره تو قسمت repair و ویندوز بالا نمیاد مشکلش چیه ؟
dell L502x
Window 7

m_maskout

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشکلی که من دارم اینه که در حالیکه دستگاه به شبکه وایرلس وصل هست و با ویندوز به اینترنت وصل میشه، اما توی حالت ASUS Express Gate به اینترنت وصل نمیشه.
کسی هست که تا حالا از ASUS Express Gate استفاده کرده باشه و بدونه چرا این مشکل بوجود میاد یا قبلا به این مشکل برخورده باشه؟
ممنون

سلام
من با Ex.G به وایرلس وصل می‌شم. باید اول تو قسمت Settings برید و تنظیمات لازم رو انجام بدید. برای من دوتا چرخ دنده هست که باید روی اون کلیک کنم و الی آخر

mehrdadonline

Registered User
لایک‌ها
0
امروز داشتم با نرم افزار گوگل مپ کار میکردم که یهو تصویر قاطی شد و سبز شد و سیستم هنگ کرد. منم از برق کشیدم و باز اومدم بالا بعد چند دقیقه دوباره همونطوری شد. ایی بار باز از برق کشیدم و دیگه روشن نکردم. الان بعد از چند ساعت که اومدم روشن کنم، چراغ روشن خاموش لپ تاپ، روشن میشه ولی هیچ تصویری نمیاد و صدایی هم نمیاد که سیستم داره لود میشه. مدل لپ تاپم SONY SR 160N است. به نظرتون چش شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
امروز داشتم با نرم افزار گوگل مپ کار میکردم که یهو تصویر قاطی شد و سبز شد و سیستم هنگ کرد. منم از برق کشیدم و باز اومدم بالا بعد چند دقیقه دوباره همونطوری شد. ایی بار باز از برق کشیدم و دیگه روشن نکردم. الان بعد از چند ساعت که اومدم روشن کنم، چراغ روشن خاموش لپ تاپ، روشن میشه ولی هیچ تصویری نمیاد و صدایی هم نمیاد که سیستم داره لود میشه. مدل لپ تاپم SONY SR 160N است. به نظرتون چش شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما ببريد تعميرگاه دريا كامپيوتر چيپ گرافيكتون رو ريورك ميكنن يا تعويض قطعاتش موجوده

amirpak2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من یه لپ تاپ Dell مدل vostro 1520 دارم.......این از روز اول روش ویندوز ویستا نصب بود.....بعد از یه مدت یه مشکل سخت افزاری پیش اومد واسش و بعد از تعمیر ویندوز 7 نصب کردم.....از اون به بعد تمام دکمه هاش وقتی کار میکتی باهاش یه بوق میکشه که با اعصاب ادم بازی میکنه بد....چندین بار هم ویندوز عوض کردم اما باز مشکلش حل نشده.......از چندین نفر پرسیدم یکی میگه اشکال از ویندوزشه باید حتما ویستا نصب باشه روش.یکی میگه ایراد نرم افزاریه.......خلاصه بدجور موندم چیکارش کنم اینو......ممنون میشم دوستان یه کمک کنن

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
دوستان من یه لپ تاپ Dell مدل vostro 1520 دارم.......این از روز اول روش ویندوز ویستا نصب بود.....بعد از یه مدت یه مشکل سخت افزاری پیش اومد واسش و بعد از تعمیر ویندوز 7 نصب کردم.....از اون به بعد تمام دکمه هاش وقتی کار میکتی باهاش یه بوق میکشه که با اعصاب ادم بازی میکنه بد....چندین بار هم ویندوز عوض کردم اما باز مشکلش حل نشده.......از چندین نفر پرسیدم یکی میگه اشکال از ویندوزشه باید حتما ویستا نصب باشه روش.یکی میگه ایراد نرم افزاریه.......خلاصه بدجور موندم چیکارش کنم اینو......ممنون میشم دوستان یه کمک کنن

مشکل سخت افزاری است.
با کیبرد اکسترنال تست کنید ببینید هنوز هم صدای بوق می آید یا نه.

alireza20102010

Registered User
لایک‌ها
15
سلام

من دل 1555 دارم از کجا بفهمم num lock روشنه ؟

اصلا چطور روشن میشه ؟؟؟؟

ممنونم

amoo milad

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من یه لپتاپ ASUS دارم که ویندوز Original خودش Windows 7 Home Premium 64BIT هاست
که یه عالمه برنامه اضافی داره که ویندوز رو سنگین کرده

من با این ویندوس کار کنم بهتره یا ویندوز ۷ ultimate یا یه ویندوس ۷ دیگه که چیزی روش نسب نیست کار کنم بهتر وسبک تره ؟

اگه برنامه های اضافش رو پاک کنم و با همین ویندوس خودش کار کنم بهتره ؟؟؟یا .....
اگه برنامه های اضافش رو پاک کنم registri سنگین نمیشه ؟

کدوم سریع تره ؟؟؟

-----------------------
یه سوال خارج از موضوع
Registery Cleaner پیشنهاد میشه واسه بهبود سرعت لپتاپ ???
ممنونم

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
سلام دوستان
من یه لپتاپ ASUS دارم که ویندوز Original خودش Windows 7 Home Premium 64BIT هاست
که یه عالمه برنامه اضافی داره که ویندوز رو سنگین کرده

من با این ویندوس کار کنم بهتره یا ویندوز ۷ ultimate یا یه ویندوس ۷ دیگه که چیزی روش نسب نیست کار کنم بهتر وسبک تره ؟

