• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

mahmood19227

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
دوستان لپ تاپ من چند وقتیه که LCD ش مشکل پیدا کرده و وقتی LCD اش رو باز میکنم خطوط افقی توش پیدا میشه و جدیدا هم که اصلاً تصویرش میره.
حدس میزنم مشکل از کابل فلتش باشه. نشون تعمیرکار هم دادم همینو گفته اما مشکل اینجاست که اینجا (اهواز) تا حالا نتونستم واسه اش کابل فلت گیر بیارم؟

کسی جایی رو میشناسه این قطعه رو داشته باشند احتمالاً؟
ممنون میشم اگر کمکم کنید، کارم کاملاً فلج شده.

fonix light

Registered User
لایک‌ها
4
سلام بر اهالی سخت افزار ...
آقا ما یه لب تاپ dell inspiron 6400 داریم ...
یه غلطی کردیم خواستیم اینو بازش کنیم تمیزش کنیم ...
بعد از این که بستیمش دیگه روشن نمیشه ... وقتی دکمه ی پاور رو میزنم ، دو تا چراغ راست پنل پاور چشمک میزنه و بعد از 1 دقیقه خاموش میشه دستگاه ...
تصویر هم نمیده ...
مشکل از کجاس ؟
یه جا خوندم دیدم مثل این که دقیقا این مشکل برای یکی دیگه هم پیش اومده ... ولی اونجا کسی جوابشو نداده بود ...

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
سلام بر اهالی سخت افزار ...
آقا ما یه لب تاپ dell inspiron 6400 داریم ...
یه غلطی کردیم خواستیم اینو بازش کنیم تمیزش کنیم ...
بعد از این که بستیمش دیگه روشن نمیشه ... وقتی دکمه ی پاور رو میزنم ، دو تا چراغ راست پنل پاور چشمک میزنه و بعد از 1 دقیقه خاموش میشه دستگاه ...
تصویر هم نمیده ...
مشکل از کجاس ؟
یه جا خوندم دیدم مثل این که دقیقا این مشکل برای یکی دیگه هم پیش اومده ... ولی اونجا کسی جوابشو نداده بود ...

احتمالا کابل فن سی پی یو به مادربرد را وصل نکردید.

fonix light

Registered User
لایک‌ها
4
حدستون درست بود ... فن کار نمیکرد ...
ولی مساله اینجا بود که کابل درست وصل شده بود ... ولی برق بهش نمی رسید ...
وقتی فن رو از لب تاپ در آوردم و مستقیم به منبع تغزیه وصل کردم چرخید ... ولی روی لب تاپ بهش برق نمیرسه ...
مشکل میتونه از مادربرد باشه ؟ مثلا در اثر وارد شدن بار الکتریکی از دستم یا چیز دیگه ؟

baback1000

Registered User
لایک‌ها
0
سلام من یک لپ تاپ HP PAVILION G6-1236 در تاریخ 8 دی ماه 1390 خریدم که تا الان (26 دی ماه) مشکلی نداشت دیشب وقتی روشنشش کردم گفت ویندوز باید repair بشه وقتی ok کردم یک صفحه مشکی اومد ودیگه هیچ کاری نکرد، مجددا" ریست کردم ویندوز بالا اومد ولی دوباره ریست شد، وقتی خواستم از طریق DVD ویندوز رو عوض کنم تو قسمت setup هنگ می کنه و هیچ کاری نمیکنه ،کسی می دونه مشکلش چیه؟البته من اینترنت adsl دارم و وقتی خواستم سیستم رو خاموش کنم پیام آپدیت ویندوز اومد و ویندوز آپدیت و سپس خاموش شد و بعد از اینکه روشن کردم این مشکلات بوجود اومد،آنتی ویروسی که روش نصب کرده بودم هم ESET Smart Security 5.0.95.0 Final است . ویندوزی هم که روش نصب کرده بودم ویندوز SEVEN 64 BIT بود.

behrooz3229

Registered User
لایک‌ها
1,270
با سلام

من یک لپتاپ hp dv6 6070 دارم . تازه خریدم (حدود 3 ماهه) . گاهی اوقات خود به خود خاموش میشود (البته نه اینکه برقش قطع بشه ، ) یعنی خود به خود shut down میشود. :(:(
دمای cpu در حد عادی است و از 50 بالاتر نمیره (با برنامه هایی مثل speecy و hw monitor چک کردم ).

