• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

behnam_pr

Registered User
لایک‌ها
60
با سلام و درود خدمت دوستان و اساتید محترم
من یه لپتاپ acer travelmate 4330 دارم که یه رم یک گیگ ddr2 داره . حالا سوالم اینه که میشه اینو برداشت بجاش یه رم بالاتر ddr3 گذاشت ؟ ( فقط یک اسلات رم داره )
متشکرم .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
با سلام و درود خدمت دوستان و اساتید محترم
من یه لپتاپ acer travelmate 4330 دارم که یه رم یک گیگ ddr2 داره . حالا سوالم اینه که میشه اینو برداشت بجاش یه رم بالاتر ddr3 گذاشت ؟ ( فقط یک اسلات رم داره )
متشکرم .

نخير نميشه رم ddr2 از نظر سازگاري و .. با ddr3 فرق داره

toofan245

Registered User
لایک‌ها
58
من چندروز پیش داشتم pes13 بازی میکردم یادم رفته بود لپ تاپ رو بزنم به برق. وسط بازی یهو شارژ لپ تاپ تموم شد و خاموش شد. از اون روز به بعد باطری خیلی داغ میکنه و بیشتر از 20 دقیقه شارژ نگه نمیداره
به نظر شما یهو خراب شد؟ آخه قبلش حدو یک ساعت و نیم شارژ نگه میداشت

ali.phd71

Registered User
لایک‌ها
40
سلام دوستان
مدل لپ تاپم dv6-7030 هیت همراش 5 تا دی وی دی هست
ویندوزو عوض کردم حالا میخوام درایورهاش رو نصب کنم dvd 1 رو توی دستگاه گذاشتم و به بوت رفتم خودش اتوماتیک بالا اومد دیدم ریکاوریه dvd های بعدی رو که میذارم و به بوت میرم اصلا بالا نمیاد!پسوند فایل توی دی وی دی bin هست
حالا چیکار کنم؟

P-khakestari

همکار بازنشسته
لایک‌ها
290
آقا ال سی دی دل وسترو 1500 لازم دارم . 15" و رزولوشن 1280x800 دوستان که دستشون تو کاره قیمت بدهند.

omid_csh

Registered User
لایک‌ها
26
سلام
لپ تاپ اچ پي دارم إزديروز وقتي لپ تاپمو روشن ميكنم بعد از يه دقيقه در حين بالا أو مدن ويندوز سرعت cpu به ١٠٠ ميرسه
Safe mode هم بالا ميارم سرعتشو معمولي ميزنه بين ٠ تا ١٠ ولي سرعت فن حد أكثر هستش
اگه موقع روشن كردن هم يه دقيقه تو همون بايوس بمونم بإز سرعت فن حداكثر ميشه :(

chachaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ro desktop R-click bo ro to ghesmate nvidia control panal tanzimate graphics to roye high performance bezar

chachaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ino dl kon moshkelet hal mishi

Microsoft .NET Framework 3.5 SP1

Gaandolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام
لپ تاپ اچ پي دارم إزديروز وقتي لپ تاپمو روشن ميكنم بعد از يه دقيقه در حين بالا أو مدن ويندوز سرعت cpu به ١٠٠ ميرسه
Safe mode هم بالا ميارم سرعتشو معمولي ميزنه بين ٠ تا ١٠ ولي سرعت فن حد أكثر هستش
اگه موقع روشن كردن هم يه دقيقه تو همون بايوس بمونم بإز سرعت فن حداكثر ميشه :(
لپ تاپ رو سرویس کنید مشکلش حل میشه دوست عزیز
احتمالاً لپ تاپ شما پردازنده نسل Core i هستش و به دلیل کثیف شدن محفظه فن و عمل صحیح خنک کردن cpu به شدت داغ میکند

<ShAdOw>

Registered User
لایک‌ها
48
سلام دوستان

من لپتاپ hp dv6 دارم . چند سال بود که یه خط افقی بعضا ظاهر میشد که وقتی صفحه رو کمی زاویش رو تغییر میدادم درست میشد .

ولی الان دیگه خیلی زیاد شده و داره اذیت میکنه .

به یک مانیتور وصل کردم و همزمان رو هر دو خروجی دادم ، که مانیتور درست نشون میداد .

طوری که فکر میکنم مشکل تو مسیر هست ، جایی که صفحه مانیتور باز و بسته میشه . به نظرتون الان چی کار کنم ؟ هنوز بازش نکردم .

ممنون

Silver77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و خسته نباشید خدمت عزیزان. یک سوال دارم که به نظرم مناسب این تاپیک اومد اگر محل مناسبی نیست عذر میخوام .
زمانی که فیلم های با کیفیت و حجم بالا رو با لپ تاپ اجرا میکنم سرعت کند میشه و وسط فیلم گیر میکنه و صدا و تصویر از حالت هماهنگ خارج میشه (از سالم بودن فیلم ها مطمئنم چون تو پی سی مشکلی نداره)
به دلیل اینکه لپ تاپ رو به عنوان عیدی دریافت کردم از مدل دقیق کارت گرافیک آگاه نیستم فقط میدونم ATI هست. اگر ممکنه میشه بگید که من از کجا باید مدل دقیق کارت گرافیکم رو پیدا کنم تا درایور دقیقشو دانلود و نصب کنم)
ممنون میشم اگه کمک کنید .

