• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
سلام

چطور میشه بایوس لپ تاپ های سونی رو ادیت کرد؟(مدل vpc-f13wfx) مشکل اینجاست که مادربورد تعویض شده و در بایوس مین جدید sevice tag,serial number va product number رو جلوشون زده reserved و الان دیگه نمی تونم ویندوز رو ریکاوری کنم چون error میده و میگه نمی تونه مدل رو شناسایی کنه ! با برنامه های ادیتور بایوس هم تست کردم اما نمی تونن این سه آیتم رو ادیت کنن و خطا میدن ! به نظر میاد باید با ادیتور مخصوص سونی ادیت بشن یه چیزی به اسم sonydmi.exe ولی نتونسم گیرش بیارم. دوستانی که تو کار تعمیر لپ تاپ بخصوص لپ تاپ های سونی هستند لطفا راهنمایی کنید !
ضمنا کسی هست بین دوستان که این مدل رو داشته باشه : VPC-F13WFX ؟؟؟ شاید اگر یک بک آپ هم از بایوس این مدل VPC-F13WFX داشته باشم یعنی لپ تاپی که همه قطعاتش اورجینال باشه و تعویضی نباشه بازم بشه یه کارایی کرد بنابراین اگر دوستان دارن این لپ تاپ رو یا کسی رو سراغ دارن که داره این مدل رو ممنون میشم مطرح کنه.

johnkramer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و خسته نباشید من یه لپ تاپ asus دارم گوشه ی سمت راست پایین اینو نوشته
windows 7
build 7600
this copy of windows is not genuine
یه دور هم آپدیت کردم تاثیری نداشت لطفا کمک کنید لطفا سریع

h.sadat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ين مساله ممكن است علل زيادي داشته باشد.در ابتدا بايد از سلامت نرم افزاري كارت wirlles دستگاه كه شامل نصب بودن صحيح درايور و تنظيمات مربوط به ان مي باشد اطمينان حاصل كرد و اگر مشكلي مشاهده شد برطرف كرد.براي مثال مي توانيد كارت wirlles دستگاه خود را با اتصال به مودم ADSL ديگر يا دستگاه نوت بوك ديگري تست كنيد.كارت wirlles دستگاه شما در صورت سلامت بايد بتواند ID فرستنده هاي اطراف را در ليست مربوط به اتصال نمايش دهد.در مرحله ي دوم بايد از سلامت سخت افزار و پيكربندي صحيح مودم ADSL wifi خود اطمينان حاصل كنيد.به طور مثال اگر مودم ADSL wirlles پس از روشن شدن در ليست مربوط به اتصال تمامي دستگاه هاي اطراف ديده شود و دستگاه هاي ديگر بتوانند با ان اتصال برقرار كنند ميتوان از نبودن مشكل در مودم مطمئن بود.در مرحله ي سوم بايد از سخت افزار كارت wirlles داخلي دستگاه مطمئن شد.كه اين امر بايد توسط متخصصان امر به انجام برسد و در صورت اثبات ايراد كارت wirlles كه پس از ازمايشات مختلف مشخص مي شود قطعه ي معيوب تعويض گردد. در صورت تمايل به كسب اطلاعات بيشتر در مورد مشكلات و ايرادات دستگاه خود(نوت بوك_نت بوك_تبلت)ميتونيد به سايت www.supportnotebook.com(عيب يابي و براورد هزينه ي تعميرات به صورت انلاين) مراجعه كنيد.

