• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

ayshan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

خب این اولین و شاید اخرین پست من تو این بخش باشه. راسش قوانین بخش رو هم نمیدونم و نخواندم. یه راه حل داشتم برای مشکلی که ممکنه افرادی باهاش دست به گریبان باشند و میخواستم بدین ترتیب راهی برای کمک به دوستان ارائه بشه و حل مشکل بشود.
تاپیکهای مختلفی رو بررسی کردم و فکر کردم اینجا مکان مناسبی باشه با این حال مسئولین بخش در صورت نیاز مختار هستند که این پست را به جای بهتری منتقل کنند. خب و اما اصل مطلب:

من چنین مشکلی رو بسیار تو اینترنت جستجو کردم چیزی نیافتم. حالا که مشکل حل شده اینجا راه حل را میگذارم شاید یکی یه روزی یه دعایی بحق ما کرد. :دی

چراغ وایرلسم روشن نمیشه.
وایرلسم قطعه.
بولوتوس لپ تاپم کار نمیکنه . و از این دست مشکلات که برای مدل خاصی از دل پیش میاد.

خیلی ها و تقریبا همه افرادی که لپ تاپ dell دارند البته به مدل vostro 1520 یا مشکلی روبرو هستند که به وایرلس و یا بولوتوس لپ تاپ شون مربوط میشه و در واقع فقط یکی از این دو بخش کار میکنه. و یا یکی از انها اصلا کار نمیکند. خیلی راحت و سریع بریم سر اصل مطلب. مشکل خاص هست ولی لاینحل نیست.
مشکل در درایور هست.
ابتدا در قسمت device manager روی بخش network کلیک کنید و درایور وایرلس را ان اینیستال کنید. در این هنگام پنجری برای پاک کردن درایو باز میشود که شما در ان تیک مورد نیاز برای پاک کردن کلی را میزنید. در ادامه نیازی به ریست کردن سیستم نیست. توجه داشته باشید که در صورت ریست سیستم و در بالا اومدن مجدد ویندوز درایور به طور خودکار نصب میشود که این راه حل نهایی نیست اگر چه که ممکن است وایرلس شما فعال شود بدلیل اینکه در ادامه و بعد از یک یا چند بار ریست و یا خاموش و روشن شدن سیستم مجددا وایرلس از کار خواهد افتاد و چراغ ان نیز روشن نمیشود.
برای اینکه اینگونه نشود باید درایور را از روی سی دی درایور ها که همراه لپ تاپ هنگام خرید داشتید نصب کنید اما انه هم نکته ای دارد.
سی دی درایور را در سیستم قرار دهید و در ران خود سیدی به برنامه ای میروید که در انها مدلهای مختلف و درایور های مختلف برای نصب وجود دارد. وایرلس خود را انتخاب کنید. dell wireless 1397 mini-card
در ادامه نصب را شروع کنید و ادامه دهید . تا کجا؟ نه تا انتها. وقتی این درایور تا اخر نصب میشود در واقع حالت اولیه برای شما اتفاق می افتد که وایرلس شما کار نمیکرد و چراغ ان روشن نمیشد. حل چه کنیم؟ باید نصب را شروع کنید و ادامه دهید تا مرحله اول تمام شود. وقتی به اینجا میرسید مشاهده میکنید که چراغ وایرلس شما روشن است (و در واقع فعال است) حالا پنجره ای در ادامه نصب باز شده که از شما next میخواهد تا ادامه دهد. اما شما در همینجا cancel را میزنید و به نصب پایان میدهید و دیگر اینکه مطمعن باشید مشکل حل شده است. :دی

امیدوارم مشکل دوستان احتمالی حل شود و ممنون.

