AMD.POWER
مدیر بازنشسته
یکی جواب منو بده
دوست عزيز درجه حرارت پردازنده توي ويندوز چنده ؟ ميتوني با برنامه hardware monitor چك كني .
یکی جواب منو بده
دوست عزيز درجه حرارت پردازنده توي ويندوز چنده ؟ ميتوني با برنامه hardware monitor چك كني .
سلام دوستان،
من یه لپ تاپ سامسونگ گرفتم توی خونه متوجه شدم باطریش کیپ سرجای خودش قرار نمیگیره یه دو میلیمتری عقب جلو میره خوشبختانه مشکلی توی جریان برق ایجاد نمیکنه و چه جلو باشه چه عقب لپ تاپ روشنه و کارشو میکنه ولی در مجموع میخواستم بدونم این طبیعیه؟چون تا حالا هر چی لپ تاپ دیدم باطریش محکم سر جاش کیپ شده بود ولی این اینجوری نیست سرجاش با کمترین فشار دو میلیمتر عقب جلو میره،ممنون میشم راهنمایی کنین
ب اسلام دوستان من یه hp pro 4530s گرفتم ویندوزم ریختم 64 بیتی home preniom درایوراشم از سایت hp گرفتم همه درست و خوب کار کرد تنها مشکا وایرلس هست که هر کاری میکنم راه نمیوفته اگه راهنمایی کنید چطوری راش بندازم ممنون میشم
دوستان حل شد مشکلم نمیدونم چرا دقت نککرده بودم رو هر برنامه ای که کلیک راست می کنم از قسمت run with graphics processor میشه بین گرافیک اینتل و انویدیا انتخاب کرد که برنامه با کدوم اجرا بشه. به هر حال ممنون که توجهی نداشتین.دوستان سلام
اخیرا یه لپ تاپ asus n55sl گرفتم بازی pes12ریختم روش قسمت تنضیمات بازی کارت گرافیک nvidea دستگاه رو نمیشناسه (intel رو میشناسه فقط) واسه همین نمیزاره تنضیمات گرافیکث بازی رو ببرم بالا. چطور میتونم کارت گرافیک اصلی رو فعال کنم؟
سلام دوستان تروخدا یکی سوالم رو جواب بده ممنون :
من امروز یه رم 4 گیگ گرفتم که با رم 2 ای که روی خود لپ تاپم دارم بشه 6
ولی وقتی میرم توی task manager میزنه total 3062
free 1262
درصورتی که یه دونه 4 با یه 2 روش نصبه که میشه 6
اینم بگم که رم 2 باس 1044 داره و رم 4 باس 1333 میتونه برای این باشه ؟
مارکشون هم فرق داره یکی ژل اونیکی رو نمیدونم یه اسم عجیبی داشت
توی properties هم میزنه 6 گیگ رم ولی جلوش نوشته 2.99 gb usable
سلام
لپ تاپ لنوو g570 دارم. اوایل هیچ مشکلی نداشت، جز دی وی دی رایترش که اونم یکم سر و صدا میکنه و یکم کنده (ولی خیلی حاد نیست)
چند ماه پیش متوجه شدم که اسپیکر سمت چپش صدا نداره و انگار قطعه و در حالی که تنها یه روز به گارانتیش مونده بود بردم گارانتی و بعد از دو هفته پس گرفتم
حالا میبینم بلوتوثش از کار افتاده و به هر طریقی که بلدم سعی کردم که نصب کنم اما تا الان موفق نشدم
خیلی حرفه ای کامپیوتر نمیدونم و چند تا درایور بلوتوث از سایت لنوو دانلود کردم ولی متأسفانه هر بار اول این پیغام میاد:
و بعد یه کادر جدید میاد و بعد از تأیید پیغام زیر میاد:
خواهش میکنم، اگر میدونید مشکل چیه و میتونید راهنماییم کنید دریغ نکنید. واقعا بدجور گرفتار این بلوتوث منحوس شدم :'(