h.sadat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اين مساله ممكن است علل زيادي داشته باشد.در ابتدا بايد از سلامت نرم افزاري كارت wirlles دستگاه كه شامل نصب بودن صحيح درايور و تنظيمات مربوط به ان مي باشد اطمينان حاصل كرد و اگر مشكلي مشاهده شد برطرف كرد.براي مثال مي توانيد كارت wirlles دستگاه خود را با اتصال به مودم ADSL ديگر يا دستگاه نوت بوك ديگري تست كنيد.كارت wirlles دستگاه شما در صورت سلامت بايد بتواند ID فرستنده هاي اطراف را در ليست مربوط به اتصال نمايش دهد.در مرحله ي دوم بايد از سلامت سخت افزار و پيكربندي صحيح مودم ADSL wifi خود اطمينان حاصل كنيد.به طور مثال اگر مودم ADSL wirlles پس از روشن شدن در ليست مربوط به اتصال تمامي دستگاه هاي اطراف ديده شود و دستگاه هاي ديگر بتوانند با ان اتصال برقرار كنند ميتوان از نبودن مشكل در مودم مطمئن بود.در مرحله ي سوم بايد از سخت افزار كارت wirlles داخلي دستگاه مطمئن شد.كه اين امر بايد توسط متخصصان امر به انجام برسد و در صورت اثبات ايراد كارت wirlles كه پس از ازمايشات مختلف مشخص مي شود قطعه ي معيوب تعويض گردد.در صورت تمايل به كسب اطلاعات بيشتر در مورد مشكلات و ايرادات دستگاه خود(نوت بوك_نت بوك_تبلت)ميتونيد به سايت www.supportnotebook.com(عيب يابي و براورد هزينه ي تعميرات به صورت انلاين) مراجعه كنيد.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام و خسته نباشید من یه لپ تاپ asus دارم گوشه ی سمت راست پایین اینو نوشته
windows 7
build 7600
this copy of windows is not genuine
یه دور هم آپدیت کردم تاثیری نداشت لطفا کمک کنید لطفا سریع
ويندوز لپتاپ شما ارجينال نيست . بايد از windows loader براي كرك استفاده كنيد .

h.sadat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
شما احتمالا تو create this recovery اشتباه كرديد و به جاي ساختdisk recovery از ويندوز ان،از ان backup گرفتيد اگر پارتيشن ريكاوريتون هنوز سالم است موقعيكه دستگاه رو روشن كرديد با فشار دادن مكرر دكمه ي F9 دستگاه از پارتيشن ريكاوري boot ميشه و ميتونيد Windows دستگاه را به حالت ابتدايي كارخانه برگردانيد.البته همه ي اطلاعات درايو widows تون از بين ميره.مواظب باشيد..........در صورت تمايل به كسب اطلاعات بيشتر در مورد مشكلات و ايرادات دستگاه خود(نوت بوك_نت بوك_تبلت)ميتونيد به سايت www.supportnotebook.com(عيب يابي و براورد هزينه ي تعميرات به صورت انلاين) مراجعه كنيد. مهندس سيد حسين سادات

Last edited:

khafan12

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
پیدا کردن مدل لپ تاپ از روی مشخصات سخت افزاری
مدل HP هست
این مشخصات رو داره
CPU : amd 340 Dual Core 2.2 GHz
Ram : 4Gig DDR3
Hdd : 320 GB
graphic : 4350 ATI

اسم مدلش چیه ؟

h.sadat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوست عزيز. مودمتون كه قطعا سوخته.در مورد فيوز داشتن يا نداشتن و قابل تعمير بودنش،بسته به مدل مودم داخلي بايد چك بشه.و براي تعيين دقيق هزينه،بايد مدل دقيق دستگاه رو بگيد.در ضمن براي براورد دقيق هزينه ي تعمير،شما ميتونيد به سايت www.supportnotebook.com مراجعه كنيد تا به طور كامل راهنمايي بشيد.مهندس سيد حسين سادات

SiSil1

Registered User
لایک‌ها
135
سلام
من نوت بوك ايسر دارم روش ويندوز 7 نصب هست مي خواستم غير اون ويندوز xp هم داشته باشم
چطور ميشه ويندوز جديد رو بدون پاك شدن ويندوز قبلي پاك كرد ؟

و اينكه در حال حاضر هاردش به 4 قسمت پارتيشن بندي شده مي خواستم تعدادش رو به 6 تا بيشتر كنم چطور امكانش هست ؟

