• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

eghbali66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام به دوستان. من لب تاپم سونی وایو هستش. متاسفانه باطری نداره و یه بار که برق قطع شد، دیگه سیستم بالا نمیاد. یعنی سه تا چراغ کنار دکمه پاور روشن میشه . ولی صفحه سیاه هست و ویندوز بالا نمیاد.
ممنون میشم راهنماییم کنین

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
سلام
من قبل عید یه لپ تاپ vaio EA35FG گرفتم
همه چیش خوبه فقط مشکلی ک داره و واقعا کلافم کرده اینکه موقع وایرلس کردن هنگ میکنه
یا وقتی به ی کامپیوتر دیگ lan میکنم هنگ میکنه
ویندوزو updateکردم ولی درست نمیشه
اگه کسی چیزی میدونه لطفا کمک کنه
هرچی ور میرم باهاش فایده نداره
مدل لپ تاپ:EA35FG-core i3-2.4GHZ-memory 4GB-ATI512-7 home edition
دمه شما گرم

درایور وایرلس لن را Update کنید. مشکل حل می شود.

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
سلام به دوستان. من لب تاپم سونی وایو هستش. متاسفانه باطری نداره و یه بار که برق قطع شد، دیگه سیستم بالا نمیاد. یعنی سه تا چراغ کنار دکمه پاور روشن میشه . ولی صفحه سیاه هست و ویندوز بالا نمیاد.
ممنون میشم راهنماییم کنین

مدل لپ تاپ چیست؟
احتمالات:
1- بایوس مشکل پیدا کرده است.
2- کارت گرافیک مشکل پیدا کرده است.

eghbali66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
تعمیر گاههای خوب تو تهران کجاها هستن واسه تعمیر لپ تاپ وایووی سونی؟؟؟
ممنون

eghbali66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
Last edited:

agric

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان یه acer 5742G دارم. کسی می دونه بلوتوثش چطور فعال میشه؟

camaro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
با سلام
من یه hp -dv6 1390 دارم که این چند روز روی باتری علامت ضربدر قرمز میزنه دستگاه 1 سال کار کرده بعید می دونم مشکل از باتری باشه و فکر میکنم مشکل نرم افزاری باشه
ازتون میخوام کمکم کنید تا بتونم این مشکلو حل کنم
دست شما درد نکنه

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
با سلام و درود خدمت دوستان
خواهر من حین کار با اینترنت گویا روی یکی از این پیام های ویروسی کلیک کرده و سیستم بهم ریخته بود و الان که سیستم بالاخره بالا اومده بعضی از برنامه ها اجرا نمیشه یا اجرا میشه و هنگ میکنه کسی میتونه بگه مشکل چی میتونه باشه و چه جوری میشه درستش کرد؟

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام دوستان

خب این اولین و شاید اخرین پست من تو این بخش باشه. راسش قوانین بخش رو هم نمیدونم و نخواندم. یه راه حل داشتم برای مشکلی که ممکنه افرادی باهاش دست به گریبان باشند و میخواستم بدین ترتیب راهی برای کمک به دوستان ارائه بشه و حل مشکل بشود.
تاپیکهای مختلفی رو بررسی کردم و فکر کردم اینجا مکان مناسبی باشه با این حال مسئولین بخش در صورت نیاز مختار هستند که این پست را به جای بهتری منتقل کنند. خب و اما اصل مطلب:

من چنین مشکلی رو بسیار تو اینترنت جستجو کردم چیزی نیافتم. حالا که مشکل حل شده اینجا راه حل را میگذارم شاید یکی یه روزی یه دعایی بحق ما کرد. :دی

چراغ وایرلسم روشن نمیشه.
وایرلسم قطعه.
بولوتوس لپ تاپم کار نمیکنه . و از این دست مشکلات که برای مدل خاصی از دل پیش میاد.

