• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
دوست خوبم اميدوارم تبليغ نشه . يك notebook cooling از برند coolermasre ergostand بگيريد . تا 20 درجه دماي لپتاپ رو مياره پايين .بايوس لپتاپ رو بروز كنيد .
اين هم تصوير كولينگ لپتاپ . فقط از برندهاي متفرقه نخريد .

اين هم عكس اين محصول . اين محصول با گارانتي دريا عرضه ميشه . ارگو استند بهترين لپتاپ كولينگ هست .
Ergostand_2.jpg
Ergostand_Temps.jpg

aryan_17_bahal

Registered User
لایک‌ها
10
سلام دوستان .....
امیدوارم اینجا بتونم به جواب سوالم برسم .....
من امروز یه لپ تاپ قدیمی خریداری کردم از مارک COMPAQ و مدل ARMADA M300 .... راستش این نه فلاپی درایو داره نه سی دی رام داره ونه در منوی بوتش میشه از روی USB بوت کرد .... یه مشکلی پیش اومد و الان ویندوز دیگه بالا نمیاد . میخواستم بپرسم اینگونه مواقع که دست و پای آدم بسته هستش باید چیکارکنه ؟
الان دنبال راهی هستم که بتونم ویندوز ایکس پی روی لپ تاپ نصب کنم .

daeialborz

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
26
هر کاری می کنم میکروفون هدست با لپ تاپم کار نمی کنه
میک خود لپ تاپ جواب می ده ولی هدست نه
هدست سالمه و با سیستم خونه میکروفونش جواب می ده
ولی هر چی داخل کنترل پنل میکروفن پیش فرضو هدست می ذارم هیچ صدایی رکورد نمی شه
مشکل چیه> :(

arshia1_987

Registered User
لایک‌ها
11
سلام دوستان یه چنتا سوال داشتم ممنون میشم اساتید کامپیوتر کمک کنن

اول اینکه یه ایسوس ک 53 گرفتم با ویندوز ارجینال که همون اول از ویندوزش 4 تا دی وی دی بک آپ گرفتم . یه بار ویندوز پرید رفتمم سراغ دی وی دی ها سرخود شروع کردن به ریختن و یه لپ تاپ نو تحویلم دادن با درایو دی پاک شده تازه از کارخونه در اومده - اینم بگم که چیزی هم نمیپرسه که من اشتباه کرده باشم دی وی دی رو که بزاری بوت شه شروع میکنه به ویندوز از اول ریختن و همه درایو ها رو پاک میکنه حالا آیا میشه کاری کرد که مثل معمول فقط c پاک شه و به بقیه کاری نداشته باشه ؟ چون من ویندوزم خراب شده میخوام عوض کنم اما درایو دی رو هم لازم دارم که این خالیش میکنه . ویندوز 7 ultimate هم هست اخه ... حالا اگه این نشه ویندوز دیگه چجوری بریزم مثلا از همین ویندوزایی که تو بازار هست

الان من مشکلم اینه که کلید fn از کار افتاده بعضی از قابلیت ها رو انجام میده و بعضی دیگه رو نه مثلا نور صفحه با گرفتن اف ان و اف5 کم میشه ولی صدا رو که میزنم هیچی نمیشه .... بعد بلوتوسم غیب شده کار نمیکنه .... پورت شبکه هم فک کنم کار نمیکنه کابل اینترنت که میزنم توش خودش باید وصل شه اما نمیشه نمیدونم حالا پورت خرابه یا ویندوز ... میخوام سریعتر عوض کنم که ببینم اگه پورت خرابه برم گارانتی ... جالا به نظر شما این کار نکردن پورت هم میشه از ویندوز باشه ؟

پیشاپیش ممنون از دوستان

prince.ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ب اسلام دوستان من یه hp pro 4530s گرفتم ویندوزم ریختم 64 بیتی home preniom درایوراشم از سایت hp گرفتم همه درست و خوب کار کرد تنها مشکا وایرلس هست که هر کاری میکنم راه نمیوفته اگه راهنمایی کنید چطوری راش بندازم ممنون میشم

nmnw

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان،
من یه لپ تاپ سامسونگ گرفتم توی خونه متوجه شدم باطریش کیپ سرجای خودش قرار نمیگیره یه دو میلیمتری عقب جلو میره خوشبختانه مشکلی توی جریان برق ایجاد نمیکنه و چه جلو باشه چه عقب لپ تاپ روشنه و کارشو میکنه ولی در مجموع میخواستم بدونم این طبیعیه؟چون تا حالا هر چی لپ تاپ دیدم باطریش محکم سر جاش کیپ شده بود ولی این اینجوری نیست سرجاش با کمترین فشار دو میلیمتر عقب جلو میره،ممنون میشم راهنمایی کنین