ممنون

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
براي پارتشين بندي و تغيير اندازه درايو ها از Acronis Disk Director استفاده كنيد قبلش حتما بكاپ بگيريد . براي نصب ويندوز هم اول XP بعد سون

mammoth

Registered User
لایک‌ها
35
سلام

من یه لپ تاپ سونی f134fx دارم ، دو ماهی بود از dvd برای فیلم دیدن استفاده نکرده بودم کلا زیاد استفاده ندارم دو ماه پیش یه فیلم دیدم ، نمیدونم چه مشکلی داره امروز اومدم یه dvd فیلم گذاشتم ببینم اومد که اتوران بشه uknown dvd پیغام داد چند تا دی وی دی امتحان کردم همین شد ولی با kmpalyer تونستم برم تو دی وی دی و فایلها رو open کنم و پخش می شد ولی بدون صدا !
یکی رو کپی کردم رو هارد ولی باز بدون صدا فقط پخش می شه !

لطفا راهنمایی کنید مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاری ؟

mammoth

Registered User
لایک‌ها
35
الان متوجه شدم کلا فایلهای mp3 , mp4 , wmv , avi اشلا صدا پخش نمی کنه ! flv صدا داره ! موضوع چیه ؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
شما يكبار KLITE CODEC پك رو UNISTALL كنيد و دوباره نصب كنيد .

mammoth

Registered User
لایک‌ها
35
شما يكبار KLITE CODEC پك رو UNISTALL كنيد و دوباره نصب كنيد .

با تشکر از راهنمایی شما ، مشکل همین بود ، هم مشکل صدا حل شد هم مشکل dvd player .:)

فقط یه سوال نصب مجدد klite codec ضرورتی داره ؟

بازم ممنونم

SiSil1

Registered User
لایک‌ها
135
براي پارتشين بندي و تغيير اندازه درايو ها از Acronis Disk Director استفاده كنيد قبلش حتما بكاپ بگيريد . براي نصب ويندوز هم اول XP بعد سون

الان كه 7 هست روش xp بريزم بعد براي نصب سون برا اينكه رو xp نصب نشه بايد چه كاري انجام بدم ؟

SiSil1

Registered User
لایک‌ها
135
دوستان من يه مشكل ديگه هم دارم
من نوت بوك جديدم رو نمي خوام به هيچ شبكه داخلي و اينترنتي وصل كنم مي خوام اطلاعات شخصي و خصوصي توش بريزم در امنيت كامل بلشن و خيالم از بابت امنيت اطلاعاتم كاملا جمع و آسوده باشه
حالا امكانش هست به خاطره وجود كارت شبكه بيسيم داخل نوت بوك و مودم وايرلس تو منزل امكان به خطر افتادن اطلاعات وجود داره ؟
امكان بيرون اوردن كارت شبكه وجود داره ؟ اگه آره به چه طريق؟

ممنون

saffir

Registered User
لایک‌ها
0
سلام .

لپتاپ در هنگام اجرای بازی بعد از 5 دقیقه یهو خاموش میشه . مشکل چیه .؟

راه حل لطفا ؟

مشخصات . core i7 1.6
ram 4 ddr3
gpu: nvidia 1gb 3gb share

SiSil1

Registered User
لایک‌ها
135
الان كه 7 هست روش xp بريزم بعد براي نصب سون برا اينكه رو xp نصب نشه بايد چه كاري انجام بدم ؟
دوستان من يه مشكل ديگه هم دارم من نوت بوك جديدم رو نمي خوام به هيچ شبكه داخلي و اينترنتي وصل كنم مي خوام اطلاعات شخصي و خصوصي توش بريزم در امنيت كامل بلشن و خيالم از بابت امنيت اطلاعاتم كاملا جمع و آسوده باشه حالا امكانش هست به خاطره وجود كارت شبكه بيسيم داخل نوت بوك و مودم وايرلس تو منزل امكان به خطر افتادن اطلاعات وجود داره ؟ امكان بيرون اوردن كارت شبكه وجود داره ؟ اگه آره به چه طريق؟ ممنون
يكي به داد ما برسه

mentiroso

Registered User
لایک‌ها
57
دوستان من یه لپ تاپ acer extena 4230 دارم....ال سی دی نور نداره..تعمیرگاه بردم گفتن لامپ فلورسنتش سوخته..ولی قطعه رو نداشت...کسی داره یا آدرسی جایی سراغ داره ..دم شما گرم..

بالا