• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

samancent

Registered User
لایک‌ها
202
باسلام ، حدود یک سال و خورده ای یه لبتاب ایسر اسپیره وی 3 کورای 5 خریدم و سرعتش عالی بود و هیچ مشکلی نداشت البته اوایل ، یه روز یه سی دی بازی روش نصب کردم که آنتی ویروش تو سی دی ویروس شناخت حالا نمیدونم کرک بود یا نه ، بعد از اون سرعتش به اندازه ی یک تک هسته ای اومده پایین و وقتی یه برنامه رو ران میکنم به سرعت سی پی یو توجه میکنم که از یک سرعت خاصی بالاتر نمیره ، لبتاب هوز هیچ سرویسی نشده و بازهم نشده ، لطفا کمک کنید

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
دو كار انجام بده
1-RESCUE CD AVIRA را دانلود و رايت كن بذار بصورت بوت اسكن كنه
2-يك شات با برنامه HWMONITOR بگير و بگذار اينجا

jefridav

Registered User
لایک‌ها
153
سلام دوستان،من یه لپ تاپ دل 5520 coro i7 دارم،الان 5 ماه که خریدمش و تو این مدت دقیقا ماهی یکبار روش ویندوز نصب کردم،تازگیا فهمیدم که درایو c یه ایرادی داره>هر اطلاعاتی که توش میمونه خراب میشه و دیگه نمیشه ازش استفاده کرد،حتی تو درایوای دیگه ام نمیشه کپیشون کرد.برنامه هارو هم کم کم خراب میکنه.درایوای دیگه ام کاملا سالمه و فقط c مشکل داره.یه هارد اکسترنال 500 گیگم دارم که دقیقا همین مشکلو داره.از دوستان تقاضا دارم کمک کنن تا مشکلو بدونم،که آیا مشکل نرم افزاریه یا سخت افزاری،واقا دیوونم کرده

dany_3p4u

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
یکی از دوستان چایی ار دستش کمی روی مانیتور و 3 تا از دکمه های بالایی لپ تاپ میریزه!
چای خنک و سرد بود!
به مدت یه روز باطری رو ازش خارج می کنه و لپ تاپ رو سر و ته می زاره تا خشک شه!
بعد از یک روز یه قسمتی از مانیتور که خیس شده بود انگار از زیر خیس هست و رنگ تصویرش با بقیه تصویر فرق می کنه! (توی حالتی که سیستم روشنه اگه خاموش باشه چیزی معلوم نیست)

خودش از یکی از دوستاش که همچین مشکلی برای لپ تاپ اپلش پیش اومده مشورت کرده و گفته رطوبت زیر تلق هستش و اگه به خود مانیتور رطوبت می رسید اصلا لپ تاپ تصویر نمی داد!

مدل لپ تاپ inspiron n5110 هست و چند تا آموزش ویدویی باز کردن اسکرین رو سرچ کردم و تلق روش رو در آوردم و پشت اون قسمت رو چک کردم خشک بود بنظرم اما فکر کنمLCD لپ تاپ یک تیکه هست و منم چیزی ندیدم که خود LCD رو از درون باز کنه حالا نمی دونم چی کار باید بکنم؟

بهترین کار اینه که بیشتر از این دست کاریش نکنی . اول با خدمات پس از فروششون تماس بگیر و با قسمت فنی صحبت کن ببین چی میگن ، اگه کاری از دست خودت بر نمیومد حتما" لپ تاپو ببر پیششون تا بدتر نشه .

به پیشنهاد دوستی ار دنیای واقعی با سشوار مو مشکل حل شد!!!
فقط دو تا نکته : اول اینکه سشوار باید با فاصله مناسب قرار بگیره تا صدمه به مانیتور نزنه، دوم هم از نظر زمانی نباید زیاد نگهش داشت، چون گرچه تنظیم می کنیم گرمای کمی بهش بخوره اما زیاد نگه داشتنش باعث داغ شدن اون قسمت می شه! برای ما که دو روزی کار برد

jefridav

Registered User
لایک‌ها
153
سلام دوستان،من یه لپ تاپ دل 5520 coro i7 دارم،الان 5 ماه که خریدمش و تو این مدت دقیقا ماهی یکبار روش ویندوز نصب کردم،تازگیا فهمیدم که درایو c یه ایرادی داره>هر اطلاعاتی که توش میمونه خراب میشه و دیگه نمیشه ازش استفاده کرد،حتی تو درایوای دیگه ام نمیشه کپیشون کرد.برنامه هارو هم کم کم خراب میکنه.درایوای دیگه ام کاملا سالمه و فقط c مشکل داره.یه هارد اکسترنال 500 گیگم دارم که دقیقا همین مشکلو داره.از دوستان تقاضا دارم کمک کنن تا مشکلو بدونم،که آیا مشکل نرم افزاریه یا سخت افزاری،واقا دیوونم کرده