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام دوستان،
من یه لپ تاپ سامسونگ گرفتم توی خونه متوجه شدم باطریش کیپ سرجای خودش قرار نمیگیره یه دو میلیمتری عقب جلو میره خوشبختانه مشکلی توی جریان برق ایجاد نمیکنه و چه جلو باشه چه عقب لپ تاپ روشنه و کارشو میکنه ولی در مجموع میخواستم بدونم این طبیعیه؟چون تا حالا هر چی لپ تاپ دیدم باطریش محکم سر جاش کیپ شده بود ولی این اینجوری نیست سرجاش با کمترین فشار دو میلیمتر عقب جلو میره،ممنون میشم راهنمایی کنین

اگر مشكلي در كانكت شدن پايه ها نيست مشكلي ايجاد نميكنه

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
ب اسلام دوستان من یه hp pro 4530s گرفتم ویندوزم ریختم 64 بیتی home preniom درایوراشم از سایت hp گرفتم همه درست و خوب کار کرد تنها مشکا وایرلس هست که هر کاری میکنم راه نمیوفته اگه راهنمایی کنید چطوری راش بندازم ممنون میشم

شما كليد وايرلس روشن ميكني موقع نصب ؟ توجه وايرلس بايد اكتيو باشه .

akdbnsia

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان سلام
اخیرا یه لپ تاپ asus n55sl گرفتم بازی pes12ریختم روش قسمت تنضیمات بازی کارت گرافیک nvidea دستگاه رو نمیشناسه (intel رو میشناسه فقط) واسه همین نمیزاره تنضیمات گرافیکث بازی رو ببرم بالا. چطور میتونم کارت گرافیک اصلی رو فعال کنم؟

akdbnsia

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان سلام
اخیرا یه لپ تاپ asus n55sl گرفتم بازی pes12ریختم روش قسمت تنضیمات بازی کارت گرافیک nvidea دستگاه رو نمیشناسه (intel رو میشناسه فقط) واسه همین نمیزاره تنضیمات گرافیکث بازی رو ببرم بالا. چطور میتونم کارت گرافیک اصلی رو فعال کنم؟
دوستان حل شد مشکلم نمیدونم چرا دقت نککرده بودم رو هر برنامه ای که کلیک راست می کنم از قسمت run with graphics processor میشه بین گرافیک اینتل و انویدیا انتخاب کرد که برنامه با کدوم اجرا بشه. به هر حال ممنون که توجهی نداشتین. :(

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
درود

دوستان برای وصل کردن لپتاپ به تلویزیون یا مانیتور از چه کابلی باید استفاده کنم؟

پ.ن:میدونم اینجا جاش نیست ولی خب تاپیکی در مورد سوالات نبود

camaro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
باسلام خدمت اساتید
بنده یه فروند hp dv6 1390 دارم که یه مدتی بود برای استفاده باتری در اوردم و مستقیم به برق میزدم بعد از مدتی که باتری گذاشتم سرعت شارژ و دشارژ شدنش رفته بود بالا یعنی نیم ساعته خالی میشد نیم ساعته شارژ بعد که بایوس آپدیت کردم سرعت معمولی شد اما حین کار لپ تاپ یهو خاموش میشه خاموش شدنشم مثل رفتن و قطع شدن برق میمونه این در حالیه که باتری 50 % شارژ داره و وقتی روشن میکنم از 50 شروع به شارژ میکنه البته این 50 متغیره گاهی هم 30 یا 20
دوستان اگه اطلاعی دارن ما رو بی بهره نذارن
دم همگی گرم

F.B.I govi

Registered User
لایک‌ها
212
ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ تـــــــــــــهران بزرگ
سلام

دوستان لپتاپه من بعده اینکه ویندوزو عوض کردم فقط با گرافیک اینتل داره کار میکنه گرافیکnvidia هم نصبه حالا چیکار کنم گرافیک اصلی nvidia رو انتخاب کنه...