بیشتر وقتی یه مدت با لپتاپ کار نمیکنم اینجوری میشه (یعنی وقتی روشن به حال خودش برای یه مدت رهاش میکنم shut down میشه و وقتی روشنش میکنم بطور معمول روشن میشه بدون هیچ پیغام یا error ).

وقتی در حال کار با اون هستم مغمولا مشکلی نداره. البته بعضی وقتا هم که حتی تا 1 ساعت روشنه و با اون کار نمیکنم همچنان روشن است و مشکلی نداره . حتی برای دانلود شیانه روشن گذاشتمش و خاموش نشده .

خودم دیگه عقلم کار نمیکنه مشکل از کجاست!! :wacko:. تنظیمات ویندوز هم تا جایی که میدونستم چک کردم .
ویندوز سون 64 بیت اورژینال داره و آنتی ویروس nod ورژن 5 .
خیلی فکرم مشغول کرده :wacko:.
کسی میدونه اشکال از چیه؟ میتونه به خاطر برنامه های نصب شده باشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
با سلام

من یک لپتاپ hp dv6 6070 دارم . تازه خریدم (حدود 3 ماهه) . گاهی اوقات خود به خود خاموش میشود (البته نه اینکه برقش قطع بشه ، ) یعنی خود به خود shut down میشود. :(:(
دمای cpu در حد عادی است و از 50 بالاتر نمیره (با برنامه هایی مثل speecy و hw monitor چک کردم ).

بیشتر وقتی یه مدت با لپتاپ کار نمیکنم اینجوری میشه (یعنی وقتی روشن به حال خودش برای یه مدت رهاش میکنم shut down میشه و وقتی روشنش میکنم بطور معمول روشن میشه بدون هیچ پیغام یا error ).

وقتی در حال کار با اون هستم مغمولا مشکلی نداره. البته بعضی وقتا هم که حتی تا 1 ساعت روشنه و با اون کار نمیکنم همچنان روشن است و مشکلی نداره . حتی برای دانلود شیانه روشن گذاشتمش و خاموش نشده .

خودم دیگه عقلم کار نمیکنه مشکل از کجاست!! :wacko:. تنظیمات ویندوز هم تا جایی که میدونستم چک کردم .
ویندوز سون 64 بیت اورژینال داره و آنتی ویروس nod ورژن 5 .
خیلی فکرم مشغول کرده :wacko:.
کسی میدونه اشکال از چیه؟ میتونه به خاطر برنامه های نصب شده باشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

سلام
توصیه می کنم بایوس لپ تاپ را به آخرین ورژن ارتقا دهید.

md_md_2600

Registered User
لایک‌ها
43
من یک HP probook 4530s خریدم . میخواستم ببینم چطوری باید پشتش رو باز کنم برای اضافه کردن مموری ؟ هیچ پیچی اونجا وجود نداره. آخه یک عدد مموری 2 گیگابایتی DDR3 اضافی دارم میخواستم بذارم روش
ممنون

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
من یک HP probook 4530s خریدم . میخواستم ببینم چطوری باید پشتش رو باز کنم برای اضافه کردن مموری ؟ هیچ پیچی اونجا وجود نداره. آخه یک عدد مموری 2 گیگابایتی DDR3 اضافی دارم میخواستم بذارم روش
ممنون

سلام
باطری را دربیاورید و گیره نگهدارنده باطری را فشار دهید تا قاب پشت لپ تاپ از جای خود حرکت کند.