مطمعنن !خیلی عالی بود از مطلب مفیدتون متشکرم.تونستم با اینکار مشکل لپ تاپ دوستم رو حل کنم.

jefridav

Registered User
لایک‌ها
153
دوستان من لپتاپ دل اینسپیرون 5520 دارم.چند روز پیش ویندوزمو عوض کردم.حالا که ویندوز ریختم دیگه وایرلسم کار نمیکنه.هر کاریم که میکنم درست نمیشه لطفا کمکم کنید

alternative

Registered User
لایک‌ها
16
لپ تاپ من مشکل سخت افزاری پیدا کرده و اصلاً روشن نمیشه، بهترین مرکز برای تعمیر را کجا توصیه می کنید؟ (لپ تاپ اچ پی)

ritzdvb

Registered User
لایک‌ها
17
لبتابم dell inspiron1525است ودرهنگام کاردن یهو صفحه آبی میشود وریستارت میکند.بعضی مواقع بعداز10دقیق کاروبعضی مواقع بعدازنیمساعت کار.مشکل از چی میتونه باشه؟

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
دوستان من لپتاپ دل اینسپیرون 5520 دارم.چند روز پیش ویندوزمو عوض کردم.حالا که ویندوز ریختم دیگه وایرلسم کار نمیکنه.هر کاریم که میکنم درست نمیشه لطفا کمکم کنید

دوست عزیز اگه درایور وایرلس دل رو نصب کردی اونو پاک کن ببین درست میشه. من دل 1557 دارم وقتی درایور وایرلس دل رو نصب میکنم شبکه های وایرلس موجود رو نمیشناسه و وقتی پاکش میکنم و از درایور خود ویندوز استفاده میکنم مشکلی نداره. اگه هم نصب نکردی و کار نمیکنه درابور رو دانلود کن و نصب کن ببین درست میشه.

jefridav

Registered User
لایک‌ها
153
دوست عزیز اگه درایور وایرلس دل رو نصب کردی اونو پاک کن ببین درست میشه. من دل 1557 دارم وقتی درایور وایرلس دل رو نصب میکنم شبکه های وایرلس موجود رو نمیشناسه و وقتی پاکش میکنم و از درایور خود ویندوز استفاده میکنم مشکلی نداره. اگه هم نصب نکردی و کار نمیکنه درابور رو دانلود کن و نصب کن ببین درست میشه.

از کجا باید پاکش کنم؟!؟
بوت سکتورش پریده بود و مجبور شدم ویندوز عوض کنم که بعدش اینحوری شد

MaxSpeed-msi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان تروخدا یکی سوالم رو جواب بده ممنون :
من امروز یه رم 4 گیگ گرفتم که با رم 2 ای که روی خود لپ تاپم دارم بشه 6
ولی وقتی میرم توی task manager میزنه total 3062
free 1262
درصورتی که یه دونه 4 با یه 2 روش نصبه که میشه 6
اینم بگم که رم 2 باس 1044 داره و رم 4 باس 1333 میتونه برای این باشه ؟
مارکشون هم فرق داره یکی ژل اونیکی رو نمیدونم یه اسم عجیبی داشت :D
توی properties هم میزنه 6 گیگ رم ولی جلوش نوشته 2.99 gb usable

سلام... شما به احتمال زياد از ويندوز 32 ببيت استفاده ميکنى... چون اين ويندوز رم بالاى 4 نميشناسه . بايد ويندوز 64 بيت استفاده کنيد

MaxSpeed-msi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام

لپ تاپ لنوو g570 دارم. اوایل هیچ مشکلی نداشت، جز دی وی دی رایترش که اونم یکم سر و صدا میکنه و یکم کنده (ولی خیلی حاد نیست)

چند ماه پیش متوجه شدم که اسپیکر سمت چپش صدا نداره و انگار قطعه و در حالی که تنها یه روز به گارانتیش مونده بود بردم گارانتی و بعد از دو هفته پس گرفتم

حالا میبینم بلوتوثش از کار افتاده و به هر طریقی که بلدم سعی کردم که نصب کنم

سلام سيما خانوم ... شما تا حدودى درست حدس زدى ... از سايته خود لنوو .. درايور 32 ويا 64 بيتى(به ويندوزت بستگى داره) دانلود کنه .. بايد که مدل لپ تاپ رو اونجا تو سايت پيدا کنى ... هر چندتا درايور بود دانلود کن و يکى يکى تست کن..

simaorama

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
ظاهرا مشکل از ویندوز است و ربطی به درایور ندارد.
توصیه می کنم یکبار ویندوز را system restore کنید و سپس درایور بلوتوث را نصب کنید.

