سلام دوستان
خب این اولین و شاید اخرین پست من تو این بخش باشه. راسش قوانین بخش رو هم نمیدونم و نخواندم. یه راه حل داشتم برای مشکلی که ممکنه افرادی باهاش دست به گریبان باشند و میخواستم بدین ترتیب راهی برای کمک به دوستان ارائه بشه و حل مشکل بشود.
تاپیکهای مختلفی رو بررسی کردم و فکر کردم اینجا مکان مناسبی باشه با این حال مسئولین بخش در صورت نیاز مختار هستند که این پست را به جای بهتری منتقل کنند. خب و اما اصل مطلب:
من چنین مشکلی رو بسیار تو اینترنت جستجو کردم چیزی نیافتم. حالا که مشکل حل شده اینجا راه حل را میگذارم شاید یکی یه روزی یه دعایی بحق ما کرد. :دی
چراغ وایرلسم روشن نمیشه.
وایرلسم قطعه.
بولوتوس لپ تاپم کار نمیکنه . و از این دست مشکلات که برای مدل خاصی از دل پیش میاد.
خیلی ها و تقریبا همه افرادی که لپ تاپ dell دارند البته به مدل vostro 1520 یا مشکلی روبرو هستند که به وایرلس و یا بولوتوس لپ تاپ شون مربوط میشه و در واقع فقط یکی از این دو بخش کار میکنه. و یا یکی از انها اصلا کار نمیکند. خیلی راحت و سریع بریم سر اصل مطلب. مشکل خاص هست ولی لاینحل نیست.
مشکل در درایور هست.
ابتدا در قسمت device manager روی بخش network کلیک کنید و درایور وایرلس را ان اینیستال کنید. در این هنگام پنجری برای پاک کردن درایو باز میشود که شما در ان تیک مورد نیاز برای پاک کردن کلی را میزنید. در ادامه نیازی به ریست کردن سیستم نیست. توجه داشته باشید که در صورت ریست سیستم و در بالا اومدن مجدد ویندوز درایور به طور خودکار نصب میشود که این راه حل نهایی نیست اگر چه که ممکن است وایرلس شما فعال شود بدلیل اینکه در ادامه و بعد از یک یا چند بار ریست و یا خاموش و روشن شدن سیستم مجددا وایرلس از کار خواهد افتاد و چراغ ان نیز روشن نمیشود.
برای اینکه اینگونه نشود باید درایور را از روی سی دی درایور ها که همراه لپ تاپ هنگام خرید داشتید نصب کنید اما انه هم نکته ای دارد.
سی دی درایور را در سیستم قرار دهید و در ران خود سیدی به برنامه ای میروید که در انها مدلهای مختلف و درایور های مختلف برای نصب وجود دارد. وایرلس خود را انتخاب کنید. dell wireless 1397 mini-card
در ادامه نصب را شروع کنید و ادامه دهید . تا کجا؟ نه تا انتها. وقتی این درایور تا اخر نصب میشود در واقع حالت اولیه برای شما اتفاق می افتد که وایرلس شما کار نمیکرد و چراغ ان روشن نمیشد. حل چه کنیم؟ باید نصب را شروع کنید و ادامه دهید تا مرحله اول تمام شود. وقتی به اینجا میرسید مشاهده میکنید که چراغ وایرلس شما روشن است (و در واقع فعال است) حالا پنجره ای در ادامه نصب باز شده که از شما next میخواهد تا ادامه دهد. اما شما در همینجا cancel را میزنید و به نصب پایان میدهید و دیگر اینکه مطمعن باشید مشکل حل شده است. :دی
امیدوارم مشکل دوستان احتمالی حل شود و ممنون.
مطمعنن !خیلی عالی بود از مطلب مفیدتون متشکرم.تونستم با اینکار مشکل لپ تاپ دوستم رو حل کنم.