sisi68

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.دوستان.سوالم واقعا حیاتیه خواهشمیکن اگه میتونید کمککنید
لپ تاپ من ایسر
aspire 5253
هست.یه مدته که موقع روشن شدن.یا موقعیکه باهاش کار میکنم شروع میکنه یه صدای خیلی عجیب مثل صدای فن میده بعد هنگ میکنه و مجبورم با پاور خاموشش کنم.موقعی که با کابل وصله اینجوری میشه ولی وقتی با باتری کار میکنه شدید تره و هر یه ربع اینجوری میشه.میشه راهنمایی کنید اشکال از
چیه؟دووستان گفتن ببر نمایندگی اما خیلی ها بهم گفتن نمایندگی تو قطعاتش دست میبره و خیلی جاها دزدی میکنه قطعه نو رو با کهنه عوض میکنن.نمیخوام تا نفهمیدم ایراد از گجاشه پیش تعمیر کار ببرم.لپ تاپ قبلی رو بردیم پیش تعمیرکار نابود شد.میگن دست تو لپ تاپ نره بهتره .میشه راهنمایی کنید؟مرسیییییییییییییییییی ی

sisi68

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.دوستان.سوالم واقعا حیاتیه خواهش میکنم اگه میتونید کمک کنید
لپ تاپ من ایسر
aspire 5253
هست.یه مدته که موقع روشن شدن.یا موقعیکه باهاش کار میکنم شروع میکنه یه صدای خیلی عجیب مثل صدای فن میده بعد هنگ میکنه و مجبورم با پاور خاموشش کنم.موقعی که با کابل وصله اینجوری میشه ولی وقتی با باتری کار میکنه شدید تره و هر یه ربع اینجوری میشه.میشه راهنمایی کنید اشکال از
چیه؟دووستان گفتن ببر نمایندگی اما خیلی ها بهم گفتن نمایندگی تو قطعاتش دست میبره و خیلی جاها دزدی میکنه قطعه نو رو با کهنه عوض میکنن.نمیخوام تا نفهمیدم ایراد از گجاشه پیش تعمیر کار ببرم.لپ تاپ قبلی رو بردیم پیش تعمیرکار نابود شد.میگن دست تو لپ تاپ نره بهتره .میشه راهنمایی کنید؟مرسییییییییییییییییی ی ی

n-95

Registered User
لایک‌ها
176
سلام دوستان

چند روز هست هارد لپتاپ مشکل پیدا کرده شدیددد
چند روز پیش ویندوز پیغام میداد بکاپ بگیر ، لپتاپ خاموش کن تا هارد عوض نکردی روشن نکن

ویندوز عوض کردم اون پیغام دیگه نمیاد

اما Intel(R) Rapid Storage Technology هر چند دقیقه eror میده

سرعت کپی داخل هارد انقدررررر کم شده ، ازیک درایو به درایو دیگه ، حدود 10 مگ

حدود 500 گیگ هم خالی داره.

som6hcrf4hhcvxl8vgh7.gif

rgaiqax3wyn1azde6otc.gif

r1yqkinqcys1c26lqew.gif

d0bywj5cyl6juskcn9x.gif

jrjehiwmrw2ycsjqs2of.jpg

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
سلام دوستان

چند روز هست هارد لپتاپ مشکل پیدا کرده شدیددد
چند روز پیش ویندوز پیغام میداد بکاپ بگیر ، لپتاپ خاموش کن تا هارد عوض نکردی روشن نکن

ویندوز عوض کردم اون پیغام دیگه نمیاد

اما Intel(R) Rapid Storage Technology هر چند دقیقه eror میده

سرعت کپی داخل هارد انقدررررر کم شده ، ازیک درایو به درایو دیگه ، حدود 10 مگ

حدود 500 گیگ هم خالی داره.

