• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52

من لپ تاپ دل مدل 5110 گرفتم میزارم فول شارژ میشه وقتی خاموشه وبعد ادابتور رو جدا میکنم(وقتی که چراغه شارز خاموش میشه) وبعد روشن میکنم ولی هر وقت روش میکنم 99٪ شارژ رو نشون میده نشانگره باطری . یعنی باطری یا لپ تاپ من مشکل داره
یا اینکه وقتی شارز تکمیل شد ادابتورو جدا نکنم و درهر همون حال اتصال به برق لپ تاپو روشن کنم ببینم باز رو 99٪ هست یا 100که اگه 100باشه مشکلی ندارن دستگاه و باطری

لازم به ذکره باطریم تا 4ساعت لپ تاپ رو روششن نگه میداره

خواهش میکنم جوابمو بدین

درهر صورت برام عجیبه بالا اوردن ویندوز 1٪ شارژو مصرف میکنه

کاملا طبیعی است. لپ تاپتان هیچ مشکلی ندارد.

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
من لپ تابم دل مدل inspiron n5010 هست نمیدونم چه طوری باید وایر لس اونو نصب کنم یا برم تو تنظیمات وایرلس

هیچ سی دی درایور ی هم ازش ندارم لطفا هر کی میتونه راهنمایی کنه اخه نمیتونم به اینترنت وصل بشم باش

fidelio

Registered User
لایک‌ها
0
احتمالات:
1) بایوس مشکل پیدا کرده است و باید از نو پروگرام شود.
2) یکی از قطعات مشکل سخت افزاری دارد (عمدتا چیپ گرافیک - رم - تغذیه)

-------------------
ممنون گرامی

اول از همه داد میزنم آی ملت لپ تاپ با گارانتی سازگار نگیرید !

اقا من هفته ی گذشته asus k53s با گارانتی سازگار ارقام گرفتم روز دوم دیگه روشن نشد!!!

بردم گارانتی اول از همه این قانون من در اوردی سازگار ارقام و بگم : ما مشکل و به مشتری نمیگیم!!!

دوم اینکه به هیچ عنوان تعویض نمی کنن!!

همون روز 2 نفر دیگه همین مدل و با همین مشکل اورده بودن گارانتی!!!

بعد از 5 روز رفتم به زور از رییسشون میپرسم میگم این چه مسخره بازیه شما در اوردین میگه نگران نباش رم مشکل داشت تعویض کردیم!!

دوباره که رفتم 1 نفر دیگه همین مدل و اومد از تعمیر تحویل گرفت.

توصیه ی من به شما :

لپ تاپی بگیرین که گارانتی تعویض داشته باشه

لپ تاپی بگیرین که گارانتیش سازگار نباشه

اگه asus k53 از سازگار گرفتین به زودی به خیابون ناهید سری خواهید زد!!1

Cheric

Registered User
لایک‌ها
23
من دل5110 ویندوز اورجینال گرفتم داخل ویندوز ا پدیت ویندوز با اینکه اولین بار بود که دستگاهو روشن میکردم یه سری فایل ا پدیت نصب شده بود مثل اینترنت اکسپلورر 9 ویندوز دفندر و یه سری ا پدیت های دیگه همان طوری که خودمون ا پدیت میکنیم ونصب میکنیم شک کردم که نکنه دست دوم باشه و کسی قبل از من گرفته ا پدیت کرده و چون سیستم مشکل داشته مرجوع کرده و اینا ریکاوری کردن و بجای اک به من دادند خودم هم ریکاوری که کردم این ا پدیت ها روش بود امکان داره کسی ا پدیت کنه و تغییراته اضافه شده رو به درایو مخفی روی هارد که برای ریکاوری گنجونده شده اضافه کنه؟(بک ا پ کنه رو اون درایو روی هارد) یا اون درایو غیر قابل تغییره؟ و میشه اطلاعاتی بهش اضافه کرد

البته بعضی ها میگن این ا پدیت ها توسط خوده دل انجام شده

لطفا کسانی که اطلاع دارن و این مدلو با ویندوز اورجینال گرفتن کمکم کنن

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
معمولا ویندوز لپ تاپهای DELL، ارجینال حتی از نوع OEM هم نیستند و به همین علت ارزانترند. پس احتمال اینکه این ویندوز، یک IMAGE از ویندوزی آپدیت شده باشد که روی لپ تاپهای DELL نصب شده است بعید نیست.