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

اين ايراد به احتمال زياد به خاطر ويروس هست . شما هاردتون رو با AVIRA RESCUE CD اسكن كنيد .

jefridav

Registered User
لایک‌ها
153
اين ايراد به احتمال زياد به خاطر ويروس هست . شما هاردتون رو با AVIRA RESCUE CD اسكن كنيد .

البته کل هاردم ابنجوری نیست،فقط درایو c اینجوریه و مشکل داره.یعنی با این برنامه درست میشه؟!؟

jefridav

Registered User
لایک‌ها
153

البته کل هاردم ابنجوری نیست،فقط درایو c اینجوریه و مشکل داره.یعنی با این برنامه درست میشه؟!؟

jefridav

Registered User
لایک‌ها
153
این برنامه avira رو هم اجرا کردم،بدتر شد...:wacko:

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
اسكن كردي از طريق بوت ؟ منظورت از بدتر شدن نفهميدم

jefridav

Registered User
لایک‌ها
153
وسط اسکن همش فلد میشد و راه خروجو نشون میداد با دکمه های alt+f7 ولی هرچی میزدم در نمیومد و باید برقو از دستگاه قطع میکردم.
وقتییم دوباره برگشتم تو ویندوز،اتفاقی که بعد از یه ماه تعویض ویندوز میافتاد،بعد از 4روز افتاد.یعنی فایلهای که دانلود کرده بودمو دیگه نتونستم از درایو c بردارمو خرابشون کرده!!!!!

Obka

Registered User
لایک‌ها
125
سلام و عرض ادب
بچه ها یه مشکلی هست روش زیاد کار کردم ولی نتیجه نداد
لپ تاپ من مدل HP Pavilion DV6-6050 هستش و هرکاری میکنم وب کم و میکروفون داخلی شناسایی نمیشه با این وجود که تمامی درایورهاشم نصب کردم قبلا ویندوز 7 بود یه بار نمیدونم چی شد اومد ولی بعد اینکه ویندوز عوض کردم دیگه نیومد که نیومد مجبور شدم همین امروز ویندوز 8 بریزم شاید شناسایی بشه که بازم نشده درایور و برنامشم cyberlink youcam هستش وقتی نصب میکنه میزنه device not found حالا به نظر شما راه حلی چیزی داره ؟

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302
دوستان بهترین تعمیر کارنوت بوک کسی میشناسه معرفی کنه بی زحمت

فوری هم لازم دارم نوت بوکم هم lenovo y580 هستش مادربردش ایراد داره سازگار بردم میگه نداره 1 ماه زمان میبره بیارن:wacko: خاک تو سر هرچی نمایندگی هست

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
دوستان بهترین تعمیر کارنوت بوک کسی میشناسه معرفی کنه بی زحمت

فوری هم لازم دارم نوت بوکم هم lenovo y580 هستش مادربردش ایراد داره سازگار بردم میگه نداره 1 ماه زمان میبره بیارن:wacko: خاک تو سر هرچی نمایندگی هست

ببر افق . مركز كامپيوتر ايران - طبقه زير همكف

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام و عرض ادب
بچه ها یه مشکلی هست روش زیاد کار کردم ولی نتیجه نداد
لپ تاپ من مدل HP Pavilion DV6-6050 هستش و هرکاری میکنم وب کم و میکروفون داخلی شناسایی نمیشه با این وجود که تمامی درایورهاشم نصب کردم قبلا ویندوز 7 بود یه بار نمیدونم چی شد اومد ولی بعد اینکه ویندوز عوض کردم دیگه نیومد که نیومد مجبور شدم همین امروز ویندوز 8 بریزم شاید شناسایی بشه که بازم نشده درایور و برنامشم cyberlink youcam هستش وقتی نصب میکنه میزنه device not found حالا به نظر شما راه حلی چیزی داره ؟