Silver77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و خسته نباشید خدمت عزیزان. یک سوال دارم که به نظرم مناسب این تاپیک اومد اگر محل مناسبی نیست عذر میخوام .
زمانی که فیلم های با کیفیت و حجم بالا رو با لپ تاپ اجرا میکنم سرعت کند میشه و وسط فیلم گیر میکنه و صدا و تصویر از حالت هماهنگ خارج میشه (از سالم بودن فیلم ها مطمئنم چون تو پی سی مشکلی نداره)
به دلیل اینکه لپ تاپ رو به عنوان عیدی دریافت کردم از مدل دقیق کارت گرافیک آگاه نیستم فقط میدونم ATI هست. اگر ممکنه میشه بگید که من از کجا باید مدل دقیق کارت گرافیکم رو پیدا کنم تا درایور دقیقشو دانلود و نصب کنم)

دوستان یعنی مشکلم قابل حل شدنه ؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام دوستان

من لپتاپ hp dv6 دارم . چند سال بود که یه خط افقی بعضا ظاهر میشد که وقتی صفحه رو کمی زاویش رو تغییر میدادم درست میشد .

ولی الان دیگه خیلی زیاد شده و داره اذیت میکنه .

به یک مانیتور وصل کردم و همزمان رو هر دو خروجی دادم ، که مانیتور درست نشون میداد .

طوری که فکر میکنم مشکل تو مسیر هست ، جایی که صفحه مانیتور باز و بسته میشه . به نظرتون الان چی کار کنم ؟ هنوز بازش نکردم .

ممنون

ميتونه از شل شدن كابل فلت باشه و يا خود صفحه نمايش باشه .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

شما از زير دستگاه مدل لپتاپ رو بنويسيد به نظر من ميتونه از درايورش باشه . يا نصب نيست يا نياز به اپديت داره .

dany_3p4u

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
یکی از دوستان چایی ار دستش کمی روی مانیتور و 3 تا از دکمه های بالایی لپ تاپ میریزه!
چای خنک و سرد بود!
به مدت یه روز باطری رو ازش خارج می کنه و لپ تاپ رو سر و ته می زاره تا خشک شه!
بعد از یک روز یه قسمتی از مانیتور که خیس شده بود انگار از زیر خیس هست و رنگ تصویرش با بقیه تصویر فرق می کنه! (توی حالتی که سیستم روشنه اگه خاموش باشه چیزی معلوم نیست)

خودش از یکی از دوستاش که همچین مشکلی برای لپ تاپ اپلش پیش اومده مشورت کرده و گفته رطوبت زیر تلق هستش و اگه به خود مانیتور رطوبت می رسید اصلا لپ تاپ تصویر نمی داد!

مدل لپ تاپ inspiron n5110 هست و چند تا آموزش ویدویی باز کردن اسکرین رو سرچ کردم و تلق روش رو در آوردم و پشت اون قسمت رو چک کردم خشک بود بنظرم اما فکر کنمLCD لپ تاپ یک تیکه هست و منم چیزی ندیدم که خود LCD رو از درون باز کنه حالا نمی دونم چی کار باید بکنم؟

Silver77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما از زير دستگاه مدل لپتاپ رو بنويسيد به نظر من ميتونه از درايورش باشه . يا نصب نيست يا نياز به اپديت داره .

ممنون از راهنماییتون . مدل دستگاه رو الان چک کردم . sony vaio vpcel13fx هستش . از کجا میتونم دقیقا نسخه مناسب لپ تاپمو دانلود و نصب کنم ؟ چون ستاپشو ندارم متاسفانه .

arastoo_ameri

Registered User
لایک‌ها
17
سلام
یکی از دوستان چایی ار دستش کمی روی مانیتور و 3 تا از دکمه های بالایی لپ تاپ میریزه!
چای خنک و سرد بود!
به مدت یه روز باطری رو ازش خارج می کنه و لپ تاپ رو سر و ته می زاره تا خشک شه!
بعد از یک روز یه قسمتی از مانیتور که خیس شده بود انگار از زیر خیس هست و رنگ تصویرش با بقیه تصویر فرق می کنه! (توی حالتی که سیستم روشنه اگه خاموش باشه چیزی معلوم نیست)

خودش از یکی از دوستاش که همچین مشکلی برای لپ تاپ اپلش پیش اومده مشورت کرده و گفته رطوبت زیر تلق هستش و اگه به خود مانیتور رطوبت می رسید اصلا لپ تاپ تصویر نمی داد!

مدل لپ تاپ inspiron n5110 هست و چند تا آموزش ویدویی باز کردن اسکرین رو سرچ کردم و تلق روش رو در آوردم و پشت اون قسمت رو چک کردم خشک بود بنظرم اما فکر کنمLCD لپ تاپ یک تیکه هست و منم چیزی ندیدم که خود LCD رو از درون باز کنه حالا نمی دونم چی کار باید بکنم؟
بهترین کار اینه که بیشتر از این دست کاریش نکنی . اول با خدمات پس از فروششون تماس بگیر و با قسمت فنی صحبت کن ببین چی میگن ، اگه کاری از دست خودت بر نمیومد حتما" لپ تاپو ببر پیششون تا بدتر نشه .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

jackmorfy

Registered User
لایک‌ها
154
مودم ADSL بوده یا Dial up ?

بالا