مدل لپتاپxps L502

hosein47i

Registered User
لایک‌ها
26
be nazare man in harfa ro vel kon yek modem dg begir khodeto azyat nakon doste man

multiman

Guest
لایک‌ها
1
سلام دوستان تروخدا یکی سوالم رو جواب بده ممنون :
من امروز یه رم 4 گیگ گرفتم که با رم 2 ای که روی خود لپ تاپم دارم بشه 6
ولی وقتی میرم توی task manager میزنه total 3062
free 1262
درصورتی که یه دونه 4 با یه 2 روش نصبه که میشه 6
اینم بگم که رم 2 باس 1044 داره و رم 4 باس 1333 میتونه برای این باشه ؟
مارکشون هم فرق داره یکی ژل اونیکی رو نمیدونم یه اسم عجیبی داشت :D
توی properties هم میزنه 6 گیگ رم ولی جلوش نوشته 2.99 gb usable

simaorama

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

لپ تاپ لنوو g570 دارم. اوایل هیچ مشکلی نداشت، جز دی وی دی رایترش که اونم یکم سر و صدا میکنه و یکم کنده (ولی خیلی حاد نیست)

چند ماه پیش متوجه شدم که اسپیکر سمت چپش صدا نداره و انگار قطعه و در حالی که تنها یه روز به گارانتیش مونده بود بردم گارانتی و بعد از دو هفته پس گرفتم

حالا میبینم بلوتوثش از کار افتاده و به هر طریقی که بلدم سعی کردم که نصب کنم اما تا الان موفق نشدم :(

خیلی حرفه ای کامپیوتر نمیدونم و چند تا درایور بلوتوث از سایت لنوو دانلود کردم ولی متأسفانه هر بار اول این پیغام میاد:

attachment.php

و بعد یه کادر جدید میاد و بعد از تأیید پیغام زیر میاد:

attachment.php

خواهش میکنم، اگر میدونید مشکل چیه و میتونید راهنماییم کنید دریغ نکنید. واقعا بدجور گرفتار این بلوتوث منحوس شدم :'(

فایل های ضمیمه

• i498846_bluetooth.png
    i498846_bluetooth.png
    25.3 KB · نمایش ها: 77
  • i498847_broadcom-bluetooth-driver.png
    i498847_broadcom-bluetooth-driver.png
    38.2 KB · نمایش ها: 76
Last edited:

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
سلام دوستان تروخدا یکی سوالم رو جواب بده ممنون :
من امروز یه رم 4 گیگ گرفتم که با رم 2 ای که روی خود لپ تاپم دارم بشه 6
ولی وقتی میرم توی task manager میزنه total 3062
free 1262
درصورتی که یه دونه 4 با یه 2 روش نصبه که میشه 6
اینم بگم که رم 2 باس 1044 داره و رم 4 باس 1333 میتونه برای این باشه ؟
مارکشون هم فرق داره یکی ژل اونیکی رو نمیدونم یه اسم عجیبی داشت :D
توی properties هم میزنه 6 گیگ رم ولی جلوش نوشته 2.99 gb usable

سلام
ویندوز 32 بیتی معمولا حداکثر 3 گیگابایت رم می شناسد.
ویندوز 64 بیتی محدودیت شناسایی رم را ندارد.

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
سلام

لپ تاپ لنوو g570 دارم. اوایل هیچ مشکلی نداشت، جز دی وی دی رایترش که اونم یکم سر و صدا میکنه و یکم کنده (ولی خیلی حاد نیست)

چند ماه پیش متوجه شدم که اسپیکر سمت چپش صدا نداره و انگار قطعه و در حالی که تنها یه روز به گارانتیش مونده بود بردم گارانتی و بعد از دو هفته پس گرفتم

حالا میبینم بلوتوثش از کار افتاده و به هر طریقی که بلدم سعی کردم که نصب کنم اما تا الان موفق نشدم :(

خیلی حرفه ای کامپیوتر نمیدونم و چند تا درایور بلوتوث از سایت لنوو دانلود کردم ولی متأسفانه هر بار اول این پیغام میاد:

attachment.php

و بعد یه کادر جدید میاد و بعد از تأیید پیغام زیر میاد:

attachment.php

خواهش میکنم، اگر میدونید مشکل چیه و میتونید راهنماییم کنید دریغ نکنید. واقعا بدجور گرفتار این بلوتوث منحوس شدم :'(

سلام
ظاهرا مشکل از ویندوز است و ربطی به درایور ندارد.
توصیه می کنم یکبار ویندوز را system restore کنید و سپس درایور بلوتوث را نصب کنید.

بالا