AMD.POWER
مدیر بازنشسته
دارم اما پاک نمی کنه.
Tonb Air Duster Cleaning Spray TCK-870
اسپری گردگیر و پاک کننده تنب Tonb Air Duster Cleaning Spray TCK-870
دارم اما پاک نمی کنه.
این برای گردگیری هست نه اثر انگشت داداشی.Tonb Air Duster Cleaning Spray TCK-870
اسپری گردگیر و پاک کننده تنب Tonb Air Duster Cleaning Spray TCK-870
خیلی ممنونم بابت پاسختا روشن ميكنيد بايد متناوب كليد f2 رو بزنيد . اگر جواب نداد fn+f2
دوست عزيز وقتي هارد رو در مياريد .وارد ستاپ ميتونيد بشيد . اگر اينطوري هست بهتره . هاردش رو با پيسي فرمت كنيد و وين 7 بريزيد
اين هم فايل راهنماي لپتاپ شما
http://downloadcenter.samsung.com/content/UM/201304/20130429111933443/Dos_Manual_eng.pdf
با تشکرچون در اكثر لپ تاپ ها جاى هرد جداست با بازكردنش گارانتى از بين نميره
فقط حواست باشه جاى پيچ گوشتى روش نمونه
میخواستم تا جایی که امکان داره این کار رو نکنم...به این تعمیرکارهای گارانتی اعتمادی نیست...خرابش میکنن!خوب چرا نميبريش گارانتى؟
میخواستم تا جایی که امکان داره این کار رو نکنم...به این تعمیرکارهای گارانتی اعتمادی نیست...خرابش میکنن!
شرکت هماهنگ هستگارانتى چه شركتيه؟
حتى الميدور بايد رو سرش وايسى كه مشكلى پيش نياد
قیمت لنوو کارکرده y 550 چنده ؟
سلام
کیبرد لپ تاپ من ( sony vaio vpcf1 ) بعد روشن کردن یا ریستارت غیر فعاله ، همینطور موس تا زمانی که ویندوز بیاد بالا ، یعنی تو تنظیمات bios و تو safemode نمی تونم برم !
لطفا راهنمایی کنید
سلام
کیبرد لپ تاپ من ( sony vaio vpcf1 ) بعد روشن کردن یا ریستارت غیر فعاله ، همینطور موس تا زمانی که ویندوز بیاد بالا ، یعنی تو تنظیمات bios و تو safemode نمی تونم برم !
لطفا راهنمایی کنید
همه لپ تاپ ها در شروع بوت میتونن وارد تنظیمات Bios بشن ! مگه اینکه کلید پیش فرض رو Change کرده باشن یا ایراد از کلید Del هستش که مربوط به خود کیبورده !
سلام. موس رو با USB وصل میکنید دیگه.....
احتمالا داخل bios سیستمتون usb keyboard رو غیرفعال کردید.