مشاهده پیوست 114607

مشاهده پیوست 114608

مشاهده پیوست 114609

مشاهده پیوست 114610

مشاهده پیوست 114611

سلام
ظاهرا هارد لپ تاپهای HP 6090 مشکل دارد.

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
سلام.دوستان.سوالم واقعا حیاتیه خواهش میکنم اگه میتونید کمک کنید
لپ تاپ من ایسر
aspire 5253
چیه؟دووستان گفتن ببر نمایندگی اما خیلی ها بهم گفتن نمایندگی تو قطعاتش دست میبره و خیلی جاها دزدی میکنه قطعه نو رو با کهنه عوض میکنن.نمیخوام تا نفهمیدم ایراد از گجاشه پیش تعمیر کار ببرم.لپ تاپ قبلی رو بردیم پیش تعمیرکار نابود شد.میگن دست تو لپ تاپ نره بهتره .میشه راهنمایی کنید؟مرسییییییییییییییییی ی ی

احتمالات:
داغ کردن بیش از حد چیپ گرافیک
داغ کردن بیش از حد سی پی یو و درست کار نکردن فن سی پی یو

پیشنهادات:
از گذاردن لپ تاپ روی فرش و یا جایی که امکان خروچ حرارت لپ تاپ از زیر وجود نداشته باشد پرهیز کنید.
آخرین نسخه بایوس لپ تاپ را از سایت دانلود و نصب کنید.

garlic

Registered User
لایک‌ها
64
سلام
موقع اپديت بايوس نوت بوك ايسر باطري تموم شد و اپديت نيمه كاره رها شد
الان مانيتور تصوير نداره
بايد چيكار كرد؟

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
سلام
با توجه به اینکه مودم وایکمس ایرانسل دارم میخوام با وا فای از لپ تاب به مودم وصل بشم

وای فای هر دو روشن هستن ولی لپ تاب مودم وا فای رو نمیگیره؟
یعنی مشکل از کجاس؟

چرا دیتکت نمیکنه

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
من ویندوز رو آپدیت کردم منتها تو مرحله بعد از ریست شدن 1 ساعت معطل شدم به صورت منوالی خاموش کردم کل ویندوز قاطی کرد فقط تو سیف مود آوردمش روزی که خریدم اما 5 گیگ از درایو ویندوزش کم شده . ریکاوری کردم 4 تا دی وی دی حالا ریست میکنم دی وی دی 1 رو میزارم ریکاوری نمیکنه دوباره استارت میکنه ویندوز رو. تو رو خدا کمک کنید.asus n53sn

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
سلام

یه مشکلی با همون هنزفری DS200 دارم
واسه بار اوله میخوام به لپ تاب تاب دل وصلش کنم
البته درایور بلوتوث نصب

کانکت میشه ولی سیگنال ندارم اون علامت ضربدر روش خورده

طبق عکس زیر

مشکل چیه؟

با تشکر

Chapeau

Registered User
لایک‌ها
11
سلام
عید شما مبارک
خوب بریم سر اصل مطلب :دی
بچه ها زمانی که لپتاپ رو روشن میکنم پیغام زیر رو نمایش میده :

No bootable devices--strike F1 to retry boot , F2 for setup utility
Press F5 to run onboard diagnostics .

و زمانی هم که می خوام با CD ویندوز بوتش کنم هم بعد از اینکه داخل Setup رفت این پیغام رو نشون میده :

Make sure any H.D.D are powered on and properly connected to your computer,
and that any disk related hardware configuration is correct . This way involve
running a manufacturer -supplied diagnostic or setup program.

setup can not continue . To quit setup , Press F3

من یه چرخی تو چند تا فاروم خارجی زدم چیزی دستگیرم نشد و نمیدونم مشکل از اتصال هارده یا خدا نکرده سوخته ...

لپتاپ : Dell inspiron 6400d
هارد : Western digital 160GB

:(

بالا