Cheric

Registered User
لایک‌ها
23
باطری های 5110 همشون یکم تکون میخوره ولق میزنه وقتی قفله رو دستگاه به اندازه یکی 2 میل

sarirr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من یک لپ تاپ dellدارم یکی از داریوهاشو پاک کردم که فضای ایجاد شده را بین داریوهای دیگر پخش کنم چند برنامه در مورد پارتیشن بندی نصب کردم ولی هارد لپ تاپم رو نمی شناسه چکارکنم لطفا کمکم کنید چگوری میشه لین فضای خالی را بین درایوهای تقسیم کنم

ebr11mohammad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام علیکم
من جدیدن یک لپ تاپ sony vaio F136FD/B خریدم
یکی میگفت نور صفحه کلید هم داره ولی در قسمت تنظیمات اصلا چیزی با این نام نداره!
میشه از جایی این امکان را دانلود کرد؟
خیلی تو اینترنت گشتم که نحوه فعال سازیش را ببینم ولی همه توضیحات مربوط به لپ تاپ هایی بود که گزینه برایت کیبورد داشتند ولی این نوع نداره؟!

arjun

Registered User
لایک‌ها
47
با سلام

سوال : من چند روزيه كه لپ تاپ (سونی) خريدم، ويندوز 7 روشه
بيشتر نرم افزارهایی رو كه مورد استفاده م بود رو خدا رو شكر تونستم روش نصب كنم
اما هر چقدر سعی ميكنم "نرو" رو نصب كنم نميشه
اگه ويندوز كرك شده روش نصب كنم آيا ارور هایی كه هنگام نصب بعضی از برنامه ها ميده برطرف ميشه؟
موقعی كه لپ تاپ رو خريدم خود فروشنده ازش ريكاوری گرفت (البته من اونجا نبودم) كه دو تا پارتيشن براش به صورت مخفی ايجاد شد و در كل يه درايو (سی) داشت، من خودم با برنامه پارتيشن بندی داخل ويندوز يه پارتيشن ديگه
بهش اضافه كردم و الان كلا دو درايو قابل دسترس دارم و ديگه هم اجازه ی ايجاد پارتيشن بيشتر رو نميده ميخواستم بدونم اگه من اون دو تا پارتيشنی كه ريكاوری روش هست رو حذف كنم و دوباره پارتيشن بندی كنم اشكالی داره؟
ميتونم اصلا اين ويندوز اصل رو ناديده بگيرم و يا ميتونم اون ريكاوری ها رو رو دی وی دی بزنم و پارتيشن ها رو از نو ايجاد كنم؟
از پاسختون ممنون ميشم

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
با سلام

سوال : من چند روزيه كه لپ تاپ (سونی) خريدم، ويندوز 7 روشه
بيشتر نرم افزارهایی رو كه مورد استفاده م بود رو خدا رو شكر تونستم روش نصب كنم
اما هر چقدر سعی ميكنم "نرو" رو نصب كنم نميشه
اگه ويندوز كرك شده روش نصب كنم آيا ارور هایی كه هنگام نصب بعضی از برنامه ها ميده برطرف ميشه؟
موقعی كه لپ تاپ رو خريدم خود فروشنده ازش ريكاوری گرفت (البته من اونجا نبودم) كه دو تا پارتيشن براش به صورت مخفی ايجاد شد و در كل يه درايو (سی) داشت، من خودم با برنامه پارتيشن بندی داخل ويندوز يه پارتيشن ديگه
بهش اضافه كردم و الان كلا دو درايو قابل دسترس دارم و ديگه هم اجازه ی ايجاد پارتيشن بيشتر رو نميده ميخواستم بدونم اگه من اون دو تا پارتيشنی كه ريكاوری روش هست رو حذف كنم و دوباره پارتيشن بندی كنم اشكالی داره؟
ميتونم اصلا اين ويندوز اصل رو ناديده بگيرم و يا ميتونم اون ريكاوری ها رو رو دی وی دی بزنم و پارتيشن ها رو از نو ايجاد كنم؟
از پاسختون ممنون ميشم

قبل از اینکه ویندوز فعلی را حذف کنید یکبار خودتان با VAIO RECOVERY , دی وی دی ریکاوری بسازید تا اگر احیانا دی وی دی هایی که فروشنده برایتان ساخته بود ایراد داشت ویندوز ارجینالتان از دست نرود.
پس از آن می توانید با خیال راحت تمامی پارتیشنها را حذف کرده و ویندوز دلخواهتان را نصب کنید.
هر زمان که نیاز به ویندوز ارجینال لپ تاپ پیدا کردید می توانید با استفاده از دی وی دی های ریکاوری, سیستم عامل و پارتیشن بندی لپ تاپتان را بحالت اولیه برگردانید.