خیلی ها و تقریبا همه افرادی که لپ تاپ dell دارند البته به مدل vostro 1520 یا مشکلی روبرو هستند که به وایرلس و یا بولوتوس لپ تاپ شون مربوط میشه و در واقع فقط یکی از این دو بخش کار میکنه. و یا یکی از انها اصلا کار نمیکند. خیلی راحت و سریع بریم سر اصل مطلب. مشکل خاص هست ولی لاینحل نیست.
مشکل در درایور هست.
ابتدا در قسمت device manager روی بخش network کلیک کنید و درایور وایرلس را ان اینیستال کنید. در این هنگام پنجری برای پاک کردن درایو باز میشود که شما در ان تیک مورد نیاز برای پاک کردن کلی را میزنید. در ادامه نیازی به ریست کردن سیستم نیست. توجه داشته باشید که در صورت ریست سیستم و در بالا اومدن مجدد ویندوز درایور به طور خودکار نصب میشود که این راه حل نهایی نیست اگر چه که ممکن است وایرلس شما فعال شود بدلیل اینکه در ادامه و بعد از یک یا چند بار ریست و یا خاموش و روشن شدن سیستم مجددا وایرلس از کار خواهد افتاد و چراغ ان نیز روشن نمیشود.
برای اینکه اینگونه نشود باید درایور را از روی سی دی درایور ها که همراه لپ تاپ هنگام خرید داشتید نصب کنید اما انه هم نکته ای دارد.
سی دی درایور را در سیستم قرار دهید و در ران خود سیدی به برنامه ای میروید که در انها مدلهای مختلف و درایور های مختلف برای نصب وجود دارد. وایرلس خود را انتخاب کنید. dell wireless 1397 mini-card
در ادامه نصب را شروع کنید و ادامه دهید . تا کجا؟ نه تا انتها. وقتی این درایور تا اخر نصب میشود در واقع حالت اولیه برای شما اتفاق می افتد که وایرلس شما کار نمیکرد و چراغ ان روشن نمیشد. حل چه کنیم؟ باید نصب را شروع کنید و ادامه دهید تا مرحله اول تمام شود. وقتی به اینجا میرسید مشاهده میکنید که چراغ وایرلس شما روشن است (و در واقع فعال است) حالا پنجره ای در ادامه نصب باز شده که از شما next میخواهد تا ادامه دهد. اما شما در همینجا cancel را میزنید و به نصب پایان میدهید و دیگر اینکه مطمعن باشید مشکل حل شده است. :دی

امیدوارم مشکل دوستان احتمالی حل شود و ممنون.

bazyar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان خسته نباشید

من با لب تاب ایسوز مدل n61jv برنامه نویسی میکردم و یه برنامه بود که با بایوس سرو کار داشت فکر کنم بایوس رو پاک کردم
اما الان دیگه بعد از خاموش شدن به هیچ عنوان روشن نمی شه
چی کار کنم راهی برای درست کردنش هست خیلی برام مهم است
خواهش میکنم از دوستان اگه کسی چیزی به ذهنش می رسه کمک کند

حتی یک چراغ کوچک هم روشن نمی شه هیچعکس العملی از طرف دستگاه لب تاپ مشاهده نمیشه
حتی اگه لب تاپ رو هم به شارژ بزنم چراف مربوط به باطری هم رو شن نمی ش

مشکل بایوس هست 100 درصد

خواهشن نگین ادابتورو چک کن باطری رو چک کن :(

ndnd

Registered User
لایک‌ها
1
اقا شرمنده خارج بحث حرف میزنم ولی فوقالعاده حیاتیه
من چند وقته یی دونه خط افتاده وسطه ال سی دی لپتابم چد وقت یه بار میره دوباره میاد(البته الان دو سه روز هست دیگه نمیره)
فکر هم نکنم مشکل از کارت گرافیک باشه
امکان داره مشکل نرم افزاری داشته باشه
اصلا اعصابم ریخته به هم خواهشا کمک کنید:(

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
اقا شرمنده خارج بحث حرف میزنم ولی فوقالعاده حیاتیه
من چند وقته یی دونه خط افتاده وسطه ال سی دی لپتابم چد وقت یه بار میره دوباره میاد(البته الان دو سه روز هست دیگه نمیره)
فکر هم نکنم مشکل از کارت گرافیک باشه
امکان داره مشکل نرم افزاری داشته باشه
اصلا اعصابم ریخته به هم خواهشا کمک کنید:(

سلام
خط روی LCD یا مربوط به خود LCD است که باید تعویض شود و یا از شل بودن و یا خراب بودن کابل FLAT LCD است.

ebi1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام میخاستم بدونم چطور میشه چراغه مارک اچ پی که در پشت درب نوت بوک اچ پی پاولیشت در وی 5 وجود داره را غیر فعال و خاموش کرد؟ از اساتید خواهشمندم جواب بدن

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
سلام میخاستم بدونم چطور میشه چراغه مارک اچ پی که در پشت درب نوت بوک اچ پی پاولیشت در وی 5 وجود داره را غیر فعال و خاموش کرد؟ از اساتید خواهشمندم جواب بدن

احتمالا داخل بایوس گزینه ای برای این منظور وجود دارد.

ebi1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منکه چیزی ندیدم اگه میشه مسیرشو واسم بزارید؟!!!!!!!!!!!!!!1

بالا