حقیقتا تا حالا ازش استفاده نکردم، میترسم ناخواسته کاری کنم که بدتر از الان بشه :(

سلام سيما خانوم ... شما تا حدودى درست حدس زدى ... از سايته خود لنوو .. درايور 32 ويا 64 بيتى(به ويندوزت بستگى داره) دانلود کنه .. بايد که مدل لپ تاپ رو اونجا تو سايت پيدا کنى ... هر چندتا درايور بود دانلود کن و يکى يکى تست کن..

دقیقا همین کار رو کردم. تا الان 3 تا درایور با حجم بالا دانلود کردم و با هر بار نصب کردن هر کدومشون همین پیغامهای بالا میاد :(

از هردوی شما ممنونم که وقت گذاشتین. ولی بازم اگر امکانش هست کمکم کنید

multiman

Guest
لایک‌ها
1
سلام اقا من یک مشکلی با لپتاپم دارم اونم اینه که کلا ناجور داغ میکنه
کلی هم چکش کردم نه راه هواش گرفته نه فنش مشکلی داره توی هوای مناسبی هم قرار داره
اینم مشخصاتش :
Intel Core i3 2.4 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
2 GB DDR3
ATI Radeon HD 4330 DDR3 512 MB UpTo 1970 MB
14.1" - Bright LED
وقتی داغ میکنه خاموش میکنه . توی بازی های انلاین هم سرعت رو خیلی میاره پایین
راه حلی براش هست ؟ استفاده از کول پد میتونه موثر باشه ؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام اقا من یک مشکلی با لپتاپم دارم اونم اینه که کلا ناجور داغ میکنه
کلی هم چکش کردم نه راه هواش گرفته نه فنش مشکلی داره توی هوای مناسبی هم قرار داره
اینم مشخصاتش :
Intel Core i3 2.4 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
2 GB DDR3
ATI Radeon HD 4330 DDR3 512 MB UpTo 1970 MB
14.1" - Bright LED
وقتی داغ میکنه خاموش میکنه . توی بازی های انلاین هم سرعت رو خیلی میاره پایین
راه حلی براش هست ؟ استفاده از کول پد میتونه موثر باشه ؟
كول پد كولر مستر ارگو استند بگير . اگر مشكل باقي بگو تا بهت بگم چكار كني

greywarden

Registered User
لایک‌ها
2,080
سلام به همه .
من یه لپ تاپ Hp 4540s دارم که جدیدا سرعت تو کارهای سنگین افتضاح شده کلافم کرده !
مثلا دیروز داشتم از هارد اکسترنال با پورت usb3 اطلاعات میریختم تو لپ تاپ با خودم گفتم تا اینا کپی میشه یه فیلم ببینیم فیلم با کیفیت 720p بود و با نرم افزار km اجراش کردم ولی فیلم تیکه تیکه پخش میشد فیلمو بدرستی پخش نمیکرد . ویندوز ، فایل فیلم و نرم افزار پخش کننده مشکلی نداره چون بعد از تموم شدن کپی روون و راحت فیلمو اجرا کرد .
یا مثلا وقتی با نرم افزار SolidWork چند تا قطعه رو میکشم بعد میخام مونتاژ کنم همه قطعات رو وارد نرم افزار میکنم خیلی سرعت میاد پایین .
و در اخر موقع ویندوز نصب کردن وقتی یه درایو انتخاب میکنم که فرمت بشه حدود 3 دقیقه شاید بیشتر طول میکشه در حالی که تو سیستم خونه یا لپ تاپهای دیگه زیر 20 ثانیه است .
مشکل از هاردشه ؟
ببرم گارانتی قبول میکنن که مشکل داره ؟ (چون همین الان هم لپ تاپ سالم و سر حاله) .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
خوب دوست من براي شروع در جه حرارت پردازنده رو مينويسي . يك تست با نرم افزار hdtune بگير

multiman

Guest
لایک‌ها
1
خوب دوست من براي شروع در جه حرارت پردازنده رو مينويسي . يك تست با نرم افزار hdtune بگير
بفرمایید دوست عزیز این تست موقع عادی
تست با hdtune
11-____íí_-2013_09-29.png
اینم تست با برنامه speedfan برای درجه حرارت
Untitled.jpg

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
بالا