تو ديوايس منيجر به نام نصب نشده ميشناسه يا نه ؟

negaheaval

Registered User
لایک‌ها
67
سلام رفقا . من تازگی یه لپ تاپ msi ge60 گرفتم . هاردشو عوض کردم و هارد دور بالا انداختم . اوایل خیلی عالی بود و سریع بالا میومد ولی یه روز که لپ تاپ تو کیفم تو صندوق عقب بود و صدای ضبط زیاد بود بعدش دیگه خیلی کند شده . مثلا حدود 20 ثانیه تو قسمت منوی اولیه بایوس گیر می کنه بعد میره برای راه اندازی ویندوز اونجام حدود ۲ دقیقه طول میکشه . گفتم شاید ایراد از هارد باشه . چک کردم کاملا سالمه . بایوس رو هم آپدیت کردم . ویندوز رو هم عوض کردم . نمیدونم مشکل از چیه . طلب راهنمایی دارم

Sent from my GT-I9300

w3kar

Registered User
لایک‌ها
41
سلام
از دوستان اهل فن یکی به ما جواب بده لطفا
تازگی یه لپتاپ سامسونگ مدل NP300E5V-S05AE گرفتم اما انگار اصلا هیچ جای دنیا این لپتاپ رو نمیشناسن!
حتی خود سایت سامسونگ هم انگار اصلا چنین لپتاپی نداره! اصلا هیچگونه پشتیبانی در مورد این لپتاپ وجود نداره
من از اینجا گرفتم لپتاپ رو Samsung NP300E5V-S05AE - لپ تاپ سامسونگ ان پی 300 ای 5 وی - اس 05 آ ای
الان ویندوز 8 نصب کردم روش و موقع بالا اومدن میخوام وارد بایوس بشم با کلید F2 اما نمیشه ولی قبلا که 7 نصب بود میشد! چرا؟
و یه سوال دیگه اینکه داخل بایوس این لپتاپ اصلا قسمتی وجود نداره که بشه لپتاپ رو برای روشن شدن خودکار تنظیم کرد!
قبلا یه PC قدیمی داشتم حتی اونم داخل بایوس این گزینه رو داشت!
لطفا کمک کنید

P-khakestari

همکار بازنشسته
لایک‌ها
290
آقا من یه لپ تاپ وسترو ۱۵۰۰ دارم که میخوام ویندوزش عوض کنم اما lcd شکسته.
برای همین به یه مانیتور دیگه وصله
خواستم ببینم راهی هست بتونم ویندوزش عوض کنم؟
چون توی پروسه نصب قطعا نمیشه ال سی دی اکسترنال رو بشناسه
خواستم ببینم یه سولوشنی دارید؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
آقا من یه لپ تاپ وسترو ۱۵۰۰ دارم که میخوام ویندوزش عوض کنم اما lcd شکسته.
برای همین به یه مانیتور دیگه وصله
خواستم ببینم راهی هست بتونم ویندوزش عوض کنم؟
چون توی پروسه نصب قطعا نمیشه ال سی دی اکسترنال رو بشناسه
خواستم ببینم یه سولوشنی دارید؟

بهترين راه حل نصب ويندوز روي يه لپتاپ ديگه . با هارد اين دستگاه يا بگردي ببيني كسي از ويندوز اين مدل ايميج ريكاوري داره يا نه

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام
از دوستان اهل فن یکی به ما جواب بده لطفا
تازگی یه لپتاپ سامسونگ مدل NP300E5V-S05AE گرفتم اما انگار اصلا هیچ جای دنیا این لپتاپ رو نمیشناسن!
حتی خود سایت سامسونگ هم انگار اصلا چنین لپتاپی نداره! اصلا هیچگونه پشتیبانی در مورد این لپتاپ وجود نداره
من از اینجا گرفتم لپتاپ رو Samsung NP300E5V-S05AE - لپ تاپ سامسونگ ان پی 300 ای 5 وی - اس 05 آ ای
الان ویندوز 8 نصب کردم روش و موقع بالا اومدن میخوام وارد بایوس بشم با کلید F2 اما نمیشه ولی قبلا که 7 نصب بود میشد! چرا؟
و یه سوال دیگه اینکه داخل بایوس این لپتاپ اصلا قسمتی وجود نداره که بشه لپتاپ رو برای روشن شدن خودکار تنظیم کرد!
قبلا یه PC قدیمی داشتم حتی اونم داخل بایوس این گزینه رو داشت!
لطفا کمک کنید

براي اينكه بتونيد وارد منوي ستاپ بشيد . شارژر و باطري براي 10 دقيقه دربياريد و بعد روشن كنيد . اينبار وارد ستاپ ميشه . نشد بگيد كه راهكار ديگه بدم

بالا