اگه برنامه های اضافش رو پاک کنم و با همین ویندوس خودش کار کنم بهتره ؟؟؟یا .....
اگه برنامه های اضافش رو پاک کنم registri سنگین نمیشه ؟

کدوم سریع تره ؟؟؟

-----------------------
یه سوال خارج از موضوع
Registery Cleaner پیشنهاد میشه واسه بهبود سرعت لپتاپ ???
ممنونم
عزیز هیچ چی ویندوز خودش نمیشه,شما تا میتونی ویندوز خودش روخالی کن,بعد با registery booster ریجیستر رو فیکس کن,بعد هم یه disk clean up و defragment خلاصه هرکاری برای بهینه سازی سیستم لازمه انجام بده,اونقت سرعتت چند برابر میشه,ویندوزتم اورجیناله,دیگه نگران ریجیستر کردن و ...ویندوز های کپی هم نیستی

mandegar2

Registered User
لایک‌ها
12
سلام
تازه لپتاپ خریدم و مغازه دار همونجا برام ویندوز نصب کرد! بعد که خواستم وارد صفحه بایوس دستگاه بشم وقتی لپتاپ را روشن کردم هرچقدر دکمه del را زدم صفحه مادربرد بالا نیومد ... یک سی دی بوتیبل داخل دستگاه گذاشتم که باهاش سیستم بیاد بالا ولی نیومد و ویندوز نصب شده بالا اومد! وارد شدن به ست آپ دستگاه چگونه است ؟
وقتی که در منزل یا جایی که برق هست بهتره از لپتاپ با شارژرش استفاده کنیم یا با باطریش؟

nokhodi

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.
دوستان لپ تاپ dell مدل 4010 دارم که هر 4-5 دقیقه کل سیسنم قفل میکنه...مشکل از چیه؟ و به نظرتون برای رفع مشکلم باید چیکار کنم؟!

ممنونم

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
دوستان امروز چایی اورم بخورم کوفتیم نصفش ریخت تو کیبور احتمالا هم نفوذ کرده به مادربرد و...
خود به خود خاموش شد
گزاشتم خشک بشه الان
مدلش ایسر 5741 هست
درست میشه؟
چیکار باید بکنم؟

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
سلام
من دوتا لپ تاپ دارم مدل sony vgn-z56gg
مشکلی که این دو لپ تاپ از همون اول داشتن dvd-ram بود که بعضی وقتا cd که میزارم توش نمیخونه
از چند نفر پرسیدم گفتن باید firmawre آن را update کنم
مدل dvd-ram اینه matshita dvd-ram uj862AS
1-از کجا firmware آن را پیدا کنم؟
2-از کجا بفهمم ورژن firmware آلان آن چقدره؟

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
سلام
مشکلی که این دو لپ تاپ از همون اول داشتن dvd-ram بود که بعضی وقتا cd که میزارم توش نمیخونه

کسی جواب سوال منو نمی دونه؟؟؟

night.star

Registered User
لایک‌ها
85
من يه لپ تاپ مدل dell1564 دارم.چند روز پيش وقتي سيمش رو وصل ميكردم مينوشت (plugged in,not chrging) كه من سيم رو جدا ميكردم و دوباره وصل ميكردم و شروع به شارژ كردن ميكرد ولي امروز ديگه هر كار ميكنم اصلا شارژ نميشه و حتي چراغ باتري هم روشن نميشه و مينويسه (plugged in,not chrgingplugged in,not chrging)5% و اصلا شارژ نميشه حالا بايد چي كار كنم؟

عمو میلاد

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
67
سلام
مدل نوت بوک dell 5040
ایا گرافیکش انبرد هست ؟
چنده این گرافیک ؟ (128؟)
ایا میشه گرافیک intel HD graphic رو عوض کنم ؟
مثلا یه گرافیک 512 بندازم ؟
چقدر خرج بر میداره ؟

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
سلام
عزیز اصولا ورژن فریمور رو روی خود درایو زده,شما درایو رو یاز کنید اطلاعات بیشتری میگیرید,احتمالا با سرچ در گوگل هم کارتون حل میشه

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
سلام
مدل نوت بوک dell 5040
ایا گرافیکش انبرد هست ؟
چنده این گرافیک ؟ (128؟)
ایا میشه گرافیک intel HD graphic رو عوض کنم ؟
مثلا یه گرافیک 512 بندازم ؟
چقدر خرج بر میداره ؟
اولا گرافیک های لب تاپ به صورت mobility هستند,و برای مثال شما بخوای یه 512 بندازی,اولا گیریت نمیاد,دوما دستگاهت رو داغون میکنی,سوما,قیمتش سر به فلک میزاره,و از یه لب تا تاپ با یه گرافیک 1 گیگ هم هزینش بیشتر میشه,چهارما کسی نیست که این کار رو انجام بده,در اخر زیاد روی گرافیک سیستم فکر نکنید,چون هر دستکاری توی لب تاپ ها مشکلات دیگری در پیش داره

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
من يه لپ تاپ مدل dell1564 دارم.چند روز پيش وقتي سيمش رو وصل ميكردم مينوشت (plugged in,not chrging) كه من سيم رو جدا ميكردم و دوباره وصل ميكردم و شروع به شارژ كردن ميكرد ولي امروز ديگه هر كار ميكنم اصلا شارژ نميشه و حتي چراغ باتري هم روشن نميشه و مينويسه (plugged in,not chrgingplugged in,not chrging)5% و اصلا شارژ نميشه حالا بايد چي كار كنم؟
احتمالا مشکل شما از اداپتور هست,شما اداپتور یه سیستم دیگه رو وصل کن و تست کن,اگر جواب نداد حالا میره رو بخش های دیگه

بالا