P-khakestari

همکار بازنشسته
لایک‌ها
290
دوستانی که لپ تاپ دل دارند شاید با این مساله برخورد کرده باشند.
آداپتور دل وسترو 1500 مشکل پیدا کرده بعضی وقتا که نوسانات شاید دلیلش باشه اتصال کوتاه میشه و یه صدای " بیپ بیپ " ضعیف میده و حتی چراغ روی آداپتور هم روشن نمیشه ، میخواستم ببینم کسی راه حلی داره یا کسی رو میشناسه بفرستم براش تعمیرش کنه؟
ممنون

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
دوستانی که لپ تاپ دل دارند شاید با این مساله برخورد کرده باشند.
آداپتور دل وسترو 1500 مشکل پیدا کرده بعضی وقتا که نوسانات شاید دلیلش باشه اتصال کوتاه میشه و یه صدای " بیپ بیپ " ضعیف میده و حتی چراغ روی آداپتور هم روشن نمیشه ، میخواستم ببینم کسی راه حلی داره یا کسی رو میشناسه بفرستم براش تعمیرش کنه؟
ممنون

تعمیر شارژر را توصیه نمی کنم.
بهتر است شارژر نو بخرید.

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
من تازه لپ تاپ خریدم. تنها مشکلش اینه که مودم یو اس بی D-Link 200 روش نصب نمیشه. اولش که گفت درایور ویندوز 7 میخواد. رفتم از اینترنت دانلود کردم. ولی بازم وسط نصب خیلی کند میشه و آخرشم هیچی. البته آخر سر آیکن هاش میاد توی دسکتاپ. منتها روشون که کلیک میکنم میگه در فلان پوشه موجود نیستن و غیره. یعنی نصب کامل انجام نشده. شما با همچین مشکلی مواجه شدین تاحالا؟

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
من تازه لپ تاپ خریدم. تنها مشکلش اینه که مودم یو اس بی D-Link 200 روش نصب نمیشه. اولش که گفت درایور ویندوز 7 میخواد. رفتم از اینترنت دانلود کردم. ولی بازم وسط نصب خیلی کند میشه و آخرشم هیچی. البته آخر سر آیکن هاش میاد توی دسکتاپ. منتها روشون که کلیک میکنم میگه در فلان پوشه موجود نیستن و غیره. یعنی نصب کامل انجام نشده. شما با همچین مشکلی مواجه شدین تاحالا؟

گزینه WINDOWS UPDATE ویندوز 7 به صورت اتوماتیک جدیدترین نسخه درایور مودمتان را از اینترنت دانلود و نصب می کند. برای اینکار نیاز به کانکشن اینترنت با مودمی بغیر از مودم نصب نشده خودتان دارید.

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
گزینه WINDOWS UPDATE ویندوز 7 به صورت اتوماتیک جدیدترین نسخه درایور مودمتان را از اینترنت دانلود و نصب می کند. برای اینکار نیاز به کانکشن اینترنت با مودمی بغیر از مودم نصب نشده خودتان دارید.

اگر البته مشکلش با درایور باشه. ارورش در مورد ویژوال و فلان هست. پسر عموم میگه ویژوالی که روی ویندوزت هست مال 2008 هه. باید ورژن جدیدشو دانلود کنی

baback1000

Registered User
لایک‌ها
0
سلام من لپ تاپ HP PAVILION 1236 SE خریدم ولی driverهای bluetooth و wi-fi رو ندارم که نصبش کنم اگه ممکنه منو راهنمایی کنید از کجا می تونم دانلود کنم. با تشکر

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
دوستانی که یکی از مدل های vaio vpcf13wfx یا vpcf13ufx یا vpcf13xfx و یا کلا سری f13 دارند، میشه لطفا بگید که کنترلر sata مادربوردتون sata 150 هستش یا sata 300 ؟ هارد دیسک لپتاپ من sata 300 رو ساپورت میکنه اما برنامه Sandra پورت sata مادربورد رو از نوع 150 نشون میده

m3hi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان من یه مشکل خیلی بزرگ دارم با لپتاپم مشخصاتش اینه :
hp pavilion dv6 3150us
ram 6
cpu i5
vga 1gig 5650
مشکلم اینه وقتی باهاش بازی میکنم حتی یه بازیه ساده بعد چند دقیقه دماش به 90 میرسه و خاموش میشه
-از کول پد هم استفاده کردم فرقی نکرد
-درایور هم اپدیت کردم فرقی نکرد

دوستان جون من کمک کنید چون مشکلم حل نشه میفروشمش:(

بالا